Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, bigiadri написа:

Те преди празника няколко бройки /мисля 16/ опънаха крачолите  , а на празника  кой знае какъв ще е максимума.

"На сегодняшний день известно о смерти 30 человек, употреблявших алкогольный напиток. Более 70 человек были госпитализированы.'

https://m.gazeta.ru/social/news/2023/06/06/20610050.shtml

В yaplakal имаше статистика колко са умрели последните години-жалка картинка просто.. говорим само за такива масови случаи.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, parmobil написа:

Приемам, но как да се направи прост язовир без релеф? Как да се спуска естествено тази вода? Реторично е, не те питам? За другото са нужни каскади, помпи и всякакви съоръжения.

Просто ти посочих част от логиката, по която язовирите се възприемат като "антиприродни конструкции"...

Цялата човешка съвременна дейност, а и отминала такава, по същество е "антиприродна", включая и новота модерна "зелена политика"...

Ние сме се развили като вид, защото освен че сме се приспособявали, сме се научили да променяме заобикалящия ни свят, спрямо своте нужди, карайки го и той да се приспособява към нас...

Това е била нашата сила и тя е такава, докато поддържаме приемлив баланс...

Нарушим ли го, с нащо "превъзходство" ще бъде свършено и ще ни се наложи да си припомним как да се приспособяваме...

Нимой пребориш природата, не е по силите на никой...

А "глупава вода" нема, както казват водопроводчиците...

преди 1 час, andiay написа:

Тцъ, питах те огледалото гледаш та се хилиш...

Не виждам смешка в поста си, та затова попитах кое ти е смешно...

Е, освен огледалото може и да си от тези, на които всичко им е смешно, възможно е...

Да се чувствам поласкан, че си ми обърнал внимание ли?

Въх, уби ма...

Е, казах ти неведнъж, по-добре е екземпляри като теб да ме имат за "ватник", отколкото аз да се асоциирам с тях...

И да, не подкрепям никого...

А ти освен да тролиш, било  поради глупост или нещо друго, друго не си в състояние да правиш...

Опорки, фейковв, статии, които дори не си прочел, а пък като ги прочетеш, не разбираш какво си прочел...

Всичко това гарнирано със селяндурски обиди и безкрайна арогантност...

Типичния комплексиран нагъл посредственик, напълно невеж и функционално неграмотен...

Още чакам да посочиш за какво аз съм излъгал...

Както се вижда, аз постоянно доказвам, че ти лъжеш...

Това има смисъл само за такива като теб...

При вас развитието на "акъла" е спряло още в началното училище, а последствие даже има и деградация...

Природа, нимой я пребориш...

Това, което четеш и това, което смяташ, че си прочел, нямат нищо общо помежду си...

Дай да видим къде съм "сложил знак за равенство, между благотворител и безскрупулен"...

Цитирай ме, ако обичаш...

Направил ли съм това, то повече няма да пиша в тази тема и в подписа си ще сложа "Аз съм тотален идиот"...

Ако обаче се окаже, че никъде не съм "слагал знак за равенство между благотворител и безскрупулен", то ти ще напишеш същото в подписа си, но без условието за писане в темата, все пак не бих желал да лишавам публиката от толкова упорит неграмотник...

Нъл си "МъжЪ", стиска ли ти да се пробваш с точни цитати?

Тотално и безвъзвратно функционално неграмотен комплексар....

Туй пък съвсем нема шанс да го разбере празното пространство между ушните ти миди...

Все едно да обясняваш на някой, който знае само да събира и изважда, що е то корен квадратен....

Шушумитко...

А, по спам и фейкове малко хора моат ти се опрат, Шуши....

То за друго не те и бива, копимаус, освен да ти се подиграва човек, за друго не ставаш...

Това е съдбата на невежите и функционално неграмотни екземпляри...

Малка плевенска хипербола на интелект. Гнусна спамеща вата. На леля ти русията е тръгнала към кораба. Гърчи се трол.

преди 1 час, andiay написа:

Тцъ, логиката е друга...

Мога нагледно със снимки да ти покажа, какво се случва с речните корита около един от големите български язовири след сушаво лято, когато отбиват водите към него...

Но от друга страна, благодарение на този язовир един от големите български градове е забравил що е това воден режим...

