Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

~3000 излизат в Сидни СРЕЩУ НАТО - Проруски

Видеото по-долу показва как около три хиляди австралийци излизат днес в Сидни, за да протестират срещу НАТО и да покажат подкрепата си за Русия! Голямата група беше мирна и решена да уведоми страната си за позицията си: НАТО греши, Русия е права и войната в Украйна трябва да спре.

Ето кратко видео:

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/3000-people-Sydney-Australia-Against-NATO-Pro-Russia.mp4

ТОВА трябва да се случи  в Съединените щати и в Европа. Всеки ден.

Ето защо:

Това, което нашите правителства правят със ситуацията в Украйна, е бавно вкарване на ВСИЧКИ НАС в буквална ядрена война с Русия.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 часа, andiay написа:

Но общо взето на руснаците не им се отдава пропагандата...

От съветско време още бе такава, адски наивна...

Ха ха...Тези ги разтягай на сина ти и внуците ти...

преди 6 часа, БаалБек написа:

Тцъ..не. Тя ще става още по-слаба и Китай ще и изсмуче всички "жизнени" сили.

Не, не, ама да...

"Изсмукана" Русия, веднага отваря възможността срещу Китай да бъде съсредоточена цялата мощ...

Брей, много плоско разсъждаваш. А се изтъкваш като мноого голям специалист-анализатор...

Ама всички русороби и ватници си приличате...Само като прочета това...

преди 4 часа, andiay написа:

защо бързаш да пишеш, а не да осмислиш, какво четеш, ако изобщо го четеш.

Само вие, които носите последен модел ватенки осмисляте всичко и всичко ви е ясно.

Това явно се дължи на ватенките последен модел - 1953г.

newmodelsvatenki.png

Що се отнася до това, дали политическите елити са осъзнавали на къде отиват нещата, то показателни са думите на Меркел - "Това означава формално да обявим война на Русия, това е катастрофално" през 2008-а.

Скучен си. Само руска пропаганда и то копирана дословно. Нещо от бившия канцлер Герхард Шрьодер няма ли да цитираш..:lol6:

Ако напишеш нещо смислено ще се опитам да ти обърна внимание. За сега нямаш шанс..

преди 2 часа, Coco1 написа:

:giggle1:

Сега за "Вагнер" се появи друг проблем, как ще излязат от Бахмут!

както останалите 100 хил за които говори Байдън. А съм сигурен, той е мн добре запознат от тяхното разузнаване което документира  всичко до последната педя от Бахмут

И не от малки дрончета каквито клипове се въртят....  :) 

преди 6 часа, andiay написа:

Митко писател, Митко не читател...

Русия стана опасна за нас (Да, поне това си разбрал, визирам Запада, част от който сме и ние) следствие на тласкането й в прегръдката на Китай...

Китай е стратегическия противник на Запада, не Русия...

Както Запада, най-вече в лицето на САЩ е стратегическия противник на Китай, а не Русия...

Русия има значение само като стратегически съюзник...

И Запада завинаги отряза тази възможност...

И Китай се възползва...

Така Китай ще става все по-силен и по-силен...

А Русия му е нужна като ресурси и като мюре...

А не като територии и съответно враг...

Казах ти, китайците не са глупави и притежават изключително висока емоционална интелигентност, никога не реагират и не оценяват емоционално...

Последно, ще го правим ли дебата септември?

Още чакам онези отговори...

Тоест, според теб Запада трябваше да  остави Русия да си набере Украйна.  Понеже тогава Путин щеше да стане кротък и смирен,а не още по нагъл и арогантен. Разсъжденията и логиката ти са точно на средно ниво ватник, нито на йота по добри или качествени, въртиш, сучеш извиваш се всичко точка по точка руската пропаганда, само че обвито в повече нищо незнаещи думи. За навика ти сам да се хвалиш нямам думи там си уникат. Днес седях с Биг Мак в мола повече от два часа и дори забравих да го ям от притеснение , като оставих момичетата да харчат и чаках да мине някой с такова интелектуално излъчване, че направо да го почувствам като удар. Да ме погледне ехидно от което да ми изчезне желанието да ходя повече в Плевен и да влизам във форума осъзнавайки своето нищожество. А теб те нямаше. Иначе за дебата, няма да ти отговарям на никакви въпроси преди него, тоест още по голям шанс да ме разбиеш. С оглед на големите ти претенции и препратки към известни хора приемам само дебат със студенти от СУ, специалност социология или политология. Ако си една десета от това за което се представяш във форума, няма да имаш никакъв проблем да го организираш.  Септември на мен не ми отърва, стават октомври или ноември. Правя залог, че такъв дебат няма да се състои защото ти си мишка. Може да направим залог , който да отиде за благотворителност ако някой от нас не се яви , легобишко. Темата ще е темата в която пишем. Ще осигуря заснемане на живо, може ти да имаш твой екип, устройва ме.

