Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://nova.bg/news/view/2023/02/24/402485/иво-инджев-киев-се-превърна-в-йерусалим-за-поклонение-на-демократични-лидери/

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Banesc написа:

Украйна не е нищо повече от помийна яма на човечеството, в която НАТО и Западът като цяло извършват своите подли и отвратителни дейности.

Ако Украйна не може да види колко гнила е нацията им, тогава да оставят руснаците да си свършат работата. Зеленски и приятели носят повече от кръв по ръцете си.

Ако чичко Путин извади доказателствата от биолабораторийта, светът ще да види чии са ръцете в Украйна.

преди 3 минути, glen написа:

Украйна не е нищо повече от помийна яма на човечеството, в която НАТО и Западът като цяло извършват своите подли и отвратителни дейности.

Ако Украйна не може да види колко гнила е нацията им, тогава да оставят руснаците да си свършат работата. Зеленски и приятели носят повече от кръв по ръцете си.

Ако чичко Путин извади доказателствата от биолабораторийта, светът ще да види чии са ръцете в Украйна.

Ако. Като. Ама пиздец, както винаги.  klen

преди 2 часа, attj написа:

Дядовците ми не са харесвали болшевиките и комунистите.  А ти кога ще схванеш, че всичко това се движи и се случва заради глобалните интереси на САЩ?   Те са си присвоили и ползват  НАТО за свои цели.  Не ми е ясно докога по-големите страни в ЕС това ще го допускат и търпят.   Малките като България никой за нищо не ги брои.  Не ми изглеждай като умствено повреден от времето на соца -непълнолетен си бил тогава.

Ани какво се обърка фатално при тебе , та си готов да хвърлиш всякакви логика и морал и да си на тяхна страна, независимо от мерзостта която извършват в момента? Кой друг е по логично да е световен лидер, с оглед и на случващото се в момента? Обидите ще ги подмина, мислиш че има да ми връщаш, а аз само посочвам фактите за тебе.

преди 1 час, kosyo написа:

Кола срещу мина - 0:1 (+21)

преди 21 минути, kosyo написа:

"Take a look to the sky just before you die
It's the last time you will" (+21):

И това те кефи и радва??
И ти си същия като патрона си - изрода Зеленски.
Беше ми единственият останал що-годе свестен опонент, но е време да те пратя в списъка при другите боклуци, които отдавна ги ги блокнах. 
Чао!

преди 1 час, attj написа:

Починали са отдавна.  Аз да не би да ги харесвам червените утописти?   Дори в Русия на Путин отдавна тачат и белогвардейците като защитници на отечеството и на царя.    Сетиха се след век там  да поправят грешката с границите на Украйна на своя болшевишки вожд-психопат  Владимир Илич Ленин.   Някои май пак не са съгласни. Не че ги питат.

Тоест психопат след психопата, от повече от век. Но ти си ги тачиш и почиташ. Жалък си дядо.

преди 1 минута, MZ/X написа:

И това те кефи и радва??
И ти си същия като патрона си - изрода Зеленски.
Беше ми единственият останал що-годе свестен опонент, но е време да те пратя в списъка при другите боклуци, които отдавна ги ги блокнах. 
Чао!

1:0 за мен.. Знаех си че днес ще отбележим някак си подобаващо празника... И си знаех че сега някой ще скочи да каже невинни граждани...ама точно пък ти .... Язък ще ми липсваш .. много

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Тоест психопат след психопата, от повече от век. Но ти си ги тачиш и почиташ. Жалък си дядо.

Обединението на руските казаци отново ще се случи  и няма как да е жалко.  Много от предшествениците им са си оставили костите за освобождение на България.   Кой те обижда - като на теб   толкова ти е акъла!?  

преди 1 минута, attj написа:

Обединението на руските казаци отново ще се случи  и няма как да е жалко.  Много от предшествениците им са си оставили костите за освобождение на България.   Кой те обижда - като на теб   толкова ти е акъла!?  

