Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, kosyo написа:

Сега да питам ли кой е разваления телефон при кмента

Сутринта е едно, после вече е друго. А може и сутринта леко да е послъгал. Както добре виждаме явно го е направил. Вода е спусната и нагоре по течението с цел тук да има максимално голямо наводнение. Каква ще е целта на това ще разберем съвсем скоро.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

Сутринта е едно, после вече е друго. А може и сутринта леко да е послъгал. Както добре виждаме явно го е направил.

Аз пък не виждам нищо ама щом казваш..Това ще го запомня с послъгването - може да ми влезе в употреба. Сутрешен махморлук става ли да го пишем ?

преди 7 минути, maxthon написа:

Сутринта е едно, после вече е друго. А може и сутринта леко да е послъгал. Както добре виждаме явно го е направил. Вода е спусната и нагоре по течението с цел тук да има максимално голямо наводнение. Каква ще е целта на това ще разберем съвсем скоро.

Ако продължаваш да четеш изкривена информация няма как да разбереш.

току-що, BANKATA написа:

Ако продължаваш да четеш изкривена информация няма как да разбереш.

Аз не чета такива неща и ти показах къде е изкривена.

преди 1 минута, maxthon написа:

Аз не чета такива неща и ти показах къде е изкривена.

Така де - не в Ria или Lenta, а в кмета. Пак не позна. Нейде другаде го цитират и че и бомбандировка от укранците говори в 2 часа сутринта. Но както се разбрахме - пиян е бил, а съм бил на една маса(2 пъти поне) с кмет на едно село от близка област.. Разбираемо е.

преди 8 минути, kosyo написа:

Така де - не в Ria или Lenta, а в кмета. Пак не позна. Нейде другаде го цитират и че и бомбандировка от укранците говори в 2 часа сутринта. Но както се разбрахме - пиян е бил, а съм бил на една маса(2 пъти поне) с кмет на едно село от близка област.. Разбираемо е.

Какво е казал кмета си е изцяло за негова сметка. Това не изключва факта кой е стрелял и какво е правел още от вчера. Пък и казах със сигурност ще си проличи кой го е направил от действията от тук нататък в района.

току-що, maxthon написа:

Какво е казал кмета си е изцяло за негова сметка. Това не изключва факта кой е стрелял и какво е правел още от вчера.

Нова терория ли имаш вече? Първо развален телефон по линията - Лента-Риа, посочих ти как си противоречи самия кмет, и сега вече това не е важно. Да ти копирам отново кмета:

"Это бред! Все нормально, везде все нормально, я только что связывался по рации. Везде все нормально по городу, все тихо и спокойно", - сказал Леонтьев.

Прави ли ти впечатление различния цвят- замисли се малко. Сам ли си е говорил ?

Когато бързаш да не изпуснеш влака и скочиш с танка на ЖП-линията:

преди 7 минути, kosyo написа:

Нова терория ли имаш вече? Първо развален телефон по линията - Лента-Риа, посочих ти как си противоречи самия кмет, и сега вече това не е важно. Да ти копирам отново кмета:

"Это бред! Все нормально, везде все нормально, я только что связывался по рации. Везде все нормально по городу, все тихо и спокойно", - сказал Леонтьев.

Прави ли ти впечатление различния цвят- замисли се малко. Сам ли си е говорил ?

Какво е казал кмета си е изцяло за негова сметка. Това не изключва факта кой е стрелял и какво е правел още от вчера.

Можем да караме така и до утре...... Това не изключва факта, че укропитеците сами си пуснаха водата. И вече тече цялата акция с искане за нови санкции. На базата на това, че всички разпространяват една лъжа.

преди 1 минута, maxthon написа:

Можем да караме така и до утре...... Това не изключва факта, че укропитеците сами си пуснаха водата. И вече тече цялата акция с искане за нови санкции. На базата на това, че всички разпространяват една лъжа.

Те са му вдигнали радиостанцията  и са казали - няма такова нещо,а? Да се разберем само - няма вече проблем с комуникацията Lenta-Ria, нали? Че е важно за мен че ги чета и двете Тезата е зарязана вече и минаваме на друга -нали така?

Това ще се е убило за такива клипчета но трябва да минат от аналогов сигнал на цифров че не върви на 4К да пуснеш грозно видео (+21):

https://twitter.com/markito0171/status/1666056099861090305?s=20

преди 14 минути, kosyo написа:

Да се разберем само - няма вече проблем с комуникацията Lenta-Ria, нали?

Лента цитира стара статия от Риа, където след това има нова с друго изказване на същия кмет. Къде е проблема си решавай ти. Важното в случая е кой е започнал да пуска водни количества още от вчера. Заповед за това знаеш от къде е дошла.

преди 1 час, maxthon написа:

Лента ру препредава от Рия и някъде по информационния канал информацията се изкривява.

преди 5 минути, maxthon написа:

Лента цитира стара статия от Риа, където след това има нова с друго изказване на същия кмет. Къде е проблема си решавай ти. Важното в случая е кой е започнал да пуска водни количества още от вчера. Заповед за това знаеш от къде е дошла.

