Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Не знам. CNN винаги съобщава важните неща, като за засегнат а не унищожен Патриот. Басираш ли се, че няма информация за 6 кинжала извън Украйна?

Поне аз до сега не попаднах на такова, ако разполагаш покажи го.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, maxthon написа:

Явно имаш сериозен проблем да разбереш това, което ти се пише. Преди малко прескочи, сега директно не разбра, че става дума за Iron Dome.

А най - накрая експерт . Кажи сега какво трябва да разберем?BTW и на онези въпросчета ако може. Цял ден гледам клипчета от това място - мега красиво , набелязах вече маршрутуи, върхове за изкачване - само прогнозата за радиацията ми трябва от тебе. Минчо Празников запразнил и вика аз само за времето отговарям. За прогноза за радиацията вика тебе да питам.

преди 1 минута, maxthon написа:

Вече са поне -1 пускова установка. Като казваш пейтриът даже и не знаеш какво означава това. Целия комплекс не означава само пусковите установки. Затова се казва и комплекс.

Добре де, като дадат още една пускова установка и няколко цели комплекса какво ще правите?

преди 1 минута, maxthon написа:

Вече са поне -1 пускова установка. Като казваш пейтриът даже и не знаеш какво означава това. Целия комплекс не означава само пусковите установки. Затова се казва и комплекс.

А ватенките са мунус многоооо - това е идеята! Ще даваме, каквото трябва, до когато трябва! На знамето ще има 51-ва звезда

ПС: раскинчета до 21 са добре дошли - клиенти има

преди 1 минута, M.Николов написа:

Поне аз до сега не попаднах на такова, ако разполагаш покажи го.

Както казва Шойгу, Великобритания (и техните господари от НАТО) грешат типа на ракетите, така че не знаят какво е Кинжал .

Тези, които са разбрали, всички са мъртви.

Кинжал се разпада до такава степен след попадение в цел, че Ukies (и техните натовски господари) никога не са намерили дори отломките му.

Така че може да се предположи, че уките наистина не знаят дали Кинжал ги е ударил или е нещо друго

Алоууу амебите , що така самите украинци са против зеленият клоун , бе ? 

Значи самите украинци са му бесни и го пращат там където слънце не огрява , а вие тук неграмотните къртици езиците си изприщихте да му лижете подметките , а ? 

Хайде гледайте да видим какво казват украинците на лешпера зелен

Паднете на колене, да ви е***, и поискайте прошка на всяка майка, на която сте взели син - Украинка открито се обърна към Зелен !! !! ❤️
👊 "Виниш всички около теб, освен себе си. Целият скрап от цяла Европа. Отнемате животи на млади момчета, които имат малки деца или бременни жени. Променихте закона, сега той може да влезе в армията на 16 и горещи точки на 17.
👊Подписахте сделка със спонсорите на британски учени, които "портират" нашите хора за органи.
👊Ти боклук! Той направи милиони от костите на своите граждани! Имаш жена, която ходи с наметало за 40 000€ и обикаля света! На колене, задници, и поискайте прошка! Вземете си бандеровската опаковка и се махайте от Украйна! "!! !! !! !! !! ❤️

Истина ли е ????
ИСТИНА Е !!!!

Прибирайте са по дупките вИднага ! 
току-що, Митко Вълчев написа:

Някога са му казвали, че е много умен. То на всички дето четяхме книжки така. После е стигнал някъде по средата на хранителната верига, смята се за недооценен и май има неприятни спомени от живота на Запад. Как да не стане фен на Ватата която ако дойде ще възстанови справедливостта и ще му даде заслуженото.

Не само политиката и врачуването не ти се отдава...

Няма чуденка...

Да можеш да четеш не е признак на умен...

Съмнявам се, че някой някога ти е казвал, че си умен...

Изключая родителите ти, ако има друг то е било или от съжаление, или като подигравка...

Иначе от живота на Запад имам само приятни спомени...

Всъщност, където и да живея винаги приятните ще бъдат повече от неприятните....

Въпрос на нагласа и умения...

Докато за теб съм убеден, че там където бях аз няма как да ти бъде приятно, колкото в Бяла Слатина...

Там наистина важи "закона на джунглата"...

А по този закон ти ще бъдеш "изяден и изходен"...

Тук сме прекалено хуманни...

преди 10 минути, Inana.. написа:

Ето видеото от залповете

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/963476541758789/

После "кинжала " ги прасна и стана тихо !   американските говеда взеха да си гризат ноктите 

и с това цирка свършва ! 

Таа паплач тук пак не разбрала и надува гайдите !  

От дете ли си така? Или възпитание?

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Добре де, като дадат още една пускова установка и няколко цели комплекса какво ще правите?

