Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

:Dруснака се гръмна

https://www.facebook.com/100089760945498/videos/1615445842268231

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, kosyo написа:

Провери първите GBU дето са бомбили бункерите в Ирак от какво са направени.

Е нали не се чудиш каква вода да донесеш отново? Не ти минава номера много отдавна.

преди 3 минути, maxthon написа:

Аз не дъвча нищо. Прави го този, който се чуди как да обясни как нещо, която няма как да се случи, поради някакво чудо все пак се е случило.

Нищо не се е случило!

Системата Пейтриът си върши работата за която е създаден!

Сваля руските ракети без пропуск, сармати-домати, кинжали-минжали каквото и изпратят го сваля!

От злоба и завист започнаха руснаците да стрелят по нея, но тя пак свали всичко и не можаха да я повредят дори!

Затова вече се отказаха да стрелят със скъпите ракети, как им викаха книжал защото видяха , че ги сваля!

Едната вечер свали една, след два дена свали още шест и те спряха да ги използват. Разбраха , че са безполезни!

преди 2 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Добре де, поправи ме ако греша!

Сега това, което си го написал какво общо има със войната?

Вие сега ще раждате ли, ще абортирате ли не ви знам, но не е тук мястото за родилните ви мъки!

Виждаш ли сега, започна да ме караш да мисля и ме заболя главата а трябва да лягам ! ! !

Сега хапчета ли да пия, да лягам ли или да мисля по твоя коментар?  :biggrin:

Не аз съм вкарал темата за абортите в тема за войната, сори...

Не веднъж казвах, че "аргумент" "Тук се живее по-добре, а еди къде си по-зле" няма място в тази тема, и не е никакъв аргумент...

Твака, че не задаваш въпроса си на правилния човек...

Просто се опитвам да ви покажа, колко лесно можете да бъдете манипулирани, чрез статистически данни...

Ма... май всъщност сами искате да си останете манипулирани...

Кой не го боли глава от мислене ша ма разбере....

Без значение от кой "лагер" е...

Иначе кот ти е на сърце, туй прави...

Не обичам да влияя на чужди избори...

Всеки требе да носи сам отговорност за изборите, които прави...

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Системата Пейтриът си върши работата за която е създаден!

Ами откровенна лъжа.  Никой не успя да предостави обективно доказателство за това. Ако работеше нормално срещу Кинжал щяха да се изстрелят щатните две бройки ракети срещу една противникова. Не стреляш цял боекомплект на няколко пускови установки. Включително и последния път пак имаше стълбче дим на летище Жулиани.

преди 2 минути, andiay написа:

....

Този коментар ми хареса и за това ще ти сложа един лайк!

Но не прибързвай, не веднъж съм казал, че след като напишеш един хубав коментар следващите 20-30 не.......

Разбирайте си се двамата и без това си разговаряте без да пречите на никой. :)

преди 3 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Нищо не се е случило!

Иначе да понеже пак ме прочете както винаги без да разбереш нищо и успя без да искаш да кажеш истината. Нищо не е станало. Няма свалени Кинжали. Даже напротив. Видя нагоре хирургичните удари нали? Ако не си заминавай нагоре и гледай.

преди 6 минути, maxthon написа:

Е нали не се чудиш каква вода да донесеш отново? Не ти минава номера много отдавна.

Както решиш.. реших че искаш да се образоваш, то има и общо с артилерията да те спойлна малко. Ама пък ти не си в тази област така че разбираемо не ти се чете...Ей затова ще се излагаш всеки път на спорове и после ще си мълчим вместо да си говорим за успехите на металургията и руZката армия.

Иначе да понеже пак ме прочете както винаги без да разбереш нищо и успя без да искаш да кажеш истината. Нищо не е станало. Няма свалени Кинжали. Даже напротив. Видя нагоре хирургичните удари нали? Ако не си заминавай нагоре и гледай.

Ти от тия 4 пиксела какво видя извинявай- хирургични удари ?

Това силно напомня на Сирия - където падне бомбата/ракетата там беше щаба.

Чакай малко сега, аз до колкото си спомням и по руските медии същото се говореше?

Оффф, не ми се търси сега но и в русия също по медиите писаха , че са свалени тези кинжали.

Май само ти не си съгласен?:D

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Оффф, не ми се търси сега но и в русия също по медиите писаха , че са свалени тези кинжали.

Офф няма и да намериш.

преди 4 минути, kosyo написа:

Както решиш.. реших че искаш да се образоваш,

Решил си да носиш водичка. Поне не лъжи....

