Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, glen написа:

всички се интересуват от къде да купят рубли

и един мармот завива шоколад в станиол

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Продължение на отговора-

Това е просто идеален изход за Америка – с тази стъпка те постигат триединна цел: ограничават развитието на Русия; напълно съсипват европейците и изпомпват капитала им към себе си; допълнително обвързват Китай с техния пазар. В същото време руските енергийни ресурси не отиват никъде.

Да, ще имаме временни трудности, но те могат да бъдат преодолени – но три милиона тона петрол завинаги ще изчезнат от енергийния баланс на долара и еврозоната, както и стотици милиарди кубически метра газ. И стотици милиони тона въглища. Руските ресурси ще заминат за Югоизточна Азия и то за много дълго време, ако не и завинаги.

Ако Европа е готова за подобно развитие на събитията, тогава Русия не може да възрази - това няма практически смисъл, за да се прочисти Европа от алтернативно надарени хора, е необходимо пряко въздействие на гладните маси върху политическата структура на Европейския съюз .

Проблемът на Америка е, че алтернативно надарените не са толкова алтернативно надарени, че инстинктът за самосъхранение да бъде изключен напълно - все пак ще видим практическите резултати от европейските събирания до уикенда.

Междувременно вече започват масови сбивания и убийства на опашки по бензиностанциите в Шри Ланка – страните от третия свят винаги първи срещат криза в целия й „блясък“. След това ще дойде в Европейския съюз. И най-вероятно в Америка - и алтернативата тук е много проста. Или плащайте в рубли, или добре дошли в каменната ера. Чакаме. Нека стискаме палци.

Европа просто е длъжна да каже „Не!“ на Путин.

преди 19 минути, Coco1 написа:

Кои двигатели са техни като всичко им е още от немските учени на Хитлер. Стига с тия русоробски възхвали за държава която е наравно по мисловна дейност с Беларус  Северна Корея и т.н 

И кое всичко им е от учените на Хитлер бе каун, дай да видим, хехе... по тая логика хамериканците съвсем нищо си нямат, защото всичко са взаимствали от същите тези учени на Хитлер, от английските в миналото, от френски  и сега от китайските, индийските  и сие други :D

преди 20 минути, Profruit написа:

Путин е копеле, защото майка му е шалава. Подлъгва се по някакъв грузин, който я омайва с дворци и сказки, а на практика се оказва клошар. Путин израства под негова опека. Грузинът обаче не заместил баща му, а го малтретирал редовно и това чупи детската психика. На практика повтаря житието на фюрера. По-късно Путин се увлича по Александър Дугин - ултра шовинист и националист, проводник на Русия свърх-държава. Дугин просто рестартира идеологията на национал-социализма, като го осъвременява и русифицира.

Интересно гоя, я кажи,а теб кой те е бил по тиквята че до такава степен е деформирал умственото ти развитие и ти е докарал всичките тези комплекси .... за майка ти и баща ти няма да питам, все пак не съм чак толкова нетактичен...:whist:

току-що, Moriati написа:

И кое всичко им е от учените на Хитлер бе каун, дай да видим, хехе... по тая логика хамериканците съвсем нищо си нямат, защото всичко са взаимствали от същите тези учени на Хитлер, от английските в миналото, от френски  и сега от китайските, индийските  и сие други :D

Със всеки си пост чугуне все повече затъваш в опърдяните си потури. Що не се преселиш в Расия ама като всяко мекере отдалече ги обичаш.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

и един мармот завива шоколад в станиол

Искаше да кажеш - в рубли? По-евтино е.

преди 6 минути, glen написа:

Междувременно вече започват масови сбивания и убийства на опашки по бензиностанциите в Шри Ланка – страните от третия свят винаги първи срещат криза в целия й „блясък“. След това ще дойде в Европейския съюз. И най-вероятно в Америка - и алтернативата тук е много проста. Или плащайте в рубли, или добре дошли в каменната ера. Чакаме. Нека стискаме палци.

Във връзка с това

https://e-novini.bgvest.eu/742698/?fbclid=IwAR1uxean3ilFaBuiADsMlgDLRasJZwVClbFvbRIODLuBF0hIuzM5uUieGxU

преди 3 минути, Coco1 написа:

Със всеки си пост чугуне все повече затъваш в опърдяните си потури. Що не се преселиш в Расия ама като всяко мекере отдалече ги обичаш.

