Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, kosyo написа:

По-лошо джендърите ще дойдат

Тия да ги пращат при теб. Но пък в случая вече няма да има отмъщение. Нещата ще клонят към гавра. Но пък всеки според това какво си е заслужил все пак.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Тия да ги пращат при теб. Но пък в случая вече няма да има отмъщение. Нещата ще клонят към гавра. Но пък всеки според това какво си е заслужил все пак.

Така е - това в Белгород си е гавра с труп. Но знаеш - аз се кефя на такива неща. И да заслужават си го.

Снощи са предлагали да въоръжат населението в района. Ама да не се обърнат нещата ме притеснява

преди 3 минути, kosyo написа:

Така е - това в Белгород си е гавра с труп.

Кажи го на тези от диверсионната група. Там са труповете.....

преди 3 минути, kosyo написа:

Снощи са предлагали да въоръжат населението в района.

Снощи си чел много Ципсо измишльотини (дали е само снощи?).

преди 7 минути, maxthon написа:

Кажи го на тези от диверсионната група. Там са труповете.....

Снощи си чел много Ципсо измишльотини (дали е само снощи?).

Да бе то и предния път ама възкръснаха. Да не се стане пак така?

А за въоружаването беше някой от при Соловьов - и те ли са Ципсо за теб?

преди 28 минути, maxthon написа:

Къде ще отиде тогава демокрацията и правата на човека? Ще ги хване липсата. Също като укропитек в чертите на Бахмут нали?

Там някъде в Кремъл!

Бахмуд......

Аз ако бях на вашето място нямаше да бързам да се радвам, не разбирам защо вие го правите?:giggle1:

Едно градче което няма никакъв стратегически смисъл от него а и все още се водят боеве там.

Колко са вече двеста двадесет и седем дни, и все още по хълмовете и в някои високи сгради има войски на Украйна!:D

Велико превземане ще е това, целия свят ви се смее и аз!:lol6:

ukraine-ukraine-flag.gif

Редактирано от СЛАВА УКРАЙНА (преглед на промените)

преди 2 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Едно градче което няма никакъв стратегически смисъл от него а и все още се водят боеве там.

Еленски друго каза като беше на воаяж из сената на САЩ.

преди 21 минути, kaldata1 написа:

Защо изпусна за донските казаци?!? 

Не вярвах, че ще видя твой пост без това словосъчетание. 

Недей да правиш разлика между украински руснаци, донски казаци и бежанци от Украйна в Русия - все за тях иде реч и точно ти това го знаеш.  

Еленски друго каза като беше на воаяж из сената на САЩ.

Той може да каже каквото си поиска, дай да видим какво казват вашите чугуни и колко е вярно? :giggle1:

преди 3 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Колко са вече двеста двадесет и седем дни, и все още по хълмовете и в някои високи сгради има войски на Украйна!

Едно укропитече няма в Бахмут. Слушай още Ципсо пропаганда и дебелей. Западните спонсори на Украйна вече признаха какво става там. Самите укропитеци ще си признаят след минимум десет дни. Соледарско настроение какво да го правиш. И там беше така. Признание трудно се вади. Но пък десет дни вече така нареченото контранастъпление по плана на Сирски (дано знаеш кой е този) тече напълно по план и няма нито едно селище около Бахмут "освободено".

преди 2 минути, attj написа:

Недей да правиш разлика между украински руснаци, донски казаци и бежанци от Украйна в Русия - все за тях иде реч и точно ти това го знаеш.  

"- Извинете, колко е часът? 

- Донските казаци!" 

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Той може да каже каквото си поиска,

Тоест може да казва каквото си иска и не е задължително да е истина? Е значи за Бахмут лъже. Все пак му е кръвта да го прави. Няма нищо ненормално.

преди 5 минути, andiay написа:

Мда, точно по същество отговаряш...

Никой не може да предявява претенции, че е "морален коректив"...

Ако умееше да мислиш, да четеш преди да пишеш, щеше да го знаеш...

А теб кой те излъга, че имаш капацитет да оценяваш кой колко е чел, и какво може или не може?

Казах ти, и за врачка не ставаш...

И като врачка си точно толкова  посредствен, колкото и като читател, писател, анализатор  и "човек"....

Времето за теб е загубено, още от момента на раждането ти....

Природа...

Тоест, от този пост разбрах, че погрешно съм преценил, че ти си чел много? Не споря. Другото обиди в стила на "умното ". И глупости , огромни но с "интелектуална" претенциозност поднесени глупости от каквито преливат всичките ти постове, "никой не може да проявява претенции, че е морален коректив " ? Има го като израз, но преливащия от пусто в празно казва "никой не може" и то се превръща в реалност. Комплексите ти с името Андриана са смешни, само в родното ми село има две жени с това име, едната съм учил другата ми е в приятелския кръг, колко да е изключително рядко срещано. Както и да е, нямам намерение да отговарям на всяка глупост която пишеш.

