Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 часа, miro20 написа:

тоя малоумник със рашисткия знак, за мир ли казваш е скандирал  че сравняваш случаите ???

Г-н Спекулант Насраний. Според Митко "тролчето - новобранка" Вълчеееев, за подобни неща в "нормалния свят не искат да проверят дори личната карта."

Ха сега кажи на очите си ли да вярвам ли, или да вярвам на него?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, Moriati написа:

Но иначе са снимали, макар и от Мозамбик нали ?? :D  :biggrin::biggrin:

Украински войници се возят на бойна машина на пехотата BMP към Бахмут, 20 май 2023 г., на фона на руската инвазия в Украйна. Сергей Шестак/AFP/Getty Images

преди 5 минути, maxthon написа:

Based in London да ти говори нещо?

• Call CNN Customer Service at 1 (404) 827-1500 or fill out their online feedback form to get the fastest response.
  • To submit tips, call Customer Service, tweet @TeamCNN, email [email protected], or fill out an I-Report submission form online.
  • Message individual anchors or personalities through their Twitter or Facebook accounts since many of them don’t publicly post their contact information.
  • 2
    Dial CNN’s corporate offices at 1 (404) 827-1700. Use this number to reach the business side of CNN at headquarters in Atlanta. Call for business and legal inquiries or any issue that doesn’t fall under Customer Service, feedback, or news tips. Alternatively, fax them at (404) 827-2600.[3]

Редактирано от СЛАВА УКРАЙНА (преглед на промените)

преди 5 минути, Moriati написа:

ЪЪЪЪ... Косичкин, ако си зле с руския, не се мъчи, в статията се казва че са 13 милиарда свързани със СВО, а не свързани с изграждането на защитни линии ... Има разлика нали ;) :hush:

Стинки това са знам. Самая болшая в мире. А това дето с вариантите викаш да не го броим?

13 милиарда сигурно е за сандвичи за изпът само?

Ни моА, съжалявам, специален поздрав за умното плевенско "Като гледам как се пази границата с Украйна, си мисля за границата с Китай. Оная вътрешна митница вероятно вече не е само митницата вътрешна ..." 

преди 7 минути, maxthon написа:

Че едно време за тях снимаше в България един Попов. Сигурно през web  камерите.Оф то пък тогава не бяха разпространени. Значи е било през сателитите с телеобектива.

Този Сергей който е правил снимката, ей тук му са всичките снимки, но тази не мога да я намеря!

https://www.gettyimages.com/detail/news-photo/ukrainian-servicemen-drive-a-t-64-tank-along-a-road-from-news-photo/1247981567

DETAILS

Restrictions:
Contact your local office for all commercial or promotional uses. Full editorial rights UK, US, Ireland, Italy, Spain, Canada (not Quebec). Restricted editorial rights elsewhere, please call local office.
Credit:
SERGEY SHESTAK / Contributor
Editorial #:
1247981567
Collection:
AFP
Date created:
March 09, 2023
License type:
Release info:
Not released. More information
Source:
AFP
Barcode:
AFP
Object name:
AFP_33AW7RW
Max file size:
4000 x 2667 px (13.33 x 8.89 in) - 300 dpi - 3 MB
преди 48 минути, N1K17Y написа:
преди 57 минути, miro20 написа:

Сериозно ??/ Путлю бил бос във военните дела ???

ах какъв катарзис, ах какъв когнитивен дисонанс :) :)

Гледай и кои му харесват коментара :) 

Преобуване 'на лету"  :) :) :)

Класическите тролове нямат принципи или съвест. Просто работа...  От Путлю е велик до Путлю е бос и дърт "мудак" /както казва Пригожин/  дистанцията е еднощракване с пръсти :) :)

Абе не отиваме ли към съдбата на онези всеизвестни диктатори които имаха 90% одобрение точно преди да ги разкъса любящия народ ??

:) 

преди 23 минути, maxthon написа:
преди 26 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Лорън Кент от CNN

класи по авторитетно от "саня от флорида" :giggle1:

Мдаам, както всеки терорист, и този път укрите пленяват местни цивилни жители ...

https://t.me/RVvoenkor/45592

Водят селския жител нанякъде ...

