Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Безаналогово :giggle1:

https://www.youtube.com/watch?v=Fxvope_ZfcY

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, kosyo написа:

Абе друго показваш ти. Тука направо не знам какво правя - специалист връз специалиста просто. Такава излагация като 2-та армия на света дето за 3-ри път я "обиждат'през границата дори и ти не можеш го преглътна. Ама сега ние сме виновни. Къде да тия безаналогови огнени валове, триплазмен огън, бойни лазери ? И накрая - забравили да заключат границата с катинара, като Албания едно време.  Пък нека аз съм прост после, а твойте хора са мега умни че не могат да си опазят задния двор за 3-ри път.

Ай ся, направо се оказах че аз не мога да го преглътна хахахахаха :D

Аз нормално го възприемам дорогие сороспийки, но въпроса е че вие , платените , задниколизци на хранилка, не знаете защо е така, на вас са ви дали заповед Урааааа, победаааа, напредвамеееее, скорооо  РФ ще паднееее и тем подобни дивотии , че и уж умно изглеждащи карти за доказателство как целта била Крим  :wub:

А утре , когато PR диверсията завърши, а тя вече е почти завършила дори сега по последна информация, и покажат труповете на диверсантите , както беше и в предните случаи, каква ли песен ще запеете, за по-следващата такава акция ли ? дето наистина ще е победоносна ? :hush:

Ех илитерати платени , вие сте просто жалки и смешни .... Дори по-жалки и смешни от реално вярващите в такива алабализми хора, те поне имат оправдание, глупави са... 

П.С Последното се отнася и за някои от вас ;) 

преди 5 минути, Moriati написа:

Ай ся, направо се оказах че аз не мога да го преглътна хахахахаха :D

Аз нормално го възприемам дорогие сороспийки, но въпроса е че вие , платените , задниколизци на хранилка, не знаете защо е така, на вас са ви дали заповед Урааааа, победаааа, напредвамеееее, скорооо  РФ ще паднееее и тем подобни дивотии , ч

Е явно ще го премести другаря Пу това че му ровят в задния двор и че в момента руската армия бомби руски  села. Ама колко добре започна всичко. Охо ама те вече и трофейчета гледам взели и някакъв пленник се разпитва. Викаш това всичкото е според ПЛАНА, а? Викаш за оправдание трябвало по същия път като предните трябвало да минат? Браво вие така ли правихте там в БА?

току-що, kosyo написа:

Е явно ще го премести другаря Пу това че му ровят в задния двор и че в момента руската армия бомби руски  села. Ако колко добре започна всичко. Охо ама те вече и трофейчета гледам взели и някакъв пленник се разпитва. Викаш това всичкото е според ПЛАНА, а? Викаш за оправдание трябвало по същия път като предните трябвало да минат? Браво вие така ли правихте там в БА?

Сериозно ли, май се обърка, укрите бандеровски само бомбят руски села :hush: 

Не пускай само фейкометните видеа, дето вертолетите пускат инфрачервените си защитни капани, за обстрел моля ... 

Само салорейхаджиите бомбардират приграничните  руски поселения  с артилерия :newspaper:

преди 29 минути, maxthon написа:
преди 32 минути, Реджеп Иведик написа:

Закона на Крум Зарков

Този противоконституционния ли беше? Или поне такива слухове има, че е. Тепърва ще видим дали ще го обявят за такъв. А съмнение, че ще го пратят за проверка няма.

В тролската централа от Петербург кво разбирате от българска политика ? Айде гледай си рашистките опорки, бди по матросовски за всяко негативно мнение за Путлю и военната му хунта .

не се занимавай с несвойствени неща :) 

преди 18 минути, BANKATA написа:

Повече се притеснявам за руските градове над които ще летят руските ядрени ракети отколкото за американските.

:)

Абе за някоко часа съм изпуснал това :

Войната се премести в Рашистан май :) :) :)

преди 14 минути, BANKATA написа:

И какви неща дежурят ?

