Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

:giggle1:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Coco1 написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

хахаха

Оригинално !!!

преди 4 минути, maxthon написа:

Празните приказки може да ги прочетеш всеки ден от Кличко, Еленски и компания. За добро утро са излъгали поне пет пъти. Земята е плоска само за този, който наистина вярва, че е така. И мен ме ми се слуша за банков тип логики,но какво да се прави. Ти я измисли и се налага да ти я търпим.

гърчете се рашисти :) 

ПВОто работи , десетки, стотици животи са спасени от терора, а рашистката пропагадна и военни претрпяха поредно фиаско с лъжите за безанало-говните си ракети :)  

Това са фактите .

:hush:

преди 8 минути, miro20 написа:

ПВОто работи

Руското работи,но патриота прави кръг и се връща откъдето е изтреляно!

9f9cf6ca-b126-4726-9fe3-b98a5cce0a09_960

Целия Киев е пълен с отказали ракети-

d646e8b5-64fa-4677-bca9-6b7025dba062_128

237ca6f2-1ebf-40d8-b254-5e5ba2a8e09f_937

5cc114d0-a9d3-4f27-99be-e510c2348a03_127

Скъп,безполезен и неработещ боклук,дори Хутите успяха да го елиминират,Иран също

преди 20 минути, maxthon написа:

Табелка Кинжал не означава Кинжал. Виж на главата ти шапка с надпис Dunce може да е по-показателно.

Съвсем несериозно може да те пратя при учителката на Ваньо за малко уроци. Поне той предложи услугите и.  Включвай си модула в главата за четене с разбиране и не задавай повече такива въпроси.

Ама аз винаги съм твърдял че съм с мозъка на първолак - затова тебе питам как изглежда взрив на близо тон експозив в 3:00 сутринта? Изглеждаш като човек който може да обясни .. или бъркам.

преди 9 минути, glen написа:

Скъп,безполезен и неработещ боклук,дори Хутите успяха да го елиминират,Иран също

да да , добре :) 

Казах кое е очевидно и е факт към момента :

ПВОто работи , десетки, стотици животи са спасени от терора, а рашистката пропагадна и военни претрпяха поредно фиаско с лъжите за безанало-говните си ракети :)  

Ах да... и не знам защо, след "успехите" на рашистките кинжали ,Путлю вместо да награди с медали , изпоарестува разработчиците  и учените си

:) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Днешният хит във фейса. В събота мобилизират 30 000 българи, да ви запишете. 

FB_IMG_1684413896707.jpg

преди 3 минути, miro20 написа:

десетки, стотици животи са спасени

За тези спасени животи и други също трябва да благодарите на търпението на чичко Путин,а най съвременното оръжие на САЩ прихвана само Киевския зоопарк!

току-що, glen написа:

За тези спасени животи и други също трябва да благодарите на търпението на чичко Путин,а най съвременното оръжие на САЩ прихвана само Киевския зоопарк!

Все едно ислямски терорист да говори да сме благодарни че е изколил само няколко човека, а не целия ти род.

Как да не си му благодарен, нали ?

Абсурдите ви достигат нови висоти . Резултат от безсилието да оправдаете един античовешки режим.

:) 

преди 30 минути, kaldata1 написа:

Днешният хит във фейса. В събота мобилизират 30 000 българи, да ви запишете. 

FB_IMG_1684413896707.jpg

Всички ще умрем част 145325355-та. Отбор "Червено знаме" - препоръчайте някое райско място за емиграция в Русия. Само там е спасението...

преди 44 минути, glen написа:

Може ли да познаеш какво е това? Това може да ти помогне с разбирането:

преди 36 минути, miro20 написа:

Все едно ислямски терорист да говори да сме благодарни че е изколил само няколко човека, а не целия ти род.

Как да не си му благодарен, нали ?

Абсурдите ви достигат нови висоти . Резултат от безсилието да оправдаете един античовешки режим.

