Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, Филипов написа:

Филя во Плевен да не се преработиш, платен-троле

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

image.png.d76d0577a55d6e411abe012d221f24f3.png

преди 3 часа, andiay написа:

Шушутролски, докажи с точен цитат и линк, кога съм се "гърчел как по единия показател за абортите повече Русия, по другият САЩ"  и че "миналата година имало изравняване", докажи с точен цитат и линк кога съм "сложил знак за равенство между благодетел и безскрупулен"....

Това са твои твърдения за мен, бъди мъж, а не "МъжЪ" и докажи, че не са гнусни клевети, каквато ти е обичайната практика...

Направиш ли го, в събота ти идвам на крак в Бяла Слатина и ще ти позволя да ме унижиш публично....

Не го ли направиш, то значи си признаваш, че си комплекиран посредственик опитващ се да мине за "МъжЪ"...

Статистиките ти ги вкара в темата за войната, а те нямат никаква връзка с темата, а това означава, че ти я изместваш, при това с манипулативно фалшиви данни...

Както казах, отговарям на това, което пишете...

Във Врачанския Балкан по-интересен е прехода от Згориград през водопад Боров камък, Кобилени стени до местния първенец връх Бегличка могила...

Хубав и красив преход, но не е достатъчно дълъг....

Иначе с теб можем да направим едно съревнованийце до Вихрен по Джамджиев ръб или по т.н."венец" на Мусала...

Говорете по темата, за да ви бъде отговаряно по темата...

Трол. 90 процента е по темата, ти забелязваш само 10 те, които не са и то генерирани заради твоите и като твоите писания. След като не подкрепяш никого и реално не пишеш по темата, чий крепиш тука? След като всичко сочи, че си гнусна ватенка и всичко което правиш е да се заяждаш с подкрепящите Украйна, това че отричаш, че си такава не променя реалността. Устройва ме само врачанския Балкан, неделя. Избран от тебе маршрут.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Надцаквам https://www.actualno.com/europe/dragi-porajenie-na-ukrajna-shte-byde-fatalno-za-es-news_1987255.html. Пари за Украйна ще се намерят. Да му мислят Путин и руснаците.

Те не могат да мислят, ако можеха нямаше да нападнат.

Вече съжаляват но нищо не могат да направят. Остава им само да си сърбат ватнешката помия, която сами си приготвиха. 

Нали знаеш приказката? Който нож вади от нож......

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Надцаквам https://www.actualno.com/europe/dragi-porajenie-na-ukrajna-shte-byde-fatalno-za-es-news_1987255.html. Пари за Украйна ще се намерят. Да му мислят Путин и руснаците.

Фатално ще е разбира се. Нали са се хванали за хорото и няма пускане. Но кой се е хванал? Ето този господин и съратниците му политици мислещи само за собственото си оцеляване. Нациите им и държавите може да бъдат хвърлени под автобуса с лека ръка. Ето и официално Еврозоната е в рецесия също... Ръкопляскам му на Драги. Има немалка вина за това.

преди 3 минути, maxthon написа:

Фатално ще е разбира се. Нали са се хванали за хорото и няма пускане. Но кой се е хванал? Ето този господин и съратниците му политици мислещи само за собственото си оцеляване. Нациите им и държавите може да бъдат хвърлени под автобуса с лека ръка. Ето и официално Еврозоната е в рецесия също... Ръкопляскам му на Драги. Има немалка вина за това.

Важното е, че Русия просперира и имаш избор. Да му мислим ние, харесващи позицията на ЕС, изразител на която е той.

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

Да му мислим ние, харесващи позицията на ЕС, изразител на която е той.

Е това е неговата позиция, която съвпада с тази на другите като него. Дали това е позицията на народите в ЕС? Явно искаме рецесия, спад на доходите, спад на икономическата активност, увеличение на лихви. Все хубави неща не мислиш ли?

преди 1 час, maxthon написа:

Е това е неговата позиция, която съвпада с тази на другите като него. Дали това е позицията на народите в ЕС? Явно искаме рецесия, спад на доходите, спад на икономическата активност, увеличение на лихви. Все хубави неща не мислиш ли?