Руснаците са бита карта

6000 руски  ядрени глави са на всевъзможни носители и могат няколкократно да унищожат света ни, като го превърнат в пейзаж с вид  на  радиоактивно стъкло, без живот.    Не си ги изучавал тези подробности, личи ти от километри.  Навремето нас ни обучаваха как да се опитваме да оцеляваме.  Байдън и това е забравил. 

преди 2 минути, Moriati написа:

Сериозно ли, май се обърка, укрите бандеровски само бомбят руски села :hush: 

Не пускай само фейкометните видеа, дето вертолетите пускат инфрачервените си защитни капани, за обстрел моля ... 

Само салорейхаджиите бомбардират приграничните  руски поселения  с артилерия :newspaper:

Сакън, отдалече само че кой знае какво ще уцелят с бомбите. Все пак и те си знаят. Пълен е цирка просто ама щом ти казваш значи всичко е по устав и да не се притесняваме?  Ще има ли 4-ти път за затвърждаване на знанията или ще поостанат малко че било много хубаво по тия земи?Какво мислиш

преди 26 минути, Coco1 написа:

Zaщо си платен-руски-бот 

Если ему смешно - попугай все равно, ничего не понял.

преди 3 минути, attj написа:

6000 руски  ядрени глави са на всевъзможни носители и могат няколкократно да унищожат света ни, като го превърнат в пейзаж с вид  на  радиоактивно стъкло, без живот.    Не си ги изучавал тези подробности, личи ти от километри.  Навремето нас ни обучаваха как да се опитваме да оцеляваме.  Байдън и това е забравил. 

Едни викат били много близо до едни място с бойни действия в момента -14 км по обяд викаха. Започвай с хапчетата, че докато се насити организма ти ще мине време.

преди 3 минути, miro20 написа:

В тролската централа от Петербург кво разбирате от българска политика ? Айде гледай си рашистките опорки, бди по матросовски за всяко негативно мнение за Путлю и военната му хунта .

не се занимавай с несвойствени неща :) 

:)

Абе за някоко часа съм изпуснал това :

Войната се премести в Рашистан май :) :) :)

Ахам, PR акцията се опита да се премести, ама завърши безславно :clown: 

Абе омекват режисьорите, ба си, предния път поне стигнаха на повече разстояниер, а сега само по пътя от границата до 4 километра... тц тц тц...:baby: :whist: :newspaper:

преди 21 минути, BANKATA написа:

Руснаците са бита карта, цялото им его се срина за няколко месеца.

Особенно последните събития ипровали удрят яко по имиджа на сурова непобедима втора армия в света...

всичко се оказа балон с въздух :)

И безанал оговНите свъхзвукови кинжали се провалиха,  и мит за недосегаемост се пукна :) 

Царя /Путлю/ е гол ... :) 

преди 34 минути, Звяра!!! написа:

То и на путин му личи че е гей !!! :giggle1:

Гей може да е в почивките, иначе е класически педофил . Специалитета му е да целува момченца по голи тумбачета.

И комплексар на токчета - "пьйнеходи"

преди 5 минути, kosyo написа:

Сакън, отдалече само че кой знае какво ще уцелят с бомбите. Все пак и те си знаят. Пълен е цирка просто ама щом ти казваш значи всичко е по устав и да не се притесняваме?  Ще има ли 4-ти път за затвърждаване на знанията или ще поостанат малко че било много хубаво по тия земи?Какво мислиш

Виж , за цирка сороспийски и наглосаксонско ципсошен си прав, пълен е.... 

Особено ме изкефи видеото уж с затворените бомбоубежища, е нема такъв цирк и такива жалки изпълнители значи  :biggrin: .. смях се от сърце..

