Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Безаналогово, РЕБ пак не работи :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 33 минути, miro20 написа:

Защо повтаряш тези лъжи за 40 000 опълченци

Украинската армия не се справи за 8 години  само с толкова бунтовници.   Как ще се справят сега с 370 000 души руска армия?     Пак няма да  се справят.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Давай, кажи ни пак "фактите", как "онази патица" не е с висящо дело и няма да я вкарат в затвора, ако се върне в Русия :popcorn2:

Онази патица се отърва само с глоба и замина без проблем за Германия. Това са фактите. Как те се вързват с опорките ти? :laughing4:

Висящото дело е заради нарушение закона, което върши СЛЕД като се е върнала в Русия

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Бахмут ?

то май отива на - зехте ли Белгород 😏

преди 26 минути, attj написа:

Как ще се справят сега с 370 000 души руска армия?     Пак няма да  се справят.

а според мен са достатъчни да превземат Кремъл. 😏

преди 31 минути, attj написа:

Украинската армия не се справи за 8 години  само с толкова бунтовници.   Как ще се справят сега с 370 000 души руска армия?     Пак няма да  се справят.

Добре си се справят.

Ти кажи как 140 млн Русия не може да се справи с 30 млн Украйна ?

преди 1 час, miro20 написа:

Защо повтаряш тези лъжи за 40 000 опълченци, след като в прав текст, този който отговаряше за нахлуването  и цепенето на републиките в първите месеци на рашисткото нахлуване, не може данамери 1000 доброволци от 4.5 млн население ?

Не може да намери още 1000, след като вече има 40 000.

Ти колко искаш да са общо?  4 000 000 от 4 500 000 население?!?

При аналогична ситуация в Бълагрия и 20 000 няма да има, а сме 6.5 млн :hit:

преди 11 минути, BANKATA написа:

Добре си се справят.

Ти по-добре кажи как 200 000 украинска армия не може да се справи в 50 000 частна армия. Като сложим и всичките оръжия които украинците получават от САЩ и запад излиза, че всъщност НАТО не може да се справи с една частна армия. :)

преди 4 минути, ivottoshev написа:

При аналогична ситуация в Бълагрия и 20 000 няма да има, а сме 6.5 млн

20К, които да подкрепят руZки сепаратисти са пак ужасно голяма бройка за България - не знаех, че толкова много ватенки сте в готовност. 😏

преди 1 минута, vpvelev написа:

... излиза, че всъщност НАТО не може да се справи с една частна армия.

правилно - а превзехте ли Киев ... т.е. исках да кажа Бахмут ...... чакай обърках се, Белгород имах предвид. 😏

преди 6 минути, vpvelev написа:

Ти по-добре кажи как 200 000 украинска армия не може да се справи в 50 000 частна армия. Като сложим и всичките оръжия които украинците получават от САЩ и запад излиза, че всъщност НАТО не може да се справи с една частна армия. :)

Така е. Прав си. Само престъпниците в Русия успяха да постигнат нещо, с цената на десетки хиляди загинали. Цялата непобедима 0, кръгла нула. 

преди 21 минути, BANKATA написа:

Добре си се справят.

С изключение на рускоезичните области - останалата Украйна за какво им е?   Просто не им е нужна.   Русия никой не заплашва, а Зеленски плаши всички в НАТО точно с Русия, а те му вярват.   Руснаците сега се борят да променят граници, които са сгрешени лично от вожда на болшевиките Ленин.   Ленинската Украйна вече е невъзможна при такива бандеровци в Киев. 

преди 9 минути, insec написа:

20К, които да подкрепят руZки сепаратисти са пак ужасно голяма бройка за България - не знаех, че толкова много ватенки сте в готовност. 😏

правилно - а превзехте ли Киев ... т.е. исках да кажа Бахмут ...... чакай обърках се, Белгород имах предвид. 😏

Мани ти тея "ватници".

Кажи колко от тези, които уж мразят Путин и в червата си и всеки ден го псуват по форумите, отидохте реално да го громите?

Има ли вече една наша дивизия, полк, бригада, батальон или поне една рота от българи в състава на "великата" укаринска армия? 

преди 55 минути, ivottoshev написа:

Онази патица се отърва само с глоба и замина без проблем за Германия. Това са фактите. Как те се вързват с опорките ти? :laughing4:

Висящото дело е заради нарушение закона, което върши СЛЕД като се е върнала в Русия

Е разбрахме те отдавна бе, щом първият път само те глобавят, А ЧАК ВТОРИЯТ те вкарват в затвора, то тогава нямаш проблем с това. 

току-що, N1K17Y написа:

Е разбрахме те отдавна бе, щом първият път само те глобавят

Това ФАКТ ли е? Какво стана с опорките? Какво казват те за този случай?

току-що, ivottoshev написа:

Това ФАКТ ли е? Какво стана с опорките? Какво казват те за този случай?

Някога да съм го отричал ? Някой изобщо да го е отричал ? 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Някога да съм го отричал ? Някой изобщо да го е отричал ? 

Доказаният тролопитек, и виден член на отбор "Черешка" - Лоботомиро Двайсти го твърдеше. Разправяше че за подобни случаи "пет години в колония не ти мърдат", а аз само му показах този пример.

