Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Мерхаба сороспийки, Бахмут капут явно вече и в инфо полето, но за сметка на това започва новата ИнфоОперация с белгородска област :wub: :biggrin:

Ай ай ай, косевчетата и сие блондита, че и паранякакви си се оказват опят на първа инфофейкометна линия, разпространяващи спуснатите фейкйове от наглосаксонските и ципсошни кантори , прррр, сопрете се малко че утре пак ще станете за смях и присмех ..

А къде е каптана цацев, да го питам кво става с великата контраатака, да го ева... То с такова темпо укропските бандеровски мечти и наглосаксонските мераци, няма да се сбъднат хич биля...мдам  .... а така не може... Вместо да настъпват, те укропите губят непобедимите си уж  фортеции кат Бахмут, бегат кат насрани, и само с фейкови и диверсионни операции се мъчат да залъгват хората, не минава обаче, не минава.... :D :newspaper:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Митко Вълчев написа:

Написал съм "Моди не подкрепя Русия ", какво дори ти не разбра със специалните си образователни потребности, та ми губиш времето с глупавия си тролеж?

Не подкрепя Русия, не подкрепя и Украйна...

Неутрален...

Сега разбираш ли, какво всъщност не разбираш?

А въпроса ми относно Моди бе, какво е отговорил на Зеленски...

А не кого подкрепя или не...

Но... явно за "нетролския" ти "мозък", това е трудно за разбиране...

И отговора е за нещо, което никой не те е питал...

А това поведение е присъщо на?

Троловете или глупаците...

Избери си ти какво си...

преди 4 часа, Coco1 написа:

Защо си папагал платен-трол-комунист-пенсионер от интерната. 

Защо си платен-бот-папагал

Излюпвай се вече, пиле шарено,  отлитай в Киев.   Да не се объркаш пак да отлетиш при казаците?   

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

С Белгород всичко по план ли е момчета? Втората в света, дали ще успее да защити територията си от Украинците които са измислена нация и по голямата част от тях мечтаят да живеят в Русия. Мамини сладки 

ОО, плешич, опят ли се опитваш да пускаш тука мокрите си мечти , изкарвайки ги реалност...

Ай бегом в психиатрията за преглед, че май от плешивостта си хвнаал менингит :wub::biggrin:

преди 1 минута, Moriati написа:

ОО, плешич, опят ли се опитваш да пускаш тука мокрите си мечти , изкарвайки ги реалност...

Ай бегом в психиатрията за преглед, че май от плешивостта си хвнаал менингит :wub::biggrin:

mr-bean-funny.gif

преди 1 час, kosyo написа:

@maxthon Намерих го човек - https://tass.ru/ekonomika/17151307

10 милиарда рубли за фортификационни съоръжения в Белгородска област. Явно още малко ще трябва.  Гледаш ли радиацията как е в района  на КТО?

Косичкин Босичкин, 540 километра е границата мили ми смехурко , на Белгородска Област с Укропия ;) 

Та като те знам колко си голям лаийк, но за сметка на това платен чикчирик , се пита в задачата, аджеба имаш ли си халхабер от фортификации, или само по медивил варс и тем подобни и разни филмчета като Троя си гледал и си мислиш че това са стени а :D 

тц тц тц, ех тия сороспийки беее, ама кака обичат да пускат високите цифри и да говорят, ехеее, аз за тия пари какво мога да направяяяя, ама само на приказки :wub:

Косичкин Босичкин, 540 километра е границата мили ми смехурко , на Белгородска Област с Укропия ;) 

Та като те знам колко си голям лаийк, но за сметка на това платен чикчирик , се пита в задачата, аджеба имаш ли си халхабер от фортификации, или само по медивил варс и тем подобни и разни филмчета като Троя си гледал и си мислиш че това са стени а :D 

тц тц тц, ех тия сороспийки беее, ама кака обичат да пускат високите цифри и да говорят, ехеее, аз за тия пари какво мога да направяяяя, ама само на приказки :wub:

10 милиарда човек -10 да повторя ако трябва...МИЛИАРДА рубли.

Украинските власти съобщиха, че 50 тела на изчезнали хора са открити само през последния месец

От Мария Костенко от CNN в Киев

Украински издирвателни екипи откриха 50 тела на изчезнали хора само през последния месец в райони, които преди са били окупирани от руските сили, каза украински служител.