току-що, maxthon написа:

Офф няма и да намериш.

Господин Хутин е забранил да се говори в русията за тези свалени ракети? :giggle1:

преди 2 минути, maxthon написа:

Решил си да носиш водичка. Поне не лъжи....

Както решиш. От артилерийски цеви са ги правили. Ама това не е твоята област. Дълбай дъното още - гледам силно искаш да се закопаеш за пореден път.

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Господин Хутин е забранил да се говори в русията за тези свалени ракети?

Е как тогава е имало в руските медии това? Въртиш се на шиш и се чудиш как сам да се опровергаеш.

преди 3 минути, kosyo написа:

Както решиш.

Ама разбира се, че е както реша. Като кажа не искам разводняване означава именно това. Не аз, а ти копаеш дънцето. Кладенче копаеш, там има вода.

преди 8 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Този коментар ми хареса и за това ще ти сложа един лайк!

Но не прибързвай, не веднъж съм казал, че след като напишеш един хубав коментар следващите 20-30 не.......

Разбирайте си се двамата и без това си разговаряте без да пречите на никой. :)

Хубав - лош са много относителни понятия...

Понекогиш мое да зависят я от количество алкохол, я от фазите на луната, я от разстоянията между планетите, даже от некой досаден комар мое да зависят...

Никогиш ни сам са интересувал, кой и как реагира на мой коментар...

Туй мен не ма касае...

преди 4 минути, maxthon написа:

Е как тогава е имало в руските медии това? Въртиш се на шиш и се чудиш как сам да се опровергаеш.

Аз не искам да се опровергавам или да доказвам нещо на някой!

Това е твое разсъждение и желание!

Аз си говоря със теб, интересна ми е темата и за това. :)

Но ще ме извините, утре съм на работа и ако ми остане време ще ви драскам от телефона.

Лека на всички! :weather2:

преди 5 минути, maxthon написа:

Ама разбира се, че е както реша. Като кажа не искам разводняване означава именно това. Не аз, а ти копаеш дънцето. Кладенче копаеш, там има вода.

Ми не сега ти казах от какво са ги правили. Че сега да те питам как са вкарали артилерийска цев в бомбата искаш ли? Че да те върна в темата.

преди 10 минути, kosyo написа:

Че да те върна в темата.

Не можеш да ме връщаш. Сам призна колко кг експлозив има в ракета Кинжал. Тоест няма как нещо, което си мислиш, че се намира някъде да се се окаже наистина там. Край и точка. А съм ти казал, че след като толкова се интересуваш от такива неща къде да отидеш и кого да попиташ за това как е влезнал някъде. Това е много важен въпрос за твоето съществуване.

преди 58 минути, maxthon написа:

Аз ти казвам, че нищо не дъвча.

ти каквото казваш е противоположното на което Е

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

щото така не се брои точка за противника :goahead:

преди 8 часа, andiay написа:

"Простете, той е простО,

значението на думите не знай,

Простете, той е простО,

затуй спори до безкрай."

Е, поне по "поетичен" неталант мое се сравняваме, мхм...

Сега кажи за абортите, които ти вкара в темата...

Въх, уби ма дзвера...

Дет главата го боли, ако требе да мисли...

Унизително ми е да се сравнявам с малката плевенска нишка, която сама си се фишка. 

преди 7 часа, insec написа:

ти каквото казваш е противоположното на което Е

Разбира се, че ще е така. Аз показавам нещо, ти пишеш едно нищо.  Иди питай Кличко да ти покаже пак фалшивия Кинжал.

преди 7 часа, andiay написа:

Не аз съм вкарал темата за абортите в тема за войната, сори...

Не веднъж казвах, че "аргумент" "Тук се живее по-добре, а еди къде си по-зле" няма място в тази тема, и не е никакъв аргумент...

Твака, че не задаваш въпроса си на правилния човек...

Просто се опитвам да ви покажа, колко лесно можете да бъдете манипулирани, чрез статистически данни...

Ма... май всъщност сами искате да си останете манипулирани...

Кой не го боли глава от мислене ша ма разбере....

Без значение от кой "лагер" е...

Иначе кот ти е на сърце, туй прави...

Не обичам да влияя на чужди избори...

Всеки требе да носи сам отговорност за изборите, които прави...

Всъщност ти се пробваш да манипулираш мишле, но не ти се получава. САЩ добре, Русия зле. Фактите. Преливането от пусто в празно с цел ватнишка пропаганда специалитета на АндиТрольо. Аз не подкрепям Русия, НО Украйна, САЩ, Запада. Трол гнусен.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.