Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ти твърдиш нещо (огромна глупост), пък ние да търсим. Железен. Къде ви правят такива умни?

Аз не твърдя нищо, това са факти, или ще отречеш че европарламента спря помощите за украйна в един момент заради корупцията там и стотиците милиони окрадени пари хванати у хора на зеления?

https://www.vesti.bg/sviat/predsedateliat-na-vs-na-ukrajna-e-zadyrzhan-za-podkup-v-razmer-na-27-mln.-dolara-6168242

https://glasove.com/na-fokus/megavilata-na-zelenski-v-toskana-za-38-mln-evro-strannite-vrazki-mezhdu-prezidenta-i-ruski-aferist

Това са само два малки примера, не ми се рови за останалите.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, andiay написа:

С две думи, значи те е шубе от дебат, затова не отговаряш на въпросите, предварително знаейки, че това още в началото бе поставено като задължително условие от мен?

Изборите са си твои...

И не съм интелектуалец и никога не съм имал такива претенции....

Научи значението на думите, които използваш...

Мда, пълно с конкретика...

Няма чуденка...

Митко не читател, Митко писател...

Е, бездарен и плагиатстващ, но па писател...

Кво те бърка шубе, дали съм отговорил на тези въпроси. Щом не знам отговорите им, още повече ще лъсне колко съм прост на твоя фон, както и всички други които не са съгласни с глупостите които пишеш, както упорито и последователно внушаваш. Това и колко си гениален, е единственото което постоянно твърдиш ,  другите ти глупости ги сменяш с времето. Нямал си претенции за интелектуалец, мамин сладък, че на теб това ти е главната тема в творчеството, аз друг такъв самовлюбен посредственик не съм срещал, пък не е да не съм писал с откачалки в необятния интернет. Хайде да напишем нещо по зададена тема, с предварително зададен брой думи и да ни оценяват тези същите деца от СУ които ти ще ни осигуриш. Та ти си способен да убиеш всеки човек от скука. Щото ти си писателя, на моя фон ти беше гений, нали така?

преди 4 минути, Bubbles написа:

Аз не твърдя нищо, това са факти, или ще отречеш че европарламента спря помощите за украйна в един момент заради корупцията там и стотиците милиони окрадени пари хванати у хора на зеления?

https://www.vesti.bg/sviat/predsedateliat-na-vs-na-ukrajna-e-zadyrzhan-za-podkup-v-razmer-na-27-mln.-dolara-6168242

https://glasove.com/na-fokus/megavilata-na-zelenski-v-toskana-za-38-mln-evro-strannite-vrazki-mezhdu-prezidenta-i-ruski-aferist

Това са само два малки примера, не ми се рови за останалите.

Първи пример, нищо общо със Зеленски. Втори, източник ватнишки парцал от най гнусните. Рови бе младеж, дотук си 0 от 2.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Първи пример, нищо общо със Зеленски. Втори, източник ватнишки парцал от най гнусните. Рови бе младеж, дотук си 0 от 2.

Ма разбира се, няма да падаш по гръб я.

https://offnews.bg/sviat/izgoniha-s-protest-dashteriata-na-lavrov-ot-gruzia-doshla-da-praznuva-801368.html всички съседи обичат Русия. Ама много.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Ма разбира се, няма да падаш по гръб я.

Ма разбира се. Аз пиша верни неща,  ти пишеш глупости.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Ма разбира се. Аз пиша верни неща

Ма разбира се :D

Пишеш неща които само ти се иска да са верни, а всъщност са един голям "пръц"

Помним какво беше писал за личните карти, и как още на следващият ден животът реши да си направи шега с теб :wub:

преди 1 час, andiay написа:

Сега и Меркел ли е "слуга" на Кремъл...

Мхммм. Меркел има много голяма вина за случващото се в момента.

Тръмп и го беше казал преди години.

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Кво те бърка шубе, дали съм отговорил на тези въпроси. Щом не знам отговорите им, още повече ще лъсне колко съм прост на твоя фон, както и всички други които не са съгласни с глупостите които пишеш, както упорито и последователно внушаваш. Това и колко си гениален, е единственото което постоянно твърдиш ,  другите ти глупости ги сменяш с времето. Нямал си претенции за интелектуалец, мамин сладък, че на теб това ти е главната тема в творчеството, аз друг такъв самовлюбен посредственик не съм срещал, пък не е да не съм писал с откачалки в необятния интернет. Хайде да напишем нещо по зададена тема, с предварително зададен брой думи и да ни оценяват тези същите деца от СУ които ти ще ни осигуриш. Та ти си способен да убиеш всеки човек от скука. Щото ти си писателя, на моя фон ти беше гений, нали така?

А теб кво те бърка да отговориш?

Научи значението на думите гений и интелектуалец и после ми посочи кога точно съм предявил подобни претенции...

От самото ми включване в тази тема мнението ми не е променено ни на йота...

