Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, M.Николов написа:

Няма, всички са във вашия отбор.

:biggrin:

Айде, бъзльо, ще се включиш ли в дебата да ни покажеш какъв интелектуален титан си?

Нека позная - не.

Знаеш каква малка и незначителна мишка си.

Извинявай Мишко. Ти коя беше, че нещо не съм те запомнил в масовката от СОП ватенки?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, andiay написа:

Тик-так-тик-так...

Аз не се крия и не се отмятам от думите си....

Чакам отговорите...

А това, което смяташ да ти е стратегия за един дебат по темата, просто няма да бъде допуснато от модераторите...

Обясних ти как протичат такива дебати...

Но за да се посмеем още сега, срещу твоите цитати аз бих изправил цитати за "аутобатиста" , "мито - собственост", "материалното е общочовешка ценност", "10-те божи заповеди са общочовешка ценност" и т.н. и т.н, избора е предостатъчен...

Само че, дебат не е кръчмарски спор, там се коментира само тезата и антитезата...

Не е като тук във форума...

Наглата посредственост там не върви...

Аз съм тук и чакам отговорите...

Не отговориш ли, значи си въздух под налягане, Шушумитко...

Ти си на ход, копикити...

Ти не се криеш и не се отмяташ. Просто си анонимна, никому неизвестна мишка, която търси повод да избяга от дебата , в който никога не е имала намерение да участва. 

току-що, M.Николов написа:

Това ми харесва.

:)

Нормално. С акъл на петокласници, какво друго да измислите или да ви радва?

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

В този пост никъде. Иначе си губя постоянно времето, с такива не умни същества като вас да давам факти.

Като този факт ли?

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Че не подкрепя Русия. Не ли? "Умно"

Не ставаш за врачка...

А врачуването и желаното, възприемаш за факти...

Тик-так-тик-так....

Последни часове да докажеш, че не си посредствен Шушомитко...

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Извинявай Мишко. Ти коя беше, че нещо не съм те запомнил в масовката от СОП ватенки?

Ко стана, мишле?

Дебат нещо?

току-що, andiay написа:

Като този факт ли?

Не ставаш за врачка...

А врачуването и желаното, възприемаш за факти...

Тик-так-тик-так....

Последни часове да докажеш, че не си посредствен Шушомитко...

Дори като този. А ти освен, че не ставаш за нормални разсъждения, според теб самия за врачка ставаш ли?

Официално - свален е рашистки СУ над Черно море  , а Симферополь и околностите без ток :) 

Лошо започва курортния сезон за рашистите... лошо... :) 

току-що, Митко Вълчев написа:

Дори като този. А ти освен, че не ставаш за нормални разсъждения, според теб самия за врачка ставаш ли?

Що им се връзваш  ? гледам ватенките са се наговорили да се спами умишлено с реплики - ти си дрислю , не ти пък си дрислю.. и така някокло страници вече.

Остави ги да се гърчат :)   Мурзилките са якоизнервени от пировата бахмутска победа/капан/ и от токова добри новини за Украйна  :) 

Ти не се криеш и не се отмяташ. Просто си анонимна, никому неизвестна мишка, която търси повод да избяга от дебата , в който никога не е имала намерение да участва. 

Имаш още няколко часа, за да докажеш, че не сееш само обиди, а си прав...

Отговаряш на въпросите и всичко става ясно...

Условието за отговорите бе изрично подчертано още в първия ми пост, в който аз се съгласих за среща с теб и предложих дебат...

Бягството е твое, Шушумитко...

Не мое...

току-що, miro20 написа:

Що им се връзваш  ? гледам ватенките са се наговорили да се спами умишлено с реплики - ти си дрислю , не ти пък си дрислю.. и така някокло страници вече.

Остави ги да се гърчат :)   Мурзилките са якоизнервени от пировата бахмутска победа/капан/ и от токова добри новини за Украйна  :) 

Може и да греша. Ти ще кажеш отстрани, но ми се струва че ги водя с много на нула. Мишлетата анонимни

Тцъ, не ставам за врачка...

Не се интересувам от врачуване...

И факти при теб няма, разсъждения още по-малко, па дори и не дотам нормални...

Само комплексарщина и нагла посредственост, съчетана с изключителна необразованост...

Пробвай пак...

Какво каза на Зеленски Моди?

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Може и да греша. Ти ще кажеш отстрани, но ми се струва че ги водя с много на нула. Мишлетата анонимни

В това няма ниаккъв спор :) 

Просто комунетата мурзилки сами са се самонаказали . Затова съм казвал че това трябва да е диагноза по ТЕЛК .

преди 9 минути, andiay написа:

Имаш още няколко часа, за да докажеш, че не сееш само обиди, а си прав...

Отговаряш на въпросите и всичко става ясно...

Условието за отговорите бе изрично подчертано още в първия ми пост, в който аз се съгласих за среща с теб и предложих дебат...

Бягството е твое, Шушумитко...

Не мое...