И ролика уж с взривяването на склад  с амуниции, и вертолета уж бомбардиращ нещо, тц тц тц, и снимки на разрушени домове.... Направо слаб 2 , такава некадърност ба си, то дори Буча по добре я бяха направили да го ева, но явно сега са нямали достатъчно време, кой да знае че Бахмут капут так бьстро, а не до края на май ... мдааам....  :newspaper:

П.С Клоуне, недей плачка само... така де, не минава не минава, опитай пак ;) 

преди 1 минута, kosyo написа:

Започвай с хапчетата.

Такива като за малоумие - за Байдън и за  Зеленски, не ми е известно да има.  На мен не са ми нужни.

преди 9 минути, attj написа:

Могат бе. Та нали затова гледат на вас като  на малоумна "обезьяна с гранатой" .

С ядрените си глави ще накараш хората да те "заобичат " ли ??

Ще им отмъстиш за какво ?

Че живеят в по добър свят от този който ти си осрал и съсипал , въпреки че имаш хиляди ядрени глави и ежегодни чисти доходи от земните недра в размер от 500 млн  до 1 млрд $ на ДЕН  ?? ?

И че войниците ти крадат перални и тоалетни чиниии ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

Ще им отмъстиш за какво ?

Задавай си въпросите към украинските руснаци и си отговаряй сам.

преди 5 минути, Moriati написа:

Виж , за цирка сороспийски и наглосаксонско ципсошен си прав, пълен е.... 

Особено ме изкефи видеото уж с затворените бомбоубежища, е нема такъв цирк и такива жалки изпълнители значи  :biggrin: .. смях се от сърце..

И ролика уж с взривяването на склад  с амуниции, и вертолета уж бомбардиращ нещо, тц тц тц, и снимки на разрушени домове.... Направо слаб 2 , такава некадърност ба си, то дори Буча по добре я бяха направили да го ева, но явно сега са нямали достатъчно време, кой да знае че Бахмут капут так бьстро, а не до края на май ... мдааам....  :newspaper:

П.С Клоуне, недей плачка само... така де, не минава не минава, опитай пак ;) 

Fwv_R-FWwAQERzg?format=jpg&name=small

Чудя се в момента ти или руската армия ми е по-смешна. Гледай как се гаврят с вас вече.

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Всичко върви по план, не се отклонявайте от опорките, моля. 

хахаха

наистина става забавно . :popcorn2:

А Рашистките тролове са в ступор .

„От снощи до тази сутрин те са свалили 25 Шахеда (дронове). 25 от 25. Отличен резултат“, каза Зеленски в ежедневното си обръщение. „Всяко такова сваляне означава спасен живот, спасена инфраструктура.

току-що, kosyo написа:

Fwv_R-FWwAQERzg?format=jpg&name=small

Чудя се в момента ти или руската армия ми е по-смешна. Гледай как се гаврят с вас вече.

:biggrin: Мдаам, дет се вика, когато сороспията яде боя на всички фронтове, и особено любимците му на бойното поле , то той може само да злобее с подобни мемчета ;) 

:newspaper:  Gud luck сороспята 

Време е за онези мемове  от филма с Хитлер в бункера как крещи разрошен на стъписаните си генерали около масата на яростен немски, и отдолу произволен первод :)

Отдавна не е имало такива мемове :) 

С Путлю разбира се в главната роля :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

хахаха

наистина става забавно . :popcorn2:

А Рашистките тролове са в ступор .

Ниe в ступор??ROLF  :D 

Я пак погледни колажчето на блондинката, тя вечно вярва в дед марозовци :biggrin:

преди 2 минути, Moriati написа:

:biggrin: Мдаам, дет се вика, когато сороспията яде боя на всички фронтове, и особено любимците му на бойното поле , то той може само да злобее с подобни мемчета ;) 

:newspaper:  Gud luck сороспята 

Мене си ти в момента и 2-рата армия в света дето не може да си опази границата за 3-ти път докато воюва. Оправданието според теб- не ми минали по същия път. По малоумно нещо не знам кой може да измисли.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.