Винаги едно е за сметка на друго...

Затова трябва да се търси баланса...

Алоуу еколога, стига спами темата. Рашистка Утрепка

преди 29 минути, andiay написа:

Просто ти посочих част от логиката, по която язовирите се възприемат като "антиприродни конструкции"...

Цялата човешка съвременна дейност, а и отминала такава, по същество е "антиприродна", включая и новота модерна "зелена политика"...

Ние сме се развили като вид, защото освен че сме се приспособявали, сме се научили да променяме заобикалящия ни свят, спрямо своте нужди, карайки го и той да се приспособява към нас...

Това е била нашата сила и тя е такава, докато поддържаме приемлив баланс...

Нарушим ли го, с нащо "превъзходство" ще бъде свършено и ще ни се наложи да си припомним как да се приспособяваме...

Нимой пребориш природата, не е по силите на никой...

А "глупава вода" нема, както казват водопроводчиците...

И всичко това очаквам(е) да го прочете glen  и да (не) си посипе главата с пепел.

току-що, Митко Вълчев написа:

Малка плевенска хипербола на интелект. Гнусна спамеща вата. На леля ти русията е тръгнала към кораба. Гърчи се трол.

Шушумитко, че можеш да ругаеш като гащник се знае, а и не е за учудване...

Леля ми е покойник отдавна, едва ли е тръгнала нанякъде, а па Русия никогиш не я е вълнувала....

Е, ще приемеш ли предизвикателството белослатенски "МъжЪ"?

Ще можеш ли поне веднъж да докажеш нещо, което твърдиш неграмотниче?

Цитирай кога съм "поставил знак за равеанство между благотворител и безскрупулен", ако можеш...

Отсега казвам, че това, което съм казал по темата, трябва да се чете буквално, няма хиперболи, метафори, алюзии, които толкова объркват неграмотното ти подобие на мозък...

Ако съм казал подобна глупост, в подписа ми се появява "Аз признавам, че съм пълен идиот" и изчезвам от тая тема...

Ако се окаже, че не съм "поставял знак за равенство между благотворител и безскрупулен", то ти ще напишеш същото в подписа си...

Ти си на ход, копимаус, дето умира да са прай на "МъжЪ"...

Стиска ли ти?

Всичкото Вата у форумите се е активизирала и превъзбудила. Има никове, които не са писали от години и вкарващи другата гледна точка. Мислех, че е свързано с измитането на служебните ватенки, но май е свързано с контраофанзивата и предусещането за обреченост.

току-що, parmobil написа:

И всичко това очаквам(е) да го прочете glen  и да (не) си посипе главата с пепел.

Е, аз му го написах и на него бре...

Той си решава, ко да прай...

Всеки има право на собствени разбирания, аз не бих налагал моите на никой...

Виж подписа ми...

"Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив" - Волтер

преди 4 минути, andiay написа:

Шушумитко, че можеш да ругаеш като гащник се знае, а и не е за учудване...

Леля ми е покойник отдавна, едва ли е тръгнала нанякъде, а па Русия никогиш не я е вълнувала....

Е, ще приемеш ли предизвикателството белослатенски "МъжЪ"?

Ще можеш ли поне веднъж да докажеш нещо, което твърдиш неграмотниче?

Цитирай кога съм "поставил знак за равеанство между благотворител и безскрупулен", ако можеш...

Отсега казвам, че това, което съм казал по темата, трябва да се чете буквално, няма хиперболи, метафори, алюзии, които толкова объркват неграмотното ти подобие на мозък...

Ако съм казал подобна глупост, в подписа ми се появява "Аз признавам, че съм пълен идиот" и изчезвам от тая тема...

Ако се окаже, че не съм "поставял знак за равенство между благотворител и безскрупулен", то ти ще напишеш същото в подписа си...

Ти си на ход, копимаус, дето умира да са прай на "МъжЪ"...

Стиска ли ти?

Мишка , написа че най големите благотворители са били безскрупулни. Трябва ли да е сложен знака =?

току-що, Митко Вълчев написа:

Мишка , написа че най големите благотворители са били безскрупулни. Трябва ли да е сложен знака =?

