Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, nikssi написа:

Явно трябва регистрация и може би да си абониран за канала? 

Имам регистрация в туитър и изтрих половината текст от линка, защото се опитва да отвори от неговия профил.

@kosyo знае как се вгражда тук във форума видеото , до което води линка !

Нищо особено , един дрон пуска маркери за стрелба .

На снимката се вижда линка . Така може и да го отвориш без регистрация !

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

ми то и филипов споделя един клип по няколко пъти що не ги гледа - ето ти логиката

Той е единствен и уникален с това че цитира изтрити клипове които той успява да ги изгледа и нацвъка тука :) :) :)

преди 1 минута, (__._.__) написа:

Имам регистрация в туитър и изтрих половината текст от линка, защото се опитва да отвори от неговия профил.

@kosyo знае как се вгражда тук във форума видеото , до което води линка !

Нищо особено , един дрон пуска маркери за стрелба .

На снимката се вижда линка . Така може и да го отвориш без регистрация !

Ми да дават читави линкове. Баси ей ся ще почна да търся как да го отворя за да гледам как един дрон трепе хора. 

Благодаря за уточнението. 🙂

преди 3 часа, kosyo написа:

Що не те ли кефи как тръгват на юруш сутринта и вечерта се свиват знамената и мънкат под нос? Май това ми харесва толкова колкото да гледам онези с бомбите. Ама днес са малко, че наваксвам с това.

Нямам нищо против. Само ми става малко жал... Толкова саможертви правят всекид ен да са във фекалии, осмивани, затапени, намацани и затънали в собствените си лъжи и тотални фейкове...

Колко трябва да си плюеш на достойнството само и само да защитаваш някой си нвовфюрер и новорашистка  държава извършваща геноцид в Украйна ?

преди 8 минути, miro20 написа:

Той е единствен и уникален с това че цитира изтрити клипове които той успява да ги изгледа и нацвъка тука :) :) :)

Е как ще гледа изтрити клипове. Просто ги трие тубата чевръсто. Контрола там е мега як. 

преди 9 минути, nikssi написа:

Е как ще гледа изтрити клипове. Просто ги трие тубата чевръсто. Контрола там е мега як. 

между другото вчера спряха профил на саня от флорида - днес и още един негов:D

преди 20 минути, nikssi написа:

Ми да дават читави линкове. Баси ей ся ще почна да търся как да го отворя за да гледам как един дрон трепе хора. 

Благодаря за уточнението. 🙂

Не е точно трептене- на истинска бойна дружба го докара- дрона удари единия -другите 2-ма му свиха каската и бронежилетка и го зарязаха.

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

Ужасссс....  как сега ще се информирам за фронта в Донбас като го няма Саня от Флорида да ми каже ??

:giggle1:

преди 6 минути, kosyo написа:

Не е точно трептене- на истинска бойна дружба го докара- дрона удари единия -другите 2-ма му свиха каската и бронежилетка и го зарязаха.

Да, и аз го гледах от друг туит, повода е най вече заради клишето  "своих не бросаем"  :giggle1:

Русия принуди САЩ да отстъпят

Вашингтон се съгласи с исканията на Москва

Обещанието за унищожаване на запасите от американски химически оръжия е не само пораженчески знак, но и фактор за окончателната загуба на статута на Хегемон.

на 14.05.2023 г. в 10:33, glen написа:

От Министерството на отбраната на Русия:

„• Твърдението, че два транспортни хеликоптера Ми-8, един изтребител/бомбардировач Су-34 и един изтребител за противовъздушна отбрана Су-35 са били свалени над Брянска област в Западна Русия от ракети, изстреляни от вътрешността на Украйна, беше широко разпространено в социалните мрежи медии и някои новинарски издания на 13 май

. докладите бяха част от дезинформационна кампания.

• Единственият потвърден инцидент на 13 май 2023 г. е катастрофата на изтребител/бомбардировач Су-34 в района на Брянск поради техническа неизправност. Двамата пилоти са катапултирали безопасно и са били спасени от хеликоптер. Руското министерство на отбраната разпространи видео от мястото на катастрофата и спасителната операция.

• Другите доклади за свалени хеликоптери и самолети се основават или на непроверени източници, на фалшиви изображения или на стари инциденти, които не са свързани с настоящата ситуация. Например, някои от изображенията, използвани за показване на останките от хеликоптер Ми-8, всъщност са от катастрофа, случила се през 2019 г. в Сибир. Някои от видеоклиповете, използвани за показване на изстрелването на ракети от Украйна, всъщност са от военно учение, проведено през 2018 г. в Беларус.

• Твърдението, че Украйна е свалила руски самолет над Брянск, вероятно е част от пропагандна война между двете страни на фона на нарастващото напрежение и насилие по тяхната граница.

НАТО има всички основания да лъже, за да даде надежда на войските и нацистите.

на 14.05.2023 г. в 10:43, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Да, както очаквах... отново става въпрос за измислени истории, целящи деморализация срещу Русия.

Лошото е, че значителнааст от хората не могат да разпознават пропагандата и психологическите операции, което ги прави лесно податливи и управляеми. Това е причината, поради която всеки път като някоя медия каже нещо против Русия, има наплив по социалните мрежи (както и тук в Kaldata) от хора със странни виждания, като русофобите например, които поставят линкове към различни медии и Туитър, все едно нещо наистина се е случило и не става въпрос за измислена история.

Предимно спамят линкове към някакви нови медии, които са създадени точно по време на началото на войната в Украйна и имат строго специфична цел - да разпространяват пропаганда срещу Русия. Но понякога цитират и Радио Свободна Европа, което също е фалшива медия:

radio-free-europe.png

Да вземете да кажете на картофения бос че това е фейк че вдигнал бойната готовност заради "4 свалени въздушни съда"

Вече че 3 дена войниците са в готовност номер 1 заради тия свалени самолети/въртолети. Повтарям -свалени.