Мишка. Ти го правеше като заплаха, щото в кухия ти ватнишки мозък мислеше, че ще ме откажеш като напишеш, обществен дебат, запис, камера излъчване на живо. Видя, че на мен евтините ти заплахи не минават и след като осъзна, че след такъв дебат смешния ще бъдеш само и единствено ти, включи на задна. Отговор на тези въпроси, ще дам при самата среща. Всеки ще има право да зададе по еднакъв брой въпроси, повечето от тях известни предварително. Ще имаме право на един асистент, моят ще бъде 16 годишният ми син. Който в реално време ще проверява верни ли са твърденията ти за които не съм сигурен. Може и двама, имам приятели пред които ти си като още неопределен исторически вид. "Умно"

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Водиш с една 0 на n-та степен...

В главата ти е...

преди 7 минути, M.Николов написа:

Дори на дете в първи клас въпроса би бил ясен, но на наш Митко му е трудно да го разбере.

Иначе на дебат щял да ходи.

:giggle1:

Малката ми тя. Как се е захилила като че ли някой и го е извадил.

току-що, andiay написа:

Водиш с една 0 на n-та степен...

В главата ти е...

Добре "умно" мишле. Както кажеш. Ти си интелекта, всички го разбраха.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Малката ми тя. Как се е захилила като че ли някой и го е извадил.

Добре "умно" мишле. Както кажеш. Ти си интелекта, всички го разбраха.

Елементарен си, както вече споменахме "необразован комплексиран  посредственик, който разчита единствено и само на арогантността си...".

Мишка. Ти го правеше като заплаха, щото в кухия ти ватнишки мозък мислеше, че ще ме откажеш като напишеш, обществен дебат, запис, камера излъчване на живо. Видя, че на мен евтините ти заплахи не минават и след като осъзна, че след такъв дебат смешния ще бъдеш само и единствено ти включи на задна. Отговор на тези въпроси, ще дам при самата среща. Всеки ще има право да зададе по еднакъв брой въпроси, повечето от тях известни предварително. Ще имаме право на един асистент, моят ще бъде 16 годишният ми син. Който в реално време ще проверява верни ли са твърденията ти за които не съм сигурен. Може и двама, имам приятели пред които ти си като още неопределен исторически вид. "Умно"

Още няколко часа само имаш, за да докажеш, че не си ти мишката....

А после ще имаш възможност да докажеш думите си за мен или да ме размажеш на дебат...

Няма задна при мен, Шушомитко...

От самото начало съм бил кристално ясен...

Да ти изнамеря ли как почна всичко?

Ти се опитваш да даваш на задна, ма все в стената се блъскаш...

Казах ти, не преговарям повече...

Имаш срок, в който офертата е валидна, възползвай се, ако не си мишка...

Обясних ти и как протича един дебат....

Няма предварително съгласувани въпроси....

Тик-так-тик-так...

преди 10 минути, andiay написа:

Тцъ, не ставам за врачка...

Не се интересувам от врачуване...

И факти при теб няма, разсъждения още по-малко, па дори и не дотам нормални...

Само комплексарщина и нагла посредственост, съчетана с изключителна необразованост...

Пробвай пак...

Какво каза на Зеленски Моди?

Мишле, работя само с факти. Обидите, избиването на комплекси и преливането от пусто в празно е специалитет на Анди "умното "

преди 12 минути, miro20 написа:

В това няма ниаккъв спор :) 

Просто комунетата мурзилки сами са се самонаказали . Затова съм казвал че това трябва да е диагноза по ТЕЛК .

Но само на минималната пенсия, колкото да оцеляват. Ако не им изнася в Русия.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Елементарен си, както вече споменахме "необразован комплексиран  посредственик, който разчита единствено и само на арогантността си...".

Ти си анонимна мишка, не можеща да мисли а само да повтаря ватнишка пропаганда.

Мишле, работя само с факти. Обидите, избиването на комплекси и преливането от пусто в празно е специалитет на Анди "умното "

Да, вижда се и от Космоса...

И пак...

Какво отговори Моди на Зеленски?

С факти, ако може, не с врачуване....

преди 2 минути, andiay написа:

Още няколко часа само имаш, за да докажеш, че не си ти мишката....

А после ще имаш възможност да докажеш думите си за мен или да ме размажеш на дебат...

Няма задна при мен, Шушомитко...

От самото начало съм бил кристално ясен...

Да ти изнамеря ли как почна всичко?

Ти се опитваш да даваш на задна, ма все в стената се блъскаш...

Казах ти, не преговарям повече...

Имаш срок, в който офертата е валидна, възползвай се, ако не си мишка...

Обясних ти и как протича един дебат....

Няма предварително съгласувани въпроси....

Тик-так-тик-так...

Само с задната част напред си. Отговори, на дебата, на който ти мишле никога няма да се явиш. Ясен беше от първия момент в който започна да се правиш на големия лош вълк, при явна страхлива мишка. Да не мислиш, че си първото псевдо интелигентно ватниче, което съм заврял където слънце не огрява откакто започна войната?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.