тече напълно по план и няма нито едно селище около Бахмут "освободено".

Не ги ли "освобождаваха" освободителите от русия?

И аз вече се сбърках, кой какво освобождава май и и те не знаят?

преди 2 минути, maxthon написа:

Тоест може да казва каквото си иска и не е задължително да е истина? Е значи за Бахмут лъже. Все пак му е кръвта да го прави. Няма нищо ненормално.

Дали казва истината си е за негова сметка, ако лъже - ще излъже него си, това е една от причините да му вярват всички!

Дали казва истината си е за негова сметка, ако лъже - ще излъже него си, това е една от причините да му вярват всички!

Така е, така е. Има хора, които колкото повече ги лъжеш, толкова повече ти вярват. Това е щото сигурно са много умни :D

преди 9 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Той него си е излъгал доста отдавна. Лъже директно теб, мен и всеки друг. А кой го усеща дали е излъгал е друга тема.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Бахмут не можахте да го земете, ма за сметка на туй ще дадете Белгород

Ние специално няма как да го вземем. Виж някой друг много добре си го взеха. Само укропитеците за пореден път лъжат, че не е така.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Така е, така е. Има хора, които колкото повече ги лъжеш, толкова повече ти вярват. Това е щото сигурно са много умни :D

Това ли коментирате в групата на копейките?

Пак мен? :lol6:

Ще ви изпия мозъка , който го нямате ! :D

rei-ayanami-ukraine.gif

преди 6 минути, maxthon написа:

Той него си е излъгал доста отдавна. Лъже директно теб, мен и всеки друг. А кой го усеща дали е излъгал е друга тема.

Не каза защо вашите лъжат?

Не каза защо вашите лъжат?

Аз мои нямам. Но пък след като казваш, че някой лъже бива да кажеш и защо е така. Еленски пред Сената в Сащ обясни колко важен град е Бахмут и след това каза обратното. Поне в един от случаите лъже. Също като и онзи ден от вече не владеем Бахмут се оказа нещо съвсем друго. Тоест пак поне един път е излъгал.

преди 1 час, attj написа:

4 към 1    е численото превъзходство на украинската армия  - та кой кого и как  ще изтощава?  Военните действия се водят в рускоезични райони и това предопределя чия ще е победата.    Бандеровците ще си ходят в Бандеристан.  Които са останали живи.

Иска ви се.

Руските войски в Украйна са между 350 и 400 хил. Вярваш ли че Украйна е разположила 1,2-1,5 млн ?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Вярваш ли че Украйна е разположила 1,2-1,5 млн ?

На фронта не. Но като включиш всички подразделения с териториална отбрана, полиция и т.н. са си точно толкова.

преди 3 минути, maxthon написа:

Аз мои нямам. Но пък след като казваш, че някой лъже бива да кажеш и защо е така. Еленски пред Сената в Сащ обясни колко важен град е Бахмут и след това каза обратното. Поне в един от случаите лъже. Също като и онзи ден от вече не владеем Бахмут се оказа нещо съвсем друго. Тоест пак поне един път е излъгал.

Той казва това, което му кажат!

Ето ти реално и истината за Бахмуд в момента!

Караш ме да показвам новини, които не искам да показвам.:(

Заместник-министърът на отбраната на Украйна съобщава за "намаляване" на боевете в Бахмут

От Олга Войтович от CNN в Киев и Джо Шели в Лондон 

Хана Малиар се обръща към медиите на брифинг в Киев на 13 април. Хана Малиар се обръща към медиите на брифинг в Киев на 13 април. Stringer/NurPhoto/Getty Images

Боевете в Бахмут са „намалели“ и силите на Украйна запазват малък плацдарм в източния град на възпламенителната точка, заяви заместник-министърът на отбраната на Киев Хана Малиар в Telegram.

„Нашите войски контролират югозападните покрайнини на града в района на „самолета“, каза тя, имайки предвид останките от паметник на МиГ-17 на площад „Дружба“ в югозападната част на Бахмут.

Украинските войски са направили „леко напредване“ по фланговете на север и юг от града, твърди тя.

„Боевете в предградията продължават. Противникът се опитва да заеме изгодни позиции, но не успява. В определени райони врагът е в отбрана. Понася тежки загуби“, каза тя.  

Украински официални лица многократно са твърдяли, че Бахмут не е попаднал изцяло в руски ръце, след като частната военна група "Вагнер" и представители на Москва заявиха, че са превзели източния град през уикенда.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.