Украинският комисар по въпросите на безследно изчезналите при особени обстоятелства Олег Котенко каза, че телата са открити в областите Донецк, Луганск и Харков. Според Котенко комисията все още претърсва деокупираната територия за възможни гробове.

Министерството на вътрешните работи на Украйна съобщи, че около 23 000 души официално се смятат за изчезнали от началото на руската инвазия. 

„След пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна десетки хиляди хора са обявени за изчезнали. По-голямата част от тях са намерени. Въпреки това, около 23 000 души са официално потвърдени като изчезнали при специални обстоятелства в резултат на военни операции, “, съобщиха от МВР по-рано този месец, когато пуснаха регистър на изчезналите хора. 

преди 1 час, kosyo написа:

Така де ама ти пишеше за радиацията и не само  нали - сега е мой ред :)

СВО/КТО @maxthon няма ли една битка като хората да проведете :

https://tass.ru/proisshestviya/17814075

Бахмут , Мариупол и так дале, малко ли ти се виждат битките Косичкин хахахаха, там уж лъвчетата бандеровски се държат за всяка сграда, зад живи щитове, и все накрая отупани кат брашняни чували бегат оставяйки леша на победителите.... пффф :newspaper:

преди 14 минути, Moriati написа:

Мерхаба сороспийки, Бахмут капут явно вече и в инфо полето, но за сметка на това започва новата ИнфоОперация с белгородска област :wub: :biggrin:

Ай ай ай, косевчетата и сие блондита, че и паранякакви си се оказват опят на първа инфофейкометна линия, разпространяващи спуснатите фейкйове от наглосаксонските и ципсошни кантори , прррр, сопрете се малко че утре пак ще станете за смях и присмех ..

А къде е каптана цацев, да го питам кво става с великата контраатака, да го ева... То с такова темпо укропските бандеровски мечти и наглосаксонските мераци, няма да се сбъднат хич биля...мдам  .... а така не може... Вместо да настъпват, те укропите губят непобедимите си уж  фортеции кат Бахмут, бегат кат насрани, и само с фейкови и диверсионни операции се мъчат да залъгват хората, не минава обаче, не минава.... :D :newspaper:

Само за тебе плана за контрата :

FwvzVjMWwBU8O1z?format=jpg&name=large

Не го шервай моля те.

преди 2 минути, kosyo написа:

10 милиарда човек -10 да повторя ако трябва...МИЛИАРДА рубли.

Да, и ??  :whist:

Я да видим сега какво ще измисли сороспийската опорка ... 10 милиардаааааа аууу, сериозно ли бе ааууууу, ама аз ако ги имах , ехеееее, сороспийска телена мрежа щях да сложа непрекъсната по границата поне нали хахахахахах :D:hush:

току-що, Moriati написа:

Да, и ??  :whist:

Я да видим сега какво ще измисли сороспийската опорка ... 10 милиардаааааа аууу, сериозно ли бе ааууууу, ама аз ако ги имах , ехеееее, сороспийска телена мрежа щях да сложа непрекъсната по границата поне нали хахахахахах :D:hush:

Опорна цитата на ТАСС ли нарече? Браво, да се подготвиш малко по-добре следващия път.

току-що, kosyo написа:

Само за тебе плана за контрата :

FwvzVjMWwBU8O1z?format=jpg&name=large

Не го шервай моля те.

:baby: Абе и аз така си мислех, то какво друго може да се измисли, дет се вика, тези мечти ги въртяха още ехеее, кога, а сега старата манджа уж като нова се мъчат да представят сороспийките.... хахах

Косичкин Босичкин, покажи този план на лаици кат плешивия, цацата и сие твои друзя и те ще цъкат с език много умно и ентусиазирано, но на хора разбиращи от военни неща, моля недей...

Можем само да се смеем на подобни  фантазиии :newspaper:

3-път човек ви влизат отзад през тази граница. Това вече няма съпротива там. Като войнишко кепе е станало.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Мишле, първият пост между двамата беше от теб към мен и съдържаше обида. Залога бе приет, Z като тебе и то руски, не може да определя правилата на играта. Остави, че аз и че другите дори  от твоя отбор знаят, че си страхливо мишле, важното е че ти самият твърде добре го осъзнаваш , че си такъв и всички останали го разбраха. Спами темата спокойно, вече ще ти се обръща все по малко внимание .

