Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ако наистина си докторка - напиши си името в гугъл и ще видиш че си член в НПО-та

Никакъв член не съм и Никой не може да ме купи да убивам Българи !

Виж , чудовища мога и ще убивам със 

садизъм ! 

Този , който причини Болка и Мъка на Беззащитен автоматично ми попада на Мушката !!!

Невинни и Беззащитни - Всички ще бъдат под КРИЛАТА ми !!!

Да му мислят Тъмните - ще бъда Безмилостна !!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Истината, която крият от вас! Какво призна Зеленски?

Хора, някой да прочете по предното мнение на сирена и да прецени, има ли шанс някой да я допусне в болница над ниво санитарка? Дайте по сериозно, всяка идиотия има граници, иначе проблема наистина става клиничен.

Изтекли са документи за Глобалистката шайка чудовища и затова как са Създавали Конфликти по света , за да Манипулират и нападнат държавата , която са нарочили !!!!

Гледайте , за да Знаете !!!

преди 7 минути, _sirena_ написа:

Прати му ей тези

Добре. Отлично.

-------------------------

Позволиха на Чичо Сам да им налива медени думи в ушите за „просперитета на Запада“.
Украинците винаги са били глупав народ.
Борис Джонсън има много общо с медените думи. Той беше този, който убеди (заплаши?) Зеленски да не преговаря с Русия и все още го прави.
 Борис Джонсън да бъде осъден за смъртта над 100 000 украинци и руснаци  защото лежат погребани в резултат на марионетката Зеленски, която води зла и неспечелима война..
И дай Боже един ден да има справедливост..

току-що, _sirena_ написа:

Изтекли са документи за Глобалистката шайка чудовища и затова как са Създавали Конфликти по света , за да Манипулират и нападнат държавата , която са нарочили !!!!

Изтекли са последните ти сиви капки.

преди 1 минута, glen написа:

Добре. Отлично.

Позволиха на Чичо Сам да им налива медени думи в ушите за „просперитета на Запада“.
Борис Джонсън има много общо с медените думи. Той беше този, който убеди (заплаши?) Зеленски да не преговаря с Русия и все още го прави.
 Борис Джонсън да бъде осъден за смъртта над 100 000 украинци и руснаци  защото лежат погребани в резултат на марионетката Зеленски, която води зла и неспечелима война..

Дай боже справедливост за всички. И за вършилите го и за подкрепящите ги уроди.

преди 1 час, vpvelev написа:

Колко пъти да ти обяснявам, че САЩ, за да нямат нови гробища, купуват и насъскват други да се бият вместо тях. Сега това са глупавите Украинци. До последния. След него идва нашия ред.

Иначе признавам че са по-красиви от тия на "Вагнер":

xIinmA0.jpg

Украинците съвсем не са глупави. И те не искат повече да мрат и да бъдат използвани за пушечно месо от Зеленски и от западните му спонсори, но просто нямат избор. Намират се между чука и наковалнята. 

Немниците на Зеленоглавия ги хващат и ги пращат насила на фронта да се бият, иначе ги заплашват със затвор или дори по-лошо...

Затова някои от украинските бойци директно се предават на руснаците...

преди 1 час, attj написа:

По официални данни украинските руснаци са повече от българите -те са над 8 милиона .   В РФ като са над 300 националности - свикнали са и се разбират.   Само хохлите били по-велики от москалите  и от там тръгва всичко.

В опита си да не падаш по гръб ръсиш голени бисери.

Да разбирам че няма да ми отговориш дали някой е искал мненивто на бурятите за войната.

Виждам че вече разрешено да се показват снимки с обидно съдържание, да показваме и ние нашите?

преди 3 минути, glen написа:

Добре. Отлично.

Този "театър " е на Повърхността ! Нещата са много по-дълбоки и картината е Мащабна !  

Преди няколко дни попаднах на едно интервю на Дейвид Айк , което ме Изуми !  

Изуми ме с това , че той перфектно е Налучкал и си е сглобил Пъзелът " Приключението Земя " .

Това интервю е Задължително да го изгледа всеки ИНТЕЛЕКТ ! 

Нужно е защото 80% в картината му Отговарят на Истината . 

Доста неща не може явно да си обясни , но аз пък съм ги обяснявала тук по един или друг повод . 

Казвала съм и тук , че Всичко е Холограми ! Говорила съм и за Вибрациите и доста от нещата , до които той е стигнал .

