Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Някой това ли те попита, че се налага да се обясняваш като ученичка, че не била платена к..... Има няколко изявляния Моди на събитието и това е най-важното от участието му, а не дали се е снимал и усмихвал на Еленски. На същото това събитие президента на Бразилия директно е отказал среща с него въпреки големите опити на колегата му от Франция да я уреди.

"Имаш интерес да го правиш", кво значи бе? Кавал ватнишки. Амин.

преди 3 минути, andiay написа:

Това, че не подкрепям украинското ръководство в тази война, не означава, че подкрепям руското...

Това, че казвам, че не е само в Русия вината за тая война, не означава, че подкрепям Русия...

И т.н. и т.н....

А за да има дебат и да докажеш, че съм всичко онова, което твърдиш за мен, отговори на въпросите...

Знаеш вече, офертата изтича утре сутрин...

Не отговориш ли, ще докажеш кой всъщност е шубе, мишка и т.н.

А аз ще докажа, че си напълно необразован комплексиран  посредственик, който разчита единствено и само на арогантността си...

Ти си на ход, копикити...

Не ставаш за врачка...

"Това, че съм ниско ниво ватнишки пропагандон, не означава, че ми стиска да си го призная. Това, че стила ми е да пиша много без да казвам нищо, не значи, че съм тъп, просто не съм умен" Анди "умното".

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, andiay написа:

Не отговориш ли, ще докажеш кой всъщност е шубе, мишка и т.н.

А аз ще докажа, че си напълно необразован комплексиран  посредственик, който разчита единствено и само на арогантността си...

Това всъщност е ясно отдавна.

преди 5 минути, M.Николов написа:

https://www.segabg.com/hot/category-the-war/izrael-odobril-eksporta-na-pvo-sistemi-za-ukrayna

Реално подкрепят Русия, колкото и да не ни е приятно на такива като мен.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

"Имаш интерес да го правиш", кво значи бе? Кавал ватнишки. Амин.

Рязко ли ти свърши аргументацията този път и пак го обърна на европейски ценности? Ако присъствието на Моди или Лула там го определяш като прост интерес да го направят, то дълбоко се лъжеш. Моди специално се е изказал за реформа в ООН, която да отрази променената международна обстановка. Познай от Г7 кой го е взел това на сериозно? Цифрата клони към 0.

преди 2 минути, BANKATA написа:

А вчера ми се присмиваше че ти отговарям без да знам за какво става въпрос.

За човек който твърди че е с широко отворени очи трябваше да си се видял от страни каква ватенка си.

Мда, Тръмп винаги е критикувал Меркел за Севрен поток 2 и че така кляка на руснаците...

Което  е естествено, предвид американските интереси...

И от това до какъв извод стигаш, Широко затворени очи?

преди 1 минута, maxthon написа:

Рязко ли ти свърши аргументацията този път и пак го обърна на европейски ценности? Ако присъствието на Моди или Лула там го определяш като прост интерес да го направят, то дълбоко се лъжеш. Моди специално се е изказал за реформа в ООН, която да отрази променената международна обстановка. Познай от Г7 кой го е взел това на сериозно? Цифрата клони към 0.

Значи толкова е влиянието му, 0. Какво доказва това ?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Какво е ясно? Анонимно човече. Като Анди "умното "

Че си "необразован комплексиран  посредственик, който разчита единствено и само на арогантността си..."

:)

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Реално подкрепят Русия, колкото и да не ни е приятно на такива като мен.

Не. Не подкрепят Русия. Нито официално, нито неофициално.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Доказва, че той работа там по принцип няма (и вероятно много добре го знае) и присъствието му там не е да се снима с някой или да се усмихне на Еленски или на някой от шайката, която му дърпа юздите.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

"Това, че съм ниско ниво ватнишки пропагандон, не означава, че ми стиска да си го призная. Това, че стила ми е да пиша много без да казвам нищо, не значи, че съм тъп, просто не съм умен" Анди "умното".

Тик-так-тик-так...

Още малко време ти остава, за получиш възможност да докажеш твърденията си за мен...