:) 

Да си чувал за какво служи ракета без боен заряд? Има и още една такава снимка.  И какво се случи с всички ракети са свалени? Украинска пво математика. Дали са в такъв случай 29 или са по-малко, че повече няма как (Кличко го беше направил този лапсус). Снощната атака е само с дозвукови ракети и виждаш какви поражения правят на себе си и на земята като паднат. Сега можеш ли да си направиш извод за една снимка на стадион дали е от свален Кинжал? Или там е имало нещо, което да омекоти удара на няколко пъти по-бързия Кинжал и също така и два пъти по-тежък? Това може би ще обясни и доста правия остатък от "Кинжал" след това използван и от Кличко. Или може би дупките от осколки на фалшивия Кинжал при положение, че е свален от ракета, която действа с директен контакт?

преди 7 минути, kosyo написа:

Може ли да познаеш какво е това? Това може да ти помогне с разбирането:

Все ракети пейтриът, които са твърде прави като за такива, които действат на директен контакт. Успяват да си останат прави и след падане от няколко км височина (а горе ти пуснаха и снимка на крилата ракета при удара и в земята от няколко стотин метра). Особено са интересни тези от мястото на бойната част на ракетата. Също чисто прави от евентуална експлозия, която са преживели.

преди 10 минути, maxthon написа:

Все ракети пейтриът, които са твърде прави като за такива, които действат на директен контакт. Успяват да си останат прави и след падане от няколко км височина (а горе ти пуснаха и снимка на крилата ракета при удара и в земята от няколко стотин метра). Особено са интересни тези от мястото на бойната част на ракетата. Също чисто прави от евентуална експлозия, която са преживели.

Не мога да разбера защо се вреш между шамарите. Ти мисли как изглежда взрив-а в 3:00 че гледам ти е тежко - не се разконцентирай. За тебе обучението е по-тежко както изглежда.

преди 1 час, bioid написа:

САЩ се включват във войната едва след като става ясно, че СССР със сигурност ще спечелят.

А СССР още 1939г. , с агресията срещу Полша.

преди 1 минута, kosyo написа:

Не мога да разбера защо се вреш между шамарите.

Под шамар имаш в предвид поредния въпрос с цел да се отклони темата в желана от теб посока. Вече съм получил алергия от такъв тип въпроси и ги парирам на момента. Аз какво представлява експлозията съм я видял. Специално в 3 часа вече е тъмно и експлозии няма. 

току-що, Митко Вълчев написа:

https://www.actualno.com/europe/zashtita-sreshtu-zaplahata-ot-rusija-moldova-iska-chlenstvo-v-es-vyzmojno-naj-skoro-news_1972317.html благодарение на многоуважаемия тавариш путин.

Глупаци, не виждат ли какъв разцвет предстои на Русия?!? Защо бягат от хубавото? Заплатите им наистина са по-ниски от руските. 

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Глупаци, не виждат ли какъв разцвет предстои на Русия?!? Защо бягат от хубавото? Заплатите им наистина са по-ниски от руските. 

Да им се чуди човек на акъла на тия молдовци, нашите ватенки до един са подали документи за постоянни визи и руско гражданство.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

благодарение на многоуважаемия тавариш путин

Той ли ги накара онзи ден при проведените избори в автономната област Гагаузия да влезнат официалните власти в ЦИК на областта с идеята да конфискуват бюлетините (накрая и това стана) и да не признаят изборите там? Това ли е примера за цивилизована демокрация? Че тия си плачат за денацификация......

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Искат да си харчат спестените богатства от престоят им в ОНД.

преди 12 минути, maxthon написа:

Под шамар имаш в предвид поредния въпрос с цел да се отклони темата в желана от теб посока. Вече съм получил алергия от такъв тип въпроси и ги парирам на момента. Аз какво представлява експлозията съм я видял. Специално в 3 часа вече е тъмно и експлозии няма. 

Хайде пак не разбрал - въпроса за пореден път да го задам - как изглежда този взрив на 460-480 кг взрив + горивото от ускорителя през нощта в 3:00? Ти викаш вижда се ама аз не го вижам затова те питам - къде го виждаш?

Няма проблем знаеш да питам много пъти докато не получа отговор. Не знам защо но не получавам от тебе такива неща а backlog-a само ти се трупа и в някакъв момент трябва да го разчистиш.

Сега е правилния момент да ми се разсърдиш пак

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.