Пак да питам - първата ти теза за кофти комуникация отпада а разбирам? За мен това е проблема - че вече и ти не виждаш проблем по тази линия, а преди малко имаше такова нещо - пак по твоите думи?

преди 20 минути, kosyo написа:

Пак да питам

Достатъчно добре съм обяснил. Не можеш да питаш пак.

току-що, maxthon написа:

Достатъчно добре съм обяснил. Не можеш да питаш пак.

Нищо не си обяснил - пак се оплете като пиле в кълчища... Вече дори не ми е забавно - правя го машинално

преди 15 минути, kosyo написа:

Нищо не си обяснил

Когато напиша нещо, което не ти харесва и следва точно това. Не съм обяснил нищо. Виждаш, че самите укропитеци са си ударили централата и са изпуснали водата нагоре по течението, но пък нещо ти подсказва, че трябва да си затвориш очите за това, че никой друг няма полза от това освен самите укропитеци.

Темата на деня: Взривяването на платината на Каховка. Кой виновен, тъпо, риторичен въпрос, естествено руснаците, те си взривиха северните потоци, те са виновни и тук, и динозаврите, и оня самолет, и паданията на бидона, и изобщо за всичко станало и нестанало по света. Потопени са населени пунктове, които са руски, но все равно, тяхна работа е ... Няма смисъл да се спори с тази пропаганда, самият факт че макарон каза че Русия е изгубила всякаква легитимност при положение, че неговия рейтинг отива на нула, означава, че дегенерацията на запада е в последен стадий (за местните амеби също).

Що се отнася до дългоочакваното наступление, да, някъде пробиват с няколкостотин метра, и може би това ще е достатъчно да им дадат самолети, ракети и все остальное. Да, ще им го дадат дотогава, докато Русия не почне да отговаря на пресичането на "червените линии", а те вече не са просто пресечени, направо отсечени. За убитите укри вече няма да говоря и няма да ги жаля ... скоро научих една емблематична фраза: Украинците толкова много не искаха да са руснаци, че престанаха да бъдат хора. Точно!

И накрая, въпреки че Пригожин е грозен, но е прав - военно ръководство в Русия не съществува, парадния шойгу и невидимия герасимов, не, това не е ръководство. Да позволяваш на някакви дроги да тероризират населението на Русия, в приетите граници, не новоприсъединените означава, че такова ръководство няма. Може да съм краен, но това е моето мнение, няма как да говориш, че ще защитиш границите на родината си, а да допускаш такива нападения на собствена територия.

И когато "Вагнер" се върне с двойно по-голяма численост, и когато "Ахмат" вземе Маринка и когато най-после руската армия се включи в тази операция, е тогава, тогаваааа ...

Между другото леопардите вече почнаха да спихват, да готвят следващите, може от тях, може и абрамси, може и нашите чертежи на фъ-16, защо не и цялото правителство не изпратим там. Чао.

преди 4 минути, maxthon написа:

Когато напиша нещо, което не ти харесва и следва точно това. Не съм обяснил нищо. Виждаш, че самите укропитеци са си ударили централата и са изпуснали водата нагоре по течението, но пък нещо ти подсказва, че трябва да си затвориш очите за това, че никой друг няма полза от това освен самите укропитеци.

Не - като напишеш нещо и се омоташ яко в ла.ната после аз съм ти виновен. Пак да питам още ли си на старата теза че има някакъв проблем с комуникацията по линия ЛЕНТА-РИА както твърдеше първоначално или минахме на друга теза вече?

" са изпуснали водата нагоре по течението" - Всичко по ПЛАНА ли е или това е безаналогова физика.? Водата тече отвесно ?

Сащ готвят ядрена авария  в Украйна

преди да бъде взривен веца в  Каховка

българското правителство е предупредено да купи йодни таблетки

ако падне нивото на днепър след взирива има опастност запорожката аец да остане без  охлаждане 

преди 6 минути, bioid написа:

Какво става, победихме ли?!

Вие сте винаги губещи. Дори и след официалната победа ВСВ. Жалко, че ни вкарахте във вашия концлагер. Сега след официална загуба въобще не ви виждам.

преди 7 минути, crazy katon написа:

Темата на деня: Взривяването на платината на Каховка. Кой виновен, тъпо, риторичен въпрос, естествено руснаците, те си взривиха северните потоци, те са виновни и тук, и динозаврите, и оня самолет, и паданията на бидона, и изобщо за всичко станало и нестанало по света. Потопени са населени пунктове, които са руски, но все равно, тяхна работа е ... Няма смисъл да се спори с тази пропаганда, самият факт че макарон каза че Русия е изгубила всякаква легитимност при положение, че неговия рейтинг отива на нула, означава, че дегенерацията на запада е в последен стадий (за местните амеби също).

