Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, glen написа:

Не,още не съм дочел Шойгу!

Съдейки по коментарите, които харесваш

преди 21 часа, crazy katon написа:

И накрая, въпреки че Пригожин е грозен, но е прав - военно ръководство в Русия не съществува, парадния шойгу и невидимия герасимов, не, това не е ръководство. Да позволяваш на някакви дроги да тероризират населението на Русия, в приетите граници, не новоприсъединените означава, че такова ръководство няма. Може да съм краен, но това е моето мнение, няма как да говориш, че ще защитиш границите на родината си, а да допускаш такива нападения на собствена територия.

... опа, забравих, че руските тролове изобщо не си четете взаимните глупости, а само си цъкате емотиконки между одобрените акаунти :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 часа, БЪЛГАРИЯ написа:

Лавров: Европа избра пътя на война с Русия

https://www.vesti.bg/sviat/lavrov-evropa-izbra-pytia-na-vojna-s-rusiia-6169830

Войната вие избрахте да я водите срещу Европа господин министър а не Европа срещу вас!!!

Не знам какъв трябва да е един човек за да каже подобно нещо?

Първо същи човек каза, че САЩ водят война срещу русия, сега твърди същото за Европа, крайно време е този човек да реши веднъж и за винаги, кой води война със русия. Така само нас обърква и ние сега не сме сигурни, САЩ ли обявиха война на русия, Европа ли или утре ще каже че целият свят е във война срещу росия и само те го знаят това?:speak:

Киев:Новото проевропейско правителство на България ще помага на Украйна

"Ще имаме сигурност, когато и последният окупатор напусне границата на Украйна, а агресивните намерения на Кремъл ще бъдат блокирани. Това е единственият начин да гарантираме нашия регион и нашето бъдеще", каза Тагарев.

Адмирации за новият ни министър на отбраната ! :yanim:

Щом даже човек от вашият лагер като @bigiadri се смее на твоят пост, сметай баце, каква простотия си пльоснал тук.

Верно е че въпросният е КУХ КАТО ХРАЛУПА, ама щом дори и той ти се подиграва...

преди 30 минути, maxthon написа:

Всичко ще има без писти да се използват самолетите. А пък не е добра идея тези самолети да излизат от съседни държави.. Случайно няма да има обучени пилоти за толкова бързо време. Или поне не в нужната голяма бройка. Ще се наложи да преминават обучението по съкратена програма, което значи нищо добро за пилотите. Иначе самолети на Украйна трябват, но минимум 2000 бр. за да се случи нужния за тях ефект.

Липсва ми общуването с тебе и гледай каква идея ми се върти в празната глава от няколко дена. Във Виетнам едни пилоти са говорили много добър руски докато са летели и не само там. Че се чудя колко му е ако пък изведнъж украинските пилоти рязко придобият C2 ниво?  Бабите на пазара говорят че езиковите познания вървели ръка за ръка с летателните умения. Само така лаф да става го споделям с тебе да те видя как си. Тогава нищ не е станало, едва ли ще стане и сега. То гледай поляци и руснаци влизат през онази ограда и не стана скандал, дори с  чуждо оръжие в ръцете.. Чета днес пак са навестили вилите си.. бе въобще добре са нещата.

"Българин от Херсон: "Най-критична е ситуацията в окупираната украинска територия"

"Тежка е ситуацията в Новая Каховка, където живеят българи и са под окупация. След бедствието нямаме връзка с тях", сподели българинът Юрий Паличев от Херсон"

https://www.vesti.bg/sviat/bylgarin-ot-herson-naj-kritichna-e-situaciiata-v-okupiranata-ukrainska-teritoriia-6169942

преди 9 минути, kosyo написа:

Липсва ми общуването с тебе и гледай каква идея ми се върти в празната глава от няколко дена.

Ще продължава да ти липсва....

преди 10 минути, maxthon написа:

Ще продължава да ти липсва....

Е бива ли така... какво ще кажеш за това дето ми св върти в празната глава?

Ако не виждате това дето го виждам аз - виновен е РЕБ-а.А ама то това не е ли ... :

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1666400188762660864?s=20

Видеото от свалянето на собствения дрон :

https://twitter.com/markito0171/status/1666387023484076033?s=20

преди 20 часа, miro20 написа:

Ко стана че пак смени ника ?  :) 

9 років мук з Майдану!    На Маруся и трябва кирилица на украински,  а на един смартфон във Варна отпреди е зареден другия ник, може да си влиза автоматично, обаче на БГ език.  На Майдана такъв ли е бил плана - бандеровците да ходят 9 години по мъките?      Корупцията и американската демокрация при тях направо процъфтяват.  И какво ще правят, когато САЩ ги изоставят, както постъпиха с уж неуспешни превратаджии в Египет, Сирия и т.н.

преди 52 минути, kosyo написа:

Е бива ли така... какво ще кажеш за това дето ми св върти в празната глава?

След като си решил да ти е празна главата... Кой съм аз да те спирам от мечтите ти?

току-що, attj написа:

Кокича е случайно попаднал в Мосейково.

Като неграмотен-платен-руско-комунистически-трол- имаш прозрения от време на време къде се намираш

преди 2 часа, maxthon написа:

Всичко ще има без писти да се използват самолетите. А пък не е добра идея тези самолети да излизат от съседни държави.. Случайно няма да има обучени пилоти за толкова бързо време. Или поне не в нужната голяма бройка. Ще се наложи да преминават обучението по съкратена програма, което значи нищо добро за пилотите. Иначе самолети на Украйна трябват, но минимум 2000 бр. за да се случи нужния за тях ефект.

Ех как ги мислиш само Украинците. Повече от мен и който и да е друг от форума.

преди 17 минути, Coco1 написа:

Като неграмотен-платен-руско-комунистически-трол- имаш прозрения от време на време къде се намираш

Кажи защо пак сте спряли водата за Крим, нали си бандеровски папагал?

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Ех как ги мислиш само Украинците. Повече от мен и който и да е друг от форума.

Аз тях не ги мисля. Днеска пак са настъпвали мотики (да се чете мини) в Запорожие. Просто ти казвам какво ще им трябва като става дума за самолети.

преди 6 минути, maxthon написа:

Аз тях не ги мисля. Днеска пак са настъпвали мотики (да се чете мини) в Запорожие. Просто ти казвам какво ще им трябва като става дума за самолети.

Платен-бот какво е това

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'разборка продолжается. пригожин обвинил MO россии в минировании путей отхода банды <<вагнер"'

преди 1 час, Coco1 написа:

преди 50 минути, Coco1 написа:

Научиха ли те да плетеш Атидже

преди 41 минути, Coco1 написа:

Платен-бот какво е това

Кой клас беше завършил?

преди 5 минути, vpvelev написа:

Кой клас беше завършил?

Май 6 години го чакаме да завърши 7 клас, а на него все му е трудно.   Кокич нищо сам без бой не си признава.

преди 20 минути, vpvelev написа:

Кой клас беше завършил?

Защо никога не си учила соц.-бабо

преди 14 минути, attj написа:

Май 6 години го чакаме да завърши 7 клас, а на него все му е трудно.   Кокич нищо сам без бой не си признава.

Атидже кога ше почнеш да плетеш

:giggle1:

Може да бъде изображение с подводница

преди 23 минути, Coco1 написа:
преди 45 минути, vpvelev написа:

Кой клас беше завършил?

Защо никога не си учила соц.-бабо

По-зле си, отколкото те мислех :)

Пий хаповете и няма да се плашиш. Поне за тях ти стигат стотинките, които ти дават да плюеш по Русия и народа и.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.