И кой беше ти Вата, да говориш от името на народите? Я да ми припомниш. Трол

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

И кой беше ти Вата, да говориш от името на народите? Я да ми припомниш. Трол

Аз от ничие име не говоря. Коментирам какво се случва и ще се случва ако политиката на ЕС продължи в такава насока. Всеки си решава дали това го устройва или не.

преди 24 минути, maxthon написа:

Аз от ничие име не говоря. Коментирам какво се случва и ще се случва ако политиката на ЕС продължи в такава насока. Всеки си решава дали това го устройва или не.

Важното е, че алтернативата руски Мир, винаги е била по лоша. Освен дето в една държава от ЕС, имаше повече аборти последните години, да не пропусна. Та като цяло, рецесиите идват и си отиват, а все така Русия си остава кочина на фона на ЕС и Запада.

Най-голямата бойна битка на европейска земя след Втората световна война БУШУВА в момента - днес, 8 юни 2023 г. - и дори няма нито един поглед от така наречените "основни медии на Запада!"

Много украински войници лежат МЪРТВИ в минните полета. Те просто бяха изгонени напред от своите командири, без да са подготвили правилно проходите. Казват, че картината е ужасна,  има много МЪРТВИ или сериозно ранени, просто лежащи на бойното поле.
Вероятно Украйна ще се прегрупира и ще тласне още няколко вълни към клането.

ДО ТУК . . .От 4 юни до 8 юни Украйна е загубила близо 400 бронирани машини, 115 танка и близо 5000 души персонал в тактическите райони Запорожие, Артемовск (т.е. Балхмут) и Югозападен Донецк. Интензивността на атаките е намаляла, но цяла армия в резерва чака да атакува. Това няма да е краят на атаките им. Досега няма загубени селища (някои смениха собствениците си, но отново са под контрола на руските въоръжени сили)

Няма нужда от коментар...

преди 8 минути, glen написа:

Най-голямата бойна битка на европейска земя след Втората световна война БУШУВА в момента - днес, 8 юни 2023 г. - и дори няма нито един поглед от така наречените "основни медии на Запада!"

Много украински войници лежат МЪРТВИ в минните полета. Те просто бяха изгонени напред от своите командири, без да са подготвили правилно проходите. Казват, че картината е ужасна,  има много МЪРТВИ или сериозно ранени, просто лежащи на бойното поле.

ДО ТУК . . .От 4 юни до 8 юни Украйна е загубила близо 400 бронирани машини, 115 танка и близо 5000 души персонал в тактическите райони Запорожие, Артемовск (т.е. Балхмут) и Югозападен Донецк. Интензивността на атаките е намаляла, но цяла армия в резерва чака да атакува. Това няма да е краят на атаките им. Досега няма загубени селища (някои смениха собствениците си, но отново са под контрола на руските въоръжени сили)

FiaNyXLXEAExaPy.jpg:large

Има още за врзивяване

Битките бушуват. Стотици умират. Но тъй като медиите просто не съобщават какво се случва, хората на Запада изобщо нямат представа колко лоши са нещата или че САЩ и НАТО вероятно ще разберат, че са ЗАГУБИЛИ. . . тази седмица. Освен ако, разбира се, не създадат фалшив флаг, предназначен да се включат директно във войната и да предизвикат Трета световна война.

Широката общественост, тъй като е невежа, ще бъде заслепена от избухването на такава война. Те ще се страхуват и ще търсят сигурност и отговори при правителствата. Същите правителства, които ги лъжеха за COVID-19. Същите правителства, които ги лъжеха за ваксините срещу COVID-19, които все още убиват много от хората, които са ги взели

Украйна се прицелва в райони западно от Угледарски тактически район (в близост до Велкия Новоселовски тактически район); тъй като тези региони са най-малко защитени, но географски трудни за завладяване.Вероятно Украйна ще се опита да пресече левия бряг на реката на фона на взривения язовир Нова  Каховка; те са подсилили групировките със свежи резерви от Лвов и Житомир, руските сили нанасят превантивни удари по струпвания на украинска жива сила

преди 20 минути, glen написа:

Ако така те беше грижа и за руските жертви цена нямаше да имаш.

