Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, hjhj написа:

Вижте това и си помислете. Кой ни е дружка и кой не.

https://www.facebook.com/groups/slavi.trifonov.itn/permalink/719107209110532/

Това го дадох преди няколко дни.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, attj написа:

Значи бандеровците да приключват своята АТО и да се махат от Донбас!?   

Така ли значи?

преди 1 минута, insec написа:

аман от това въвличане във война - толкова ли не разбирате, че е пълна глупост.

КОе е пълна глупост, че има война в Украйна ли? Или там е специална военна операция. Ама кажете какво е там де?

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Някога да си ме виждала да пиша чаршафи? Това е работа за тези, които не могат да се изразят с няколко изречения. Нищо не се е променило, камо ли безвъзвратно. Светът ще си еволюира бавно и славно. С няколко изключения, да кажем. Както си е било винаги. И ще си бъде многополюсен както досега. Твърденията че сега не е такъв, или до скоро не е бил такъв, са една слабовата идеологическа демагогия. Няма да има нов световен ред в смисъла, който ти влагаш в това, нито нов световен лидер. Новият световен ред ще дойде от само себе си, защото старият вече няма да отговаря на нуждите и възможностите на хората.

Това са общи приказки !  Подробно , казах .

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Това го дадох преди няколко дни.

Даже го коментирахме, но руските тролчета със стотиците акаунти, ще го постват през ден, поне до лятото.

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Това са общи приказки !  Подробно , казах .

Подробно говорят само клюкарките. Пък и не съм врачка, за разлика от разни пророци тука. Спомняш ли си, че самата ти беше убедена, че война няма да има? Виждаш ли- и ти не си врачка.

преди 5 минути, BANKATA написа:

"майнта им на какво искат едни 40 млн."

Ако не взимаш пари за подобни мнения жалко за теб.

Майната ти на теб, че се опитваш да манипулираш интелигентни хора по просташко-американски модел.

Ти колко пари взимаш, за да ни облъчваш, че ние и децата ни, нямаме никакво значение пред тях, щото били 40 миилиона? Че трябвало да измрем от студ и глад, че като умират те от бомбите, да са по- щастливи- нали няма да са сами!? Това ли ти се върти в маймунската глава? Търпя те да ме изкарваш каква ли не и си е моя грешката. Трябваше да те сиктеросам навреме и да те докладвам за нагнетяване на омраза към българите.

Пак ще те питам, защо висиш зад компа да ръсиш назиданията си, а не си отдавна в Украйна, че да се биеш за това, което искат тези "едни 40 млн"?

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Даже го коментирахме, но руските тролчета със стотиците акаунти, ще го постват през ден, поне до лятото.

Човека не го е видял. И аз не отварям нито един клип на отсрещната страна. Не ме интересуват фейкове.

Ако си забелязал предимно интервюта пускам или анализи , които напълно съвпадат с моето мнение .

преди 9 минути, hjhj написа:

КОе е пълна глупост...

това което не спирате да повтаряте, а именно - че някой щял да ни въвлича във война

току-що, _sirena_ написа:

Човека не го е видял. И аз не отварям нито един клип на отсрещната страна. Не ме интересуват фейкове.

Ако си забелязал предимно интервюта пускам или анализи , които напълно съвпадат с моето мнение .

Пускаш пропаганда. Лепиш се на всякаква пропаганда като... няма да кажа като какво.

преди 18 минути, BANKATA написа:

"майнта им на какво искат едни 40 млн."

Ако не взимаш пари за подобни мнения жалко за теб.

Гьонсурати. И майка си ще продадат такива. Можеш да си представиш какво са мислели предците им, когато истинските българи са се борели да се освободят. Иначе тия биха най-кресливеите, ако ни нападнат и дойде ред да искаме помощ. Само права и привилегии, никакви задължения. 

преди 2 минути, insec написа:

това което не спирате да повтаряте, а именно - че някой щял да ни въвлича във война

Това е най- големия мит. Путин с една Украйна, която не е член на НАТО се вижда в чудо, та да си отвори и още една беля!? И то с натовска държава? Би могъл да се пробва да насъска сърбите за целта, но не вярвам да му се вържат. Те помнят боя и едва ли искат втора серия.

преди 18 минути, hjhj написа:

защото както сме разделени

И украинците са разделени бе. Бяха разделени.

Руснаци като нападат, всички стават обединени. Познай що.

Сега викате за тях, ама ако минат Дунава, първи ще хукнете да ги трепете.

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Подробно говорят само клюкарките. Пък и не съм врачка, за разлика от разни пророци тука. Спомняш ли си, че самата ти беше убедена, че война няма да има? Виждаш ли- и ти не си врачка.

Ясно ! Нямаш никаква предполагаема визия за световната "сцена" .

Втренчен си в това , да спрат военните действия и всичко си тръгва по старому , според теб .

По естествен път да си еволюира света , което в прав текст означава - "аз да си седя да си пия ракията на спокойствие , па теа горе да се оправят както си искат. То така или иначе от мен нищо не зависи " . Каквото кажат "отгоре " това е истината .