Първият ми пост към теб бе с въпрос, що са това "общочовешки ценности", нема обида там...

Виж, твоят първи пост изобщо в тази тема, започва директно с обиди...

Гейм оувър , Шушумитко...

Казах вече, гейм оувър...

Кът ми дойде кефа, ша та поканя на ново раздаване...

Правилата винаги ги определя този, който има тази възможност...

Мда, а не аутсайдери като теб...

Кратка ретроспекцийка....

Ти от самото начало държиш да има лична среща между нас, аз не....(не коментирам причините, те нямат значение)

Преди три ти обявявам условията при които ще удовлетворя желанието ти...

Те са пределно ясни и категорични...

Привидно се съгласяваш с тях и после пък не ги спазваш, а "твърдиш", че аз съм бил мишката...

Нито за миг не съм се отрекъл от нито една своя дума...

Явно смяташ, че си на "Капалъ чарши", а аз ти показах как се водят преговори по "евроатлантически" тертип...

Нали тези ценности изповядваше?

Ма то ша си покаже, коги та поканя на ново раздаване....

Мда...

преди 3 минути, kosyo написа:

Опорна цитата на ТАСС ли нарече? Браво, да се подготвиш малко по-добре следващия път.

Ай ай ай, как се знае обаче, сороспята хваната в ъгъла с опорки и фейкове, немедленно започва атака,демек другите цитирали опорки хахахаха

Какви опорки , я кажи все пак, какво ще посториш ти на такава дълга граница с тия пари, я да чуем , навярно непрекъснат противотанков ров с непрекъснати минни полета , дотове , блиндажи и окопи нали :wub: :biggrin:

Ех сороспийки сороспийкииии, такива сте ми елементарни когато са ви спуснали опорките набързо, понеже Бахмут вече капут, а трябва да се представи нещо грандиозно уж , като велика атака някаква на уж руски легиони и сие наглосаксонски подготвени елементи ;) .. А то просто поредната диверсия, с малки групи и малко техника .... :hush:

Специално за лаиците :

FwvlTDAXwAIRkn3?format=png&name=small

Ай ай ай, как се знае обаче, сороспята хваната в ъгъла с опорки и фейкове, немедленно започва атака,демек другите цитирали опорки хахахаха

Какви опорки , я кажи все пак, какво ще посториш ти на такава дълга граница с тия пари, я да чуем , навярно непрекъснат противотанков ров с непрекъснати минни полета , дотове , блиндажи и окопи нали :wub: :biggrin:

Ех сороспийки сороспийкииии, такива сте ми елементарни когато са ви спуснали опорките набързо, понеже Бахмут вече капут, а трябва да се представи нещо грандиозно уж , като велика атака някаква на уж руски легиони и сие наглосаксонски подготвени елементи ;) .. А то просто поредната диверсия, с малки групи и малко техника .... :hush:

2-рата армия в света..... Браво..

FwvJSxJWwAI4H35?format=jpg&name=small

преди 13 минути, kosyo написа:

3-път човек ви влизат отзад през тази граница. Това вече няма съпротива там. Като войнишко кепе е станало.

Ахам, знаеш ти за войнишки кепета колкото цацата знае, както и за организиране на охраната на границите :D 

Косичкин, казах ти не ставай смешен ама ти упорито продължаваш....

Ти какво си мислиш, че всяко КПП е вид опорен пункт ли , заета от мнинимум рота с взвод танкове и сие  а?? Ай не ставай смешен.... :newspaper:

преди 8 минути, kosyo написа:

Специално за лаиците :

FwvlTDAXwAIRkn3?format=png&name=small

2-рата армия в света..... Браво..

FwvJSxJWwAI4H35?format=jpg&name=small

Бравус, дет се вика, подготовката на колажи , фейкови видеа, съобщения по уж телеграм руски канали, радиа и сие е подготвено отрано :D 

Молодци, само да беше така и наяве, цена нямаше да имате хахахахах 

Ахам, знаеш ти за войнишки кепета колкото цацата знае, както и за организиране на охраната на границите :D 

Косичкин, казах ти не ставай смешен ама ти упорито продължаваш....

