Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Минахме през отрицанието, това е вярно. Също така минахме и през този мой пост:

:popcorn2:

Разбира се. Рано или късно всеки Ватник опира до гейския Запад , не можещ да обясни фиксацията си върху хомосексуализма и страховете си от него и защо болните от СПИН в Русия са на пето място на сто хиляди души в света. Иначе фазата на отрицанието на БГ ватниците се променя постоянно, актуалното към днес отричане факта, че Кинжал без проблем се сваля от Пейтриът който е по стара от него технология. Но западна. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 48 минути, glen написа:

САЩ и НАТО трябва да са идиоти, за да продължават да си мислят, че могат да спечелят тази война над Украйна.

Първо, нищо от това няма смисъл. От самото начало това е загубена кауза. НАТО и САЩ ,всеки ден виждаме огромен залп от ракети, ударени дълбоко в Украйна. Къде е НАТО и САЩ. Предполага се, че са най-мощната армия на планетата.И те искат да  воюват с Китай, каква шега.

Чак пък всеки ден!

Бомбят когато съберат. Скоро ракети няма да видим. Още не са ги произвели.

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Това че Русия иска да завладее Европа, НАТО, целият свят та дори и луната, Марс и целият космос.... са бълнувания на укропропаганадта. Ти ако искаш и тази вечер да ми образуваш смях, можеш да си папагалстваш до несвяст тази опорка :popcorn2:

Не съм сигурен само дали ще съм тук цялата вечер и може да изпусна купона :(

Мамин сладък, чета ги тия форуми отдавна. Помня как Ватата постоянно се самонавиваше как ще сгазят коравите рашки европейците с меки китки. Ма нещо влязохте в опорката как никога не сте заканвали такива неща, никога не сте и казвали за светкавичната война в Украйна. Да бе да.

преди 19 минути, (__._.__) написа:

Разарай се не копейка малко ли срам изяде през последните два дни?

Коковка се смята умна като Коковец?   Попугайчици.

Купейките, какво сте се зарадвали тази вечер все едно някой бонбонки ви е раздал?

Русия загуби, изложихте се вече, станахте за смях!

Знам че истината боли, но пък времето лекува!

Сега най-много да се разпадне русия и след това всичко ще се оправи, така че мойте търпение. Това е само началото на края!

Хубавото предстои, и хуманитарна помощ ще им изпратим.

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Мамин сладък, чета ги тия форуми отдавна. Помня как Ватата постоянно се самонавиваше как ще сгазят коравите рашки европейците с меки китки. Ма нещо влязохте в опорката как никога не сте заканвали такива неща, никога не сте и казвали за светкавичната война в Украйна. Да бе да.

Не знам за тези, които наричаш "вата", но знам кой пусна клипче с руски ракети над Айфеловата кула, с внушението че ако руснаците не бъдат спрени в Укрия това чака запада:

Парламентът на Украйна разпространи видео, в което се обрисува сценарият за въздушно нападение над Париж

преди 8 минути, (__._.__) написа:

Хубавото предстои, и хуманитарна помощ ще им изпратим.

Ти лично ли? А прати ли една заплата на Украйна или се въздържа :D

Противовъздушните системи на НАТО, независимо дали са наземни или корабни, са абсолютно безполезни срещу съвременните руски оръжия.Сега имаме емпирично доказателство за това. Пентагонът знае това. Сега очаквайте истерично въртене

преди 15 минути, (__._.__) написа:

Купейките, какво сте се зарадвали тази вечер все едно някой бонбонки ви е раздал?

Русия загуби, изложихте се вече, станахте за смях!

Знам че истината боли, но пък времето лекува!

Не се вълнувай за РФ, мисли за Бандеристан.   Че може пак да изчезне от картата на Европа.    Случвало се е.   Затова тези в Киев са неуравновесени, а съседите им не за първи път могат да си поделят тези земи. 

преди 32 минути, (__._.__) написа:

Ало, комунисчето бай тошо го няма вече забрави ли?

Курник е стаичката в която живееш!

В нея и прасе да вържеш ще избяга.

Минус 2.7 тона чист кокаин. Личи си, истерията.

преди 9 минути, glen написа:

Противовъздушните системи на НАТО, независимо дали са наземни или корабни, са абсолютно безполезни срещу съвременните руски оръжия.Сега имаме емпирично доказателство за това. Пентагонът знае това. Сега очаквайте истерично въртене

Дай да ги видим, та и ние да ги знаем и да замълчим по темата.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Не знам за тези, които наричаш "вата", но знам кой пусна клипче с руски ракети над Айфеловата кула, с внушението че ако руснаците не бъдат спрени в Укрия това чака запада:

Парламентът на Украйна разпространи видео, в което се обрисува сценарият за въздушно нападение над Париж

Вата са всички които внушават , че Русия може да донесе нещо добро на света. Ако си пропуснал, колко пъти Соловьов, Симонян, Медведев и друга подобна сволоч пращаше Кинжали и Сармати по западни столици няма никаква логика да пишеш в темата. Ако не си и твърдиш, че руснаците не са говорили такива идиотии, доказваш за пореден път, че си жалък лигав клоун правещ се на по глупав отколкото е в действителност.