Ти се радвай че не съм станал такъв укрофилопитек като теб, дето явната им диагноза е едноклетъчни от рода на чехълчетата, обичащи да подскачат при подаване на заявка от платилите им в центчета :whist:

преди 2 часа, Филипов написа:

ТОС не са от вчера. Но по години изгражданите бетонни бункери и подобни са го почнали с голямокалибрени 203 мм. Ще се сетят. През втората световна едни немски бункери над 3 метра бетон ги разбиваха с хептен корабен калибър 305.

Знаеш ли това дето си го пуснал, го даваха по бнт че руснаците стреляли по-мирни граждани.Затова спряха руската тв

преди 2 часа, A.com написа:

Аз не те питам какво е опитал Наполеон. Питам те кога Русия го е победила?

а аз да съм писал Наполеон е бил Русите, ало имам живково образование и се радвам, защото мойто средно се равнява на 4ри сегашни висши.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Буффф !!!

Искаш буфф, ето един от многото.... по наемниците близо до Полша.... По военните в Николаевк може сам да гледаш в телеграм, в тубата не ги допускат , над 300 броя с петелите напред, а някои част по част... мхм

преди 2 часа, absurt написа:

Майната ти на теб, че се опитваш да манипулираш интелигентни хора по просташко-американски модел.

Ти колко пари взимаш, за да ни облъчваш, че ние и децата ни, нямаме никакво значение пред тях, щото били 40 миилиона? Че трябвало да измрем от студ и глад, че като умират те от бомбите, да са по- щастливи- нали няма да са сами!? Това ли ти се върти в маймунската глава? Търпя те да ме изкарваш каква ли не и си е моя грешката. Трябваше да те сиктеросам навреме и да те докладвам за нагнетяване на омраза към българите.

Пак ще те питам, защо висиш зад компа да ръсиш назиданията си, а не си отдавна в Украйна, че да се биеш за това, което искат тези "едни 40 млн"?

Интелигентен човек си. Нали знаеш какво значи когато един спор отиде към лични нападки?

Вчера двама тук ме изкараха нацист, защото видиш ли не съм на тяхното мнение по въпроса.

Ти захвърли с лека ръка ей така цяла една държава.

Хора са това, не маймуни.

преди 2 часа, _sirena_ написа:

Нека Напомня на "пасажерите " , които обитават "фризера " ми да не се опитват да ме цитират , понеже не им виждам репликите ! 

И това , че не ви отговарям не значи , че няма какво да КАЖА !

Не използвайте тази Ситуация във ваша ПОЛЗА ! Не е Коректно най-малкото , след като съм ви известила , че сте блокирани от моя страна - Подмолно да ме цитирате и да си веете "знамената " безнаказано !

Първата крачка към "култивирането ви " е да Осъзнаете , че не бива да се навирате и досаждате на хора , които са ви Изключили Достъпа до Сетивата си !    Нямате право да Злоупотребявате с Изборът ми !   Сигурно ви идва Перфектно ситуацията - Вие да ме цитирате , аз да не ви чета и съответно да не ви напляскам за безгръбначните ви обръщения и щения за контакт !?

Отговор не чакам !  Не се и вълнувам да го прочета !  Известявам останалите потребители , които ме четат за липсата на отговор от моя страна . 

Моме много сложно се изразяваш.И ако не пиеш бира те няма никва в секса.

Кажи го като колхозник в български хоремаг.Вся власть Советам!

То се знае Путин ще е победител.

преди 9 минути, Moriati написа:

Ти се радвай че не съм станал такъв укрофилопитек като теб, дето явната им диагноза е едноклетъчни от рода на чехълчетата, обичащи да подскачат при подаване на заявка от платилите им в центчета :whist:

Горкото фесче копейка, много си далече от реалноста. Както си далече от любимата Расия като всяко мекере.

Първи коментари на срещата отправени към Байдън!
Не работи за нас - австрийският канцлер отхвърля натиска на Байдън да бойкотира руската енергетика
"Не работи. Австрия получава 80% от газа си от Русия."
австрийският канцлер Карл Нехамер предложи последният пример защо това вероятно ще бъде напразно усилие от страна на Байдън, тъй като обединяването на Европа в опозиция на Русия просто не е осъществимо предвид зависимостта й от руския нефт и газ.
"Не работи. Австрия получава 80% от газа си от Русия." Нещо повече, слуховете за бойкот са вредни сами по себе си, защото служат за повишаване на цените на енергията.
Австрия зависи от Русия за близо 60% от общото си потребление на енергия и дори по-голям дял от вноса на природен газ, както отбеляза Нехамер, поради което нарастващият натиск от страна на президента на САЩ Джо Байдън да ограничи вноса на руска енергия просто не е осъществим .
Говорейки по-късно през деня преди срещата на лидерите на ЕС, Нехамер повтори, че Австрия е против бойкота на руската енергия. И Австрия не е сама, тъй като Нехамер обясни, че много от европейските му съседи, включително Чехия, Словакия, Унгария и България, са еднакво зависими от руските енергийни доставки, което прави бойкота „нереалистичен“.