Мен ме устройва при всички случаи...

Или директно доказвам, че си Шушумитко...

Или го правя след няколко месеца....

Писи-писи-пис...

преди 3 минути, M.Николов написа:

Че си "необразован комплексиран  посредственик, който разчита единствено и само на арогантността си..."

:)

Мишка. Само обиди, без грам аргументация. Абе , ти да не си фен на Ватата?

току-що, Митко Вълчев написа:

А при теб къде е аргументацията?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

То си личи кой е мишка, дава ти се възможност да покажеш скрития си интелектуален потенциал(скрит понеже още никой не го виждал:)) а ти бягаш презглава.

Що ли?

преди 1 минута, andiay написа:

Тик-так-тик-так...

Още малко време ти остава, за получиш възможност да докажеш твърденията си за мен...

Мен ме устройва при всички случаи...

Или директно доказвам, че си Шушумитко...

Или го правя след няколко месеца....

Писи-писи-пис...

Разбира се, че те устройва да се покриеш мишле. Никога не съм се съмнявал в обратното. И двамата знаем, колко смешен ще те направя в един публичен диспут, в който ще ползвам твои цитати в които "не" твърдиш колко велик и гениален си и "не" обиждаш опонента си. Няма и миг в който съм се съмнявал, че си мишка след първата седмица в която се включи да ми се правиш на умен.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Не ставаш за врачка...

Попитах те, какво е отговорил Моди на Зеленски....

Нъл говориш с конкретика...

преди 4 минути, andiay написа:

А при теб къде е аргументацията?

В този пост никъде. Иначе си губя постоянно времето, с такива не умни същества като вас да давам факти.

То си личи кой е мишка, дава ти се възможност да покажеш скрития си интелектуален потенциал(скрит понеже още никой не го виждал:)) а ти бягаш презглава.

Що ли?

МишЪк, ти ли говориш за интелект? И за бягане? Абе няма ли един полуинтелигентен поне от Ватата?

преди 2 минути, andiay написа:

Не ставаш за врачка...

Попитах те, какво е отговорил Моди на Зеленски....

Нъл говориш с конкретика...

Че не подкрепя Русия. Не ли? "Умно"

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Абе няма ли един полуинтелигентен поне от Ватата

Няма, всички са във вашия отбор.

:biggrin:

Айде, бъзльо, ще се включиш ли в дебата да ни покажеш какъв интелектуален титан си?

Нека позная - не.

Знаеш каква малка и незначителна мишка си.

Няма, всички са във вашия отбор.

Прав си. При вас са само ниско интелигентни, да не пиша реалните определения щото съм културен и деликатен.

преди 7 минути, M.Николов написа:

Айде, бъзльо, ще се включиш ли в дебата да ни покажеш какъв интелектуален титан си?

Нека позная - не.

Знаеш каква малка и незначителна мишка си.

току-що, Митко Вълчев написа:

Разбира се, че те устройва да се покриеш мишле. Никога не съм се съмнявал в обратното. И двамата знаем, колко смешен ще те направя в един публичен диспут, в който ще ползвам твои цитати в които "не" твърдиш колко велик и гениален си и "не" обиждаш опонента си. Няма и миг в който съм се съмнявал, че си мишка след първата седмица в която се включи да ми се правиш на умен.

Тик-так-тик-так...

Аз не се крия и не се отмятам от думите си....

Чакам отговорите...

А това, което смяташ да ти е стратегия за един дебат по темата, просто няма да бъде допуснато от модераторите...

Обясних ти как протичат такива дебати...

Но за да се посмеем още сега, срещу твоите цитати аз бих изправил цитати за "аутобатиста" , "мито - собственост", "материалното е общочовешка ценност", "10-те божи заповеди са общочовешка ценност" и т.н. и т.н, избора е предостатъчен...

Само че, дебат не е кръчмарски спор, там се коментира само тезата и антитезата...

Не е като тук във форума...

Наглата посредственост там не върви...

Аз съм тук и чакам отговорите...

Не отговориш ли, значи си въздух под налягане, Шушумитко...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.