Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 минути, Богатир написа:

Малко фашистки терористи обучени от несъществуващи краварски инструктори, вече са насипно състояние.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

След като стана 2-ра по сила в Украйна, РуZката армия вече е втора и в РуZия. Всичко е според ПЛАНА. "That's the way"

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ми от този ти пост не си личи че си разбрал:

Преди заминаването ѝ за Германия няма никакво "украшение на глезена", а само глоба...

Объркал съм Германия с Франция, извинявай. Две са ти били мъките. 

Официално изявление на Министерството на отбраната на Руската федерация относно ситуацията в Белгородска област.

Киевският режим, след като беше победен в град Артемовск, премина към извършване на терористични действия срещу цивилни граждани.

Вчера, след интензивен артилерийски обстрел на международния контролно-пропускателен пункт Козинка, както и редица други граждански обекти в Грайворонски район на Белгородска област, подразделение на Украинското националистическо формирование нахлу на територията на Руската федерация.

По време на антитерористичната операция националистическите формирования бяха блокирани и разгромени от въздушни удари, артилерийски огън и активни действия на частите, прикриващи държавната граница на Западния военен окръг.

Останките на националистите бяха изхвърлени обратно на територията на Украйна, където продължиха да бъдат удряни от огън до пълното им ликвидиране.

Унищожени са над 70 украински терористи, четири бойни бронирани машини и пет пикапа.

преди 2 минути, andiay написа:

Митко писател, Митко не читател...

Умирам от кеф да накарам нагъл посредственик сам да доказва посредственосттс си и пълната си функционална негрАмотност...

И да докаже, че съм прав, когато твърдя, че правя констатации, а не обиждам...

Мда, че има такъв израз има...

Но... да го знаеш като израз не е достатъчно, трЕбе да знаеш и какво означава, преди да го ползваш иначе се получава тази тотална глупост, която си "изпляскал" в горния цитат, мхм...

Колко пути да ти кажа да не ползваш думи и изрази, които не разбираш?

Така нимой минеш за умен, така доказваш точно обратното...

Никой индивид не може да предяви претенции, че самият той трябва да служи като морален коректив за другите...

Щеше да го знаеш, ако бе ЧЕЛ, когато е трябвало, а не просто да наизустяваш...

Какво означава думичката КОРЕКТИВ, когато е в контекста на израза МОРАЛЕН КОРЕКТИВ?

Знае ли Митко? - твърду Нье...

В този случай мерило, мярка на морал, която да се стремят да достигнат другите и по която да бъдат оценявани...

Ако някой вярва, че има право сам да предяви такава претенция, то има три варианта - или е с психични проблеми, или е глупав, или е с авторитарни нагласи...

Избери си това, което те удовлетворява...

Не аз имам претенции да превръщам нещо в реалност, ти си нямаш представа, кое е реално...

И типично като всеки комплексиран посредственик, се опитваш да прикриеш пълната си посредственост с арогантна наглост и "умни думи и изрази", като спориш докрай, а така нали знаеш вече, какво се случва?

Търсиш изход от септичната яма, в която сам си се наврял, гмуркайки се към дъното й...

Да ти го обясня като за детенце как се определя морален коректив...

Ако някой каже - "Митко трябва да е вашият морален коректив, защото..." значи в теб припознава качества и поведение, които според него, са препоръчителни да бъдат еталон и това е допустимо...

Ако обаче Митко сам изяви претенцията - "Аз трябва да бъда вашият морален коректив", то Митко е едно от онези три неща, които посочих по-горе...

Същото се отнася и за тези, които одобрят това му поведение и го послушат...

Сега по-ясно ли ти е или ще се опиташ да ме обориш и да докажеш, че аз пиша глупости, а не ти?

(Пу, пу, дано да е второто)...

Когато кажеш "А", трябва да си готов да продължиш поред, докато стигнеш до "Я"...

Не става да кажеш "А, лунга-ланга Я" и да твърдиш, че знаеш азбуката...

П.С. Нямам никакъв комплекс от името...

Давам ти пълното право да ме наричаш както пожелаеш - Андриана, Андигей или кот ти дойде в главата...