Както за нея, така и за повечето участници в нея...

Не съм като теб, "мито - собственост" бе много забавно гърчене и гмуркане от твоя страна...

То казвам, че и гарван сравнен с теб изглежда гений, но това не означава, че казвам, нито че гарвана е гений, нито че аз съм гарван...

Казват му четене с разбиране, а на който не му се отдава - функционално неграмотен...

Нито пиша статия, нито субтитри, за да има ограничение на брой думи...

Е, ти не си ми скучен...

Винаги е забавно да караш някой арогантен посредственик сам да се гмурка в септичната яма...

Пак ли чаршаф?

Ето ти го "сгънат"...

Spoiler

А теб кво те бърка да отговориш? Научи значението на думите гений и интелектуалец и после ми посочи кога точно съм предявил подобни претенции. От самото ми включване в тази тема мнението ми не е променено ни на йота. Както за нея, така и за повечето участници в нея. Не съм като теб, "мито - собственост" бе много забавно гърчене и гмуркане от твоя страна. То казвам, че и гарван сравнен с теб изглежда гений, но това не означава, че казвам, нито че гарвана е гений, нито че аз съм гарван. Казват му четене с разбиране, а на който не му се отдава - функционално неграмотен. Нито пиша статия, нито субтитри, за да има ограничение на брой думи. Е, ти не си ми скучен. Винаги е забавно да караш някой арогантен посредственик сам да се гмурка в септичната яма.

Ако искаш можеш да преброиш и буквите...

Ти си на ход, копикити

преди 10 минути, BANKATA написа:

Мхммм. Меркел има много голяма вина за случващото се в момента.

Тръмп и го беше казал преди години.

То Тръмп бе препоръчал да се пие белина...

Ти повярва ли му?

Широко затворени очички...

преди 4 минути, andiay написа:
Пак ли чаршаф?

Да!

Дори си го изцапал преди да го проснеш! :giggle1:

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Да!

В детската градина радват ли ти се?

Сигурно си номер едно по популярност там...

току-що, andiay написа:

Чакат ме с нетърпение да се появя!

Не като теб когато се покажеш в пенсионерския клуб и да бягат всички!

За войната кажи нещо, спри да спамиш темата, тук влизам за войната да чета а не да ти гледам проснатите чаршафи!

Украинците заявяват Су-35 има видеа ама да толкова неясни че... Чака се потвърждение. Може чипа пък да му е забил на центрофуга или да е отишъл да простира в Черно море...

https://euromaidanpress.com/2023/05/21/ukrainians-withdraw-from-last-positions-in-bakhmut-conduct-a-series-of-successful-himars-strikes-at-the-russian-troops-moving-to-the-city/?swcfpc=1

Оказва се укаинците отново надхитриха тъпаците действащи с туземски военни тактики " в щурм и на нож" :) :)

И верно май ще се окаже че основния въпрос за рашистите сега е как ще излязат от Бахмут.

Цялата тази малоумна рашистка офанзива  позволи на украинците да идентифицират и локализират както подкрепленията в Бахмут , така и прехвърляните от други направления.

след което ги подпукали с хаймерсите. :) 

И в Бахмут, и в Мариупол няколко примера, и в Запорожието се цитират.

Браво.

Лека и полека с повечко акъл, и рашистите сами ще проклинат деня в който са нападнали чужда земя.

:) 

току-що, kosyo написа:

Украинците заявяват Су-35 има видеа ама да толкова неясни че... Чака се потвърждение. Може чипа пък да му е забил на центрофуга или да е отишъл да простира в Черно море...

рашистите ще представят това като ... приводнил се със специална задача, изтребител .

Или  напуснал в знак на добра воля... :) 

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Чакат ме с нетърпение да се появя!

Не като теб когато се покажеш в пенсионерския клуб и да бягат всички!

За войната кажи нещо, спри да спамиш темата, тук влизам за войната да чета а не да ти гледам проснатите чаршафи!

Е как нема да те чакат, коги друг път ще видят голем човек, а акъла му кът техния...

Виждал си по какви "клубове" ходя...

Там гледам да нема други...

Имаш опция блок, възползвай се....

На мен ми е все тая....

А теб от четене те боли глава...

Искаш да "четеш" само неща, които не те напрягат...

И това не ме касае...

или заел по изгодни позиции :) 

току-що, andiay написа:

Е как нема да те чакат, коги друг път ще видят голем човек, а акъла му кът техния...

Виждал си по какви "клубове" ходя...

Там гледам да нема други...

Имаш опция блок, възползвай се....

На мен ми е все тая....

А теб от четене те боли глава...

Искаш да "четеш" само неща, които не те напрягат...

И това не ме касае...

човече, печелиш палмичка " много букви ,малко акъл" . :) 

преди 50 минути, ivottoshev написа:

а всъщност са един голям "пръц"

Тук няма по голям от теб .