преди 4 часа, andiay написа:

Да се засегна?

Това наистина ли си го мислиш?

Споко, никой в тази тема не може да ме засегне, само на близки хора до мен може да им се отдаде това...

Чети с разбиране бе Дзверо, с разбиране...

Всички живеем в "джунглата", някои го осъзнават рано, други след време, трети никога...

Не случайно Киплинг е написал "Книга за джунглата"...

И тя трябва да бъде четена с разбиране, а не първосигнално като детска приказка...

Все пак човека е бил и философ...

Върни и проследи внимателно пак това, което съм ти писал...

Естествено само ако искаш да разбереш, какво съм ти казал всъщност...

Твоя воля, не ме касае...

Ако нещо не ти е ясно, питай...

А не аз да пиша едно, а ти да ми говориш друго...

И пак ще подчертая, не е по силите на никой да ми казва на кой, кога и как ще отговоря...

Бате разбрахме, че много си чел и всичко което си прочел през годините искаш да ни го демонстрираш. Но нямаме интерес, не си ни интересен , нито ни кефиш. Ако не се научиш да пишеш кратко(за тебе) , ясно и по същество, без да изтъкваш какъв супер дупер интелектуалец си и да избиваш комплексите си обиждайки човека който се е прецакал да те приеме насериозно , просто ще ставаш все повече за подигравка в този форум. 

преди 22 минути, БаалБек написа:

Ха ха...Тези ги разтягай на сина ти и внуците ти...

Брей, много плоско разсъждаваш. А се изтъкваш като мноого голям специалист-анализатор...

Ама всички русороби и ватници си приличате...Само като прочета това...

Само вие, които носите последен модел ватенки осмисляте всичко и всичко ви е ясно.

Това явно се дължи на ватенките последен модел - 1953г.

Скучен си. Само руска пропаганда и то копирана дословно. Нещо от бившия канцлер Герхард Шрьодер няма ли да цитираш..:lol6:

Ако напишеш нещо смислено ще се опитам да ти обърна внимание. За сега нямаш шанс..

Здравей душичке,

Гледам пак си писала по същество...

Знаеш, картинките и "търкалящия" емотикон винаги са ти подхождали много...

Пълно е с "конкретика" в постовете ти към мен...

2008-а година Меркел е казала това в качеството си на действащ канцлер на Германия, след като стопира решението за началото на преговори с Украйна и Грузия за членство в НАТО, почти същото казва и Саркози, по това време действащ президент на Франция, обосновавайки и своя отказ...

Да се опитваш да намесваш в този контекст Шрьодер е много елементарен опит да избегнеш конкретен отговор на конкретен въпрос...

Сега и Меркел ли е "слуга" на Кремъл...

Тцъ, тцъ, тцъ...

Наистина, поне вата да имаше в главите ви...

Имаше шанс човек да се опита да води поне елементарен разговор...

Но... нъл знайш, на тенекиеното рупорче това не му е по възможностите...

току-що, Митко Вълчев написа:

Тоест, според теб Запада трябваше да  остави Русия да си набере Украйна.  Понеже тогава Путин щеше да стане кротък и смирен,а не още по нагъл и арогантен. Разсъжденията и логиката ти са точно на средно ниво ватник, нито на йота по добри или качествени, въртиш, сучеш извиваш се всичко точка по точка руската пропаганда, само че обвито в повече нищо незнаещи думи. За навика ти сам да се хвалиш нямам думи там си уникат. 

Т.е. пак пишеш без да четеш...

Няма чуденка...

И после ме обвинявате, че пиша "чаршафи"....

Изказал съм се достатъчно ясно...

Някога имаше много лесен начин и "вълка да е сит и агнето цяло"...

Вече няма "лесен" начин...

Както и когато да приключи това, перманентното напрежение ще остане...

