Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

копейките ревът.:giggle1:

те само това могат - толкова им е интелекта: да ревът, да крещят, да обиждат, да клеветят. Простаците са така - нагли и безсрамни, ходят на Шипка да веят руZкото знаме и да викат руZия.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, insec написа:

Чудесен протест стана, браво - такава масовост не съм виждал от '96г, когато руските подлоги и продажници ограбиха държавата напълно.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=7419088831449696&id=100000459593775

55 800 украинци са останали в България: Какво прави държавата за тях?

Как какво ? Води ги на протести !!!   Да дразнят общественото мнение и Русия ! 

https://www.dw.com/bg/55-800-украинци-са-останали-в-българия-какво-прави-държавата-за-тях/a-61210138

Протест , ама Организиран Протест на украинските бежанци !  

За да могат манипулаторите да казват - ама вижте народа какво казва ?!? 

Ама това там маршируващото - Българският Народ ли е ? 

276107009_1011209439828669_2877626121834010934_n.jpg

преди 1 минута, _sirena_ написа:

55 800 украинци са останали в България: Какво прави държавата за тях?

нищо не прави в обща сметка - добре, че сме народа, за да помогнем на нашите приятели от Украйна, които са изпаднали в такава ужасна беда. Некви пияни, надрусани руZнаци да им избиват децата и да им рушат домовете. Ти нали си уж пазителка, нищо не пазиш.

Всички погледи са насочени към Мариупол. Към сряда вечерта над 70% от жилищните райони бяха под контрола на Донецк и руските сили, докато руските морски пехотинци, 107 -ми батальон на Донецк и чеченският спецназ, водени от харизматичния Адам Делимханов, бяха влезли в завода Азов-Стал – щаба на неонацисткия батальон Азов.

На Азов беше изпратен последен ултиматум: да се предаде до полунощ – или иначе без пленници към ада.

Това предполага голяма промяна в играта на украинското бойно поле; Мариупол най-после е на път да бъде напълно денацифициран – тъй като контингентът „Азов“ дълго време се вкопчи в града и използваше цивилни като жив щит, беше най-закалената им бойна сила!

Направете отново нацизма велик!

spacer.png

преди 2 часа, Moriati написа:

Тези черните са чеченци?? :biggrin:..Отново си се друсал, ама много яко....явно примера на идола ви Зеленски е заразителен....

Верешчагин ще се обърне в гроба.......какви дълбоки прозрения,какво нещо?!

Иначе градската мълва разнася   ,че чеченци и българи са си  разменяли думи и елементи от културата,резултат от дългото им 6 вековно съжителство из Кавказ

Да не излезе ,че  Кады́ров е по-близо до "На Шипка всичко е спокойно" отколкото 'After good luck' от Туркестанската кампания

https://protobulgarians.com/balgaro-kavkazki_vrazki.htm

преди 9 минути, glen написа:

На Азов беше изпратен последен ултиматум: да се предаде до полунощ – или иначе без пленници към ада.

Много азовци много казарми на "нацисти" , много бази бре... :

... и пак имало още...  Откъде извират тези азовци чак не знам а ?

Предполагам Азовците ще бъдат унищожени в момента в който не остане нито един жител жив, и нито една сграда здрава ?

преди 1 час, BANKATA написа:

Интелигентен човек си. Нали знаеш какво значи когато един спор отиде към лични нападки?

Вчера двама тук ме изкараха нацист, защото видиш ли не съм на тяхното мнение по въпроса.

Ти захвърли с лека ръка ей така цяла една държава.

Хора са това, не маймуни.

Само я питай, ако нас дойдат да ни денацификират и да ни освободят от лошите американци, пак ли щеше да обяснява причините на Путя и щеше ли да призовава целият свят да ни остави да се оправяме сами и.... ще избяга с 200. 

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Само я питай, ако нас дойдат да ни денацификират и да ни освободят от лошите американци, пак ли щеше да обяснява причините на Путя и щеше ли да призовава целият свят да ни остави да се оправяме сами и.... ще избяга с 200. 

да идва Путин от тук по посока Брюксел

Не обичам войната.ЯД МЕ Е Че НЯКОИ ВАДЯТ КИНТИ.
НЕ СЪМ ЗА РУСИЯ.НЕ СЪМ ЗА УКРАЙНА.
АЗ СЪМ ЗА ИСТИНАТА!А истината е
В продължение на 8год. украинците убиваха, мачкаха, изгонваха и дискриминираха руския народ.Путин ги предупреждаваше.А те укрите нали са с краваря Фащ от обора Нато надуваха перки и чакаха покана в обора.
Само, че краварски обор до руски колхоз не е по правилата от Хрушчово време.И Путин навлезе да им набие чемберите на нацистите.Той резултатът е ясен Русия е победител и с резервния отбор Китай ще празнуват.
Та въпроса е ние в Бг колко голям, ще го ядем от ДЕДОларизацията и ДЕДОвия на Путин.БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ Е СРЕЩУ ПУТИН.А политици натовци.
Ако направят референдум дали да сме с Русия-80% ще го подкрепят.
Нито един български войник няма да изпълни-залп по руснаците!Тогава да изберем правилната страна - знае се победител е РУСКАТА АРМИЯ.Аз не обичам войната, а истината.Чудя се Путин след като победи с какво ще се оправдават във форума!

преди 8 часа, A.com написа:

Международната космическа станция кога я (пре)кръстиха  "МИР"? СССР имаше космическа станция, която се казваше "МИР".

