Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, kosyo написа:

Преки впечатления от бой с "Леопард" от жив участник. Това няма как да го прочетете другаде:

https://dzen.ru/a/ZGLjSkxyMQPmDwHp.

Спойлер - танка е избягал. Ей развалих ви изненадата.

https://www.facebook.com/100090748305945/videos/1388810061894652/

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kosyo написа:

Колко е разстоянието между Авдеевка и Донецк? Същата Авдеевка дето 1 година не можете да я вземете?

Те каквото трябва ще го вземат.

преди 4 минути, miro20 написа:

Помолих да "вкарате малко мисъл"  и обясних за кое, но уви... от вас мислене и аналитика не очаквам.

Ама мислене на база "един украинец (дано не е жена) каза" не е добра идея нали знаеш? Понеже видяхме и "един украинец показа". Мислене и аналитика трябва да се базира на обективни факти и доказателства. Специално за снощи имаме твърдение не само за свалени Кинжали, а за свалено всичко. И въпреки това има удар по мястото, от където работи ПВО (вероятно Пейтриът). Има и удари по други места. Та замисляй се ти преди да изискваш това от другите.

преди 2 минути, Inana.. написа:

Не ми са извивай като настъпана змия !!! Ако Русия не пазеше цивилното население на 3-ят ден щеше да е Приключила военната операция ! 

Та те бомардират и унищожават най вече цивилни и техните домове.

Без оглед че най пострадали са именнотези които "уж са дошли да защитават" - рускоезичните в Донбас.

Що градове и селца са сринати със земята.... брой нямат вече...  И винаги там, където се е докоснал рашисткия ботуш и "русский мир" .

Добр новини и от Бахмутското направление

:yanim:

току-що, miro20 написа:

Та те бомардират и унищожават най вече цивилни и техните домове.

Без оглед че най пострадали са именнотези които "уж са дошли да защитават" - рускоезичните в Донбас.

Що градове и селца са сринати със земята.... брой нямат вече...  И винаги там, където се е докоснал рашисткия ботуш и "русский мир" .

Добр новини и от Бахмутското направление

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/757095716084231

току-що, maxthon написа:

Ама мислене на база "един украинец (дано не е жена) каза" не е добра идея нали знаеш? Понеже видяхме и "един украинец показа". Мислене и аналитика трябва да се базира на обективни факти и доказателства. Специално за снощи имаме твърдение не само за свалени Кинжали, а за свалено всичко. И въпреки това има удар по мястото, от където работи ПВО (вероятно Пейтриът). Има и удари по други места. Та замисляй се ти преди да изискваш това от другите.

Не можеш да надскочиш  дребнавото си ниво на мислене.

Попитах кому пречи ПВО каквото и да е то, че да искаш да го унищожиш ?

Пречи на рашистите да провеждат терора си над цивилното население. Пречи им да сриват със земята цели жилищни блокове и т.н. и т.н

току-що, AAUUXX написа:

Те каквото трябва ще го вземат.

Да де разстоянието е 5-6. Повтарям 5 - 6 километра колкото и да е неприятно. Мойто топче стреляше на 17 километра ама да кажем че ние пуцахме доста далече.

преди 4 минути, Inana.. написа:
Цитат

Това съдържание не е достъпно в момента
Когато това се случи, обикновено причината е, че собственикът е споделил съдържанието само с малка група хора, променил е кой може да го вижда или го е изтрил.

Не се напъвай с фейковете :giggle1:

FwPhetHaQAEspDT?format=jpg&name=medium
преди 1 минута, miro20 написа:

Не можеш да надскочиш  дребнавото си ниво на мислене.

Пречи на рашистите да провеждат терора си над цивилното население. Пречи им да сриват със земята цели жилищни блокове и т.н. и т.н

Кой провежда терор ???

Я пак ??? 

Пусни си превод и бегай у канавката да слушаш ! 

Мойто топче стреляше на 17 километра ама да кажем че ние пуцахме доста далече.

