Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Президентът на Украйна Володимир Зеленски във вторник пристигна на фронта в Донбас на участъка Угледар – Мариинка, за да поздрави войниците с Деня на морската пехота от Военноморските сили на ВСУ.

"Нашите защитници. Фронтовият участък в отбранителната зона на Угледар - Маринка. Днес  съм тук, за да поздравя нашите войници за техния Ден на морската пехота на ВМС на ВСУ. Слава на всеки, който защитава Украйна“, гласи съобщението в Telegram каналът на главнокомандващият украинската армия Валери Залужни.

Зеленски поздрави военните за празника и почете загиналите войници.

Според президента украинците знаят и осъзнават със сигурност кой носи на плещите си победата за страната.   И за какво им е Донбас без местните руснаци?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, maxthon написа:

Тези са известни с това, че за 200 лв биха написали всичко, което им се каже да направят. Също като онзи къде каза, че говори каквото му се каже. Лъжец до лъжеца.

Боец на "Вагнер" с медал "За храброст" от Путин е арестуван в България

Българските правоохранителни органи са задържали на 15 май боец на частната военна компания "Вагнер" при опит за незаконно пресичане на държавната граница. Това съобщиха в официалния си канал в Telegram Gulagu.net. Това е руска организация за защита на правата на човека. Нейният основател Владимир Осечкин е обявен за издирване от властите в Москва и от години живее във Франция.

Според данните на Gulagu.net арестуваният боец на "Вагнер" се казва Сергей Горшенин. Той се е сражавал за частната армия на Евгений Пригожин от 2018 до 2022 година, включително в Сирия и Украйна. Позивната на Горшенин е "Езекил", жетон А-1780. При ареста си е имал в себе си медал "За храброст" /указ на президента Вл.Путин от 18.07.2022 г/, медал на "Вагнер" "За превземането на Попасна" и други документи на имато на Моторигин А.Ю....................................

https://www.vesti.bg/bulgaria/boec-na-vagner-e-arestuvan-v-bylgariia-6168789

преди 11 минути, attj написа:

Президентът на Украйна Володимир Зеленски във вторник пристигна на фронта в Донбас на участъка Угледар – Мариинка, за да поздрави войниците с Деня на морската пехота от Военноморските сили на ВСУ.

"Нашите защитници. Фронтовият участък в отбранителната зона на Угледар - Маринка. Днес  съм тук, за да поздравя нашите войници за техния Ден на морската пехота на ВМС на ВСУ. Слава на всеки, който защитава Украйна“, гласи съобщението в Telegram каналът на главнокомандващият украинската армия Валери Залужни.

Зеленски поздрави военните за празника и почете загиналите войници.

Според президента украинците знаят и осъзнават със сигурност кой носи на плещите си победата за страната.   И за какво им е Донбас без местните руснаци?

След войната руснаците ще се молят за украински визи.

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Боец на "Вагнер" с медал "За храброст" от Путин е арестуван в България

Българските правоохранителни органи са задържали на 15 май боец на частната военна компания "Вагнер" при опит за незаконно пресичане на държавната граница. Това съобщиха в официалния си канал в Telegram Gulagu.net. Това е руска организация за защита на правата на човека. Нейният основател Владимир Осечкин е обявен за издирване от властите в Москва и от години живее във Франция.

Според данните на Gulagu.net арестуваният боец на "Вагнер" се казва Сергей Горшенин. Той се е сражавал за частната армия на Евгений Пригожин от 2018 до 2022 година, включително в Сирия и Украйна. Позивната на Горшенин е "Езекил", жетон А-1780. При ареста си е имал в себе си медал "За храброст" /указ на президента Вл.Путин от 18.07.2022 г/, медал на "Вагнер" "За превземането на Попасна" и други документи на имато на Моторигин А.Ю....................................

https://www.vesti.bg/bulgaria/boec-na-vagner-e-arestuvan-v-bylgariia-6168789

Тъй, тъй отказал помощ от правозащитни организации, но все пак те имат разни впечатления. И се започват спекулациите, че влиза поради някаква причина у нас. Е защо е  осъден тогава само за нелегалното преминаване на границата, а не и за друго?

преди 2 минути, BANKATA написа:

То това е трето нещо поред. Второ ще е, че трябва да плащат репарации. А първото е, че трябва да се събудиш от този розов сън преди да си се подмокрил до удавяне.

преди 1 минута, maxthon написа:

Тъй, тъй отказал помощ от правозащитни организации, но все пак те имат разни впечатления. И се започват спекулациите, че влиза поради някаква причина у нас. Е защо е  осъден тогава само за нелегалното преминаване на границата, а не и за друго?