преди 11 минути, miro20 написа:

класи по авторитетно от "саня от флорида"

Защо класи? На единия от двамата му се заплаща класно за това, което прави? Пък и явно не разбра, че става дума за човек уж намиращ се в Украйна се оказва на съвсем друго място.

преди 4 минути, Moriati написа:

Мдаам, както всеки терорист, и този път укрите пленяват местни цивилни жители ...

Може да им показва къде е пътя към Москва.

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Г-н Спекулант Насраний. Според Митко "тролчето - новобранка" Вълчеееев, за подобни неща в "нормалния свят не искат да проверят дори личната карта."

Ха сега кажи на очите си ли да вярвам ли, или да вярвам на него?

Да вееш военния символ на държавата нахлула в Украйна е символ на мира ? Както обича да казва един мой приятел, мила моя майно льо. Май ти трябва учител по Български език. 

преди 1 минута, maxthon написа:

Защо класи? На единия от двамата му се заплаща класно за това, което прави? Пък и явно не разбра, че става дума за човек уж намиращ се в Украйна се оказва на съвсем друго място.

Кой "уж се намира в Украйна"?

За кого говориш?

преди 2 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Кой "уж се намира в Украйна"?

Е нали написа две имена на журналисти на CNN? Гледай нагоре за кого става дума. Няма да се повтарям, особено през 5 мин, особено и за лунатици като теб.

преди 4 минути, maxthon написа:

Олег Попов моя грешка- за Ройтерс е снимал. Почти всичко което се пускаше за България по света беше с негови снимки в един момент. Ама сигурно не е помирисвал родния въздух:

https://www.segabg.com/category-weekend/5-istorii-na-fotoreportera-oleg-popov

преди 12 минути, BANKATA написа:
преди 16 минути, Moriati написа:

Може да им показва къде е пътя към Москва.

.....или го водят да гласува за независима БНР след което да подпише декларация за присъединяванекъм Украйна...

Хм... къде ли съм го виждал вече това ...? :) 

преди 8 минути, maxthon написа:

Е нали написа две имена на журналисти на CNN? Гледай нагоре за кого става дума. Няма да се повтарям, особено през 5 мин, особено и за лунатици като теб.

Е нали ти казах, че това са хората писали статията! Кое не разбера а???

Тези хора които са написали статията не е нужно да са на фронта! Там има екип, който изпраща доклад и по този доклад се пишат тези новини!

Какво са публикували от CNN което да е фейк или да не е истина, и според теб биха ли си позволили толкова световно известна кампания да си свали рейтинга заради една фейк новина?

Вие чугуните съвсем се побъркахте, ясно е че по това време сте напоркани вече, но четете по-внимателно!

Още малко ще изкарат CNN , че публикува фейк новини. :giggle1:

Редактирано от СЛАВА УКРАЙНА (преглед на промените)

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Тези хора които са написали статията не е нужно да са на фронта! Там има екип, който изпраща доклад и по този доклад се пишат тези новини!

На кратко това се казва свободно съчинение.

преди 1 минута, maxthon написа:

Това е официална новина публикувана от CNN, за вас копейките всичко което не се публикува от руски измислени медии е свободно съчинение!

Аре лека, утре като изтрезнеете ще говорим, че много ви е дошла водката тази вечер.

:weather2:

wolf-6218917_1280.jpg

Фенове на мордор. Кога ще протестираме Русия да спре избиването на свои в Белгород?

Филипов! Няма ли да пуснеш някой клип с искане за автономия на Белгородска област?

преди 6 минути, maxthon написа:

Нещата които пишеш. Спокойно, отдавна всички го знаем. И не само ти, цялата ви ---- дружинка.

преди 9 минути, maxthon написа:

напротив - това се казва информация целяща да заблоди врага - нали знаеш голяма част от новините - както от руска, така и от украинска страна целят заблуждение на врага

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Нещата които пишеш.

За журналистите говорех и до колкото си спомям нямам точно такава работа. Просто не позна.

