Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Какво е нивото на обикновенния зомбиран от телеящика , руснак

До ден днешен  , те видиш ли, не знаели че Рашистан направо са нахлули в Украйна.... :questions:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Митко Вълчев написа:

100 процента силата ти е само в спама. 100 процента "всеки неграмотник" означава подкрепящите Украйна. Спам от мен няма, аз ти писах че съм те докладвал , като продължаваш да спамиш ще го правя пак. Ти си изключително нагъл Трол, само и единствено разводняващ темата. Жалка анонимна мишка, но смел задклавиатурен воин.

Казах тиго и на лични, престани да ме занимаваш с комплексарщината си...

Колко пъти вече ти давам възможност за среща бе "мъжленце неанонимно"?

В момента от теб се искат не знания, а точен цитат и линк, доказващи, че твърдението ти не е клевета, целяща генериране на спам...

Нъл аз са крия, давай да видим на кой му стиска и кой лъже...

И спри да ми пълниш пощата с комплексарските си изцепки...

Докажи думите си и ще имаш възможност да ми кажеш всичко това в очите...

преди 26 минути, andiay написа:

Казах тиго и на лични, престани да ме занимаваш с комплексарщината си...

Колко пъти вече ти давам възможност за среща бе "мъжленце неанонимно"?

В момента от теб се искат не знания, а точен цитат и линк, доказващи, че твърдението ти не е клевета, целяща генериране на спам...

Нъл аз са крия, давай да видим на кой му стиска и кой лъже...

И спри да ми пълниш пощата с комплексарските си изцепки...

Докажи думите си и ще имаш възможност да ми кажеш всичко това в очите...

Мишка, даваш ми възможност за среща? Аве, дървен духов инструмент, кой си ти да даваш възможност, страхливецо жалък. Почетния клоун от отбор Ватенка. Имаш координати, телефон - звъниш и се срещаме, жалкар.

Четири дни до началото на "учението" на НАТО. . . и може би пряка война с Русия

СЦЕНАРИЙ:

„Въздушното пространство над Източна Европа е оспорвано. Член 5 от Договора на НАТО беше активиран. В рамките на часове стотици изтребители от САЩ/НАТО се прехвърлят в Германия, за да летят срещу Русия. Стелт самолетите F-35 с ядрени възможности са подготвени за разполагане – изгряха първите часове на голяма война.
Този сценарий е в основата на предстоящото учение на НАТО "Air Defender 23"..."който ще се проведе от 12 до 24 юни.

Въздушната война е симулирана срещу въображаем враг, който самият разполага с мощни въздушни сили. Истинският смисъл на това упражнение е ясен за всеки с мозък: Русия. 

Федералното правителство не само е готово да приеме тези огромни рискове, но дори спира обичайните мерки за сигурност. Не са поканени руски наблюдатели, които биха могли да гарантират, че учението не се използва за подготовка за атака . Дори не трябва да има официално съобщение.  „Няма да им пишем писмо. Те ще разберат новината, когато нашите самолети изчезнат“

Вероятно украинската армия и държава са на ръба на колапса. Поради това е време да вземете решение. Или НАТО влиза официално в конфликт, или Украйна е загубена.

преди 1 минута, glen написа:

Четири дни до началото на "учението" на НАТО. . . и може би пряка война с Русия

СЦЕНАРИЙ:

„Въздушното пространство над Източна Европа е оспорвано. Член 5 от Договора на НАТО беше активиран. В рамките на часове стотици изтребители от САЩ/НАТО се прехвърлят в Германия, за да летят срещу Русия. Стелт самолетите F-35 с ядрени възможности са подготвени за разполагане – изгряха първите часове на голяма война.
Този сценарий е в основата на предстоящото учение на НАТО "Air Defender 23"..."който ще се проведе от 12 до 24 юни.

Въздушната война е симулирана срещу въображаем враг, който самият разполага с мощни въздушни сили. Истинският смисъл на това упражнение е ясен за всеки с мозък: Русия. 

Федералното правителство не само е готово да приеме тези огромни рискове, но дори спира обичайните мерки за сигурност. Не са поканени руски наблюдатели, които биха могли да гарантират, че учението не се използва за подготовка за атака . Дори не трябва да има официално съобщение.  „Няма да им пишем писмо. Те ще разберат новината, когато нашите самолети изчезнат“

Вероятно украинската армия и държава са на ръба на колапса. Поради това е време да вземете решение. Или НАТО влиза официално в конфликт, или Украйна е загубена.

Как е? Изпуснахте ли се от страх? 

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Мишка, даваш ми възможност за среща? Аве, дървен духов инструмент, кой си ти да даваш възможност, страхливецо жалък. Почетния клоун от отбор Ватенка. Имаш координати, телефон - звъниш и се срещаме, жалкар.