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Днес седях с Биг Мак в мола повече от два часа и дори забравих да го ям от притеснение , като оставих момичетата да харчат и чаках да мине някой с такова интелектуално излъчване, че направо да го почувствам като удар. Да ме погледне ехидно от което да ми изчезне желанието да ходя повече в Плевен и да влизам във форума осъзнавайки своето нищожество. А теб те нямаше.

И как па реши, че ще бъда в Мола?

Там ходя най-много два-три пъти в годината до книжарницата...

А пък кой седи в Макдоналдс, Завоя или другите закусвални па никога не бих обърнал внимание...

Биг Мак е пълен боклук, ма щом та кефи...

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Иначе за дебата, няма да ти отговарям на никакви въпроси преди него, тоест още по голям шанс да ме разбиеш. С оглед на големите ти претенции и препратки към известни хора приемам само дебат със студенти от СУ, специалност социология или политология. Ако си една десета от това за което се представяш във форума, няма да имаш никакъв проблем да го организираш.  Септември на мен не ми отърва, стават октомври или ноември. Правя залог, че такъв дебат няма да се състои защото ти си мишка. Може да направим залог , който да отиде за благотворителност ако някой от нас не се яви , легобишко. Темата ще е темата в която пишем. Ще осигуря заснемане на живо, може ти да имаш твой екип, устройва ме.

Тцъ, отговора на въпросите бе задължително условие и още е такова...

Хм, казах че мога да опитам в СУ и аз предпочитам този вариант, въпросът е дали СУ ще прояви интерес...

И както винаги преекспонираш...

Никога не съм твърдял, че съм убеден, че ще успея да го организирам в СУ...

Казах на два пъти - ще опитам...

Нямам проблем с октомври или ноември, да сме живи и здрави само...

Е, сега аз ли да кажа, че си мишка, защото без отговори на въпросите - няма дебат...

Щом не отговаряш - значи бягаш...

Това бе условието от самото начало...

Не ме бърка излъчване на живо, но то не зависи само от нас двамата...

Ти си на ход, копикити...

Отговорите?

Украйна е в истинска туршия. Начинът, по който нещата са конфигурирани в момента, буквално няма нищо, което украинският народ може да направи, което да не влоши положението им.

Всеки ден, който прекарват в битка с тази война, е ден, в който те непоправимо губят богатство, територия и хора.

Още по-трагично е, когато се вземе предвид, че честното съгласие с Минск би предотвратило всички загуби.

Украйна щеше да остане непокътната и да функционира като истинска държава. Зеленски, който се усмихва и почти избухва в смях, докато Путин говори по време на преговорите по Минското споразумение

ВСИЧКИ бяха предупредени

Преди това Русия каза на всички - на целия свят - че тази ситуация ще стане военна. Светът се засмя. 

Сега не им се смее.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Бате разбрахме, че много си чел и всичко което си прочел през годините искаш да ни го демонстрираш. Но нямаме интерес, не си ни интересен , нито ни кефиш. Ако не се научиш да пишеш кратко(за тебе) , ясно и по същество, без да изтъкваш какъв супер дупер интелектуалец си и да избиваш комплексите си обиждайки човека който се е прецакал да те приеме насериозно , просто ще ставаш все повече за подигравка в този форум. 

Ако ти се научиш да осмислиш прочетеното, то няма никакъв проблем да пиша кратко...

Но... при условие, че дори и "чаршаф" нимойш разбереш, няма как да пиша кратко...

А кой как ме възприема, изобщо не ме касае...

Та...нещо по същество или ще продължаваме с врачуването?

Казах, не ставате за врачки...

преди 4 часа, Bubbles написа:

Този дето си пълни гушата за сметка на живота и здравето на собствения си народ седнал да говори, няма такова безочие.

Доказателство? А, че е наркоман, както пак ви е внушено? Да ви е минавало някога през акъла, че сте жалки жертви на тъпа ватнишка пропаганда?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Доказателство? А, че е наркоман, както пак ви е внушено? Да ви е минавало някога през акъла, че сте жалки жертви на тъпа ватнишка пропаганда?

Някъде да си ме видял да казвам че е наркоман?

Доказателства бол , търси.

преди 9 минути, andiay написа:

Здравей душичке,

Гледам пак си писала по същество...

Знаеш, картинките и "търкалящия" емотикон винаги са ти подхождали много...

Пълно е с "конкретика" в постовете ти към мен...

