Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Челси Англия !

Това ли успя да измислиш?

Със празното пространство което имаш между ушите дори е много. :giggle1:

То и капацитета ти е толкова, за туй гуми лепиш по цял ден!:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, (__._.__) написа:

Има предлагане има и търсене, нормално е да има и купуване, какъв е проблема не знам, но ти явно виждаш такъв?

Ха-ха-ха, а санкциите за какво ги въвеждахме, след като пак пълним хазната на Русия? :lol6:  

Хвърлят прах в очите на обикновените хора и се тупат в гърдите колко са загрижени за укрите, а най-нагло заобикалят собствените си санкции и наливат парички на руснаците за да могат те да избиват същите тези укри. Найс, а? 

преди 1 минута, maxthon написа:

Блумбърг ли? Айде по-сериозно.....

Аз до кога ще чакам от вас да кажете нещо сериозно?:popcorn2:

преди 11 минути, (__._.__) написа:

Хайде бе, не знаех!!!

Питай Кличко защо се снима след 5 дена с бомбата, която не е Кинжал. Да беше го направил абсолютно веднага. Да бяха я показали и на стадиона веднага. Но трябва време да се изработи сценария на постановката.

преди 2 минути, (__._.__) написа:

Аз до кога ще чакам от вас да кажете нещо сериозно?

Несериозно е от Блумбърг да се чете на какви цени продава Русия след като нямат информация. Единственото нещо, което могат да покажат правилно е количествата изпратен нефт от пристанищата в Русия, а тези неща поне ги се следят лесно.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ха-ха-ха, а санкциите за какво ги въвеждахме, след като пак пълним хазната на Русия? :lol6:  

Хвърлят прах в очите на обикновените хора и се тупат в гърдите колко са загрижени за укрите, а най-нагло заобикалят собствените си санкции и наливат парички на руснаците за да могат те да избиват същите тези укри. Найс, а? 

Никой не иска да празни хазната на русия!!!

Никой не е във война със русия!!!

Само копейките мислят, че целия свят е срещу тях и, че всички са във война със тях!!!

Те воюват със врага, но само те си го знаят това!:giggle1:

Не могат да разберат, че трябва да се спрат и да си седнат на дупетата и да преговарят.

Много сложно било, за тях всичко е сложно само те не са, по-елементарни от едноклетъчен организам!:cool:

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

все едно сравняваш 12 години повече живот с риска да си на съседна маса с Кончита.

Сравняваш едва след като си се окъкал и не можеш да приемеш че си "паднал по гръб". Преди това за никакво сравнение не е ставало въпрос  :cool:

преди 3 минути, maxthon написа:

Питай Кличко защо се снима след 5 дена с бомбата, която не е Кинжал. Да беше го направил абсолютно веднага. Да бяха я показали и на стадиона веднага. Но трябва време да се изработи сценария на постановката.

Нали го питах, каза че обичал да се снима със останките на свалените ракети!:popcorn2:

Нали го питах, каза че обичал да се снима със останките на свалените ракети!

То това няма нужда го питаш. Личи си му от далече, че е фотогеничен. Конкретния въпрос е защо се снима с ракета, която всъщност е бомба?

Това ли успя да измислиш?

Ми след Слава Украйна, помислих че минаваме на спортна тематика. Защо иначе ни в клин, ни в ръкав ще изпльоскаш името на спортен клуб в темата? Е? Тея от Слава що за отбор са? Дай линк да видим добри ли са  :)

Ми след Слава Украйна, помислих че минаваме на спортна тематика. Защо иначе ни в клин, ни в ръкав ще изпльоскаш името на спортен клуб в темата? Е? Тея от Слава що за отбор са? Дай линк да видим добри ли са  :)

460368A0-7C9C-49B3-BE64-6F51D9576B9B-483

преди 2 минути, Banesc написа:

ето англичанчетата с обеднения уран какво направиха

Разкарай се ве, теб кой те е викал?

преди 6 минути, maxthon написа:

Конкретния въпрос е защо се снима с ракета, която всъщност е бомба?

За да покаже останките от ракетата "КИНЖАЛ" , това което е останало от нея!

А на теб дали ти харесва или не , не е важно !:popcorn2:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Я кажи с твои думички за какво са тези санкции тогава :popcorn2:

Имам една гума която издиша, можеш ли да помогнеш или друг гумаджия да търся?:popcorn2:

преди 1 минута, (__._.__) написа:

Не ме разбра. Дай линк към страницата на спортният клуб Слава. 

Имам една гума която издиша, можеш ли да помогнеш или друг гумаджия да търся?:popcorn2:

Мога разбира се. Даже като за "свой" човек и 20% отстъпка ще ти направя.

току-що, ivottoshev написа:

Не ме разбра. Дай линк към страницата на спортният клуб Слава. 