Не знам, аз не разбирам, питай някой друг.......

:)

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Не знам, аз не разбирам, питай някой друг.......

Знам, че не знаеш. За съобщаване на странни случки без никаква фактическа обосновка си първа лъжичка.

преди 5 минути, maxthon написа:

Знам, че не знаеш. За съобщаване на странни случки без никаква фактическа обосновка си първа лъжичка.

Защо ме питаш тогава?

Нали цитираше там една новина, че медията била не знам си какво.... Аз ти показах същата новина в друга медия, и тази ако оспориш в което не се и съмнявам, ще покажа и други медии и същата новина, въпроси? Знам че имаш!

Вие чугуните и на вас си не вярвате, първо започвате със медията и като видите, че няма на къде вече се прехвърляте да спорите с мен за някакъв откъс от новината! Все едно аз съм я писал и..............................

преди 13 минути, Звяра!!! написа:

Нали цитираше там една новина, че медията била не знам си какво.... Аз ти показах същата новина в друга медия, и тази ако оспориш в което не се и съмнявам, ще покажа и други медии и същата новина, въпроси?

Тъй, тъй чугуните това, чугуните онова. Една и съща новина преписана на 1001 места не я прави достоверна. И за някои от твърденията по тях може много просто да се стигне до извода, че не са верни. Мисля, че горе прочете защо терористичните наклонения са пълна измислица.

преди 8 минути, maxthon написа:

Тъй, тъй чугуните това, чугуните онова. Една и съща новина преписана на 1001 места не я прави достоверна. И за някои от твърденията по тях може много просто да се стигне до извода, че не са верни. Мисля, че горе прочете защо терористичните наклонения са пълна измислица.

Ама не можеш да отречеш че нашата граница се пази по-добре от РуZката нали:)

преди 37 минути, BANKATA написа:

Сега е голяма драма с украинските руснаци.   През коя година ще свърши войната и кога  Украйна ще е в ЕС?   

преди 13 минути, attj написа:

Сега е голяма драма с украинските руснаци.   През коя година ще свърши войната и кога  Украйна ще е в ЕС?   

Южна Корея не са в ЕС, ама северняците бягат на там.

преди 21 минути, BANKATA написа:

Южна Корея не са в ЕС, ама северняците бягат на там.

Сега в България има много украински руснаци.   А на другите руснаци им се налага да пътуват през Грузия и Турция, обикалят Черно море -за да стигнат до нашата страна. Вече са много малко на брой, не е като преди.    И това е така усложнено още от военната операция АТО на бандеровците от 2014 година.   Още колко години им са необходими?   И кого ще побандеровчват украинците в обезлюдения Донбас?  Нали там четири украински войника уж воюват само с един руски???   И още не са си отвоювали сухопътния коридор на руснаците до Крим.  Вероятно чакат да свършат руските ракети. 

преди 7 минути, attj написа:

Вероятно чакат да свършат руските ракети. 

То тия ракети свършиха още миналата година. Сега стрелят с лопати и други земеделски средства на труда.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Ама как бе, такива неща не се случват, най-много да им сложат едно украшение на глезена и ще ги пратят у дома им, след това на почивка в Германия със самолет първа класа, питай @ivottoshev

Не ти изнасят фактите около онази патица, щото не се вързват с опорките? Е, кой е виновен за тази ситуация? Фактите или опорките?

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

С оглед на вчерашните събития, държа за пореден път да отбележа, че Всичко върви по план!

Остави събитията и гледай резултата. Няколко бронирани машини назад, няколко хъмвита назад, около 70 бандеровци повишени в звание лично от Бандера. Плана по принцип беше да се неутрализира загубата на Артемовск, а не да има още загуби. И да правилно четеш, че указа вече е издаден и повече град Бахмут няма.

преди 1 минута, maxthon написа:

Остави събитията и гледай резултата. Няколко бронирани машини назад, няколко хъмвита назад, около 70 бандеровци повишени в звание лично от Бандера. Плана по принцип беше да се неутрализира загубата на Артемовск, а не да има още загуби. И да правилно четеш, че указа вече е издаден и повече град Бахмут няма.

Fwz4649XgAA5bEt?format=jpg&name=large

Всичко е според ПЛАНА!!! Е сега верно малко повечко групи влезли ама "That's the way "

преди 1 минута, kosyo написа:

Всичко е според ПЛАНА!!! Е сега верно малко повечко групи влезли ама "That's the way "

Е който му се ходи на близка среща с Бандера явно е добре дошъл. Вероятно молбата на всеки желаещ ще бъде удовлетворена.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.