Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, Moriati написа:

мдааам....  :newspaper:

:newspaper: Отбор "Копейка", подкреплението дойде!:newspaper:

Добър вечер !!!:newspaper:

Къде е камиона?:newspaper:

Приточе ли нафтичката?:newspaper:

Да не се наговаряте нещо а?:newspaper:

Изкукалия дядка вече три дни простира чаршафи, спря се и ти се появи ?:newspaper:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Moriati написа:
преди 5 минути, miro20 написа:

А Рашистките тролове са в ступор .

Ниe в ступор??ROLF  :D 

не може да бъде !!!??? Вие сте рашистки тролове ? :giggle1:

преди 16 минути, attj написа:

6000 руски  ядрени глави са на всевъзможни носители и могат няколкократно да унищожат света ни, като го превърнат в пейзаж с вид  на  радиоактивно стъкло, без живот.    Не си ги изучавал тези подробности, личи ти от километри.  Навремето нас ни обучаваха как да се опитваме да оцеляваме.  Байдън и това е забравил. 

Като гледам състоянието на руската техника трябва повече да се притесняваш за руснаците от руските ЯО отколкото за американците.

За толкова време не разбра ли че всичко е въздух под налягане. Една добре изградена и лъскава витрина, а зад нея....кочина. 

Руснаците ако кажат че са произвели ядрено ла*но и на това ще повярвате.

Щях да забравя да сложа емотиконката с весника!:newspaper:

:newspaper::newspaper::newspaper:

Вижда ли се?

:newspaper:

преди 5 минути, miro20 написа:

в ступор 

Коковците не знаят това какво означава, а украинските руснаци временно не са в старите граници на Украйна.  Очакват същите да бъдат трайно видоизменени.

преди 5 минути, BANKATA написа:

А сериозно казано, имаше някаква статия, която акцентираше на обслужването на ядрения арсенал , и че по принцип си имат срокове разни на обслужване, рециклиране, поддръжка и т.н.

И че рашисткия арсенал  от години не е обслужван правилно поради различни причини - тотално безхаберие в армията, колосални кражби, които лъснаха и в сегашната война в логистиката на рашистките войски в Украйна, колосални стъкмистики и лъжи в докладите , обслужване през пръсти , и т.н. и т.н. 

Т.е. опасенията са повече да не гръмне нещо в силозите, отколкото да изхвърчи в неизвестна посока някое дерьмо дето самите рашисти няма да разберат накъде :) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

Време е за онези мемове  от филма с Хитлер в бункера как крещи разрошен на стъписаните си генерали около масата на яростен немски, и отдолу произволен первод :)

Отдавна не е имало такива мемове :) 

С Путлю разбира се в главната роля :)

Веднага!

преди 3 минути, BANKATA написа:

Като гледам състоянието на руската техника трябва повече да се притесняваш за руснаците от руските ЯО отколкото за американците.

За толкова време не разбра ли че всичко е въздух под налягане. Една добре изградена и лъскава витрина, а зад нея....кочина. 

На неграмотни не подхождат такива опити за умозаключения.

току-що, attj написа:

Знам че не ти харесва реалността, ама трябваше да си свикнал с нея за толкова време.

преди 1 минута, attj написа:

Ти за грамотен ли се мислиш?:giggle1:

преди 8 минути, kosyo написа:

Мене си ти в момента и 2-рата армия в света дето не може да си опази границата за 3-ти път докато воюва. Оправданието според теб- не ми минали по същия път. По малоумно нещо не знам кой може да измисли.

Мдаам, по малоумни нападки от сороспия освен в подем на ПР акция не може да се види, вярно :newspaper:

Но защо ли като свършват такива акции безславно, и сороспятата удобно забравят как са се пенели и радвали безумно, ето това вече е малоумие :hush:

току-що, Moriati написа:

Мдаам, по малоумни нападки от сороспия освен в подем на ПР акция не може да се види, вярно :newspaper:

Но защо ли като свършват такива акции безславно, и сороспятата удобно забравят как са се пенели и радвали безумно, ето това вече е малоумие :hush:

:newspaper:Инструктаж получи ли от отбора в групата "Копейка" ?:newspaper:

:newspaper:

преди 28 минути, miro20 написа:

В тролската централа от Петербург кво разбирате от българска политика ?