Докажи, че си мъж бе...

Или потвърди с доказателство твърденията си, или признай че си излъгал и клеветил, за да предизвикаш реакция...

И на ЛС ти го казах, спри да ме занимаваш ссъс селската си комплексарщина...

Даваш ли разрешението си да публикувам тук цялата "кореспонденция" на ЛС, която не аз съм започнал?

Та даже си включил и някойси "Гений"...

Нъл искаш да се говори по темата, ами давай, говори по темата, а не карай всички да четат комплексите ти...

Спамиш ти в момента, аз отговарям на спама и обидите ти...

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Точно по темата...

От този момент нататък ще броя колко от постовете ти занапред ще бъдат по темата...

преди 26 минути, andiay написа:

Докажи, че си мъж бе...

Или потвърди с доказателство твърденията си, или признай че си излъгал и клеветил, за да предизвикаш реакция...

И на ЛС ти го казах, спри да ме занимаваш ссъс селската си комплексарщина...

Даваш ли разрешението си да публикувам тук цялата "кореспонденция" на ЛС, която не аз съм започнал?

Та даже си включил и някойси "Гений"...

Нъл искаш да се говори по темата, ами давай, говори по темата, а не карай всички да четат комплексите ти...

Спамиш ти в момента, аз отговарям на спама и обидите ти...

Точно по темата...

От този момент нататък ще броя колко от постовете ти занапред ще бъдат по темата...

Точно по темата е. Виж репликирания пост, един от стотиците такива на този потребител и кажи дали не е МАЛОУМНА ватнишка пропаганда. Тя не те дразни, нали? Не подкрепящи никого анонимно нещо.           Давай цялата кореспонденция, ако криех нещо точно на тебе ли бих го написал? Точно, че не действам подло, ти писах че те докладвам за спам. Предполагам не за последен път. Ти си анонимке, нека спама започне сега.

Турците продължават да изпускат вътрешни данни

Според тях в северната част на Запорожка област украинската армия подготвя нов, по-голям корпус от 30 000 души за пробив от линията Ореховски към Мелитопол.

Въоръжените сили на Украйна планират да нанесат удар със сили от 100-150 танка, 300 оръдия и РСЗО и от 500 до 1000 единици лека бронирана техника, да преодолеят минни полета с маси на техника и жива сила, да пробият руските отбранителни линии и след това създайте плацдарм, където се планира да се въведе група от не повече от по-малко от 50 000 щика.Той е предназначен да разшири пробива.

За маскиране на основното направление на атака, малки атаки и артилерийски обстрел продължават по фронтовата линия.

В момента, в който Украйна започне офанзива от такъв мащаб, тя буквално ще навлезе във финалната фаза на военните си усилия и прекратяването на подобни атаки ще бъде най-ясният знак за окончателното поражение на Украйна.

Украйна няма друг избор, освен да спечели, в противен случай, в лицето на война на изтощение, нейните настоящи 4 милиона души под формата на вече наборни, убити, командировани и мобилни ресурси рано или късно ще бъдат изтощени.

Всичко, което Русия трябва да направи, е правилно да използва своята огнева мощ и човешки резерви, за да предотврати всеки опит да отблъсне групата си назад.

От личната кореспонденция с потребител андиЕй "докладвал съм те за спам.", "Вече в този форум никой не те приема като мъжкар, личност с позиция, морален коректив или разумен човек. До голяма степен това е моя заслуга , но основната работа си я свърши сам. Предполагам, че на твоя фон и жена ти има по мъжко поведение от теб. Но когато го пишеш за мен лъжеш" и "Проста ватенка, умираш си от мъка, че показах на всички каква жалка анонимна мишка си. Аз съм анонимник, давайки си координатите, а ти криейки се страхливо си мъЖЖ. Карлуково ти е близо, там има много за катерене ако те пускат  Живееш в объркана реалност, но колкото и да си зле, осъзнаваш кой е жалкия. Престани да пълниш темата с обърканите си представи за черно и бяло, горе и долу." По интересните от моите реплики.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Точно по темата е. Виж репликирания пост, един от стотиците такива на този потребител и кажи дали не е МАЛОУМНА ватнишка пропаганда. Тя не те дразни, нали? Не подкрепящи никого анонимно нещо.           Давай цялата кореспонденция, ако криех нещо точно на тебе ли бих го написал? Точно, че не действам подло, ти писах че те докладвам за спам. Предполагам не за последен път. Ти си анонимке, нека спама започне сега.

По темата щеше да бъде, ако коментираш с кое не си съгласен в поста и се аргументираш с нещо различно от това...