Шуши, да това написах придружено с някои - "Някои от най-големите благотворители, всъщност са И най-безскрупулните материалисти"

Предхождано от "Благотворителност и безскрупулен материализъм не са взаимоизключващи се понятия"...

Има ли знак за равенство, невежий копимаус?

Облога в сила ли е?

преди 1 минута, andiay написа:

Шуши, да това написах придружено с някои - "Някои от най-големите благотворители, всъщност са И най-безскрупулните материалисти"

Предхождано от "Благотворителност и безскрупулен материализъм не са взаимоизключващи се понятия"...

Има ли знак за равенство, невежий копимаус?

Облога в сила ли е?

Има внушение, гнусен трол. Много по вярно е да се напише, че благотворителността в по голямата си част е свързана с чувството на съпричастност и емпатия, ако рашистките Утрепки знаете значението на тези думи. Жалък ТролАнди 

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Има внушение, гнусен трол. Много по вярно е да се напише, че блйаготворителността в по голямата си част е свързана с чувството на съпричастност и емпатия, ако рашистките Утрепки знаете значението на тези думи. Жалък ТролАнди 

Това, което казах и стоя зад думите си, бе по повод твои думи, че щом някой е благотворител, значи не може да е безскрупулен материалист...

Мога да цитирам с линкове точните думи на всеки от нас...

Ти каза, че съм "сложил знак за равенство между благотворител и и безскрупулен", което по същество е внушение и клевета спрямо мен...

Можеш ли да докажеш това свое твърдение или ще признаеш, че си тотално неграмотен плъшок, който освен да лъже, клевети и ругае като гащник, нищо друго не умее?

Казах ти, че и на идея си нямаш какво е благотворителност и каква част от статистическата благотворителност е истинска благотворителност...

Казах ти, че и за врачка не ставаш, а за друго пък немаш акъл...

Поне веднъж ще докажеш ли думите си, плъшливий неграмотний копимаус?

Нъл си "МъжЪ", стиска ли ти Шуши?

Да проверим кой от двама ни ще пише, че е абсолютен идиот....

Историята с Леопардите има развитие..:

Тъкмо да го извлекат и се появяват 2 нови и вместо да се бият, до неузнаваемост разстреляли пленения Леопард. Язък значи тъкмо си викам снимки ще извадят но явно са го анихилирали направо

преди 21 минути, andiay написа:

Това, което казах и стоя зад думите си, бе по повод твои думи, че щом някой е благотворител, значи не може да е безскрупулен материалист...

Мога да цитирам с линкове точните думи на всеки от нас...

Ти каза, че съм "сложил знак за равенство между благотворител и и безскрупулен", което по същество е внушение и клевета спрямо мен...

Можеш ли да докажеш това свое твърдение или ще признаеш, че си тотално неграмотен плъшок, който освен да лъже, клевети и ругае като гащник, нищо друго не умее?

Казах ти, че и на идея си нямаш какво е благотворителност и каква част от статистическата благотворителност е истинска благотворителност...

Казах ти, че и за врачка не ставаш, а за друго пък немаш акъл...

Поне веднъж ще докажеш ли думите си, плъшливий неграмотний копимаус?

Нъл си "МъжЪ", стиска ли ти Шуши?

Да проверим кой от двама ни ще пише, че е абсолютен идиот....

Знам какво е да даваш, без да очакваш нещо насреща. Гнусна страхлива анонимна вата. Спамеща тотално темата. Само и единствено. Доказано ти си тотален и абсолютен, ТролАнди. Нищо, че няма никога да го напишеш. Не внушавам, твърдя, че ти си отвратителна и безскрупулна личност, готова да изрече всяка лъжа за да постигне целите си. На всяка подлост в подкрепа, на тези които не подкрепяш.

Май гълъбарника няма да може вече да спре помощта за Украйна https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/tagarev-bulgariya-tryabva-da-pomogne-za-kontraofanzivata-na-ukrayna . Как смятате ваЛенки?

преди 2 часа, kosyo написа:
преди 2 часа, bigiadri написа:

Те преди празника няколко бройки /мисля 16/ опънаха крачолите  , а на празника  кой знае какъв ще е максимума.

"На сегодняшний день известно о смерти 30 человек, употреблявших алкогольный напиток. Более 70 человек были госпитализированы.'

https://m.gazeta.ru/social/news/2023/06/06/20610050.shtml

В yaplakal имаше статистика колко са умрели последните години-жалка картинка просто.. говорим само за такива масови случаи.