Тук не става дума за политика, а за законност. Нали уж за това се борим, а не чрез приемането на закони противоречащи на основния такъв да обслужваме чужди интереси, а не изцяло нашите си. Доскорошния закрилник на любимия ти толуп ще се погрижи именно този закон да стигне за разглеждане за противоконституционност. Същият този толуп ще се пробва да приеме и доста други противоконституционни закони. Той сам си го каза, че ги искат от вън и ще ги гласува въпреки това. И не му пречи да се прегърне и с "добрите сили" защото това също му е наредено.Всеки на негово място би се нагъзил докрай стига от това да оцелее политически. Но пък за всички рано или късно идва видов ден нали знаеш?

току-що, Moriati написа:

Ами да ама тука едни смятат че тия от Легиона напреднали 87 пъти по-бързо от Вагнеровци в Бахмут. Явно всичко опира до материала. Пък пенето го правиш ти ,вместо да кажеш тука как трябва да се пази границата и да приключим въпроса. Има още мемета така че давай.

преди 20 минути, miro20 написа:

Време е за онези мемове  от филма с Хитлер в бункера как крещи разрошен на стъписаните си генерали около масата на яростен немски, и отдолу произволен первод :)

Отдавна не е имало такива мемове :) 

С Путлю разбира се в главната роля :)

FwvD6enX0AAXEGF?format=jpg&name=small

на 21.05.2023 г. в 15:25, Филипов написа:

Въпрос от Саня - Бахмут пал. Что дальше?

https://rutube.ru/video/b1ee9a1fa31957a513a8279a3a711cd6/

Това видео преобърна представите ми. И на мен ми се струваше, че непрекъснатите жалби на Пригожин са досадни и пресилени, но не било така. Признавам, че харесвах Шойгу и Герасимов,но ... до това видео. След като разбрах за кариерата на шойгу, вече съм на друго мнение. Още миналата година ми се струваше, че има нещо гнило в генералитета на Русия, а то какво било, самата глава. И аз, като Саня, не съм оптимист, че руската армия ще успее да задържи позициите. Всъщност като говорим за руска армия, питам се къде е тя. Мариупол го взеха чеченците, Соледар и Бахмут (това си му е името от Иван Грозни) - "Вагнер", при Авдеевка се бият "Сомали" и "Спарта", може би само на купянското направление може да се говори за руска армия, но и там си се бият луганските отряди. Пет месеца се говори, че ще има контра на укрите и какво ... когато удариха фланговете на Бахмут вместо там да се сложат закалени и опитни части, същия този генералитет си играе на ротациики и резултата е налице - загуба на няколко важни позиции, не че е кой знае какъв успех, но все пак след провала на харковското направление да се допускат отново същите грешки е недопустимо. За руска армия се разбира само от ударите на ВКС, които разбира се са ефективни, но има повече от милион руска армия, която чака натото да атакува ... е, вече е ясно, че същото е във войната с двата крака, няма какво да чака. Путин е велик държавник, но във военните дела ми се струва малко бос. Ако не се отърве от некадърните си генерали или според Пригожин - бюрокрация, успехите ще идват на грам.

В същото време г-7 се събра в Хирошима, като макрон им доведе специален гост, който разхождат из света като някакъв екземпляр от цирка на изродите и като че ли ще му дадат и f-16. Не, че ще промени кой знае колко нещата, то и досега затрупват укрите с оръжие, но допълнително ще удължи агонията. От друга страна същото това г-7 се нахвърля и върху Китай. Тия наистина са някакви неизвестни на науката същества ... вече хвърлиха Китай и Русия в най-близки икономически отношения, сега правят всичко възможно да ги обединят и военно ... и ще успеят.

преди 10 часа, Филипов написа:

Тук вече Пригожин не е прав. Може по вестите им да не казват нищо за "Вагнер", но по всички големи предавания, като Большая игра, 60 минут и други, а най-вече Юрий Подоляка непрекъснато ги споменават с точното им име, така че ако става дума само за новините, може да е така (и аз рядко ги гледам), но предаванията, които се следят от милиони не само в Русия отдават заслуженото на тази компания.

И накрая: Светът, управляван от споменатите по-горе същества отива към война. Те до такава степен повярваха на собствената си малоумна пропаганда, че сега са далеч от реалността. Не напразно на сбирката на цирка на изродите в Хирошима никой не спомена с какво е известен този град. Паднала бомба и толкоз, някой я е пуснал, но кой ... май скоро и тук ще си повярват, че руснаците са го направили. Затова Русия е длъжна да победи нато и сащ. Ще е трудно, защото ония владеят всички социални мрежи, заплашват по-малки страни със санкции и те не могат да не се подчинят, но ...

