Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 16 минути, parmobil написа:

Казахстан, Таджикистан и Киргизстан са купени от САЩ?

Добре де Пармобил. Голям човек си, мислещ. Точно със запетайките всичко ли трябва да обясня и напиша. Затова ако си забелязал често пиша че при по-сложни теми и случаи е опасно да не бъда разбран и затова избягвам да пиша, защото не ми ше пишат цели страници. Очаквам отсрещния да е интелигентен и да разбире за какво става дума с по-малко думи от моя страна.

Като ти казвам купили, казах че и по друг начин може. Точно за тия трите не се знае как ги държат, ама айде приемаме, че те са независими от САЩ и гласуват по съвест. И тогава колко щяха да останат против Русия да гласуват. От друга страна виж и тия трите къде се намират.

Уморих се. Не вярвам, че сте глупави. По-лошо е.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, glen написа:

ООН е нещо повече от една изпразнена покварена организация, чиято единствена цел е да прави това, което САЩ й казват. Мнозинството членове на ООН гласуваха за искането Русия да напусне Украйна.
Какъв избор са имали?
Щяха ли да бъдат в списъка на regeme chainge, ако бяха гласували по друг начин.

Ако това гласуване в ООН беше анономно, обзалагам се, че щеше да е адски много по-малко от единодушието.

Както е обичайно, онези, които са се противопоставили или са се въздържали, разказват кои държави ще формират коалиция зад Русия.

Значи САЩ командва парада и единственият представителен международен орган. Супер, радвам се.

преди 9 минути, glen написа:

ООН е нещо повече от една изпразнена покварена организация, чиято единствена цел е да прави това, което САЩ й казват. Мнозинството членове на ООН гласуваха за искането Русия да напусне Украйна.
Какъв избор са имали?
Щяха ли да бъдат в списъка на regeme chainge, ако бяха гласували по друг начин.

Ако това гласуване в ООН беше анономно, обзалагам се, че щеше да е адски много по-малко от единодушието.

Както е обичайно, онези, които са се противопоставили или са се въздържали, разказват кои държави ще формират коалиция зад Русия.

Ако бяха се съгласили за комисия приятелите на ватенките (Индия, Китай, Бразилуя) щяха да видят що за стока са и какви са ги надробили в Украйна.

преди 1 минута, vpvelev написа:

Добре де Пармобил. Голям човек си, мислещ. Точно със запетайките всичко ли трябва да обясня и напиша. Затова ако си забелязал често пиша че при по-сложни теми и случаи е опасно да не бъда разбран и затова избягвам да пиша, защото не ми ше пишат цели страници. Очаквам отсрещния да е интелигентен и да разбира за какво става дума с по-малко думи от моя страна.

Като ти казвам купили, казах че и по друг начин може. Точно за тия трите не се знае как ги държат, ама айде приемаме, че те са независими от САЩ и гласуват по съвест. И тогава колко щяха да останат против Русия да гласуват. От груга страна виж и тия трите къде се намират.

Уморих се. Не вярвам, че сте глупави. По-лошо е.

140 срещу 6. Не сте глупави, вдлъбнати сте. И по лошото също.

Разгледайте списъка. Индия и Китай, които съставляват приблизително 35% от световното население, се въздържаха. Бях изненадан, че Индонезия гласува "да", но от друга страна, те вероятно са се поддали на огромния натиск от Запада. Останалата част от въздържалите се са от държави, които в миналото са били наведени от САЩ и МВФ.

Всички останали са долни държави, които биха рухнали, ако САЩ не им дадат чуждестранна помощ.

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

С вашия интелект всичко е странно. Иначе да, не пускаха всякакви, но от 15 години и такива като вас имат шанс да мият чинии и да не мислят за хляба и уискито.

Готина мацка, за тъпия фейк. Аве смЕх, ти в мосейково ли си?

какъв фейк

истина е

пусни си нова тв

"Страшно очень страшно" - утре ще ги запишат и 4-те че са ги "свалили" нейде над Бахмут:

преди 11 минути, glen написа:

Разгледайте списъка. Индия и Китай, които съставляват приблизително 35% от световното население, се въздържаха. Бях изненадан, че Индонезия гласува "да", но от друга страна, те вероятно са се поддали на огромния натиск от Запада. Останалата част от въздържалите се са от държави, които в миналото са били наведени от САЩ и МВФ.

Всички останали са долни държави, които биха рухнали, ако САЩ не им дадат чуждестранна помощ.

В момента сме свидетели и съвременици на разпадането на пиратската и престъпна империя на САЩ. Естествено, че много страни още се страхуват от тях и са зависими. Други са купени... Но ето че само една година от войната и по-точно откакто на Путин и Русия им писна от тия крадци и разбойници САЩ и им се опълчиха, все повече страни започнаха да се отърсват от страха. Сега още гласуват въздържали се, а след година ще гласуват твърдо против САЩ.

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Същото каквото и ти, когато видиш американци.  смЕх. Иначе имам приятелка рускиня, която се канеше да ми се разсърди заради позицията ми, но и мина.

Аз ако видя американци да вървят срещу мен на улицата, мога да ги поздравя. Какво друго да направя? Да разбирам ли, че следователно и ти ще поздравиш руснаците?

преди 6 минути, glen написа:

А защо не приемеш факта че държавите гласуват по съвест, а не под натиск.

Дали пък те не са прави, а ти в грешка?

Ако имаше някакъв натиск от 140 държави все някой щеше да пропищи че го натискат.

Това да си все контра на масата не значи че си по-умен.