преди 50 минути, Митко Вълчев написа:

Ти изпусна ли се, че не смееш да подкрепш твърденията си, какво съм бил казал с цитат и линк?

Това вече е втори твой пост само със спам, както казах вече броя...

Ето я цялата кореспонденция, не знам какво очакваше, че ша ма стреснеш като ми пишеш, че си докладвал...

Spoiler

andiay 46316

Отговор: преди 11 часа

Ми то комсомолците това могат - да докладват...

• Съгласен. Както за всичко. В твоята объркана реалност. Професионален трол
  • професионален посредственик, приемащ желаното за реално...

в перманентен когнитивен дисонанс...

не ме занимавай повече със себе си, невежий...

дори жена ми има по-мъжко поведение от теб...

• Вече в този форум никой не те приема като мъжкар, личност с позиция, морален коректив или разумен човек. До голяма степен това е моя заслуга , но основната работа си я свърши сам. Предполагам, че на твоя фон и жена ти има по мъжко поведение от теб. Но когато го пишеш за мен лъжеш. Страхливо анонимно мишле
  • Прост гащник, който и на идея си няма какво е да си мъж...

За разлика от теб, не ми пука кой като какъв ме приема в някакъв форум...

Ти си анонимник в реалността, винаги си бил такъв и винаги ще бъдеш такъв...

Най-обикновен "селски бек", опитващ се поне в нета, да мине за Меси...

Единственото, което си постигнал е, че доказа безусловно колко неграмотен и невеж си...

Нищо мъжко няма в теб, плъхчо...

Да не кажа, че и нищо, което да може да мине за човешко същество...

Престани да ми пълниш пощата с комплексите си...

Проста ватенка, умираш си от мъка, че показах на всички каква жалка анонимна мишка си. Аз съм анонимник, давайки си координатите, а ти криейки се страхливо си мъЖЖ. Карлуково ти е близо, там има много за катерене ако те пускат  Живееш в объркана реалност, но колкото и да си зле, осъзнаваш кой е жалкия. Престани да пълниш темата с обърканите си представи за черно и бяло, горе и долу.

Неграмотник, престани да ме занимаваш с жалката си особа...

Докажи думите си и ще си покаже кой е анонимника...

• А не става ли, да покажеш че не си бот. Тогава да доказвам нещо. МишоТрол
    • Не става, плъшок...

Когато кажеш А трябва да можеш да продължиш...

И двамата знаем много добре, че си неграмотен и освен да клеветиш, друго не можеш...

За пореден път ти казвам, спри да ми досаждаш на ЛС..

Жалка анонимна мишка, пародия на личност. Спри да спамиш в темата. Пиши по същество или си носи стигмата на доказан Трол.

ОК, МъжЪ селский...

Спри да ми досаждаш с комплексите си...

И тук, и в темата...

Комплекси имат анонимните мишки. Нещо ми се струваш изнервен. Пази се. Има още нужда от неподкрепата ти, знаеш Кой.

Правилно, комплекси имат анонимните мишки в реалността...

И ги избиват с агресия в нета...

И ти доказваш успешно, че си от тях...

И да пишеш вече ЛС, няма да има повече друг отговор от мен...

Ако си мъж, застани зад думите си в темата и анонимността и на двама ни ще падне...

Цитирай кога съм твърдял онези неща или признай, че ме клеветиш манипулативно, невежий...

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

От личната кореспонденция с потребител андиЕй "докладвал съм те за спам.", "Вече в този форум никой не те приема като мъжкар, личност с позиция, морален коректив или разумен човек. До голяма степен това е моя заслуга , но основната работа си я свърши сам. Предполагам, че на твоя фон и жена ти има по мъжко поведение от теб. Но когато го пишеш за мен лъжеш" и "Проста ватенка, умираш си от мъка, че показах на всички каква жалка анонимна мишка си. Аз съм анонимник, давайки си координатите, а ти криейки се страхливо си мъЖЖ. Карлуково ти е близо, там има много за катерене ако те пускат  Живееш в объркана реалност, но колкото и да си зле, осъзнаваш кой е жалкия. Престани да пълниш темата с обърканите си представи за черно и бяло, горе и долу." По интересните от моите реплики.

Публикувах цялата кореспонденция, Шуши...

Без съкращения...

Щом си мъж, застани зад думите си и или ги докажи, или признай, че лъжеш и клеветиш...

Просто е...

А не да постваш спам след спам, и тук, и на ЛС...

Това вече е трети твой пореден пост без никаква връзка с темата...

Аз просто отговарям на твоя спам...

Ако укронази не постигнат пробив, те ще провалят това и ще се преструват, че никога не е имало нищо сериозно, всичко е било просто руска пропаганда и те просто са провеждали тестови удари.