Моля администрацията да не брои това за обида, нито някой от потребителите да го докладва...

Добре "Умното ". Що те гони параноя, постоянно твърдиш, че съм стар участник във форума, както е нормално за тебе пак си се объркал. Та когато съдиш другите от фантазиите си за собствена значимост и правилност на думите и действията, как да не се самоопределяш за морален коректив. Не казвам че е правилно, казвам че ти го правиш. То по тази логика и за гений не може да се самоопредели човек, пък ти се оля да го правиш опитвайки се да ни умориш от смях.

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Напротив. Пределно си ясен и прозрачен. Продажна ватенка от най отвратителните и на теб и на Путин ви дреме за хората от Донбас, все пак вие двамата само външно сте един биологичен вид с тях. Та как доказа преклонението пред белогвардейците в Русия, а не пред Ленин и Сталин бе мухъл?

Нищо не ти е известно и ясно. Кое е продажно?    Можеш да си мухлясваш в Бяла Слатина и 100 000 Евро още да ти изглеждат космическа сума, а това съвсем  не са много пари.  Всичките ти преценки са нереалистични.   Нищо не зависи от такива като теб.  На Вашата възраст - Митко и Миро няма как да се променят.   Кокич може да се променя и да показва още снимки!

преди 1 минута, attj написа:

Нищо не ти е известно и ясно. Кое е продажно?    Можеш да си мухлясваш в Бяла Слатина и 100 000 Евро още да ти изглеждат космическа сума, а това съвсем  не са много пари.  Всичките ти преценки са нереалистични.   Нищо не зависи от такива като теб.  На Вашата възраст - Митко и Миро няма как да се променят.   Кокич може да се променя и да показва още снимки!

И ватнишки мухъл, какъв точно е смисъла в поста ти? По темата и въобще.

преди 9 часа, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Той казва това, което му кажат

Не само това. Той мисли ,това което му кажат ,РУСКИ ТРОЛ!

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

И ватнишки мухъл, какъв точно е смисъла в поста ти? По темата и въобще.

Спам - като твоите постове.  

преди 2 минути, attj написа:

Та по твърдението, че в Русия почитат повече белогвардейците от болшевиките. Няма дъно за тебе, нали? 

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Объркал съм Германия с Франция, извинявай.

Радвам се че съм помогнал да оправиш поне малко от кашата в главата си :)

преди 7 часа, glen написа:

Украйна изпрати около 50 мъже, облечени като руска милиция, в няколко превозни средства и един танк в селата в покрайнините на Белгород, град близо до украинско-руската граница.

39 от тях са убити, а 5 пленени.

🇺🇦 парадират, че това е огромно постижение и обявяват, че Русия е под обсада.

Те са се убедили, че този рекламен трик е военна победа и че Бахмут изобщо не е важен.

Споко! Тепърва ще има партизани и партизанско движение ,всичко вече е зелено в гората . Ще ги хванат ,както едно време хитлеристите партизаните ,така сега и руските фашисти .При предишните нападения колко ги хванаха и убиха  та и сега. /сМех/

преди 12 минути, bigiadri написа:

Не само това. Той мисли ,това което му кажат ,РУСКИ ТРОЛ!

В поста, който си цитирал става дума за Еленски. И той ли е РУСКИ ТРОЛ :lol6:

А бре, аз казах ли ти че си КУХ КАТО ХАРЛУПА :laughing4:

ПП: Аууууу, и "най-умният" тук - Митето Вълчев те лайкнал. Каква изненада :D

преди 51 минути, ivottoshev написа:

Има ли вече една наша дивизия, полк, бригада, батальон или поне една рота от българи в състава на "великата" укаринска армия? 

Зехте ли Бахмут ?

преди 58 минути, attj написа:

С изключение на рускоезичните области - останалата Украйна за какво им е?   Просто не им е нужна.   Русия никой не заплашва, а Зеленски плаши всички в НАТО точно с Русия, а те му вярват.   Руснаците сега се борят да променят граници, които са сгрешени лично от вожда на болшевиките Ленин.   Ленинската Украйна вече е невъзможна при такива бандеровци в Киев. 