Днес Вячеслав Никонов, след като започна Большая игра точно с "Вагнер" съобщи броя на желаещите да се присъединят към БРИКС и май бяха повече от 15, демек нови 2 млрд, които добавени към сегашните три май стават две трети от световното население. Е, това е новия свят, а стария ... или ще се промени, или ... Това е, малко дългичко излезе, но видеото на Саня ме подкани да си кажа и аз мнението.

И най-накрая: гледам селянинът с колелото се е върнал и отново е център на внимание. Това е добре, така лекува комплексите си, той и подобните му тук. Кой ли ... е, ще се сетите, пък и да сбъркате няма да е решаващо, все са един дол дренки.

преди 21 часа, maxthon написа:

На същото това събитие президента на Бразилия директно е отказал среща с него въпреки големите опити на колегата му от Франция да я уреди.

Забравих относно това... че пак лъжеш ,и всичко отново е точно наопаки както го представяш.

Президент Бразилии Луис Инасиу Лула да Силва заявил, что украинский лидер Владимир Зеленский не пришел на встречу с ним, которая была запланирована на полях саммита G7 в Японии.

«Была назначена двусторонняя встреча с Украиной. Мы ждали и получили информацию о том, что они задерживаются. Тем временем я принял президента Вьетнама. Когда президент Вьетнама уехал, Украина не показалась. У него определенно была другая встреча», — сказал да Силва на пресс-конференции по итогам саммита.

По его словам, он не был разочарован, но расстроился, потому что хотел встретиться с президентом Украины. «Зеленский взрослый, он знает, что делает», — подчеркнул Лула.

преди 7 минути, kosyo написа:

Ами да ама тука едни смятат че тия от Легиона напреднали 87 пъти по-бързо от Вагнеровци в Бахмут. Явно всичко опира до материала. Пък пенето го правиш ти ,вместо да кажеш тука как трябва да се пази границата и да приключим въпроса. Има още мемета така че давай.

Абе и Еленски напредва много бързо до Крим кат дръпне 2 черти яки, та и ти  така я караш :hush: ... за измисления укропски легион да не говорим ....:newspaper:

преди 3 минути, crazy katon написа:

След като разбрах за кариерата на шойгу, вече съм на друго мнение.

Чак сега ли разбра ??? Сериозно ??? :) 

Чак когато плъховете почнаха да се гризат ?? Да сипрехвърлят топката за провалите и лъжите ?? :)

мед ми капе на сърцето гледайки как се гърчите :) 

преди 1 час, andiay написа:

Първият ми пост към теб бе с въпрос, що са това "общочовешки ценности", нема обида там...

Виж, твоят първи пост изобщо в тази тема, започва директно с обиди...

Гейм оувър , Шушумитко...

Казах вече, гейм оувър...

Кът ми дойде кефа, ша та поканя на ново раздаване...

Правилата винаги ги определя този, който има тази възможност...

Мда, а не аутсайдери като теб...

Кратка ретроспекцийка....

Ти от самото начало държиш да има лична среща между нас, аз не....(не коментирам причините, те нямат значение)

Преди три ти обявявам условията при които ще удовлетворя желанието ти...

Те са пределно ясни и категорични...

Привидно се съгласяваш с тях и после пък не ги спазваш, а "твърдиш", че аз съм бил мишката...

Нито за миг не съм се отрекъл от нито една своя дума...

Явно смяташ, че си на "Капалъ чарши", а аз ти показах как се водят преговори по "евроатлантически" тертип...

Нали тези ценности изповядваше?

Ма то ша си покаже, коги та поканя на ново раздаване....

Мда...

Каква обида има в първия ми пост бе "умно"? Това на фона на думите с които наричаш спорещите с тебе в този форум. Ти си тотален СОП, на много от вашите препоръчвам хапчета, на теб няма смисъл, безнадеждно е.

преди 1 минута, Moriati написа:

Абе и Еленски напредва много бързо до Крим кат дръпне 2 черти яки, та и ти  така я караш :hush: ... за измисления укропски легион да не говорим ....:newspaper:

KREMLIN!!! STOP USING THE PEOPLE OF BILHOROD IN YOUR PROXY WAR AGAINST THE WEST!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.