Това е  към бъдещите коментари на троловете,промяна на разказа!

преди 3 минути, andiay написа:

По темата щеше да бъде, ако коментираш с кое не си съгласен в поста и се аргументираш с нещо различно от това...

Ти изпусна ли се, че не смееш да подкрепш твърденията си, какво съм бил казал с цитат и линк?

Ето я цялата кореспонденция, не знам какво очакваше, че ша ма стреснеш като ми пишеш, че си докладвал...

Покажи скритото съдържание

andiay 46316

• Вече в този форум никой не те приема като мъжкар, личност с позиция, морален коректив или разумен човек. До голяма степен това е моя заслуга , но основната работа си я свърши сам. Предполагам, че на твоя фон и жена ти има по мъжко поведение от теб. Но когато го пишеш за мен лъжеш. Страхливо анонимно мишле

Единственото, което си постигнал е, че доказа безусловно колко неграмотен и невеж си...

Проста ватенка, умираш си от мъка, че показах на всички каква жалка анонимна мишка си. Аз съм анонимник, давайки си координатите, а ти криейки се страхливо си мъЖЖ. Карлуково ти е близо, там има много за катерене ако те пускат  Живееш в объркана реалност, но колкото и да си зле, осъзнаваш кой е жалкия. Престани да пълниш темата с обърканите си представи за черно и бяло, горе и долу.

• Не става, плъшок...

И двамата знаем много добре, че си неграмотен и освен да клеветиш, друго не можеш...

Жалка анонимна мишка, пародия на личност. Спри да спамиш в темата. Пиши по същество или си носи стигмата на доказан Трол.

ОК, МъжЪ селский...

И тук, и в темата...

Комплекси имат анонимните мишки. Нещо ми се струваш изнервен. Пази се. Има още нужда от неподкрепата ти, знаеш Кой.

Ако си мъж, застани зад думите си в темата и анонимността и на двама ни ще падне...

Цитирай кога съм твърдял онези неща или признай, че ме клеветиш манипулативно, невежий...

Никой не иска вече да ти чете СПАМА.

Нищо не пишеш по темата и само се заяждаш с нас които си коментираме войната.

Никой нищо не те пита за да ни цитираш и отговаряш.

Или пиши по темата или си цитирай твоите безмислени коментари и си отговаряй сам на тях.

преди 21 минути, andiay написа:

Затвори скритото съдържание

andiay 46316

• Не става, плъшок...

ОК, МъжЪ селский...

И тук, и в темата...

Постоянно оборвам глупостите в такива постове, но не съм на щат. За някои от най шизофреничните, пиша по този начин. Брой и докладвай. Защото аз, ще докладвам с предложение да се види за случайно избран период, колко поста са свързани изобщо с темата.

преди 18 минути, andiay написа:

Публикувах цялата кореспонденция, Шуши...

Без съкращения...

Щом си мъж, застани зад думите си и или ги докажи, или признай, че лъжеш и клеветиш...

Просто е...

А не да постваш спам след спам, и тук, и на ЛС...

Това вече е трети твой пореден пост без никаква връзка с темата...

Аз просто отговарям на твоя спам...

Заставам зад думите си. За мен ти си Трол, който безобразно спами темата и провокира с цел бан или отказване на потребителите. За целта използваш всякакви лъжливи твърдения. От материалното благополучие не е ценност в едно общество, през Маккартизма с неопределен брой уволнени и затворени е съпоставим с болшевизма отнел милиони човешки животи.

Демилитаризацията, денацификацията, денуландизацията, деНАТОизацията, демайданизацията, деукраинизацията продължава...

преди 3 минути, glen написа:

Демилитаризацията, денацификацията, денуландизацията, деНАТОизацията, демайданизацията, деукраинизацията продължава...

И накрая. Дерусификация, деболшевизация и депутинизация.

Унищожено шведско БМП CV-90:

d5c581f4-1ac8-46d0-ae28-5760e50c5bc7_510

Това е широко смятано от мнозина за най-добрата бойна машина на пехотата в света и беше една от най-елитните и модерни части от комплекта, изпратен в Украйна.

преди 5 минути, glen написа:

Унищожено шведско БМП CV-90:

d5c581f4-1ac8-46d0-ae28-5760e50c5bc7_510

Това е широко смятано от мнозина за най-добрата бойна машина на пехотата в света и беше една от най-елитните и модерни части от комплекта, изпратен в Украйна.

Русия загуби 3000 танка, ти се радваш на унощожен БТР все едно са спечелили войната. Осъзнаваш ли за една година колко дребнави ви станаха поводите за радост ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.