преди 1 минута, glen написа:

Ти си безполезен за обществото моето момче, на кое викаш "съвременни руZки системи" ? :giggle1:

Да живее калашника, че друго не можете да измислите и няма да измислите!

Какво сте се надули като родопски гайди отбор "Копейка" а, нещо ви дойде куража тази вечер?

Аз за разлика от вас в група не участвам, сам съм и това го знае целия форум!!!

Аз съм вълк единак, а със вас един по един ще измета целия форум и това го знаете.

Нито съм за Русия, нито съм за Украйна, все ми е едно, както днес викам за едните утре така мога да викам и за другите! При вас не е така, и това не го знаете да ви го кажа, нали ме познавахте?

Два дни ви показах на какво дередже е русия и какво се случва в момента в Украйна, никой не можа и едно мое твърдение да оспори? Един факт една новина не можахте да оспорите, защото е истина, не знам след всичкия този срам от къде имате смелост да пишете изобщо във темата? Аз не бих посмял ако бях на ваше място!!!

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Не цяла малко над петстотин лева. Но ще пратя още, не се притеснявай. Ако искаш може да се обединим и ще впишем твоето име. Навит , да ти пиша координати да се разберем кога и как.

Американските танкове "Абрамс" са детски колички с педали в сравнение с модернизирания съветски боен танк Т-72, каза чеченският лидер Рамзан Кадиров.

ramzan-kadirov48-640x400.jpg?_x_tr_sl=sr

"Това е истинска сила!" Модернизиран съветски танк 'Т-72'! Усъвършенстван и подобрен. С комфорта и практичността на 'maybah'. Има дори камера за заден ход, за да не смажете случайно някого или дори обратното, да го смажете, ако се наложи.

Той превъзхожда чуждестранното оборудване по бойна мощ, контрол, защита и лекота на използване. За него всяко нападение е като риболов на яхта – удоволствие“, написа Кадиров в Telegram.

Той добави, че танкът Т-72 е ефектен, разпознаваем и има ужасяващ вид.

„На такъв танк ще влезем в Киев и ще проведем денацификация, като ще счупим „Абрамс“ като орехи! Очаквайте ни!", каза лидерът на Чечня

преди 1 минута, glen написа:

Американските танкове "Абрамс" са детски колички с педали в сравнение с модернизирания съветски боен танк Т-72, каза чеченският лидер Рамзан Кадиров.

ramzan-kadirov48-640x400.jpg?_x_tr_sl=sr

"Това е истинска сила!" Модернизиран съветски танк 'Т-72'! Усъвършенстван и подобрен. С комфорта и практичността на 'maybah'. Има дори камера за заден ход, за да не смажете случайно някого или дори обратното, да го смажете, ако се наложи.

Той превъзхожда чуждестранното оборудване по бойна мощ, контрол, защита и лекота на използване. За него всяко нападение е като риболов на яхта – удоволствие“, написа Кадиров в Telegram.

Той добави, че танкът Т-72 е ефектен, разпознаваем и има ужасяващ вид.

„На такъв танк ще влезем в Киев и ще проведем денацификация, като ще счупим „Абрамс“ като орехи! Очаквайте ни!", каза лидерът на Чечня

Я тик токъра любител на кози пак се включи, не мислех че е останал нормален човек да му се връзва. То и най вероятно не е останал де. Между другото този май ползва аскера си само да застрелва отстъпващи руснаци. Радвайте му се.

САЩ изстреляха ракети за 5 милиона долара по дронове за 5 000,00 долара, за да бъдат извадени на открито, за да бъдат ударени от руската хиперзвукова техника.

Изпрани ли са всички пари за отбрана? Със сигурност

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

404065094_Capturedcran(62).png.f6b8ac6793fad688e9894892a9641cfc.png

току-що, Митко Вълчев написа:

Пуснал си предаването от което се информираш? Нямаше нужда, досетили се бяхме по постовете ти.

Миличкия.
С какво ви облъчват?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Миличкия.
С какво ви облъчват?

Миличката, ти говориш за облъчване? Безценно 

преди 17 минути, glen написа:

САЩ изстреляха ракети за 5 милиона долара по дронове за 5 000,00 долара, за да бъдат извадени на открито, за да бъдат ударени от руската хиперзвукова техника.

Изпрани ли са всички пари за отбрана? Със сигурност

Викаш 6 Кинжал плюс другите безаналогови ракети 5000 долара. Къде сте сделани такива?

току-що, Митко Вълчев написа:

Миличката, ти говориш за облъчване? Безценно 

Ми облъчен си ве мой, не виждаш ли че 5-6 чиляка тука които плякате "умнотии" колко велик бил зеления, повтаряте дословно едни и същи реплики?
Това какво ти говори?

1. Или сте облъчени.
2.Или сте на работа и имате кофти сценарист.
3. Или си един и същи еквивалент на Биоса са 20 акаунта.

Избери си опция.

току-що, Bubbles написа:

Миличкия.
С какво ви облъчват?

С нищо...

Така ги е създала природата...

Няма нужда от облъчване...

Нито пък има какво да се облъчва...

Да спориш с подобни екземпляри е все едно да спориш с папагал, запаметил 50-на думи...

Нито разбира, какво му казваш ти, нито разбира, че самият той "говори" глупости...

С природата нимойш са пребори...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.