Сега си визуализирах понятието "тъп и упорит" .  :) 

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Знам какво е да даваш, без да очакваш нещо насреща. Гнусна страхлива анонимна вата. Спамеща тотално темата. Само и единствено. Доказано ти си тотален и абсолютен, ТролАнди. Нищо, че няма никога да го напишеш. Не внушавам, твърдя, че ти си отвратителна и безскрупулна личност, готова да изрече всяка лъжа за да постигне целите си. На всяка подлост в подкрепа, на тези които не подкрепяш.

ОК, имаш право да твърдиш, каквото си искаш...

Въпроса е, че трябва и да го докажеш...

До тука от теб само ругатни и голи твърдения, без доказателства...

Аз твърдя, че лъжеш непрекъснато и го доказвам....

Твърдя, че си тотално функционално неграмотен и го доказвам...

Така постъпва "мишката", сега да видим мое ли "МъжЪ" да докаже думите си....

Троловете пускат фейкове, ти го правиш...

Троловете търсят спречкване провокирайки, още с първия си пост го правиш....

Троловете клеветят, очерняйки другите без доказателства, ти го правиш....

Троловете винаги включват "разваления винтоверт", когато са притиснати, ти го правиш постоянно...

Най-често троловете са неграмотни и невежи, разчитайки само на клишета, ти го правиш....

Троловете винаги вадят "моралната карта", дори и в този пост го правиш...

Ти си Трол, Шуши...

Комплексиран, функционално неграмотен невеж Трол...

Сега стиска ли ТролоШушинце да се опиташ да докажеш думите си и ако не можеш, да напишеш в подписа си, че си абсолютен идиот...

Не че това би било изненада за нормалните участници в темата, без значение от кой лагер са...

Стиска ли ти "мъжъленце"?

преди 10 часа, BANKATA написа:

Ще ми е интересно да разбера украинците как са го взривили при положение че язовира е под руски контрол от доста време.

Нали имат далекобойни Здравей Марс и Сянка на бурята, но могат и с обикновена артилерия.

преди 26 минути, andiay написа:

ОК, имаш право да твърдиш, каквото си искаш...

Въпроса е, че трябва и да го докажеш...

До тука от теб само ругатни и голи твърдения, без доказателства...

Аз твърдя, че лъжеш непрекъснато и го доказвам....

Твърдя, че си тотално функционално неграмотен и го доказвам...

Така постъпва "мишката", сега да видим мое ли "МъжЪ" да докаже думите си....

Троловете пускат фейкове, ти го правиш...

Троловете търсят спречкване провокирайки, още с първия си пост го правиш....

Троловете клеветят, очерняйки другите без доказателства, ти го правиш....

Троловете винаги включват "разваления винтоверт", когато са притиснати, ти го правиш постоянно...

Най-често троловете са неграмотни и невежи, разчитайки само на клишета, ти го правиш....

Троловете винаги вадят "моралната карта", дори и в този пост го правиш...

Ти си Трол, Шуши...

Комплексиран, функционално неграмотен невеж Трол...

Сега стиска ли ТролоШушинце да се опиташ да докажеш думите си и ако не можеш, да напишеш в подписа си, че си абсолютен идиот...

Не че това би било изненада за нормалните участници в темата, без значение от кой лагер са...

Стиска ли ти "мъжъленце"?

Жалко плевенско човече,                        нагло що лъжа изрече,        че изобщо има смисъл ,                     нещо дето си написал?        Денонощно тука спамиш,                       нула шанс да се  поправиш,                   даже Трола sliderym  с повече от теб е ум.    Мишките и троловете са анонимни, провокиращи и пишещи неща изместващи темата. Те са винаги на барикадата, не подкрепяйки никого, но провокирайки и заяждайки се само с хора заявили и подкрепящи Украйна. Никога, срещу абсолютно дебилните писания на рашистките фенове и фейковете им, като на другия плевенски Малоум например. Ти си тролеща , жалка , анонимна мишка. Която няма дори достойнството да заяви подкрепата си за тези, на страната на които е очевадно. Харесваш ли се като се гледаш в огледалото, хуманоид?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.