Знам за въздушното пространство между ушите , за гумата те попитах ? :popcorn2:

преди 14 минути, maxthon написа:

Несериозно е от Блумбърг да се чете на какви цени продава Русия след като нямат информация.

Ти обаче имаш, нали ? Ама няма да ни покажеш. 

преди 4 минути, (__._.__) написа:

за гумата те попитах ? :popcorn2:

Ми чети де. Да не окьораве та не виждаш поста?

ПП: Упссс, форума е слял двата поста и за това може да не си видял. Ето, отговарям ти пак:

Мога разбира се. Даже като за "свой" човек и 20% отстъпка ще ти направя.

САЩ публикуваха информация за своите запаси от ядрени оръжия

Вашингтон към 1 март разполага с 1419 развърнати ядрени бойни глави. Такива данни се съдържат в справочни материали, публикувани в понеделник от пресслужбата на Държавния департамент на САЩ, които съдържат обобщени показатели за изпълнението на руско-американския Договор за мерките за по-нататъшно съкращаване и ограничаване на стратегическите настъпателни оръжия (СТАРТ, известен в САЩ като новия СТАРТ).

Според документа, в момента САЩ имат 662 оперативно развърнати носителя на ядрени бойни глави. Те включват междуконтинентални балистични ракети (МБР), тежки бомбардировачи (TB) и балистични ракети на подводници (БРПЛ). Освен това, в Съединените щати има общо 800 развърнати и неразвърнати пускови установки на МБР, БРПЛ и ТБ.

Както се казва в изявление на външното министерство на САЩ, „въпреки предполагаемото спиране на участието на Русия в новия СТАРТ, Съединените щати доброволно публикуваха обобщени показатели за броя на американските стратегически нападателни оръжия“.

В документа се отбелязва, че САЩ смятат прозрачността по въпросите, свързани с ядрените оръжия, за „изключително важна за намаляване на вероятността от погрешни възприятия, грешни изчисления и скъпоструваща надпревара във въоръжаването“. Държавният департамент отбеляза, че Вашингтон призовава Москва „да се върне към пълното прилагане на новия СТАРТ и всички мерки, предвидени от него за поддържане на стабилност, прозрачност и проверка“.

Според американската страна, Руската федерация „не е изпълнила задълженията си да предостави актуализирани данни през март 2023 г. и не изпълнява други ключови разпоредби“ на Новия договор СТАРТ. В изявлението се твърди, че като „законна ответна мярка“ Съединените щати „не са предоставили на Русия актуализирани данни през март“. Държавният департамент увери, че тази информация сега се публикува "в интерес на прозрачността и поради ангажимента на Съединените щати за отговорен подход към ядрената сфера".

Източник: ТАСС Снимка: gdb.voanews.com

Ми чети де. Да не окьораве та не виждаш поста?

Аз чета, но ти май и гуми не можеш да правиш?

Кажи коя е прословутата гумаджийница за да и направя реклама?

460368A0-7C9C-49B3-BE64-6F51D9576B9B-483:giggle1:Разкарай се ве, теб кой те е викал?

слава украина не победиха на евро визия

трябва да се ориентираш на къде духа вятъра

цело 6то место   на евровизия :giggle1:

доверието от украйна се сваля

Вашингтон към 1 март разполага с 1419 развърнати ядрени бойни глави

с нищо не разполага

ядрените бомби не съществуват

представляват тротил 2-3 тона и някакви химикали  дето се разпръсват в околната среда и тровят населението 

преди 14 минути, (__._.__) написа:

За да покаже останките от ракетата "КИНЖАЛ" , това което е останало от нея!

Бетаб 500 не е Кинжал......

преди 1 минута, (__._.__) написа:

Намери ли си гадже?

Тук има една взискателна дама, търси си гадже.

Искаш ли да те свържа със нея?

Имам и нейна снимка, много е симпатична!

не можеш да ме впечатлиш

темата е за  украйна

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Тези същите сигурно са искали да видят и Радев в затвора, а той на изборите взе че тупна в земята с рекордна разлика вторият - Хранимайко Герджиков. Хубавото е, че какво им с е иска на служителите в Тролската централа и какъв е реалният живот са две съвсем различни неща :)

Това си е така.  Американските данъкоплатци имат интерес да преизберат Тръмп -за да прекрати милиардите подарени безотчетни и безконтролни долари за Украйна.   Това, че не одобрявам терора на бандеровците в източна Украйна не ме прави фен на федерацията на руснаците.   Ако искат там да си договарят автономия или да си създават друга държава, тяхна им работа.   Много са първосигнални и наивни феновете на Бандеристан.    Няма как тези националисти в Киев  вечно да бъдат все като на хранилка от страните в НАТО.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.