Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ватенки дръжте снарядите в Крим :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Moriati написа:

Косичкин, за актьорче си просто идеален, прям кат кумира си Еленскми и групата му от 5-тия квартал :D  

Дръж на това амплоа, че като почнеш да следваш опорките си гола вода и кал в ушите на соропиите дори :wub: за останалите като мен да не говорим..

Виждаш докъде се докара Еленския, до пропаднал наркоман дето скоро може и да опъне петелите сам, или с малко помощ ....От много слушане на сороспийски съветници наглосаксонски се взе за велик генералисимус , и доокака  цяла страна  със същата наглосаксонска помощ ...  и затова и шмърка кат невидял :newspaper:

Та айде, давай сега за ДРГ да си поговорим, и що за животно е това, и има ли почва знанията за тактиката им в сороспийските чукундури... видимо по тебе не ...

Сори , а аз съм понюхал малко  служба в БА и то в точно ДР полк :baby:

Гледай ти до къде ви докара един наркоман и един дядо. Прави сметката ако беше някой нормален до къде щеше да сте.  Позор човек, абсолютен позор. Да не си пазят границата по време на война.

Ти ми кажи така ли се прави като си бил такъв? Оставя се разграден двор нали.. по устав

преди 5 минути, Coco1 написа:

Ватенки дръжте снарядите в Крим :giggle1:

А Медведев предупреди за ответни ядрени удари - без да уточнява по кого.

преди 10 минути, kosyo написа:

Гледай ти до къде ви докара един наркоман и един дядо. Прави сметката ако беше някой нормален до къде щеше да сте.  Позор човек, абсолютен позор. Да не си пазят границата по време на война.

Ти ми кажи така ли се прави като си бил такъв? Оставя се разграден двор нали.. по устав

Ай ай ай, айде опят опорката, не пазят пустите му граници значи да го ева, дори великите номер едно Хамериканци, дето от МеХсико им се изсипват всяка вечер по стотици и хиляди души на главите, а какво ще е ако беше ДРГ група :D 

Ех сороспята сороспята, ама сте босииии и косиии кат Косе Босе  дет давало яйцата си  :wub: A се правите на умни преумни и хитри кат лисицата, само дето хич номера не минава :ph34r:

Бях питал , как вие сороспятата си представяте охраната на границата, на всеки километър по батальон навярно, а на КППТ-ата задължително поне рота усилена с танков звод, артилерия, и ескадрила вертолетъи и щурмова авиация нали, а пред тях ровове, минни полета, дотове, ежове, тел и сие  и сие фортификационни съоръжения нали ?  :baby:

А след като ви е непонятно, или неизгодно да отговаряте ще си останете с пустата мантра абе не пазят пустите граници дори след като са минали преди това 2 пъти ДРГ-та преди това ( от различни места да добавя )  нали :newspaper: 

Ай, няма нужда, тази песен вече я чухме, ама как трябва да бъде не чухме, опорки едва ли има за това ;) 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Закона на Крум Зарков

ООО, цаца , мерхаба , Как е, напредвате ли, контратаката върви ли към Крим, или поне Мелитопол, Бердянск?

Гледам че от фортецията Бахмут  вече ви биха шута, нищо че се пънехте и доказвахте че няма да я оставите хехехехе  :wub:

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Закона на Крум Зарков

Този противоконституционния ли беше? Или поне такива слухове има, че е. Тепърва ще видим дали ще го обявят за такъв. А съмнение, че ще го пратят за проверка няма.

преди 1 минута, BANKATA написа:

мани го тоя наркоман.

За разлика от него на истинския такъв си му и личи...

преди 1 минута, Moriati написа:

Ай ай ай, айде опят опорката, не пазят пустите му граници значи да го ева, дори великите номер едно Хамериканци, дето от МеХсико им се изсипват всяка вечер по стотици и хиляди души на главите, а какво ще е ако беше ДРГ група :D 

Ех сороспята сороспята, ама сте босииии и косиии кат Косе Босе  дет давало яйцата си  :wub: A се правите на умни преумни и хитри кат лисицата, само дето хич номера не минава :ph34r:

Бях питал , как вие сороспятата си представяте охраната на границата, на всеки километър по батальон навярно, а на КППТ-ата задължително поне рота усилена с танков звод, артилерия, и ескадрила вертолетъи и щурмова авиация нали, а пред тях ровове, минни полета, дотове, ежове, тел и сие  и сие фортификационни съоръжения нали ?  :baby:

А след като ви е непонятно, или неизгодно да отговаряте ще си останете с пустата мантра абе не пазят пустите граници дори след като са минали преди това 2 пъти ДРГ-та преди това нали :newspaper: 

Ай, няма нужда, тази песен вече я чухме, ама как трябва да бъде не чухме, опорки едва ли има за това ;) 

Така де тебе питам - бат Рамбо да каже как се прави.. а ти пак кой какъв бил. Ми толкова можем - затова питаме разбирачите. Че кажи сега бат Рамбо как го виждаш ти . Кой къде сбърка? Слушам те с интерес. Ама мисля че нищо ново няма да кажеш. Ама кой знае пък

преди 2 минути, BANKATA написа:

мани го тоя наркоман.

Макака, ти май си се надрусал кат кумира си Еленски, щом Медведев наричаш наркоман....

По полека ей, дрогите влияят много лошо, особено на примитивни човекоподобни мозъци и същества  :ph34r:

То и на путин му личи че е гей !!! :giggle1:

Да напомня само там има един много специален склад - близо до границата.. сигурно с катинар го заключват

преди 3 минути, maxthon написа:

Този противоконституционния ли беше? Или поне такива слухове има, че е. Тепърва ще видим дали ще го обявят за такъв. А съмнение, че ще го пратят за проверка няма.