Е бива ли така тия гадни американци да постъпват... Точно на празника ц-ц-ц-ц...

Мегасанкции за Русия: САЩ удариха министри, пропагандатори, военни и алуминия

https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2023/02/24/4453752_mega_sankcii_za_rusiia_sasht_udariha_ministri/

Чак сега се сетили за Скабеева моля ти се...

преди 8 минути, Banesc написа:

https://www.vbox7.com/play:349eb27424&start=64

ето ти фейка

вече ви гони параноя

Митко Вълчев

Благодаря. Сега ако дадеш и линк към изследването от Кембридж, ще ти се извиня и няма да пиша един ден. Иначе изгледай клипа пак, какво виждаш? Аз виждам- моля ви, моля ви, моля ви оставете ни нещо малко поне като победа, не ни унижавайте. Раша разбра, че загуби вече. Приемете го и вие феновете и. И аз не вярвам да има такова изследване.

Интересно наблюдение на последните 5-6 страници, най-върлите другари са активни, но... нито думичка за някакъв успех на Матушката. Ама изрода Зеленски, ама изрода Байдън, ама мамоу, какво ще става и... нищичко за Майка им :giggle1:

Що така, бе другари, и това ли е част от плана ? :giggle1:

Какъв фурор беше, когато престъпниците във Вагнер презвеха град с 10 хиляди население, Бахмут падаше "след няколко седмици", то май мина повече от месец, сега се молят на китайски да стане някакво чудо. 

преди 4 минути, gagodrago написа:

Аз ако видя американци да вървят срещу мен на улицата, мога да ги поздравя. Какво друго да направя? Да разбирам ли, че следователно и ти ще поздравиш руснаците?

Ако няма причина, да мисля, че са подкрепили идиотщината в Украйна , защо не? Ако знам, че са Z вата, никога.

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Китай поема санкционирани западни дялове, доставя технологии
 Пример е заводът Москвич , изоставен от Рено, който сега се управлява от китайската JAC и произвежда автомобили, базирани на китайска платформа.

Между другото мажоритарен акционер на PS JAC е Volkswagen. Основното е, че VW заобикаля санкциите (прочетете в свързаната статия, че дори ABS системите са били санкционирани) и доставя цялостни проекти и ноу-хау.

https://www.reuters.com/business/autos-transportation/russia-relaunches-production-soviet-era-moskvich-ex-renault-plant-2022-11-23/

преди 1 минута, N1K17Y написа:

... нито думичка за някакъв успех на Матушката.

добре де, айде аз ще им помогна малко, значи - през 1945г. окупираха България и си я направиха изцяло своя територия за следващите около 45 години.

току-що, glen написа:

Пример е заводът Москвич , изоставен от Рено, който сега се управлява от китайската JAC и произвежда автомобили, базирани на китайска платформа.

а дано някой ден си купиш такава - искрено ти го пожелавам!!! 😂

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Интересно наблюдение на последните 5-6 страници, най-върлите другари са активни, но... нито думичка за някакъв успех на Матушката. Ама изрода Зеленски, ама изрода Байдън, ама мамоу, какво ще става и... нищичко за Майка им :giggle1:

Що така, бе другари, и това ли е част от плана ? :giggle1:

Какъв фурор беше, когато престъпниците във Вагнер презвеха град с 10 хиляди население, Бахмут падаше "след няколко седмици", то май мина повече от месец, сега се молят на китайски да стане някакво чудо. 

Страшна скука е днес... Наздраве по случай годишнината от 3-дневната война!

преди 3 минути, glen написа:

Китай поема санкционирани западни дялове, доставя технологии

Между другото мажоритарен акционер на PS JAC е Volkswagen. Основното е, че VW заобикаля санкциите (прочетете в свързаната статия, че дори ABS системите са били санкционирани) и доставя цялостни проекти и ноу-хау.

https://www.reuters.com/business/autos-transportation/russia-relaunches-production-soviet-era-moskvich-ex-renault-plant-2022-11-23/

Русия на Путин, възход и просперитет. Златни мамини.

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Първо се надяваха че, запада ще се откаже от подкрепа заради инфлацията която причини войната, спирането на газта и т.н., после се надяваха на изборите за конгреса в САЩ, след това се надяваха че гладна и замръзнала Европа ще размисли, сега пък се надяват на някаква помощ от Китай.

Но не се надяват на руската армия.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Русия на Путин, възход и просперитет. Златни мамини.

a VW доставяли ноу- хау на руZлямистите :lol6::lol6::lol6: направо да се запита човек, как още не са им подарили цялата компания - ей тъй, да си имат.

преди 13 часа, Митко Вълчев написа:

Огромна международна подкрепа за справедливата кауза на Русия https://www.actualno.com/america/s-rezolucija-obshtoto-sybranie-na-oon-prizova-rusija-da-spre-vojnata-news_1912476.html . 141 държави срещу 7, включително тъпорашките.  Дааа, две трети от света е срещу Украйна и Запада. Мамини дебили от Черешка.

Деде, ясно е че няма да си пиеш хапчетата. Украинската армия в Украйна бе ...... .

Интересно. Тук всички които не викат "Слава Україні!", веднага се обявяват за поддръжници на Русия. Даже "неутрален" влезе в русофобският ви речник с подигравки. Прав ли съм?

Сега има цели държави, които се въздържат и не викат "Слава Україні!". По същата логика и те би трябвало да са "за" Русия. Обаче незнайно защо, сега "неутрален" изведнъж започна да означава точно обратното.

Някакво обяснение как неутралните от "русофили" станаха "русофоби"?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.