Ти какво си мислиш, че всяко КПП е вид опорен пункт ли ?? Ай не ставай смешен.... :newspaper:

Слухове има че мавзолея на Ленин го затворили днес . Бил се обърнал в саркофага като чул какво станало днес в Bilhorod.

преди 1 минута, kosyo написа:

Слухове има че мавзолея на Ленин го затворили днес . Бил се обърнал в саркофага като чул какво станало днес в Bilhorod.

А има и слухове че Елснки така се друсал че му сменяли гащите на всеки пол час, нал разбираш, изпускал се като кумира си Байдънко :biggrin:

преди 36 минути, attj написа:

Излюпвай се вече, пиле шарено,  отлитай в Киев.   Да не се объркаш пак да отлетиш при казаците?   

Защо си платен-чат-бот-комунист

Изтекъл и плана на легиона за днес:
6:00 Подьем
6:30 Зарядка
7:00 Завтрак
9:00 Заход в БНР
14:00 Подписание с представителями БНР акт о независимости
18:00 Праздничный концерт и салют.

Дори нейде мернах и разпечатани бюлетините . Кажи бре човек аз съм идиот , нищо не разбирам от нищл, ама бива ли такава некадърност от твойте хора? 3-ти път вече се случва ...страшна подготовка и изводи са си направили там. Преди месец и пуснаха бомба на един мост в Украйна щото от там минавали предните 2 пъти.Това е трагедия просто в 3 действия

преди 18 минути, andiay написа:

Първият ми пост към теб бе с въпрос, що са това "общочовешки ценности", нема обида там...

Виж, твоят първи пост изобщо в тази тема, започва директно с обиди...

Гейм оувър , Шушумитко...

Казах вече, гейм оувър...

Кът ми дойде кефа, ша та поканя на ново раздаване...

Правилата винаги ги определя този, който има тази възможност...

Мда, а не аутсайдери като теб...

Кратка ретроспекцийка....

Ти от самото начало държиш да има лична среща между нас, аз не....(не коментирам причините, те нямат значение)

Преди три ти обявявам условията при които ще удовлетворя желанието ти...

Те са пределно ясни и категорични...

Привидно се съгласяваш с тях и после пък не ги спазваш, а "твърдиш", че аз съм бил мишката...

Нито за миг не съм се отрекъл от нито една своя дума...

Явно смяташ, че си на "Капалъ чарши", а аз ти показах как се водят преговори по "евроатлантически" тертип...

Нали тези ценности изповядваше?

Ма то ша си покаже, коги та поканя на ново раздаване....

Мда...

Ок мишле

току-що, Митко Вълчев написа:

Ок мишле

Пред огледалото ли си?

Или гледаш аватара си?

Мда, мишле си, спор тук нема, Шушумитко...

преди 12 минути, kosyo написа:

Изтекъл и плана на легиона за днес:
6:00 Подьем
6:30 Зарядка
7:00 Завтрак
9:00 Заход в БНР
14:00 Подписание с представителями БНР акт о независимости
18:00 Праздничный концерт и салют.

Дори нейде мернах и разпечатани бюлетините . Кажи бре човек аз съм идиот , нищо не разбирам от нищл, ама бива ли такава некадърност от твойте хора? 3-ти път вече се случва ...страшна подготовка и изводи са си направили там. Преди месец и пуснаха бомба на един мост в Украйна щото от там минавали предните 2 пъти.Това е трагедия просто в 3 действия

Косичкин, за актьорче си просто идеален, прям кат кумира си Еленскми и групата му от 5-тия квартал :D  

Дръж на това амплоа, че като почнеш да следваш опорките си гола вода и кал в ушите на соропиите дори :wub: за останалите като мен да не говорим..

Виждаш докъде се докара Еленския, до пропаднал наркоман дето скоро може и да опъне петелите сам, или с малко помощ ....От много слушане на сороспийски съветници наглосаксонски се взе за велик генералисимус , и доокака  цяла страна  със същата наглосаксонска помощ ...  и затова и шмърка кат невидял :newspaper:

Та айде, давай сега за ДРГ да си поговорим, и що за животно е това, и има ли почва знанията за тактиката им в сороспийските чукундури... видимо по тебе не ...

Сори , а аз съм понюхал малко  служба в БА и то в точно ДР полк :baby: ( докато го имаше , закриха го когато бях още там ) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.