Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, Тhе Monstеr написа:

За наноробите ! Тези са онези мижави % ваксинирани , нали ?!

.............................

https://www.facebook.com/dakata1950/videos/690032732351431/

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, _sirena_ написа:

За наноробите ! Тези са онези мижави % ваксинирани , нали ?!

.............................

https://www.facebook.com/dakata1950/videos/690032732351431/

Гледай, гледай. Народът, това не са платените руски тролове, които заливат нета с по един милион профила. Народът е с Украйна! Другарката Митрофанова също е поканена да види, какво всъщност мисли българския народ по въпроса. И да хваща първия полет за Москва!

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Гледай, гледай. Народът, това не са платените руски тролове, които заливат нета с по един милион профила. Народът е с Украйна! Другарката Митрофанова също е поканена да види, какво всъщност мисли българския народ по въпроса. И да хваща първия полет за Москва!

Дай да видим какво ни чака после , какви са  твоите прогнози.  Какво се надяваш да се случи в национален и световен мащаб ?

Поглед , Идея , картина имаш ли ? 

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Дай да видим какво ни чака после , какви са  твоите прогнози.  Какво се надяваш да се случи в национален и световен мащаб ?

Поглед , Идея , картина имаш ли ? 

Разбира се. Путин се изнася от украйна, като пръднал в асансьор, обявява, че е постигнал целта си и правдата е победила. Русия остава в изолация до смъртта му. И така...

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

В момента слушам премиера, който казва, че 75% от българския народ е против изпращането на оръжие и боеприпаси, затова ще се съобразят и няма да го направят. 

Моето продължение е:

Точно, защото българският народ е за Украйна- да се спре войната. Не като лешоядите, изсипващи милиарди долари, и оръжие, за да се доразруши страната и да се избият повече украинци.

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Разбира се. Путин се изнася от украйна, като пръднал в асансьор, обявява, че е постигнал целта си и правдата е победила. Русия остава в изолация до смъртта му. И така...

Може би ти е ясно , че политическата сцена е преминала безвъзвратно в друга посока и няма връщане назад ! 

Дай сега да видим каква е твоята прогноза за света ?  Как ще се развива , кой как ще ни 'води" и търгува и къде е мястото на България и какво я очаква ! Искам подробен анализ !  с 2-3 изречения можеш да репликираш "ванко , цанко и драганко" .

Искам задълбочен анализ ! Ако искаш маркирай с няколко изречения , но ми очертай цветна картина , логически последователна и аргументирана.  

преди 2 минути, absurt написа:

В момента слушам премиера, който казва, че 75% от българския народ е против изпращането на оръжие и боеприпаси, затова ще се съобразят и няма да го направят. 

Моето продължение е:

Точно, защото българският народ е за Украйна- да се спре войната. Не като лешоядите, изсипващи милиарди долари, и оръжие, за да се доразруши страната и да се избият повече украинци.

Войната може да спре само по един начин- агресора напуска безусловно.

преди 39 минути, insec написа:

точно - цялата руска военна мощ и никой не уцелва. 😏

според кого това ? 

преди 7 минути, absurt написа:

Моето продължение е:

Що така перифразираш ? Твоето предложение е, Украйна хвърля оръжията и се предава, след което се превръща в това, което е Беларус. Васал на Русия. 

преди 10 минути, absurt написа:

Моето продължение е:

Украинците питаш ли ги какво искат ?

Или пак си видяла няаква представителна извадка представена от надежден източник.

ТОС не са от вчера. Но по години изгражданите бетонни бункери и подобни са го почнали с голямокалибрени 203 мм. Ще се сетят. През втората световна едни немски бункери над 3 метра бетон ги разбиваха с хептен корабен калибър 305.

току-що, BANKATA написа:

Украинците питаш ли ги какво искат ?

Или пак си видяла няаква представителна извадка представена от надежден източник.

Не ме интересува какво искат украинците- това съм го оставила на твоите манипулативни ахканици и охканици. Мен ме интересува какво аз искам, за да не студувам, да не гладувам, да няма бомби над главата ми. А, то е, да не се правим на по- големи католици от Папата. Ако въобще разбираш за какво иде реч. И тъй като съм редова българска гражданка, смятам, че същото искат и другите граждани и селяни на тази държава. 

Ти, като искаш друго- ей я де е Украйна. Защо още си натискаш задните части зад клавиатурата и лееш крокодилски сълзи, целият в бяло, а не си отпътувал да се влееш в редиците на доброволците?

Поне си обърши яхнията от мустака....... 

преди 3 минути, hjhj написа:

Вижте това и си помислете. Кой ни е дружка и кой не.

https://www.facebook.com/groups/slavi.trifonov.itn/permalink/719107209110532/

една булка ни го цитира това в тази тема преди няколко дена - мотамо.

преди 2 часа, HasXXX83 написа:

проззззззззззззт ли си

Наполеон е опитал

Аз не те питам какво е опитал Наполеон. Питам те кога Русия го е победила?

преди 3 минути, absurt написа:

Не ме интересува какво искат украинците- това съм го оставила на твоите манипулативни ахканици и охканици. Мен ме интересува какво аз искам, за да не студувам, да не гладувам, да няма бомби над главата ми. А, то е, да не се правим на по- големи католици от Папата. Ако въобще разбираш за какво иде реч. И тъй като съм редова българска гражданка, смятам, че същото искат и другите граждани и селяни на тази държава. 

