Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 28 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Ти пък какво знаеш?

Тоя е един от най спрелите платени тролове

току-що, attj написа:

Това опорка ли е - че все го преповтаряш?

Защо си платен чат-бот

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Coco1 написа:

Тоя е един от най спрелите платени тролове

Защо си платен чат-бот

Тези неща кога ще  ги  научиш какво означават!?

преди 3 минути, attj написа:

че все го преповтаряш?

Нали е папагал. Те папагалите само това могат - да повтарят :)

Коко знае и на руски да говори :)

преди 2 часа, vpvelev написа:
преди 2 часа, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Украинският президент Володимир Зеленски каза, че това, което е видял в Хирошима, Япония, е подобно на „руините на (украинските) градове, които са били изгорени до основи от руски бомби и артилерия“.

А пише ли какво е казал зеления по въпроса, че Хирошима и Нагасаки са сринати до основи и то от неговите сегашни началници - американците. И то не с какво да е оръжие а с АТОМНИ БОМБИ.

Познай защо обаче японци и американци не са врагове ?

точно така.. .защото манталитета на рашистите не е както при хората.

:hush:

преди 1 минута, vpvelev написа:

Нали е папагал. Те папагалите само това могат - да повтарят :)

Коко знае и на руски да говори :)

ГРУ идва за теб на село, щяло да ти носи огнена вода за "награда"

преди 1 минута, miro20 написа:

Защото хАмериканците ще им пуснат още атомни бомби. Те всички приятели на САЩ са им приятели по принуда.

преди 12 минути, andiay написа:

.................

Значи .................................. един коментар като напишеш като хората нормален , следващите ти 20-30 ще са леш !

Ходи си там в джунглата да си живееш и не ме цитирай , че ми става лошо и пак ще напиша нещо от което ще се засегнеш !

:getout:

преди 5 минути, vpvelev написа:
преди 8 минути, miro20 написа:

Защото хАмериканците ще им пуснат още атомни бомби. Те всички приятели на САЩ са им приятели по принуда.

Ето точно затова казах че рашистите не сте като хората. Мисленето ви е тотал лбобомия.

преди 16 минути, miro20 написа:

Пак ли са те излъгали?    САЩ  само по сметка правят всичко.    Роднините ми там в САЩ  казват, че те  правилно отстояват своите интереси.

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Значи .................................. един коментар като напишеш като хората нормален , следващите ти 20-30 ще са леш !

Ходи си там в джунглата да си живееш и не ме цитирай , че ми става лошо и пак ще напиша нещо от което ще се засегнеш !

:getout:

Да се засегна?

Това наистина ли си го мислиш?

Споко, никой в тази тема не може да ме засегне, само на близки хора до мен може да им се отдаде това...

Чети с разбиране бе Дзверо, с разбиране...

Всички живеем в "джунглата", някои го осъзнават рано, други след време, трети никога...

Не случайно Киплинг е написал "Книга за джунглата"...

И тя трябва да бъде четена с разбиране, а не първосигнално като детска приказка...

Все пак човека е бил и философ...

Върни и проследи внимателно пак това, което съм ти писал...

Естествено само ако искаш да разбереш, какво съм ти казал всъщност...

Твоя воля, не ме касае...

Ако нещо не ти е ясно, питай...

А не аз да пиша едно, а ти да ми говориш друго...

И пак ще подчертая, не е по силите на никой да ми казва на кой, кога и как ще отговоря...

Някой ще уведоми ли Индия, че заедно с Китай и Русия ще смачкат западняците, че тя май не знае?

230520090121-03-zelensky-hiroshima-g7.jpg

full.jpg

преди 3 часа, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Украинският президент Володимир Зеленски каза, че това, което е видял в Хирошима, Япония, е подобно на „руините на (украинските) градове, които са били изгорени до основи от руски бомби и артилерия“.

Този дето си пълни гушата за сметка на живота и здравето на собствения си народ седнал да говори, няма такова безочие.

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Някой ще уведоми ли Индия, че заедно с Китай и Русия ще смачкат западняците, че тя май не знае?

230520090121-03-zelensky-hiroshima-g7.jpg

full.jpg

Мернах нейде че се бъзикаха, че това вече било G8. Даваха и снимка на самотен човек на дълга маса с надпис под нея G1

преди 4 минути, Bubbles написа:

Този дето си пълни гушата за сметка на живота и здравето на собствения си народ седнал да говори, няма такова безочие.

Путин вунаги си е бил такъв.

преди 11 минути, kaldata1 написа:

Ти пак ли не разбра, че индийците се интересуват и искат да са сигурни, че зеления ще продължи войната, за да могат да си търгуват евтиния руски петрол в Европа. 

преди 3 минути, kosyo написа:

Мернах нейде че се бъзикаха, че това вече било G8. Даваха и снимка на самотен човек на дълга маса с надпис под нея G1

Е, Индия ще го играе "неутрална" докато й е удобно да изсмуква Русия на разпродажба. Пък и вече близо месец е най-многолюдната държава в света, БРИКС остава във формат "Китай и държави, в които те е страх да живееш" плюс Индия. Те са бездомни и гладни, но не се избиват като по улиците на Рио и Йоханесбург.

:yanim:

Украинската армия провежда спецоперация в Бахмут, всяко движение на руснаците е самоубийство

https://fakti.bg/world/784087-ukrainskata-armia-provejda-specoperacia-v-bahmut-vsako-dvijenie-na-rusnacite-e-samoubiistvo

Операция Z !

ФАЗА IV ИНТЕРЛЮДИЯ-е към своя край!

Това ни отвежда до настоящия момент. Това е моментна интерлюдия и това повдига въпроса "Какво се случва след това?"

Във военно отношение Русия  държи инициативата и разполага с приблизително четири месеца преди следващият транш от Колективните глупаци да се появят на бойното поле.Съвременният Запад в момента е ангажиран в отричане на военната реалност.На руското командване знаят, че съществува потенциал за 4-та битка при Харков

Тази офанзива вероятно ще включва финт срещу Харков, предназначен да привлече силите на UAF, за да защитават града ( по-голямата част от новообучените и оборудвани сили в момента се държат в градски райони и все още не са разгърнати. Уловката цели да принуди UAF да се разгърне).Русия вероятно ще предприеме набор от развалящи атаки по цялата линия на съприкосновение, за да ги обърка и да ги държи извън равновесие.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.