преди 2 минути, HasXXX83 написа:

Моме много сложно се изразяваш.И ако не пиеш бира те няма никва в секса.

Кажи го като колхозник в български хоремаг.Вся власть Советам!

То се знае Путин ще е победител.

Потърпевш ли си ?  

преди 1 час, insec написа:

Добре е - на путинистите им остава само да циврят жално из форумите.

До Орлов мост, в двете посоки. Десет хиляди човека минимум

FOoh5c-XsAEzeFR?format=jpg&name=largeFOoh5c9XoAMRjeD?format=jpg&name=large

при милионна София 10 хиляди, той бойко га играеха бистришките тигри ги събираше толкова.И тези на снимката са укри, полукри, българи женени за укри а бе миш маш.Нема бугари

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

Ама затвори Босфора и Дарданелите, и даде на Украйна байрактарчета. :)

смешник байрактарчета.

А знаеш ли ЦРУ преди войната е захванал разговор между Ердо и Путин. Путин казвал

Ти ще продаваш -аз ще ги свалям.После ще делим!

Чак сега цру разбрали за байряка!

преди 55 минути, absurt написа:

Книжно чудовище, непрочело и една книжка, непроследило поне близкото минало. Като на бял човек ти казвам да не се излагаш, защото една шепа хора на Орлов мост не са "България отговори", ама ти реши да се заяждаш профански- като единият последовател на ДъБъ. Това ли ти е проявата на многото мозък? Да се сравняваш с бившите с автобусите? 

И какъв е резултата от акцията ви, да споделиш, става ли? Спряхте войната, подарихте специална бомба на бандеровците, че да поддържат огъня, докато бъде изтрепан още народ от неуспелите да избягат? Уплашихте Путин до смърт, та ви обеща да ви подари газ и нефт? И ти си тръгнал за мозък да говориш, че и да определяш дали го имам. 1473662986_download(15).gif.2332aed28f3252f08a9ce1a1d9765749.gif

https://www.facebook.com/katy.katyyyyy/posts/5223611374345408

:hush:

преди 2 минути, HasXXX83 написа:

при милионна София 10 хиляди, той бойко га играеха бистришките тигри ги събираше толкова.И тези на снимката са укри, полукри, българи женени за укри а бе миш маш.Нема бугари

55800 са украинците останали в България !!! 

а теа там били около 10000 !!! 

Ха , сметни колко изобщо не са дошли на този протест ! 

Всичко е Организирано !!! С автобусчетата и давай да покажем на Българите кви са мненията за Украйна и Русия !  

И тези тука наноробите са кефят и играят голо хоро в "чест на укрите " ! 

....................

https://www.dw.com/bg/55-800-украинци-са-останали-в-българия-какво-прави-държавата-за-тях/a-61210138

80% Българският Народ е за Русия ! 

Браво! Добра репетиция за сваляне на правителството на мафията и провала, защо не и импийчмънт на мухльото от Дондуков2

току-що, _sirena_ написа:

80% Българският Народ е за Русия ! 

Тц... 15-16 % което е също ужасно много, но ... прости хора колкото щеш.

https://kultura.bg/web/неплатените-путинофили/?fbclid=IwAR21ONls1EXnZo00uwvAPAxqTpxaPFyX21ptKm0iedL4sUozlUCh4sjpQGA#.YjtoG4H93VI.facebook

Чудесен протест стана, браво - такава масовост не съм виждал от '96г, когато руските подлоги и продажници ограбиха държавата напълно.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=7419088831449696&id=100000459593775

току-що, insec написа:

Чудесен протест стана, браво - такава масовост не съм виждал от '96г, когато руските подлоги и продажници ограбиха държавата напълно.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=7419088831449696&id=100000459593775

И показахме че народа е с цивилизования свят ЕС и НАТО.

копейките ревът.:giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.