Пращам ви го ..Изгледайте го и се хванете за думите му и не се Страхувайте от Нищо ! 

Възмездие ще Има !!!  Обещала съм ви . 

https://www.facebook.com/100071938939268/videos/2010787622440613/

„Набихме Мечката и загубихме... Как ще спечелим? О, знаем. Сега ще намушкаме Дракона.“ - Пълното със Зио блато

Байдън управляваше лошо Украйна, Афганистан, Китай, бюджета, пандемията, икономиката, ВСИЧКО, до което се докосна и ги тласна бързо към разруха, като през цялото време беше възхваляван от събудилия се болшевишки МСМ и административния държавен комплекс, защото той безмозъчно бълва тяхната добродетел! Това е катастрофа.

преди 2 минути, glen написа:

„Набихме Мечката и загубихме... Как ще спечелим? О, знаем. Сега ще намушкаме Дракона.“ - Пълното със Зио блато

Байдън управляваше лошо Украйна, Афганистан, Китай, бюджета, пандемията, икономиката, ВСИЧКО, до което се докосна и ги тласна бързо към разруха, като през цялото време беше възхваляван от събудилия се болшевишки МСМ и административния държавен комплекс, защото той безмозъчно бълва тяхната добродетел! Това е катастрофа.

За някои е катастрофа - то при теб тя е станала отдавана! За мен всичко си е ОК

преди 24 минути, gagodrago написа:

Украинците съвсем не са глупави. И те не искат повече да мрат и да бъдат използвани за пушечно месо от Зеленски и от западните му спонсори, но просто нямат избор. Намират се между чука и наковалнята. 

Немниците на Зеленоглавия ги хващат и ги пращат насила на фронта да се бият, иначе ги заплашват със затвор или дори по-лошо...

Затова някои от украинските бойци директно се предават на руснаците...

ааа да и твоята рода бе в лошия запад Италия ли бе - ти ще отидеш ли където казваш че е хубаво

преди 16 минути, _sirena_ написа:

Този "театър " е на Повърхността ! Нещата са много по-дълбоки и картината е Мащабна !  

Изуми ме с това , че той перфектно е Налучкал и си е сглобил Пъзелът " Приключението Земя " .

Доста неща не може явно да си обясни , но аз пък съм ги обяснявала тук по един или друг повод . 

Казвала съм и тук , че Всичко е Холограми ! Говорила съм и за Вибрациите и доста от нещата , до които той е стигнал .

Пращам ви го ..Изгледайте го и се хванете за думите му и не се Страхувайте от Нищо ! 

https://www.facebook.com/100071938939268/videos/2010787622440613/

:)май си пациентка, която се мисли за лекаря си - класика сред болните

преди 11 минути, glen написа:

добре да кажем че САШ ги руши с бомби - само че доколкото си спомням в тези войни, и Русия хвърляха бомби

Америка... най-известният подпалвач в света... притеснен, че някой друг има кибрит.

И дори да се случи. Защо това да е работа на САЩ?

Означава ли това, че когато предоставяте оръжия или боеприпаси на една страна във войната, вие сами получавате страна във войната.

преди 46 минути, _sirena_ написа:

Виж , чудовища мога и ще убивам със 

садизъм ! 

Този , който причини Болка и Мъка на Беззащитен автоматично ми попада на Мушката !!!

Невинни и Беззащитни - Всички ще бъдат под КРИЛАТА ми !!!

Да му мислят Тъмните - ще бъда Безмилостна !!

преди 18 минути, _sirena_ написа:

преди 32 минути, _sirena_ написа:

Изчезни бе урод !

Анатема...пу пу пу  .. кръстя се ...

преди 4 минути, glen написа:

Америка... най-известният подпалвач в света... притеснен, че някой друг има кибрит.

Означава ли това, че когато предоставяте оръжия или боеприпаси на една страна във войната, вие сами получавате страна във войната.

Русия.. най-известният подпалвач в света... притеснен, че някой друг има кибрит.

И дори да се случи. Защо това да е работа на Руия?

преди 3 минути, glen написа:

Америка е континент

преди 4 минути, glen написа:

Защото НИЕ сме тези, които пишата правилата на тази игра

преди 5 минути, glen написа:

Нищо не получаваме - прото даваме - каквото трябва! И ще бъде така докато не реорганизираме територията, която сега се нарича рассия

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.