Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Фронтова вечеря в Бахмут....

Може да бъде изображение с 8 души

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, parmobil написа:

Може ли да го покажеш в оригинал?

'щото и на Чърчил чета такива несъществуващи цитати.

Особено актуално е и сега.  Можеш и сам да си го потърсиш.   Срещал съм го на много места и не зная кое е оригинал, не ми се изследва.

преди 1 час, kosyo написа:

Нещо прескочи къщата

Руснак, украинец кой знае? Ботът Paul знае най-добре.

преди 8 минути, attj написа:

Особено актуално е и сега.  Можеш и сам да си го потърсиш.   Срещал съм го на много места и не зная кое е оригинал, не ми се изследва.

Е, не е честно! Приписвате приказки на някого, а после не можете да ги потвърдите и подкрепите с доказателства.

преди 22 минути, maxthon написа:

Руснак, украинец кой знае? Ботът Paul знае най-добре.

Имаш видео което го оборва нали? Хайде де, дай поне едно-дистави си това удоволствие да видиш как се гърча в собствените си сополи.

преди 23 минути, parmobil написа:

Е, не е честно! Приписвате приказки на някого, а после не можете да ги потвърдите и подкрепите с доказателства.

Щом го пише в интернета -значи е вярно. Ти не го ли знаеше това?:)

12.04 наближава и  опитите за достигане на първа космическа продължават(+21):

преди 38 минути, kosyo написа:

Имаш видео което го оборва нали?

Ама дай първо да разберем какво трябва да се оборва и тогава да търсим дали трябва да се обори и с какво. Само думи това е руско или украинско, или марсианско ще се съгласиш не стига.

преди 40 минути, kosyo написа:

Щом го пише в интернета -значи е вярно.

Даже и сам си стигнал до извода, че всичко е "вярно".

На цитати ли минахте?

Ето един от наше време:

"Целта е безкрайна война, а не успешна война“

преди 6 минути, maxthon написа:

Ама дай първо да разберем какво трябва да се оборва и тогава да търсим дали трябва да се обори и с какво. Само думи това е руско или украинско, или марсианско ще се съгласиш не стига.

Даже и сам си стигнал до извода, че всичко е "вярно".

Много сложно за моята първокласна душа това. Кажи сега къде съм сбъркал?  Пробвай да си съчиниш някаква елементарна теза , ако обичаш.

преди 5 минути, kosyo написа:

Кажи сега къде съм сбъркал?

Единственото нещо в което бъркаш е да пускаш материали в които не си личи какво всъщност става. Целта на човека/бота, който го е пуснал е с манипулация да накара колкото се може хора да повярват. Руски войник, но пък не знае дали е такъв поради свръх високата резолюция. И за повече достоверност слагат в случая и флагчета. В момента има конфликти по планетата на още доста места. Като нищо може да сложим и флагче на някоя друга държава и да се настоява, че това се е случило там.

преди 6 минути, maxthon написа:

Единственото нещо в което бъркаш е да пускаш материали в които не си личи какво всъщност става. Целта на човека/бота, който го е пуснал е с манипулация да накара колкото се може хора да повярват. Руски войник, но пък не знае дали е такъв поради свръх високата резолюция. И за повече достоверност слагат в случая и флагчета. В момента има конфликти по планетата на още доста места. Като нищо може да сложим и флагче на някоя друга държава и да се настоява, че това се е случило там.

Добре де дай ги тия същите клипчета дето са същите,ама от друго място на планетата - колко пъти да те моля вече? Толкова ли много искам? То като се замисля не са чак толкова местата дето се водят интензивни бойни действия със артилерия и дронове? В Африка, сирийците къде още викаш че тази растителност и снега малко ме притесняват в твоята теза? Аз съм търпелив, ама то и търпението ми си има граници, а знаеш аз съм извратен за кръв и така като не ми ги показваш тия неща а ги пазиш за себе си - изнервям се.

преди 29 минути, ruraru написа:

На цитати ли минахте?

Ето един от наше време:

старите оръжия е по добре да се ползват - отколкото да се дават пори да се обезвреждат

Полша вече дава и конфискуваните коли които не са потърсени от собственика, тоест старите

преди 5 минути, kosyo написа:

Добре де дай ги тия същите клипчета дето са същите,ама от друго място на планетата - колко пъти да те моля вече?

Защо не се помъчиш да обясниш дали си личи на самия клип за какво става дума или е свободна интерпретация на туитър бота?