А на руснаците за какво са им? ДА превърнат и тях в руска кочинка.

преди 1 час, vpvelev написа:

Ти по-добре кажи как 200 000 украинска армия не може да се справи в 50 000 частна армия. Като сложим и всичките оръжия които украинците получават от САЩ и запад излиза, че всъщност НАТО не може да се справи с една частна армия. :)

И очакваш де що има армия да отиде там?

преди 5 часа, kosyo написа:

Своих не бросаем:

Това са руски  мародери,които взеха часовника или някакво злато ако е имал на убития руснак и беж. Те за това са тук . Сигурно и златните зъби им къртят  като едно време есесовците.

преди 13 минути, bigiadri написа:

Тепърва ще има партизани и партизанско движение  /сМех/

Да направиш САЩ/НАТО/ЕС шумкари,способни само за партизани мисля че не е смешно!

преди 1 час, vpvelev написа:

Ти по-добре кажи как 200 000 украинска армия не може да се справи в 50 000 частна армия. Като сложим и всичките оръжия които украинците получават от САЩ и запад излиза, че всъщност НАТО не може да се справи с една частна армия. :)

Тези вашите 50 000, украинските 500 ги направиха за смях!

преди 15 минути, ivottoshev написа:

ПП: Аууууу, и "най-умният" тук - Митето Вълчев те лайкнал. Каква изненада :D

А теб баш хитрия те е лайкнал!:giggle1:

току-що, Митко Вълчев написа:

Добре "Умното ". Що те гони параноя, постоянно твърдиш, че съм стар участник във форума, както е нормално за тебе пак си се объркал. Та когато съдиш другите от фантазиите си за собствена значимост и правилност на думите и действията, как да не се самоопределяш за морален коректив. Не казвам че е правилно, казвам че ти го правиш. То по тази логика и за гений не може да се самоопредели човек, пък ти се оля да го правиш опитвайки се да ни умориш от смях.

И пак "уотабаутизъм"...

Нъл искаше да знаеш ко е, след като вече знаеш, че не е "аутобатизъм"?

Ми ей го на, твоето е "уотабаутизъм" в типичния му вариант...

Тцъ, не съм твърдял, че си стар участник във форума, а че не си "чисто нов"...

И съм го споменавал всичко на всичко 4-5 пътиот ненамколко поста разменени с теб...

Както ти казах още във втория си пост към теб, това не ми е проблем и не ме засяга..

После ще обсъдим и това, ако държиш...

Вероятността да докажа правотата и на това свое предположение е значителна...

Сега не отклонявай темата...

А тя е твърдението ми, че "никой не може да претендира да бъде морален коректив" и твоя отговор на него, че е "поредната ми глупост"...

Е, аз ти доказах, че твоето е глупост...

И не ми излизай с евтини тролски номера, като се опитваш да ми припишеш собствените си сбъркани представи...

Това твърдение го направих точно като отговор към тях...

Да го покажа ли с точните цитати?

А за "гения" ти обяснавах вече ненамколко пъти, но тъй като схващаш изключително бавно, този път ще ти го напиша като за първолаче...

"Н-Е   С-Ъ-М  Г-Е-Н-И-Й,   "Г-Е-Н-И-Й"   С-Ъ-М   С-А-М-О,  А-К-О   С-Е  С-Р-А-В-Н-Я-В-А-М   С  Т-Е-Б....

А е под достойнството ми да се сравнявам с теб...

Така по-лесно ли ти е?

Та, мойш ли докажеш, че твърдението ми за моралния коректив е глупост, както твърдиш ти?

Ако не можеш да го докажеш, то значи пак "хвърляш кърпата" и бягаш като мишка (да ма прощават животинките, такъв е израза)...

Всеки вариант ме устройва, Шушомитко...

Би требело да си го разбрал, ако можеш да се учиш от грешките си...

Макар че ме съмнява...

Ти си на ход копимаус...

преди 31 минути, attj написа:

Предпочитам неговия спам да чета , отколкото твоята плява!

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Радвам се че съм помогнал да оправиш поне малко от кашата в главата си :)

Де да можеше някой да ти помогне за твоята :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.