Носят се слухове, че Байдън е във възторг от зенитно-ракетната система Патриот, която е успяла да унищожи една хиперзвукова ракета Кинжал, използвайки свойствата си на „камикадзе“.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Каква обида има в първия ми пост бе "умно"? Това на фона на думите с които наричаш спорещите с тебе в този форум. Ти си тотален СОП, на много от вашите препоръчвам хапчета, на теб няма смисъл, безнадеждно е.

"Когато фактите говорят и боговете мълчат"...

А дали ще млъкне Митко?

Едва ли, но да пробваме...

Ей ти го първия пост в темата, най-първия...

Прав си нема директна обида, но пък е директна провокация, за да се стартират обидите...(по-късно ще ми обясняваш, че това бил типичния тролски похват)

Но.. противно на очакванията ти, никой не се хвърля да те обижда...

Отговаря ти се в същия стил...

И какво следва като твой отговор?

"Хапчета пиеш ли? Смени ги, не действат"

После продължаваш с "русороби, путиноиди, ватници" и целия тролски речитатив....

Който продължава и в следващият ти...

Дотук всъщност никой не те е нагрубил...

Сега стигаме до моя първи пост към теб...

Само две изречение, няма никаква обида...

"Нов си, колкото кола нов внос..

Но ми е интересно, кои са тези истински ценности, които защитава днешния Запад?"

И твоя отговор, според който имам сериозен проблем, щом не мога да схвана, че си нов, какъвто всъщност не си....

Но... това след малко...

И моя отговор към теб, който по-късно бе ползван като "знаме", що си започнал да ръсиш обиди на кило към мен...

Прословутото "Пич или каквото там си"...

Обида ли е - не...

Провокация - да, лека...

За да се види доколко наистина изповядваш това, което  твърдиш...

Естествено  - нищо такова няма...

Тук вече аз правя страшната "обида" че си посредствен, но се обосновавам ясно защо го казвам, а това вече е аргументирана констатация, а не обида...

И изведнъж, ставам Андриана...

Което е пряко доказателство, че не си нов във форума...

Казах ти, не те бива за врачка и си дал десетки потвърждения за тази моя констатация...

Що избра точно Андриана, при условие, че това е изключително рядко срещано име за жена?

Щот ми викат Анди?

Ми то може да е от Андрей...

За женско име всеки би се сетил първо за Андрея, Анче, дори Адриана, но никога за Андриана...

В друг свой пост ползваш "Глупи", как ти хрумна врачке...

Досега не съм го срещал никъде из нета, освен в този форум, ползван само от един човек...

Имаш ли на представа какво е Глупи?

Толкова по въпроса, че си новобранец в този форум...

И понеже не реагирах на твоята провокация с женското име (за разлика от теб аз съм изцяло толерантен към това, кой какво прави в леглото си, стига да не ми го навира в очите насила и да не го пропагандира, напълно наясно съм и с половата си принадлежност и няма как да се засегна), по-късно мина директно на Андигей и т.н....

Никога, откакто пиша в който и да е форум, не съм обиждал никой на етническа, расова, верска основа или *ексуална ориентация...

Това е тъпо ...

А за всяка квалификация, която съм си позволявал да правя към някой, съм се обосновавал защо я правя...

А ти и до сега продължаваш да обиждаш по *ексуална ориентация...

Искаш ли пример от последните дни?

Гейм оувър, Шушумитко...

Най-обикновен комплексиран необразован посредствен трол...

Не е обида, констатация е...

Тук си не да коментираш, а да трупаш "самочувствие", търсейки скандал...

А да, и поне тук да смяташ, че си "европеец"...

И тук, и в реалността си типичен балкански субект, какъвто е описал Алеко...

С тази разлика, че неговия герой поне е имал повече в главата, т.н. природна интелигентност...

При теб е природна неинтелигентност...

Убеден съм, че и в музей да влезеш, ако ще Лувъра да е, ще приличаш на съвременния еквивалент на Алековия герой - марков анцунг крещящ "Булгар, булгар"...

Достатъчно ясен ли бях?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.