Ти, като искаш друго- ей я де е Украйна. Защо още си натискаш задните части зад клавиатурата и лееш крокодилски сълзи, целият в бяло, а не си отпътувал да се влееш в редиците на доброволците?

Поне си обърши яхнията от мустака....... 

"майнта им на какво искат едни 40 млн."

Ако не взимаш пари за подобни мнения жалко за теб.

Нека Напомня на "пасажерите " , които обитават "фризера " ми да не се опитват да ме цитират , понеже не им виждам репликите ! 

И това , че не ви отговарям не значи , че няма какво да КАЖА !

Не използвайте тази Ситуация във ваша ПОЛЗА ! Не е Коректно най-малкото , след като съм ви известила , че сте блокирани от моя страна - Подмолно да ме цитирате и да си веете "знамената " безнаказано !

Първата крачка към "култивирането ви " е да Осъзнаете , че не бива да се навирате и досаждате на хора , които са ви Изключили Достъпа до Сетивата си !    Нямате право да Злоупотребявате с Изборът ми !   Сигурно ви идва Перфектно ситуацията - Вие да ме цитирате , аз да не ви чета и съответно да не ви напляскам за безгръбначните ви обръщения и щения за контакт !?

Отговор не чакам !  Не се и вълнувам да го прочета !  Известявам останалите потребители , които ме четат за липсата на отговор от моя страна . 

преди 1 минута, insec написа:

една булка ни го цитира това в тази тема преди няколко дена - мотамо.

Грешката е моя, че не съм го видял. Но поука май никой не си е взел. Но както се казва здраве да е. Дано нас не ни въвличат във война, защото както сме разделени (както винаги е било де) ще ни прегазят за секунди.

преди 1 минута, A.com написа:

Аз не те питам какво е опитал Наполеон. Питам те кога Русия го е победила?

Малко ли е втората световна война?

преди 6 минути, hjhj написа:

Вижте това и си помислете. Кой ни е дружка и кой не.

https://www.facebook.com/groups/slavi.trifonov.itn/permalink/719107209110532/

Поствам го, че американоподлогите няма да искат дори да отворят линка:

За тези, все още вярват, че ЕС и НАТО са истинските съюзници и можем да разчитаме на тях, ще припомня един единствен път, когато България помоли НАТО, съюзниците си и ЕС за помощ. И какво се случи. Изводите от историята оставям на вас... Дано си правим поуките!

През 2007-ма година горяха планините и полята на България, положението беше сериозно и извън контрол. За първи път България се обърна с молба за помощ към НАТО-вския евроатлантическия център за координация и реагиране при бедствия, към ЕС и към Русия (http://news.ibox.bg/news/id_503993839)

И знаете ли какво стана? ЕС ни веднага отряза (http://dnes.dir.bg/news.php?id=1930335), а НАТО ни казаха в прав текст "България да не разчита на помощ от НАТО" (http://www.segabg.com/article.php?id=339847). Само нашия НАТО-вски съюзник Германия се отзова, като предложи да ни даде специализирани хеликоптери за гасене на пожари... под наем, срещу стотина хиляди евро на час. Е, то приятелството си е приятелство, ама бизнеса - бизнес, нали?

И в крайна сметка единствено Русия изпрати специализирания си самолет за гасене на пожари ИЛ-76 БЕЗПЛАТНО (платихме само горивото на самолета и препаратите за гасене). За 30 часа положението с пожарите беше овладяно. http://news.ibox.bg/news/id_1305317892

Народа излезе и посрещна руските летци като спасители, с хляб и сол https://youtu.be/jhzafEMizxM

Единственото, което мога да кажа е народната мъдрост:

"Приятел в нужда се познава"

Автор - Горски пътник

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Може би ти е ясно , че политическата сцена е преминала безвъзвратно в друга посока и няма връщане назад ! 

Дай сега да видим каква е твоята прогноза за света ?  Как ще се развива , кой как ще ни 'води" и търгува и къде е мястото на България и какво я очаква ! Искам подробен анализ !  с 2-3 изречения можеш да репликираш "ванко , цанко и драганко" .

Искам задълбочен анализ ! Ако искаш маркирай с няколко изречения , но ми очертай цветна картина , логически последователна и аргументирана.  

Някога да си ме виждала да пиша чаршафи? Това е работа за тези, които не могат да се изразят с няколко изречения. Нищо не се е променило, камо ли безвъзвратно. Светът ще си еволюира бавно и славно. С няколко изключения, да кажем. Както си е било винаги. И ще си бъде многополюсен както досега. Твърденията че сега не е такъв, или до скоро не е бил такъв, са една слабовата идеологическа демагогия. Няма да има нов световен ред в смисъла, който ти влагаш в това, нито нов световен лидер. Новият световен ред ще дойде от само себе си, защото старият вече няма да отговаря на нуждите и възможностите на хората.

преди 17 минути, Тhе Monstеr написа:

Войната може да спре само по един начин- агресора напуска безусловно.

Значи бандеровците да приключват своята АТО и да се махат от Донбас!?   

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Що така перифразираш ? Твоето предложение е, Украйна хвърля оръжията и се предава, след което се превръща в това, което е Беларус. Васал на Русия. 

Превръща се в по- лошо- това което е Грузия.

преди 1 минута, hjhj написа:

Дано нас не ни въвличат във война..

аман от това въвличане във война - толкова ли не разбирате, че е пълна глупост.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.