Зарежи ги поне днес тия казаци - кажи нещо празнично за годишнината, да се забавляваме... Ето гледай аз какви неща чета - https://www.kp.ru/daily/27470.5/4725052/?from=smm

Треперя целия от щастие просто...

преди 3 минути, kosyo написа:

Зарежи ги поне днес тия казаци - кажи нещо празнично за годишнината, да се забавляваме... Ето гледай аз какви неща чета - https://www.kp.ru/daily/27470.5/4725052/?from=smm

Треперя целия от щастие просто...

Тези в Киев също се хвалят с разни оръжия.  Да им бяха дали гласуваната автономия.  Нямаше стотици хиляди славяни да са пострадали.  Сега пак най-много бандеровците ще го отнесат.  Нямам съмнения.

преди 3 минути, attj написа:

Тези в Киев също се хвалят с разни оръжия.  Да им бяха дали гласуваната автономия.  Нямаше стотици хиляди славяни да са пострадали.  Сега пак най-много бандеровците ще го отнесат.  Нямам съмнения.

Я гледай как започна всичко, а сега си решил да ме умориш от скука...Вкарай малко повече ентусиазъм на този празник... Чак ще си сипя от радост.

1677195942611.png

1677195948761.png

1677195953940.png

1677195959639.png

1677195966794.png

1677195983017.png

1677195996371.png

изображение.jpg

преди 1 час, glen написа:

Огъня се води на Руска територия!

Украйна НЕ Е руZия, а суверенна държава с определени от международни договори подписани включително от руZия териториални граници.

преди 59 минути, Митко Вълчев написа:

Извинявам се ако се повтарям. Но за случай като твоя се казва само. Хапчета.

няма как да помогнат хапчетата - той си е натурално тъп и беше зачезнал от форума, че една друга кукундрела не спираше да си прави маризи с него. Ма сега с войната в Украйна, руZоробското му сърчице не издържа и се пръкна пак да си покаже как природата се изгаврила с него.

преди 3 минути, insec написа:

Украйна НЕ Е руZия, а суверенна държава .

С измислени граници от болшевишки лидери на СССР.   Считайте за дошъл Видов ден!

С измислени граници от болшевишки лидери на СССР.   Считайте за дошъл Видов ден!

че болшевиците сте гювендии недоклатени не е новина, а историческа традиция - особеността този път обаче е, че сами си изкопахте гроба. Поздравления, за което!!! :yanim:

преди 1 минута, insec написа:

че болшевиците сте гювендии недоклатени не е новина, а историческа традиция - особеността този път обаче е, че сами си изкопахте гроба. Поздравления, за което!!! :yanim:

В гроба са болшевиките.    

В гроба са болшевиките.    

тъй като те гледам шаваш и пишеш 😏

преди 7 минути, insec написа:

тъй като те гледам шаваш и пишеш 😏

Все трябва да има виновни.  Путин и руснаците, нали?     Болшевиките са им объркали цялото историческо развитие.   

преди 53 минути, attj написа:

Руските казаци? После ни говориш за акъл, а дядовците ти се въртят в гроба, ако не лъжеш и не са били болшевишки подлоги. Както силно се съмнявам. Украинците също са оставили кости, техните не са ли ценни 🤡?

преди 28 минути, attj написа:

Дано видиш справедливост по руски, каквато си заслужил.

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

Да. Водещите 10. Там където отиват децата и където се задава прогреса и добруването на човешката раса. Дърт комуноид съм.

------------

Странно защо Митьо-трола от Калдата не го пускат да отиде в това "райско място" - където се задава "прогреса и добруването" на човешката раса...

преди 7 минути, Toto2 написа:

Ето това е празничния дух.... само така..

преди 1 минута, Toto2 написа:

Зловещо, а?

Нямаш ли нещо по твърдо че тия маанета не ми понасят... Празник е все пак

Ми не. Песента, думите казват всичко. И нека празнодумците да си продължат празнодумието по темата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.