Балбуче, много си теоретична. Дълъг пост всеизвестни характерни неща, които няма как да не се случат. Като ме споменаваш, дай конкретика.

преди 1 час, БаалБек написа:

сега

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Доказаният тролопитек, и виден член на отбор "Черешка" - Лоботомиро Двайсти го твърдеше. Разправяше че за подобни случаи "пет години в колония не ти мърдат", а аз само му показах този пример.

Тъй де, цялата ти мъка е, че ти "мърда" първият път, чаааааак на вторият те пращат в затвора, казах ти че те разбрах отдавна. 

преди 1 час, maxthon написа:

Пред куршума всички са равни.  Взели оръжие, оставили също така. Прилича на бартерна сделка.

Разграден двор е това а не граница.

Fw0zoazXwAASSZX?format=jpg&name=medium

Ужас...

WTF¿

преди 9 часа, Митко Вълчев написа:

Тоест, от този пост разбрах, че погрешно съм преценил, че ти си чел много? Не споря. Другото обиди в стила на "умното ". И глупости , огромни но с "интелектуална" претенциозност поднесени глупости от каквито преливат всичките ти постове, "никой не може да проявява претенции, че е морален коректив " ? Има го като израз, но преливащия от пусто в празно казва "никой не може" и то се превръща в реалност. Комплексите ти с името Андриана са смешни, само в родното ми село има две жени с това име, едната съм учил другата ми е в приятелския кръг, колко да е изключително рядко срещано. Както и да е, нямам намерение да отговарям на всяка глупост която пишеш.

Митко писател, Митко не читател...

Умирам от кеф да накарам нагъл посредственик сам да доказва посредственосттс си и пълната си функционална негрАмотност...

И да докаже, че съм прав, когато твърдя, че правя констатации, а не обиждам...

преди 9 часа, Митко Вълчев написа:

И глупости , огромни но с "интелектуална" претенциозност поднесени глупости от каквито преливат всичките ти постове, "никой не може да проявява претенции, че е морален коректив " ? Има го като израз, но преливащия от пусто в празно казва "никой не може" и то се превръща в реалност.

Мда, че има такъв израз има...

Но... да го знаеш като израз не е достатъчно, трЕбе да знаеш и какво означава, преди да го ползваш иначе се получава тази тотална глупост, която си "изпляскал" в горния цитат, мхм...

Колко пъти да ти кажа да не ползваш думи и изрази, които не разбираш?

Така нимой минеш за умен, така доказваш точно обратното...

Никой индивид не може да предяви претенции, че самият той трябва да служи като морален коректив за другите...

Щеше да го знаеш, ако бе ЧЕЛ, когато е трябвало, а не просто да наизустяваш...

Какво означава думичката КОРЕКТИВ, когато е в контекста на израза МОРАЛЕН КОРЕКТИВ?

Знае ли Митко? - твърду Нье...

В този случай мерило, мярка на морал, която да се стремят да достигнат другите и по която да бъдат оценявани...

Ако някой вярва, че има право сам да предяви такава претенция, то има три варианта - или е с психични проблеми, или е глупав, или е с авторитарни нагласи...

Избери си това, което те удовлетворява...

Не аз имам претенции да превръщам нещо в реалност, ти си нямаш представа, кое е реално...

И типично като всеки комплексиран посредственик, се опитваш да прикриеш пълната си посредственост с арогантна наглост и "умни думи и изрази", като спориш докрай, а така нали знаеш вече, какво се случва?

Търсиш изход от септичната яма, в която сам си се наврял, гмуркайки се към дъното й...

Да ти го обясня като за детенце как се определя морален коректив...

Ако някой каже - "Митко трябва да е вашият морален коректив, защото..." значи в теб припознава качества и поведение, които според него, са препоръчителни да бъдат еталон и това е допустимо...

Ако обаче Митко сам изяви претенцията - "Аз трябва да бъда вашият морален коректив", то Митко е едно от онези три неща, които посочих по-горе...

Същото се отнася и за тези, които одобрят това му поведение и го послушат...

Сега по-ясно ли ти е или ще се опиташ да ме обориш и да докажеш, че аз пиша глупости, а не ти?

(Пу, пу, дано да е второто)...

Когато кажеш "А", трябва да си готов да продължиш поред, докато стигнеш до "Я"...

Не става да кажеш "А, лунга-ланга Я" и да твърдиш, че знаеш азбуката...

П.С. Нямам никакъв комплекс от името...

Давам ти пълното право да ме наричаш както пожелаеш - Андриана, Андигей или кот ти дойде в главата...

Моля администрацията да не брои това за обида, нито някой от потребителите да го докладва...

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Тъй де, цялата ти мъка е, че ти "мърда" първият път, чаааааак на вторият те пращат в затвора, казах ти че те разбрах отдавна. 

Ми от този ти пост не си личи че си разбрал:

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Ама как бе, такива неща не се случват, най-много да им сложат едно украшение на глезена и ще ги пратят у дома им, след това на почивка в Германия със самолет първа класа, питай @ivottoshev

Преди заминаването ѝ за Германия няма никакво "украшение на глезена", а само глоба...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.