За разлика от него на истинския такъв си му и личи...

Зеленски е наркоман според ватенките, Медведев според самите руснаци.

преди 3 минути, Moriati написа:

Гледам че от фортецията Бахмут  вече ви биха шута, нищо че се пънехте и доказвахте че няма да я оставите хехехехе  

А трябваше да се случи и нещо като обкръжение на града. Поне според плановете на един генерал. То не беше климатично оръжие, не бяха чудесии..

преди 1 минута, BANKATA написа:

мани го тоя наркоман.

На Зеленски и един ядрен шамар му е много.    Ескалацията на там отива!   САЩ съвсем  забравят какви неща дежурят под вода около бреговете им и как над тях от космоса бдят руските ВКС.  Байдън вече нищо не помни и става опасен за всички!   

току-що, BANKATA написа:

Зеленски е наркоман според ватенките,

Той е такъв защото често има вид на наркоман. А не защото някой е казал, че е такъв.

преди 1 минута, kosyo написа:

Така де тебе питам - бат Рамбо да каже как се прави.. а ти пак кой какъв бил. Ми толкова можем - затова питаме разбирачите. Че кажи сега бат Рамбо как го виждаш ти . Кой къде сбърка? Слушам те с интерес. Ама мисля че нищо ново няма да кажеш. Ама кой знае пък

Аз  го питах нещо, а то сороспията пак се мъче кат женска шляхтичка особа с леко поведение да обърне нещата без да отговаря с контравъпрос... тц тц тц...

Ей, бах тия сороспийски техники за водене на дебат, само дето пак не са на място ;)

Аз знам, въпроса е към теб дорогой смехурко Косич, как трябва да пазят границите, если според теб не ги пазят уж....:wub:

Ждем ответ... Но се съмнявам че ще дочакаме , нема капацитет за това първо, и второ опорките и методиките не позволяват :newspaper: 

преди 3 минути, Звяра!!! написа:

То и на путин му личи че е гей !!! :giggle1:

На теб още повече ти личи дзверушкин ррррррр ...( или ллллл по скоро ) :D  

преди 3 минути, kosyo написа:

Да напомня само там има един много специален склад - близо до границата.. сигурно с катинар го заключват

Сериозно, и кой е този склад ?  :baby: :wub: 

преди 2 минути, maxthon написа:

Той е такъв защото често има вид на наркоман. А не защото някой е казал, че е такъв.

Той е такъв, защото реално шмърка, затова и има вид на наркоман чиста проба, и то предозиращ.... мдам...

току-що, Moriati написа:

Аз  го питах нещо, а то сороспията пак се мъче кат женска шляхтичка особа с леко поведение да обърне нещата без да отговаря с контравъпрос... тц тц тц...

Ей, бах тия сороспийски техники за водене на дебат, само дето пак не са на място ;)

Аз знам, въпроса е към теб дорогой смехурко Косич, как трябва да пазят границите, если според теб не ги пазят уж....:wub:

Ждем ответ... Но се съмнявам че ще дочакаме , нема капацитет за това първо, и второ опорките и методиките не позволяват :newspaper: 

На теб още повече ти личи дзверушкин ррррррр ...( или ллллл по скоро ) :D  

Аха бат Рамбо не знае. Ти да не си бил спец батальон в батареята на другия спец, а? Тука се прескачат спецове просто не е истина. Казвайте ги тия работи навреме че да не се излагаме  повече.

току-що, kosyo написа:

Аха бат Рамбо не знае. Ти да не си бил спец батальон в батареята на другия спец, а? Тука се прескачат спецове просто не е истина. Казвайте ги тия работи навреме че да не се излагаме  повече.

Косичкин, аз и да ги казвам, то вие сороспятата с опорките сте в постоянна излагация :D

Ти по артистично, а други просто кат прости селски бичета и Уфсе  ,  в това е единствената разлика ;)  

Та давай, вече два въпроса избягваш,.. кат посочената женска особа шляхтична с леко поведение :ph34r:

преди 10 минути, attj написа:

На Зеленски и един ядрен шамар му е много.    Ескалацията на там отива!   САЩ съвсем  забравят какви неща дежурят под вода около бреговете им и как над тях от космоса бдят руските ВКС.  Байдън вече нищо не помни и става опасен за всички!   

И какви неща дежурят ?

Руснаците са бита карта, цялото им его се срина за няколко месеца.

Повече се притеснявам за руските градове над които ще летят руските ядрени ракети отколкото за американските.

преди 2 минути, Moriati написа:

Косичкин, аз и да ги казвам, то вие сороспятата с опорките сте в постоянна излагация :D

Ти по артистично, а други просто кат прости селски бичета и Уфсе  ,  в това е единствената разлика ;)  

Та давай, вече два въпроса избягваш,.. кат посочената женска особа шляхтична с леко поведение :ph34r:

Абе друго показваш ти. Тука направо не знам какво правя - специалист връз специалиста просто. Такава излагация като 2-та армия на света дето за 3-ри път я "обиждат'през границата дори и ти не можеш го преглътна. Ама сега ние сме виновни. Къде да тия безаналогови огнени валове, триплазмен огън, бойни лазери ? И накрая - забравили да заключат границата с катинара, като Албания едно време.  Пък нека аз съм прост после, а твойте хора са мега умни че не могат да си опазят задния двор за 3-ри път.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.