Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Добра аналогия, но в случая е като да поискам вода , а ти да донесеш течност от фекалната яма и да ми обясняваш , че понеже ти го пиеш това нещо аз също трябва да оценя качествата му и да го приема за вода.

Пак прочети поста, който цитираш и обърни специално внимание на първото тире.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

https://www.facebook.com/1626835751/posts/pfbid0F3Co1T7DUxZGd1Goos4ho3zJ2dMinb8szsDuRiECTFT2yssDq41qjsqrAzBNv8GBl/ как е фенбойчета на великата и непобедима аналоГовнет на армия?

Нагоре пише колко е 6:0. Не само пише, но се и вижда....

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Пак прочети поста, който цитираш и обърни специално внимание на първото тире.

Разбрах откъде идва разминаването ни, ти нямаш представа какво е вода(нормално мислене, различаване на добро и зло, правилно и грешно, значимо и несъществено) и смяташ, че си правия от тъповатнишката си гледна точка.

току-що, maxthon написа:

Какво виждаш? В Киев ли си? Как е когато и последните ви опорки за непобедимото ви оръжие, последната ви гордост предизвикваща полюции, отече в канала?

преди 1 час, (__._.__) написа:

Индия, която внася 80% от своя петрол, преди войната е купувала само около 2% до 3% от Русия. Но тъй като цените на петрола се повишиха миналата година, правителството постоянно увеличаваше приема си от Москва, възползвайки се от големи отстъпки.

Индия гледа своя икономически интерес и купува по евтин петрол ,а ЕС в качеството си на какво ще ги санкционира ? :speak:

Наред с всички други унищожени западнясали изделия, е батарея пейтриът унищожена с "Кинжал". Честито.

Италия залови поредната пратка, заради която зеленчукский рита в абстиненция. Губи 2.7 тона чист кокаин, скрит в пратка с най-демократичният плод на света - банани.

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Какво виждаш? В Киев ли си?

Аз не, този снимал материалите да. Още снощи имаше и такъв показващ удар по мястото от където работи ПВО. Какво повече се иска да се покаже? Още бетонобойни бомби кръстени, че са Кинжали? А колкото повече гледам клипа, все повече достигам до извод, че може и цялата батарея да е отишла да стреля във вечни ловни полета.

преди 20 минути, AAUUXX написа:

а ЕС в качеството си на какво ще ги санкционира

Иска още повече да затъне. Особено след като страните от Близкия изток продължават и ще продължават да увеличават цените на петрола за Европа.

преди 16 минути, maxthon написа:

Мда - абсолютно съм убеден (на 100%) че ти можеш да постигнеш това което този човек е постигнал. Или викаш не му стига интелекта на него да стигне твоето ниво?

на 1.04.2023 г. в 16:49, Banesc написа:

бахмут пада до 3 дена 

а това значи че в близките 3 месеца военната операция ще приключи

още преди1 година ви казах че от решаващо значение ще е битката при бахмут

преди 4 минути, Banesc написа:

Коя дата е днес ?

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Индия гледа своя икономически интерес и купува по евтин петрол ,а ЕС в качеството си на какво ще ги санкционира ? :speak:

Страните от ЕС, включително с Украйна, купуват преработени горива от рафинерии в  Индия.   На дизела и бензина не пише, че са с руски произход.   За Индия, като най-многолюдна държава в света, това си е бизнес.   ЕС може отново себе си да санкционира.    

преди 10 минути, maxthon написа:

Аз не, този снимал материалите да. Още снощи имаше и такъв показващ удар по мястото от където работи ПВО. Какво повече се иска да се покаже? Още бетонобойни бомби кръстени, че са Кинжали?

Иска още повече да затъне. Особено след като страните от Близкия изток продължават и ще продължават да увеличават цените на петрола за Европа.

Удар по мястото където работи ПВО. Тоест свободно интерпретации на Рос пропаганда за унищожен Пейтриът. Опитай пак, не че излагацията ще е различна.

преди 15 минути, kosyo написа:

Коя дата е днес ?

да ти купим календар от книжарницата ?

със снимки на урсула и зеленски 

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Удар по мястото където работи ПВО. Тоест свободно интерпретации на Рос пропаганда за унищожен Пейтриът. Опитай пак, не че излагацията ще е различна.

E няма удара да е някъде другаде. Ако искаш и снимката с падналата ракета от Пейтриът да ти покажа. Действа на директен контакт, но е приятно здрава като за такава, която го е преживяла. Още един щрих от безупречната работа на краварския комплекс.

преди 9 минути, Banesc написа:

да ти купим календар от книжарницата

Ако продават и дозиметър там може и такова.

преди 9 минути, Banesc написа:

да ти купим календар от книжарницата ?

със снимки на урсула и зеленски 

Значи е 03 април че малко остава още да падне...

преди 43 минути, AAUUXX написа:

:speak:

Не :no-no:

Това ми идва в повече

преди 25 минути, maxthon написа:

E няма удара да е някъде другаде. Ако искаш и снимката с падналата ракета от Пейтриът да ти покажа. Действа на директен контакт, но е приятно здрава като за такава, която го е преживяла. Още един щрих от безупречната работа на краварския комплекс.

Ако продават и дозиметър там може и такова.

Не знам защо ама мисля че това последното беше за мене. Че викаш времето в Италия и онзи пик двоен на радиацията - каква е връзката?

Ако искаш може да кажеш и точно коя част от Патриота е ударена? Че усещам че пак се надига някакъв гняв и искаш да кажеш нещо ама не ти стиска. Видя ли че е имало тревога по цяла Украйна?

Днес не знам защо и от обяд не ми говориш - а преди това само вечер беше така? Заради радиацията ли е така или нещо друго? Последно ако не искаш да говорим за това ще го преглътна ама поне кажи кога са бомбили онези складове поне - не е за мен това. Питат тука хората а ти пак бягаш да говориш за Индия и всичко друго само не и затова дето те питат хората. Ето никой не оспорва експертното ти мнение и затова всички тебе питат, а ти ни игнорираш? Ми не се прави така - уважение някакво трябва да си имаме, а не от вечерта обяд да се мръщим там в ъгъла..

П.С да си припомним доброто старо време в което ти ми отговаряше под всеки пост , а сега - пълен игнор.

кой те изпрати?

кой ти го каза това да го напишеш

171790719_3038676483035828_6253293067436788721_n.jpg.f64e49c187c16df7f4ffff3160caf5e2.jpg

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

https://www.facebook.com/1626835751/posts/pfbid0F3Co1T7DUxZGd1Goos4ho3zJ2dMinb8szsDuRiECTFT2yssDq41qjsqrAzBNv8GBl/ как е фенбойчета на великата и непобедима аналоГовнет на армия?

Бегай бе , трол , унищожили те , според фантазиите си 

https://www.dnes.bg/rusia/2023/05/16/rusiia-unishtojila-pvo-sistema-peitriyt-s-hiperzvukova-raketa-kinjal.569887

https://www.bta.bg/bg/news/world/457658-ruskata-armiya-kaza-che-e-unishtozhila-sistema-za-pvo-peytriat-s-hiperzvukova

Насън унищожават всичко !!!

Тролските ви пропаганди хилави и извратени нямат край ! 

Онзи ден Соболев от Думата каза че тези които воюват във Вагнер трябва да лежат в затвора.

Днес от Вагнер му отговарят че ще отидат в Москва и ще го "опънат" на Червения площад:

https://twitter.com/Seveerity/status/1658443686479364097?s=20

Всички демонистрират висок морал и боен дух. Това на площада дали ще го дават пряко - заслужава си да се гледа.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.