току-що, miro20 написа:

човече, печелиш палмичка " много букви ,малко акъл" . :) 

Това, написано от теб, звучи адски забавно...

Огледало?

преди 23 минути, andiay написа:

А теб кво те бърка да отговориш?

Научи значението на думите гений и интелектуалец и после ми посочи кога точно съм предявил подобни претенции...

От самото ми включване в тази тема мнението ми не е променено ни на йота...

Както за нея, така и за повечето участници в нея...

Не съм като теб, "мито - собственост" бе много забавно гърчене и гмуркане от твоя страна...

То казвам, че и гарван сравнен с теб изглежда гений, но това не означава, че казвам, нито че гарвана е гений, нито че аз съм гарван...

Казват му четене с разбиране, а на който не му се отдава - функционално неграмотен...

Нито пиша статия, нито субтитри, за да има ограничение на брой думи...

Е, ти не си ми скучен...

Винаги е забавно да караш някой арогантен посредственик сам да се гмурка в септичната яма...

Пак ли чаршаф?

Ето ти го "сгънат"...

Покажи скритото съдържание

А теб кво те бърка да отговориш? Научи значението на думите гений и интелектуалец и после ми посочи кога точно съм предявил подобни претенции. От самото ми включване в тази тема мнението ми не е променено ни на йота. Както за нея, така и за повечето участници в нея. Не съм като теб, "мито - собственост" бе много забавно гърчене и гмуркане от твоя страна. То казвам, че и гарван сравнен с теб изглежда гений, но това не означава, че казвам, нито че гарвана е гений, нито че аз съм гарван. Казват му четене с разбиране, а на който не му се отдава - функционално неграмотен. Нито пиша статия, нито субтитри, за да има ограничение на брой думи. Е, ти не си ми скучен. Винаги е забавно да караш някой арогантен посредственик сам да се гмурка в септичната яма.

Ако искаш можеш да преброиш и буквите...

Ти си на ход, копикити

То Тръмп бе препоръчал да се пие белина...

Ти повярва ли му?

Широко затворени очички...

Баце, аурата ти на нещо различно от обикновен, комплексиран и с огромни претенции без покритие ватник в този форум отдавна изчезна. Не, че ще станеш по скромен близо до нормален или ще почнеш да пишеш по адекватни неща, но само да ти кажа. Не особено интелигентно, смело само във виртуалното пространство плевенско мишле.

преди 21 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Да!

Той явно различно от жълто кафяви, не може да ги пише.

преди 19 минути, andiay написа:

В клуба на децата на номенклатурчиците, сигурно ти си голямата атракция. Деца, деца-60 плюс колко да сте деца.

току-що, Митко Вълчев написа:

Баце, аурата ти на нещо различно от обикновен, комплексиран и с огромни претенции без покритие ватник в този форум отдавна изчезна. Не, че ще станеш по скромен близо до нормален или ще почнеш да пишеш по адекватни неща, но само да ти кажа. Не особено интелигентно, смело само във виртуалното пространство плевенско мишле.

И ти затова не отговаряш на въпросите, вместо да отговориш и после да докажеш, че съм това, което твърдиш...

Ти си на ход, копикити...

преди 5 минути, miro20 написа:

Оказва се укаинците отново надхитриха тъпаците действащи с туземски военни тактики " в щурм и на нож"

Оказва се, че пускаш пак фалшиви новини.  Не някой части на Бахмут. Всички части на Бахмут. Тоз Хаймарс вече започнаха и по подземни цели да го използват. Много думи и нито едно обективно доказтелство, че нещо от това е вярно. Къде е Кличко да се снима пак с поредната партенка?

преди 5 минути, andiay написа:

Това, написано от теб, звучи адски забавно...

Огледало?

Супер много букви, смисъл точно 0. А такива надежди даваше в детската градина.

преди 3 минути, andiay написа:

И ти затова не отговаряш на въпросите, вместо да отговориш и после да докажеш, че съм това, което твърдиш...

Ти си на ход, копикити...

Всъщност ситуацията вече е, аз правя твърдения. Например, Русия е пример какво не трябва да бъде едно общество, Анди "умното" подскача и пише глупости с които се опитва да опровергае този безспорен факт. Разбра ли , гений.

преди 5 минути, maxthon написа:

Много думи и нито едно обективно доказтелство, че нещо от това е вярно.

Напротив :)  има и в рашистки източници тези съобщения за взривове .

ама отричай си , не ми пречиш ... За мен е важно успешната тактика с която разбиват  тотално рашисткия окупатор.

:) 

https://www.actualno.com/america/bajdyn-kym-rusija-za-dostavkata-na-f-16-da-riskovete-sa-za-vas-video-news_1974680.html , кво става фенове на страшните руснаци, този "дементния дядка" директно ви го натвърдва, а дори медведката още не е остъклил Вашингтон, Ню Йорк и останалата Америка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.