преди 39 минути, maxthon написа:

Дядо платен-съветски чугун, никой не го интересува дали на такъв като тебе му се вярва или не. 

преди 28 минути, maxthon написа:

Защо не се помъчиш да обясниш дали си личи на самия клип за какво става дума или е свободна интерпретация на туитър бота?

Докато не ми дадеш клип дето да доказва противното -не мога да си представя. Отделно че не ми казваш от коя част на света се пуцат така ожесточено че да гледам клипчета и от там...Така че ще чакам да ми кажеш , не знам защо но ми се струва че ще е доста време.

Убиха и Владлен. Убиха го в Санкт Петербург. Даря Дугина край Москва, него в Петербург. Тия май наистина искат да ги изтрият от лицето на земята и ако не беше търпеливия Путин, а войнствения Медведев досега да са изпушили ... и сша с тях, и ние също.

Момиче се моли на бог, а около него танцуват укроуроди. Тия наистина трябва да бъдат изтрити от лицето на земята, съвсем очевидно човешкото в тях вече го няма ... ако изобщо някога го е имало.

Някои сравняват укроуродите с ислямска държава. Един от участниците в "Кто против" каза че не е съвсем така, защото последната е била ненавиждана от много арабски държави, докато измислената държава на укрите се подкрепя от така наречения демократичен свят. Всеки да си прави изводите що за демокрация подкрепя открито нацистки режим, всъщност изводът е един и @vpvelev го е обобщил:

преди 5 часа, vpvelev написа:

Старият свят е мъртъв, а новият все още не се е родил - времето на чудовищата е дошло...

От психопанорамата дойде интересна новост. Някакъв неграмотен американски генерал се изцепи, че украинците са се сражавали срещу Сталин и Жуков. Мдааа, то бива да си прост, но чак толкова, поне да не го показва така явно ... дали изобщо е чувал нещо за стотиците хиляди украинци, воювали срещу нацистите и много от тях загинали ... Тъпанар.

Укрите готвят някакво настъпление, като първо го започнаха по социалните мрежи, даже и дати обявиха. Е, ще видим докъде ще стигнат. При Харков бяха 10:1, при Херсон руснаците сами се оттеглиха, защото просто не можеха да снабдяват армията, сега имат дълбоко ешелонирана отбрана при Запорожие, така че ще трябва също такова съотношение. Според мен най-вероятно ще ударят Бахмут, защото си мислят че там "Вагнер" са сами. А дали е така ...

Поживем - увидим.

преди 4 часа, kosyo написа:

Щом го пише в интернета -значи е вярно. Ти не го ли знаеше това?

Ако написаното вика за Русия.

Ако написаното вика за Украйна, значи не е вярно.

преди 3 часа, ruraru написа:

Касапина Путлер

преди 2 часа, crazy katon написа:

и ако не беше търпеливия Путин

Касапина Путлер търпеливо нахлу и изкла сума ти народ.

преди 2 часа, crazy katon написа:

войнствения Медведев

На маса след 5 водки на екс

Последното интервю с терориста Владлен Татарски.

Каза истината за положението на фронта и Касапина Путлер го взриви.

Та толкова за търпеливия Путлер, който взривява собствените си пропагандони за неправилни мнения.

Любопитни факти.

По руски източници нормата за ръчно разминиране от един сапьор е 10 кв. метра на ден.

На открити пространства в полето се прилага машинно разминиране. На търговска основа цената на ВСУ за такова разминиране е хиляда евро на хектар.

преди 54 минути, Реджеп Иведик написа:

Последното интервю с терориста Владлен Татарски.

Каза истината за положението на фронта и Касапина Путлер го взриви.

Та толкова за търпеливия Путлер, който взривява собствените си пропагандони за неправилни мнения.

Че защо да си стреля в крака Путин и така показно да го убива в своята страна, като има толкова други начини да накара някой да замълчи и те не са свързани с убийство? В края на краищата не може ли да му устрои автомобилна катастрофа или друг нещастен случай? Нали уж Путин бил авторитарен и държал всичко и всички в ръцете си? А отгоре на това този Татарски е отвсякъде руски патриот?

Ти самия не вярваш на тази партенка.

Това ми напомни да кажа че и Немцов надали е убит от руските служби, защото в миналото този политик има тежки тъмни дела като губернатор на Новосибирска област, ако не се лъжа.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.