Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, _sirena_ написа:

Всъщност "Z" ОЗНАЧАВА за "ЗА ОТЕЧЕСТВОТО " .

Като ей тези двамата !

276264352_4992054284235893_7588912289354730477_n.jpg

Ще ощастливят Путин :13:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 53 минути, Тhе Monstеr написа:

Не знам що се връзвате на изтрещелски глупости. Вземи раница със 700 000 и пробвай да минеш коя да е граница.

Ти осигури 700 000 (милиона) - аз ще ги сложа в танка и ще мина която граница кажеш.

току-що, jhoro написа:

Тези - изброените - са ... „фани единия - па удри другия“!

Нацистка партия в Словакия полива знамето на други нацисти в Украйна. Спроред руската пропаганда. И то президент евреин.

Абе, нацизмът не е това, което беше:)

https://bg.wikipedia.org/wiki/Котлеба_-_Народна_партия_„Наша_Словакия“

https://en.wikipedia.org/wiki/People's_Party_Our_Slovakia

Тъ..пизми, колкото искаш.

преди 5 минути, BANKATA написа:

При гоям наплив трудно се проверява всеки, та си е възможно. Оставиш ли ги в Украйна няма да ги видиш със сигурност. 700 хил от по 100$ са 7 кг.

В България наплива не е голям, а 700 000 са си бая обем. Ако не се декларират, директно се конфискуват.

преди 11 минути, insec написа:

щот ти обърна на рубли ли 😏

Ти мен не ме гледай. От 3 месеца продавам ток на енергото ! Имам собствен водоизточник и 15 дка обработваема земя , от която тази год. мисля да си произведа всички зеленчуци ! Мой приятел като видя какво се случва по света - инвестира във ферма и в момента произвежда млечни и месни продукти !  Общо взето кръга ни се затвори откъм храна , вода и ток !  Как мислиш дали ше завися от рубли или евра ? 

преди 4 минути, jhoro написа:

Ти осигури 700 000 (милиона) - аз ще ги сложа в танка и ще мина която граница кажеш.

Ти специално няма да минеш и 100 метра.

току-що, _sirena_ написа:

Ти мен не ме гледай. От 3 месеца продавам ток на енергото ! Имам собствен водоизточник и 15 дка обработваема земя , от която тази год. мисля да си произведа всички зеленчуци ! Мой приятел като видя какво се случва по света - инвестира във ферма и в момента произвежда млечни и месни продукти !  Общо взето кръга ни се затвори откъм храна , вода и ток !  Как мислиш дали ше завися от рубли или евра ? 

Малка къща в прерията. Браво!

:)

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Как мислиш дали ше завися от рубли или евра ? 

съвсем сигурен съм, че няма да зависиш - от рубли.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Истината е , че който Осъзнава и мисли с няколко хода напред е нужно да се върне към земята и да почне да си произвежда сам храната !  Айде , за другите източници са нужни по-солидни средства , всеки не може да си го позволи , ама за храната поне да се замислят. 

току-що, insec написа:

съвсем сигурен съм, че няма да зависиш - от рубли.

С теб мога да обменям зеленчуци срещу мед.  Така , че активизирай се в тази посока. :D

преди 23 минути, _sirena_ написа:

Всъщност "Z" ОЗНАЧАВА за "ЗА ОТЕЧЕСТВОТО " .

Ми не

Z означава Запад. V означава Восток.

Другото са митове и легенди...

току-що, _sirena_ написа:

Истината е , че който Осъзнава и мисли с няколко хода напред е нужно да се върне към земята и да почне да си произвежда сам храната !  Айде , за другите източници са нужни по-солидни средства , всеки не може да си го позволи , ама за храната поне да се замислят. 

Те бяха казали едни военни, че към това вървим. Още преди короната. Сега не мога да намеря и се сетя за видеото .

Но и в Германия имаше подобни видеа.

https://www.actualno.com/europe/podgotvjat-germancite-kak-da-oceljavat-bez-tok-video-news_1651337.html

преди 7 минути, _sirena_ написа:

giphy.gif?cid=ecf05e477vp7xa3b57w7k7htzx

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Ти специално няма да минеш и 100 метра.

Лично отношение ли надушвам?

Немците много обичат да гледат в бъдещото, както корона.

Сигурно, така ще изглежда бъдещото. В Европа.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

giphy.gif?cid=ecf05e477vp7xa3b57w7k7htzx

275964884_668220857764047_7474315584671277213_n.jpg

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Те бяха казали едни военни, че към това вървим. Още преди короната. Сега не мога да намеря и се сетя за видеото .

Но и в Германия имаше подобни видеа.

https://www.actualno.com/europe/podgotvjat-germancite-kak-da-oceljavat-bez-tok-video-news_1651337.html

Само стой и гледай какво ще се случи до няколко месеца.

Със развитието на фотошопа, Путин става все по- могъщ. 😏

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

значиииии .....  Гретето Тунберг да не разбира

преди 1 минута, _sirena_ написа:

точно - цялата руска военна мощ и никой не уцелва. 😏

Русия задейства «Солнцепек» срещу украинските неонацисти (и видео)

21.03.2022 10:39
  • Pусия задейства ТОС-1А «Солнцепек» в Донбас срещу украинските радикали. Това са първите кадри от използването на тежките огнехвъргачки в Украйна.

Показаха как "Солнцепек" изпепелява всичко в укрепените позиции на ВСУ ВИДЕО

Групировката на ВСУ и националните батальони в Донбас се ликвидират по план  

21 Март 2022, 00:01 42919 прочита 21 коментара Автор: БЛИЦ

Управлението на Народната милиция на ДНР демонстрира работата на тежката огнеметна система "Солнцепек"  околностите на Мариупол. 

Показана бе работата на транспортно-зареждаща машина на комплекса и самата бойна машина.  

Групировката на ВСУ и националните батальони в Донбас се ликвидират по план.  

Русия задейства "Солнцепек" срещу украинските неонацисти (и видео)
Във видеото се казва, че Народната милиция на ДНР с подкрепата на въоръжените сили на Руската федерация по време на специалната операция на украинска територия потушава укрепените позиции на националистите в околностите на Мариупол. Припомняме, че Мариупол се държи от нацисткия полк «Азов» и присъединилите се към него бандеровски формирования.

Видеото показва как ракетите се издигат в небето и се насочват към поразяване на набелязаните цели. Няма съмнение, че Мариупол ще бъде освободен в близко бъдеще.

преди 14 минути, _sirena_ написа:

275964884_668220857764047_7474315584671277213_n.jpg

Циганите тия мечки ги учат да играят хоро. А изтребителчето от пето поколение зад Свети Вова, е като Ладата дето ще превзема света на високите скорости- на картинка само.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.