Добре де, печелиш. КазваШЕ се "МИР" по времето, когато свръх напредналите в технологично отношение нации като хАмериканци, китайци и японци... нямаха нищо подобно и им се налагаше да се качват в станцията на "изостаналата" Русия за да си провеждат изследванията.

Това не обяснява защо пускаш пост, в който има текст - явен фейк на укропропагандата. За Лоботомиро е ясно че е лоботомиран, ама ти уж изглеждаш интелигентен човек. 

преди 4 часа, Тhе Monstеr написа:

Ама затвори Босфора и Дарданелите

Тук нещо не разбирам. Вярно е, че нямам военно Убразование, ама като Турция затвори протоците как това помага на Украйна?

Не ме нападайте, наистина ми е чудно.

преди 6 часа, HasXXX83 написа:

То се знае Путин ще е победител.

Превзехте ли Киев ?

Операция пьiлающий меч продължава. Рашистките войски по харковското направление са изтласкани изцяло зад руската граница. Харковска област е напълно освободена от рашистките окупатори.

Върви изтласкването на орките по киевското, черниговското и сумското направления.

Рашистите са в шаш беш и паника !!!

Слава Украини !!!

И на Киев ще му дойде времето. Като се вземе контрол над чзовирната стена че онези малоумни нацисти като нищо ще я взивят - толкова им е акъла.

Преди това трябва да се дозачисти Мариупол и да се сварят в котле половината ВСУ на донбаския фтонт.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Добре де, печелиш. КазваШЕ се "МИР" по времето, когато свръх напредналите в технологично отношение нации като хАмериканци, китайци и японци... нямаха нищо подобно и им се налагаше да се качват в станцията на "изостаналата" Русия за да си провеждат изследванията.

Това не обяснява защо пускаш пост, в който има текст - явен фейк на укропропагандата. За Лоботомиро е ясно че е лоботомиран, ама ти уж изглеждаш интелигентен човек. 

Не гарантирам за 100% достоверност.

МКС използва няколко модула от станция МИР-2,която е трябвало да смени МИР. Русия дори е искала МКС да носи това име.

преди 8 часа, _sirena_ написа:

А , и в това си много добър , като те хванат 'на тясно" да подскачаш като ужилен пинчер от тема в тема и да изместваш посоката на разговор , със зарита в пясъка глава. 

Ама като ви казвам , че толкова си можете - вие емоционалничите и се пените. 

Като ви кажа , че сте Примитивни се обиждате .

Но най-интересното е , че това към каква страна ще се включите и какво знаме ще развеете - целият този Избор се оформя в Самата ви Същност !   Обаче , когато Съзнанието се движи от Битието , а не обратното не можем да се надяваме на Интелигентен Избор ! 

Защо ? Защото вас Битието ви движи Съзнанието ! 

Кофти Битие - Кофти Избори ! Жалко Битие - Жалки Избори ! Мизерно Битие - МИЗЕРНИ МИСЛИ ! 

Това е - когато БИТИЕТО ДВИЖИ СЪЗНАНИЕТО ! 

Когато Съзнанието Движи Битието - Тогава се водиш от Вътрешната си Сила и Възможности и сам си Правиш Битие , според "идеала ти" ! 

Разлика Откриваш ли ? 

Ако не откриваш - "да закривам заседанието" .  Понеже само ще си хабя движенията да шаря из клавиатурата.

Също като теб- като те хванат на "тясно", дръпваш една проповед, завършваща с "кво ли се занимавам с примитиви" и отиваш да изстрадаш величието си, на съответния пиедестал. :)

преди 8 часа, Moriati написа:

Чшш, нещо видно пак не си дочел и разбрал... Затвори проливите за всички, включая за напиращите да влязат хамериканоси ... А Руския черноморски флот спокойно си минава..

Да, Байрактари продаваше преди войната, дори имаше идея да е произвеждат в Укропиятано сега вече нещата спряха , пауза дето се вика, търговията си върви, но с Русия също, и санкции срещу нея не наложи, дори се изказа против глупостите на запада....  Турция си гледа интереса, отделен е въпроса и че наглите англосакси са им втръснали и на тях, особено след опита за преврат който се опитаха да му устроят...

Първо Мариупосл, после по реда на номерата .. казах ти вече, не се бутай кат хохълче пред кравата....

Kъртиш. Кво хубаво ги нареждаш "наглите" англосакси и си се изпраскал да живееш и работиш баш в центъра на графство Йоркшир! Искаш да ги мразиш отблизо. :wub: КОйто си го може, го може. Браво. Виж как на русофобите не им стиска да отидат да мразят Путин отблизо. Едно чайче ги е шубе да пийнат с бащицата. Жалкари...

преди 1 час, Филипов написа:

дозачисти Мариупол

Това никога няма да стане. Ще превземат града ,но винаги ще има "тупамарос"/градски партизани/ ,които няма да оставят на мира окупаторите! Не може да избиват близките ми и да си мислиш , че няма да отмъщавам! И още как !Скоро няма да има истински мир в Украйна , още повече наложен със сила! Такова рани не зарастват !ЧОВЕШКА ПРИРОДА!

току-що, bigiadri написа:

Това никога няма да стане. Ще превземат града ,но винаги ще има "тупамарос"/градски партизани/ ,които няма да оставят на мира окупаторите! Не може да избиват близките ми и да си мислиш , че няма да отмъщавам! И още как !Скоро няма да има истински мир в Украйна , още повече наложен със сила! Такова рани не зарастват !ЧОВЕШКА ПРИРОДА!

Това вече го видяхме след 2-рата световна при укропите. Отне им 5 години да изчистят всичко, и тука ще е някъде толкова.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.