Туй да не е сватба бре ,да стреляш как доди :giggle1:

преди 2 минути, kosyo написа:

Да де разстоянието е 5-6. Повтарям 5 - 6 километра колкото и да е неприятно. Мойто топче стреляше на 17 километра ама да кажем че ние пуцахме доста далече.

Рашистите се крият зад спящите хора по фронтовата линия после реват че "обстрелват спални райони" .

Каквото и да означава спални райони :) :)

преди 1 минута, Inana.. написа:

Кой провежда терор ???

Я пак ??? 

Пусни си превод и бегай у канавката да слушаш ! 

Миро е отворил информационния чадър ,не се мъчи да го караш да търси истината.

току-що, miro20 написа:

Рашистите се крият зад спящите хора по фронтовата линия после реват че "обстрелват спални райони" .

Каквото и да означава спални райони :) :)

335153899_1356157535183847_1796384225087887018_n.jpg

току-що, AAUUXX написа:

Туй да не е сватба бре ,да стреляш как доди :giggle1:

А не вече съм казвал - сметнах грешно и трябваше да падне на 20-30 метра в страни - пишат пряко-попадание. И после питам добре де ама аз не съм го сметнал правилно и капитана вика - споко на ракетчиците 100 метра в страни също го пишат пряко попадение. Но се радвам че изяснихме защо падат толкова наблизо . За цялата война почти не са мръднали в района. Те и затова си пускат дрончета в града.

Не знам дали е споменавано, след англия, и Франиця ще прати далекобойни ракети

току-що, AAUUXX написа:

Миро е отворил информационния чадър ,не се мъчи да го караш да търси истината.

омразен , мазен трол е този 

340929967_782851330076203_9058411095997248723_n.jpg

Там някой може ли да каже на @maxthon да вземе да ми отговори поне на един въпрос че ще взема да превъртя и ще го питам под всеки един негов пост. Да си припомня как беше връзката ни в началото.. любов , романтика, съмнения а сега ...

преди 7 минути, Inana.. написа:

.....

Проблеми с кръвното?

Кофти, аз не съм виновен!🤔

А не вече съм казвал - сметнах грешно и трябваше да падне на 20-30 метра в страни - пишат пряко-попадание. И после питам добре де ама аз не съм го сметнал правилно и капитана вика - споко на ракетчиците 100 метра в страни също го пишат пряко попадение. Но се радвам че изяснихме защо падат толкова наблизо . За цялата война почти не са мръднали в района. Те и затова си пускат дрончета в града.

100м в страни съм ОК, ама километър повече е с умисъл ?

преди 1 минута, miro20 написа:

Вече пратиха - вчера май намериха части от нещо произведено във Франция

преди 8 минути, miro20 написа:

Тя целта е Пейтриъта. Ако искаха да правят това, което си въобразяваш щяха директно да го игнорират. Има на си начини за подавяне на всяка една ПВО според това колко е наситена.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

100м в страни съм ОК, ама километър повече е с умисъл ?

Сега да се питаме ли колко пресечки са 100 метра или няма смисъл?

P.S - за диаметър говорим

преди 3 минути, miro20 написа:

Късно е вече, свалят ги за добър ден....

Скъпи ватници , влязох във форума преди няколко месеца защото прочетох, че тук е царството на зомбираната вата, получаваща полюции от образа на Путин и убити цивилни украинци. Не беше истина, тук пишат и много  нормални и стойностни хора освен вас. Та по същество, фактите за Русия.  1. Русия не е велика(голямата територия не я прави такава) 2. Русия не е умна , пародия на успешно общество. 3. Русия не е добра. 4 Русия не е приятел на България. Има още много положителни неща които Русия не е, но нямате капацитета да осъзнаете дори тези на веднъж. Защо го пиша това ли. Защото възхищавайки се на тази гнус, искайки тази зараза да стигне тяхното ниво и децата ви да живеят така, очевадно не сте нормални. Няма начин.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.