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

Трол. 90 процента е по темата, ти забелязваш само 10 те, които не са и то генерирани заради твоите и като твоите писания. След като не подкрепяш никого и реално не пишеш по темата, чий крепиш тука? След като всичко сочи, че си гнусна ватенка и всичко което правиш е да се заяждаш с подкрепящите Украйна, това че отричаш, че си такава не променя реалността. Устройва ме само врачанския Балкан, неделя. Избран от тебе маршрут.

100% нямаш нищо писано по темата, която ясно е дефинирана в първия пост на автора й....

100% всички твои постове са с цел провокация и обиди към всеки, който има различно мнение от теб...

Генерираш спам, за да обвиниш друг за спам, когато ти отговори, че пишеш глупости и посочваш фейкове като аргумент...

"Крадеца вика дръжте крадеца"...

Дотук нито едно свое твърдение не си успял да защитиш...

Аз реагирам на всеки неграмотник, който обижда другите без да може да се обоснове....

И понеже сред "подкрепящите Украйна" сте най-гласовитите и наглите, то е нормално да сте ми "мишена"...

Доста по обосновано от вас съм обяснил защо не подкрепям Русия...

Това, че сте функционално неграмотни комплексари, не е мой проблем...

Ако искаш да видиш нещо гнусно, то разгледай собствените си снимки, а после погледнни в огледалото...

Мен ме устройва да не съществуват такива като теб, невежи и арогантни, но знам, че това не зависи от мен...

Казах къде бих те допуснал да се пробваш за катерене срещу мен...

Но... докажи твърденията си за това, че съм се "гърчел как по единия показател за абортите повече Русия, по другият САЩ"  и че "миналата година имало изравняване", докажи с точен цитат и линк кога съм "сложил знак за равенство между благодетел и безскрупулен"....

И в неделя тръгваме от Згориград към Бегличка могила, без значение от времето...

Хайде сега бегай пак да докладваш за спам, нищо че ти го провокираш...

Стар комсомол = Нов комсомол...

преди 5 минути, andiay написа:

100% нямаш нищо писано по темата, която ясно е дефинирана в първия пост на автора й....

100% всички твои постове са с цел провокация и обиди към всеки, който има различно мнение от теб...

Генерираш спам, за да обвиниш друг за спам, когато ти отговори, че пишеш глупости и посочваш фейкове като аргумент...

"Крадеца вика дръжте крадеца"...

Дотук нито едно свое твърдение не си успял да защитиш...

Аз реагирам на всеки неграмотник, който обижда другите без да може да се обоснове....

И понеже сред "подкрепящите Украйна" сте най-гласовитите и наглите, то е нормално да сте ми "мишена"...

Доста по обосновано от вас съм обяснил защо не подкрепям Русия...

Това, че сте функционално неграмотни комплексари, не е мой проблем...

Ако искаш да видиш нещо гнусно, то разгледай собствените си снимки, а после погледнни в огледалото...

Мен ме устройва да не съществуват такива като теб, невежи и арогантни, но знам, че това не зависи от мен...

Казах къде бих те допуснал да се пробваш за катерене срещу мен...

Но... докажи твърденията си за това, че съм се "гърчел как по единия показател за абортите повече Русия, по другият САЩ"  и че "миналата година имало изравняване", докажи с точен цитат и линк кога съм "сложил знак за равенство между благодетел и безскрупулен"....

И в неделя тръгваме от Згориград към Бегличка могила, без значение от времето...

Хайде сега бегай пак да докладваш за спам, нищо че ти го провокираш...

Стар комсомол = Нов комсомол...

100 процента силата ти е само в спама. 100 процента "всеки неграмотник" означава подкрепящите Украйна. Спам от мен няма, аз ти писах че съм те докладвал , като продължаваш да спамиш ще го правя пак. Ти си изключително нагъл Трол, само и единствено разводняващ темата. Жалка анонимна мишка, но смел задклавиатурен воин.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.