"Каквото за другите , това и за мен" . 'Всички сме равни и клечим в едно блато ." 

Най-големият враг на Еволюцията е Бездушието !

Мимски 

Мимски 

нема те оставим без душа, нема те дадем и на глобалистите, и на рептилите, и на елюминатите, и който каквото ще да те заплашва - дори и на най- големото страшилище у вселената путкин, а е посмял да ти посегне, а сме му отсекли ръцете.

Тъй че релакс. 😉

1915 година е имало в България много русофили. Ма като почнали да думкат братушките с корабните оръдия по Варна, сички русофили изчезнали. Даже Вазов обърнал палачинката.

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Ясно ! Нямаш никаква предполагаема визия за световната "сцена" .

Втренчен си в това , да спрат военните действия и всичко си тръгва по старому , според теб .

По естествен път да си еволюира света , което в прав текст означава - "аз да си седя да си пия ракията на спокойствие , па теа горе да се оправят както си искат. То така или иначе от мен нищо не зависи " . Каквото кажат "отгоре " това е истината .

"Каквото за другите , това и за мен" . 'Всички сме равни и клечим в едно блато ." 

Мимски 

Еволюцията е естествен процес. Насилствена или принудителна еволюция няма. Тя не зависи от моите или твоите желания. Нито от тези на Путин.

преди 12 минути, Тhе Monstеr написа:

Пускаш пропаганда. Лепиш се на всякаква пропаганда като... няма да кажа като какво.

Имам Мнение , преди всичко , което ти се опитваш да подценяваш - увивайки го в "пропаганда ". 

Моите мнения ги Аргументирам - последователно и логично !  Това , че на теб не ти изнася е друг въпрос.

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Имам Мнение , преди всичко , което ти се опитваш да подценяваш - увивайки го в "пропаганда ". 

Моите мнения ги Аргументирам - последователно и логично !  Това , че на теб не ти изнася е друг въпрос.

Аргументираш като партиен секретар- като усетиш, че това не са аргументи, следва репликата "ти си фашист".  :)

преди 31 минути, hjhj написа:

Малко ли е втората световна война?

Аз не питам за ВСВ. :)

преди 20 минути, insec написа:

нема те оставим без душа, нема те дадем и на глобалистите, и на рептилите, и на елюминатите, и който каквото ще да те заплашва - дори и на най- големото страшилище у вселената путкин, а е посмял да ти посегне, а сме му отсекли ръцете.

Тъй че релакс. 😉

Знам , че ме Обичаш много , ама не се безпокой за мен ...Тази "Вселена " аз я Създадох и аз мога да я Закрия ...:D

Подавам им само табелки , за да си науча пиленцата да Мислят и да правят собствени разумни Изводи и Избори .

Ама колкото толкова. Който разбрал - разбрал . Другите на изпит и така. 

Времето е  измислено само за тези , които са в "Програмата Живот" .   Навън е Безкрайно и Неограничено. 

Както се казва - Време Бол за всяка Енергийна Частица.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

И украинците са разделени бе. Бяха разделени.

Руснаци като нападат, всички стават обединени. Познай що.

Сега викате за тях, ама ако минат Дунава, първи ще хукнете да ги трепете.

По нашето Черноморие сега пак се появиха хиляди украински руснаци.  Бягат от войната и си мислят да е за кратко - докато тя свърши. В България са като бежанци. Путин не пуска при нас руските руснаци.  Ами ако войната продължи още с години?

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Еволюцията е естествен процес. Насилствена или принудителна еволюция няма. Тя не зависи от моите или твоите желания. Нито от тези на Путин.

Еволюция БЕЗ КАТАЛИЗАТОР - НЕ МОЖЕ. 

Ако можеше нямаше да ви правим Програми !  Всички вие сте в "Програмата Живот " Измерение 3 

Създават ви се УСЛОВИЯ , в които да можете да се Развиете и да Еволюирате със Свободна Воля и Избор.

За съжаление Програмата е ХАКНАТА  от Тъмните и сега ви се Отнема тази Воля и Избор .

Както и Свободата !  

Ха кажи ми сега ти , ако беше програмист на тази "Програма " как щеше да реагираш ? 

Кажи ми хипотетично в тази ситуация какво решение щеше да вземеш .

Влез в "ролята " на Създател на тази Програма и ми сподели , ако имаше Власт какво щеше да направиш. 

преди 2 часа, _sirena_ написа:

Повлиявам Ментална Ретардация , но само срещу солидна финансова мотивация , която ти не можеш да си позволиш.

а на карти таро и ръка гледаш ли

Еволюция БЕЗ КАТАЛИЗАТОР - НЕ МОЖЕ. 

Глупости. Еволюцията не търпи катализатори. Особено човешката. Всеки опит за повлияване на процеса, връща човешката еволюция с години, та дори с векове назад! Катализаторите пречат на еволюцията. Която, както казах е ЕСТЕСТВЕН ПРОЦЕС. Всякаква намеса в него го прави неестествен. И не свръхестествен. Представлява връщане назад.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.