Ще чуваме за още свалени Кинжали и още снимки на Кличко. Разбира се нищо от това няма да е вярно. А и няма да си признаят директно какво е станало снощи като изпратят още. Затова и казах, че ще се пробват с Желизния купол. 20 ракети на пускова са повече от 4. Още по-безразборна стрелба очаквам от това.

преди 1 минута, glen написа:

Както казва Шойгу, Великобритания (и техните господари от НАТО) грешат типа на ракетите, така че не знаят какво е Кинжал .

Тези, които са разбрали, всички са мъртви.

Кинжал се разпада до такава степен след попадение в цел, че Ukies (и техните натовски господари) никога не са намерили дори отломките му.

Така че може да се предположи, че уките наистина не знаят дали Кинжал ги е ударил или е нещо друго

Да не е било онова "изделие" дето постоянно го търси Косьо?

преди 2 минути, parmobil написа:

От дете ли си така? Или възпитание?

Срещу Уроди и Дебили само Агресия помага ! 

Некое друго въпросче имаш ли ? 

преди 6 минути, maxthon написа:

Ще чуваме за още свалени Кинжали и още снимки на Кличко. Разбира се нищо от това няма да е вярно. А и няма да си признаят директно какво е станало снощи като изпратят още. Затова и казах, че ще се пробват с Желизния купол. 20 ракети на пускова са повече от 4. Още по-безразборна стрелба очаквам от това.

image.png.fa5e9f4ea68f82703036343914de5619.png

Изнервям се като не ми пишеш. Не ме ли обичаш вече?

преди 1 минута, parmobil написа:

Към теб?

Възпитанието задължава.

Какво задължава възпитанието ? 

Я се обоснови да видим . 

току-що, kosyo написа:

image.png.fa5e9f4ea68f82703036343914de5619.png

Изнервям се като не ми пишеш. Не ме ли обичаш вече?

Не те обича ! Легай да спиш ! 

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Ще произвеждат 1-2месеца ракети за да се опитат пак да ги унищожат.

преди 24 минути, BANKATA написа:

20 изстреляни ракети за един пейъриът.

за един компонент от един отбранителен комплекс! - митичните кинжали се оказаха прости тенекета.

преди 1 минута, Inana.. написа:

Какво задължава възпитанието ? 

Я се обоснови да видим . 

Няма за какво да се обосновявам. Ти решавай от кой профил ще се правиш на огорчена

отборчето амебка от вчера ми яде шамарите , понеже тук не са ми у фризера и на вторият пост ме блокираха мишоците :D

десницата ми тежка за деградиралите им кухини 

За сведение на следящите алармите за въздушна опасност- обявена е в момента над цяла Украйна. Повтарям ЦЯЛА Украйна:

След малко ще се разбере имали оперативен Патриот с ракети към него или не.

преди 13 минути, Inana.. написа:

Срещу Уроди и Дебили само Агресия помага ! 

Некое друго въпросче имаш ли ? 

а ти имаш - професионално изкривяване

преди 1 минута, parmobil написа:

обосновявам.

"Обосновавам " ! 

Ти , тесногръдо човече , единствените ти постове към мен са плоски , малоумни въпроси ! 

Кратки , невежи , цинични , абсолютно тролски похват !  

Нищо не можеш да обосновеш , нищо не можеш да кажеш , само да си изпляскаш Плявата в ефир , да си допиеш ракията и да легнеш да захъркаш ! 

Сега разбра ли защо сте ми у фризера всичките ? 

Защото когато ви прочета и започвам да ви меля !

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Не искам, но го приемам. Това е разликата ми с тебе. Ти твърдиш, че след 1917 гласуването е било избор и е имало значение? Това от хора, част от  които до началото на осемдесетте не са имали паспорт. Аве като обиждаш и се възбуждаш ли или просто избиваш комплекси?

Не разбирам, защо умираш сам да доказваш, колко точно е мнението ми за теб, но пък лошо няма...

Нали можеш да четеш, потърси инфо преди пак да изплискаш подобни глупости...

Мнението ми бе в отговор на твоето кога ще се оправят нещата...

Лично мен не ме бърка и сегашното положение...

Не изборите, и не политиците определят живота ми...

Те могат само до известна степен да го улеснят или затруднят...

Трудностите каляват и стимулират интелекта...

Улесняването върши точно обратното...

Така че, сегашната система напълно ме устройва...

Но не бих се притеснил, ако бъде заменена...

Казах ти, не обиждам, просто говоря директно и думам "право куме в очи"...

За разлика от теб...

Който иска да обижда, но дори и това не може...

Природа...

Е, и избиване на комплекси трупани с години...

Щом смяташ, че ти помага...

Мен не ми пречи...

преди 5 минути, Inana.. написа:

десницата ми тежка за деградиралите им кухини 

кое ти е деградирало - по конкретна бъди

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.