Що се отнася до дългоочакваното наступление, да, някъде пробиват с няколкостотин метра, и може би това ще е достатъчно да им дадат самолети, ракети и все остальное. Да, ще им го дадат дотогава, докато Русия не почне да отговаря на пресичането на "червените линии", а те вече не са просто пресечени, направо отсечени. За убитите укри вече няма да говоря и няма да ги жаля ... скоро научих една емблематична фраза: Украинците толкова много не искаха да са руснаци, че престанаха да бъдат хора. Точно!

И накрая, въпреки че Пригожин е грозен, но е прав - военно ръководство в Русия не съществува, парадния шойгу и невидимия герасимов, не, това не е ръководство. Да позволяваш на някакви дроги да тероризират населението на Русия, в приетите граници, не новоприсъединените означава, че такова ръководство няма. Може да съм краен, но това е моето мнение, няма как да говориш, че ще защитиш границите на родината си, а да допускаш такива нападения на собствена територия.

И когато "Вагнер" се върне с двойно по-голяма численост, и когато "Ахмат" вземе Маринка и когато най-после руската армия се включи в тази операция, е тогава, тогаваааа ...

Между другото леопардите вече почнаха да спихват, да готвят следващите, може от тях, може и абрамси, може и нашите чертежи на фъ-16, защо не и цялото правителство не изпратим там. Чао.

Ку ку! Ку ку!

преди 1 минута, kosyo написа:

" са изпуснали водата нагоре по течението" - Всичко по ПЛАНА ли е или това е безаналогова физика.? Водата тече отвесно ?

Честно казано си е..си тъпото парче..... Какво означава за една река нагоре по течението и? Нещо буквално както го четеш и разбираш или нещо друго? Много добре разбра, че става дума за изпускане на вода по реката преди Каховското водохранилище.

току-що, maxthon написа:

Честно казано си е..си тъпото парче..... Какво означава за една река нагоре по течението и? Нещо буквално както го четеш и разбираш или нещо друго? Много добре разбра, че става дума за изпускане на вода по реката преди Каховското водохранилище.

Питам само, то покрай тебе всичко е или тече нагоре или пада отвесно. РуZката физика ми е малко чужда.. това с една хромозома наум ми идва повече.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Ку ку! Ку ку!

Запиши го на видео, че в Св. Наум няма да ти повярват.

преди 8 минути, kosyo написа:

Питам само, то покрай тебе всичко е или тече нагоре или пада отвесно.

По география си го учил предполгам? Укропитеците там учат как са люлката на цялата европейска цивилизация. Явно си учил по тяхната програма. Какво означава за една река долно и горно течение?  Ще си отговориш и на въпроса какво означава да е спусната вода нагоре по течението и. Та от другия край на водохранилищего има още една стена и централа (показа я), от която от вчера се изпускат количества вода. Идеята е повече наводнение надолу по течението и може би все пак Аец да не остане без охлаждане. Уж имало и алтернативни източници на вода за него.

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

"Абе по целия спекър са, за съжаление. Познавам русофили които са интелигентни, обрaзовани и разбираш това след малко по-задълбочен разговор. Русофилията е тежко психическо отклонение и трябва да се бори систематично и непрекъснато, не минава от само себе си."

то и русофобията попада в тва число,а в тоя форум сте 4 5 човека с по 10 акаунта,и повтаряте от всеки акаунт едно и също като папагали,ама явно Калинчо има файда от цялата работа,иначе отдавна трябваше да ви е затрил,както и целия раздел политика тук.

преди 3 минути, maxthon написа:

По география си го учил предполгам. Укропитеците там учат как са люлката на цялата европейска цивилизация. Явно си учил по тяхната програма. Какво означава за една река долно и горно течение?  Ще си отговориш и на въпроса какво означава да е спусната вода нагоре по течението и.

Първи клас не учат такива неща.. Какво стана по линията Лента-Риа - там също ли се отпуши нагоре по течението?

преди 10 минути, Евгени Богданов написа:

то и русофобията попада в тва число,а в тоя форум сте 4 5 човека с по 10 акаунта,и повтаряте от всеки акаунт едно и също като папагали,ама явно Калинчо има файда от цялата работа,иначе отдавна трябваше да ви е затрил,както и целия раздел политика тук.

евГений, профила ми е един. За който имаш информация за дублиран, докладвай. Как е СВО? Плана изпълнява ли се?

преди 18 минути, maxthon написа:

Запиши го на видео, че в Св. Наум няма да ти повярват.

По география си го учил предполгам? Укропитеците там учат как са люлката на цялата европейска цивилизация. Явно си учил по тяхната програма. Какво означава за една река долно и горно течение?  Ще си отговориш и на въпроса какво означава да е спусната вода нагоре по течението и. Та от другия край на водохранилищего има още една стена и централа (показа я), от която от вчера се изпускат количества вода. Идеята е повече наводнение надолу по течението и може би все пак Аец да не остане без охлаждане. Уж имало и алтернативни източници на вода за него.

Ти пиши. Аз записвам твоите. Ма да не се отметнеш или да сложиш необходими и достатъчни условия, като плевенското интелектуално недоразумение?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.