2008-а година Меркел е казала това в качеството си на действащ канцлер на Германия, след като стопира решението за началото на преговори с Украйна и Грузия за членство в НАТО, почти същото казва и Саркози, по това време действащ президент на Франция, обосновавайки и своя отказ...

Да се опитваш да намесваш в този контекст Шрьодер е много елементарен опит да избегнеш конкретен отговор на конкретен въпрос...

Сега и Меркел ли е "слуга" на Кремъл...

Тцъ, тцъ, тцъ...

Наистина, поне вата да имаше в главите ви...

Имаше шанс човек да се опита да води поне елементарен разговор...

Но... нъл знайш, на тенекиеното рупорче това не му е по възможностите...

Т.е. пак пишеш без да четеш...

Няма чуденка...

И после ме обвинявате, че пиша "чаршафи"....

Изказал съм се достатъчно ясно...

Някога имаше много лесен начин и "вълка да е сит и агнето цяло"...

Вече няма "лесен" начин...

Както и когато да приключи това, перманентното напрежение ще остане...

И как па реши, че ще бъда в Мола?

Там ходя най-много два-три пъти в годината до книжарницата...

А пък кой седи в Макдоналдс, Завоя или другите закусвални па никога не бих обърнал внимание...

Биг Мак е пълен боклук, ма щом та кефи...

Тцъ, отговора на въпросите бе задължително условие и още е такова...

Хм, казах че мога да опитам в СУ и аз предпочитам този вариант, въпросът е дали СУ ще прояви интерес...

И както винаги преекспонираш...

Никога не съм твърдял, че съм убеден, че ще успея да го организирам в СУ...

Казах на два пъти - ще опитам...

Нямам проблем с октомври или ноември, да сме живи и здрави само...

Е, сега аз ли да кажа, че си мишка, защото без отговори на въпросите - няма дебат...

Щом не отговаряш - значи бягаш...

Това бе условието от самото начало...

Не ме бърка излъчване на живо, но то не зависи само от нас двамата...

Ти си на ход, копикити...

Отговорите?

С две думи просто те е шубе от дебат! Ясен си ми отдавна. И убийствено скучен. Предполагам тия дни ще те блокна и ще пусна пак Сникерса, с него поне става шоу. С теб откакто се разбра каква пародия на интелектуалеца за който претендираш че си, е противно да се пише. Ако все пак се престрашиш за дебата, месец по рано по телефона.

преди 7 минути, andiay написа:

Ако ти се научиш да осмислиш прочетеното, то няма никакъв проблем да пиша кратко...

Но... при условие, че дори и "чаршаф" нимойш разбереш, няма как да пиша кратко...

А кой как ме възприема, изобщо не ме касае...

Та...нещо по същество или ще продължаваме с врачуването?

Казах, не ставате за врачки...

Квото ти си казал има значение и достоверност , колко на аго Асан от махалата.

преди 13 минути, Bubbles написа:

Някъде да си ме видял да казвам че е наркоман?

Доказателства бол , търси.

Ти твърдиш нещо (огромна глупост), пък ние да търсим. Железен. Къде ви правят такива умни?

току-що, Митко Вълчев написа:

С две думи просто те е шубе от дебат! Ясен си ми отдавна. И убийствено скучен. Предполагам тия дни ще те блокна и ще пусна пак Сникерса, с него поне става шоу. С теб откакто се разбра каква пародия на интелектуалеца за който претендираш че си, е противно да се пише. Ако все пак се престрашиш за дебата, месец по рано по телефона.

С две думи, значи те е шубе от дебат, затова не отговаряш на въпросите, предварително знаейки, че това още в началото бе поставено като задължително условие от мен?

Изборите са си твои...

И не съм интелектуалец и никога не съм имал такива претенции....

Научи значението на думите, които използваш...

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Квото ти си казал има значение и достоверност , колко на аго Асан от махалата.

Мда, пълно с конкретика...

Няма чуденка...

Митко не читател, Митко писател...

Е, бездарен и плагиатстващ, но па писател...

преди 11 часа, Филипов написа:

Пиндостан

явно за те пробвали цяла европа, щом знаешп за всичко че са тсаакива:D

преди 3 минути, Coco1 написа:

Ватенките обичат бомбите от високото :giggle1: 

Ватенките не знам какво обичат. Тези сигурно също са ватенки?!

преди 5 минути, bioid написа:

Ватенките не знам какво обичат. Тези сигурно също са ватенки?!

Като представител от последните редици нищо не си разбрал :hit:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.