преди 34 минути, Без умствен капацитет написа:

Абе офсЪ ти къде все се буташ като не си в час. На Саня му драснаха профилите в youtube и там пускат разни партизани ... Бе то да си тъп е много зле май ...

на 14.05.2023 г. в 10:33, glen написа:

От Министерството на отбраната на Русия:

„• Твърдението, че два транспортни хеликоптера Ми-8, един изтребител/бомбардировач Су-34 и един изтребител за противовъздушна отбрана Су-35 са били свалени над Брянска област в Западна Русия от ракети, изстреляни от вътрешността на Украйна, беше широко разпространено в социалните мрежи медии и някои новинарски издания на 13 май

. докладите бяха част от дезинформационна кампания.

Ха сега познай защо подписа ми е такъв от мноооого години :giggle1:

Между другото Саня ги съди в руски съд. И иска е съвсем по пиндоски - да ги заболи и възстановят каналите. Чанч по устав.

И за какво ви е загниващия западен ютюб,като имате патриотичния рутюб, вконтакте и др  ?

преди 4 часа, kosyo написа:

Не смея човек - чакам да ми кажат какво му е на времето там, че двойно се вдига радиацията.

Само да не се окаже, че дори не са гръмнали британски оръжия, от които се събуждат облени в пот, ами нещо друго. Голям резил ще е

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Само да не се окаже, че дори не са гръмнали британски оръжия, от които се събуждат облени в пот, ами нещо друго. Голям резил ще е

Лъжец ли го наричаш? Имало е робот -значи няма как да лъже. Сега че на сателитните снимки отгоре се виждат насипи като погреби - това са и доказвателства. Нейде мернах че имало яко стари оръжия още от преди сумати ти години.. но пък и май че имало и нови. Но за онова старото си е на 100 процента - останали ракети от студената война. Дори гледах филмчета как се опитват да преработват горивото от тях за взривни материали, но спрели парите и останали така. Отново за тях мернах че може би преработените материали се използват в тази война но пак догадки. За мен са си цели с добро пропагандно излъчване - топли сърцата на ватниците . Ама пък защо не ми казват данните за времето в Италия и връзката му с радиацията - пълна мистерия е за мен. А на тебе едни дати не искат да споделят. Аз съм забелязал че сутрин са по-сговорчиви (ако няма някой гаф през нощта) - да пробваме отново да ги питаме тогава? Може пък да ни открехнат на пространственно-времевия континуум...

преди 9 часа, Coco1 написа:

Само руските ботове неграмотници ги е еня за руската пропагнда. Нали соц-бот?

Коковец, правиш опит за две изречения накуп?  Браво!   А Митко се изживява като психиатър.    Бандеровците щели да си отвоюват Донбас и Крим - за да си довършат най-после своята АТО там...  Вкупом са за психиатрични прегледи.  Турция е член на НАТО , защо се заглеждат за членство в БРИКС?   Като гледам колко много азиатски стоки внасяме в България, май и на нас ни е време да се замислим за същото.   Какво толкова внасяме от страните в НАТО?     Напоследък НАТО е ненужна структура и допълнително усложнява украинската криза. Това е мнение на Доналд Тръмп и той го изказва публично.  И той ли е за психиатър?    

Как беше онази песен на Бритни спиърс ? Уупссс....Ай дид ит агейн.... :) 

Явно е имало безпрвецедентна атака с всякакъв арсеналкойто имат рашистите.

Радвам се че наистина украинското ПВО е изключителноефективно, благодарение на безценната западна помощ.

Как да не напсува човек тукашните безтопкови комунета . Нали така Корнела ? Друго и е да си утолявате извратените потребности за кръв гледайки поредните разрушени сгради и десетки човешки цивилни жертви ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 28 минути, attj написа:

Коковец, правиш опит за две изречения накуп?  Браво!   А Митко се изживява като психиатър.    Бандеровците щели да си отвоюват Донбас и Крим - за да си довършат най-после своята АТО там...  Вкупом са за психиатрични прегледи.  Турция е член на НАТО , защо се заглеждат за членство в БРИКС?   Като гледам колко много азиатски стоки внасяме в България, май и на нас ни е време да се замислим за същото.   Какво толкова внасяме от страните в НАТО?     Напоследък НАТО е ненужна структура и допълнително усложнява украинската криза. Това е мнение на Доналд Тръмп и той го изказва публично.  И той ли е за психиатър?    

Добро утро!

А твоите три изречения са направо за нобелова награда?

Митето коментираш а срещу него да бягаш няма да го настигнеш!

Турция е голяма държава , нас със Турция да ни сравняваш е смешно, по-скоро със някое турско градче но чак с цялата държава?

Доналд Тръмп интересно, би ли показал къде си го видял това Донълд Тръмп да казва, че НАТО е ненужна структура ала бала......? Или от сутринта започвате да си фантазирате?

преди 14 минути, attj написа:

За нуждите ви от лечение нещата са ясни. Остави за миг мокрите ви мечти за БРИКС и коментирай решението от вчера на Молдова да напусне ОНД? 

преди 16 минути, attj написа:

Вноса е лесен когато имаш износ, износа ни в основната ни част е към страни в ЕС и НАТО. Разбира се, че на дебилите путиноиди НАТО им е излишен, дори им е вреден. Ние говорим за нормалните българи . Разбира се, че Тръмп е поне за затвор , за психиатрия не съм сигурен. Виж за феновете на Русия които не са платени е сигурно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.