Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 38 минути, Киро Н. написа:

Стига бе гумена главо

Бият украинците като маче в дирек. Не разбра ли най накрая

Така е не отричам - здраво бият . А зърното се намери:

Един от първите удари с Himars беше това от 2022 година беше това  Или пък сега ще кажеш че по устав се подреждат така машините в "силоза" със зърно.

@maxthon изложи се човек - много, но ти си знаеш де че не струваш. Къде ми е зрънчото?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Превратаджиите в Киев се считат за легитимна власт в Украйна.  Явно още ще им се разяснява, че това не е така. Страните в  НАТО ги признават, но това не е достатъчно. Нещо много са си повярвали.  Да не потопят някой от танкерите, с които се доставя петрол за Лукойл-България          https://www.mediapool.bg/ogledalen-otgovor-ukraina-se-zakani-da-potopi-vsichki-korabi-plavashti-za-rusiya-i-okupiranite-teritorii-news349759.html

Тая графика показва ситуацията

( The economist,)

Великия Запад давал оръжие - уж

Косьооо гумена главо - много дрон и хаймаймарси трябва да дадат - хиляди .

Ще стане - ама трябвало 5-7 години. Дотогава ....

IMG_20230721_161701_857.jpg

преди 1 час, maxthon написа:

Прочети поста на Киро Н, и го питай него.

Репликата ми е към неговият пост. Какво пак се изхвърляш като пуле пред макя ?

преди 51 минути, Киро Н. написа:

Тая графика показва ситуацията

( The economist,)

Великия Запад давал оръжие - уж

Косьооо гумена главо - много дрон и хаймаймарси трябва да дадат - хиляди .

Ще стане - ама трябвало 5-7 години. Дотогава ....

IMG_20230721_161701_857.jpg

Ама много хубаво изглежда тая техника нали ...е нищо сега че е руска, е нищо че спрямо моето любимо бъди @maxthon  украинците представят своя техника за руZка. Това няма значение - важното е че се издъни още на първия линк който реши да даде.. Чакам си Зрънчото сега, че мисля че този гаф е влезе в един дълг списък с гафове и ще му бъде припомнян дълго време ... Но това няма да го спре да продължи да го твърди де..

преди 27 минути, BANKATA написа:

Прочети поста на Киро Н, и го питай него.

Да питам него защо вместо зърно гледаме военна техника по хангарите?

преди 5 минути, maxthon написа:

Сигурно има причина , а? Чакам си зрънчото че съм адски гладен...

преди 9 минути, maxthon написа:

Аз не знам той да твърди че склада за зърно е хангар. 

Още не разбирам защо мен питаш за поста на някой друг?

ПП: Май ти е скучно и си търсиш компания за спор, нищо повече.

преди 34 минути, BANKATA написа:

Аз не знам той да твърди че склада за зърно е хангар. 

Още не разбирам защо мен питаш за поста на някой друг?

Доколкото виждам не го прави, но пък има кой да твърди, че има зърно. При положение, че по силата на споразумението портовете бяха защитена територия, никой не би държал стока от която вади пари на такова място. Аз те питам за твоя ти пост ако не си рабрал (язък за учителката). Къде видя зърно сред толкова военна техника?

току-що, maxthon написа:

Доколкото виждам не го прави, но пък има кой да твърди, че има зърно. При положение, че по силата на споразумението портовете бяха защитена територия, никой не би държал стока от която вади пари на такова място. Аз те питам за твоя ти пост ако не си рабрал. Къде видя зърно сред толкова военна техника?

а ти къде видя украинска техника или още не си го видял че си заслепен?

преди 5 минути, maxthon написа:

Доколкото виждам не го прави, но пък има кой да твърди, че има зърно. При положение, че по силата на споразумението портовете бяха защитена територия, никой не би държал стока от която вади пари на такова място. Аз те питам за твоя ти пост ако не си рабрал (язък за учителката). Къде видя зърно сред толкова военна техника?

Я да го видя този мой пост с военна техника!

Ето нещо за петъчно за копейките, да получат по един душевен оргазъм.

Путин каза, че Полша очаква да присвои Западна Украйна

Руският президент Владимир Путин, като част от оперативно съвещание с постоянните членове на Съвета за сигурност, заяви, че Полша се опитва да сформира коалиция под прикритието на Северноатлантическия алианс и да се намеси в конфликта в Украйна, за да отнеме "по-голямо парче". "Що се отнася до полските лидери, те вероятно очакват да направят някаква коалиция под "чадъра на НАТО" и директно да се намесят в конфликта в Украйна, за да "откъснат" след това по-тлъсто парче за себе си", каза руският лидер.
Според него полските власти искат да си присвоят териториите, които смятат исторически за свои – Западна Украйна. Президентът Путин добави, че поляците също мечтаят за земите на Беларус. Също така беше съобщено, че президентът на Руската федерация в рамките на оперативното съвещание е възложил на директора на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин да проследи плановете на полските власти по отношение на Украйна.

Руснаците направиха филм за Буча - Свидетел 

IMDB 17.08 по кината.  

Става дума за белгийски музикант, който става свидетел на нещо в украинско село близо до Киев през февруари 2022 г. и това не е историята, която са разказвали на хората.

Това значително се отклонява от „единната версия на истината“, разрешена на Запад. - Как руски войници проведоха "прочистваща" операция в Буча

Вярвам, че всеки ще има способността да използва критично мислене и да направи своя собствена преценка.

Не трябва да има „защита“ на възгледите на хората чрез цензура.

преди 3 минути, питам написа:

Путин каза, че Полша очаква да присвои Западна Украйна

Руският президент Владимир Путин, като част от оперативно съвещание с постоянните членове на Съвета за сигурност, заяви, че Полша се опитва да сформира коалиция под прикритието на Северноатлантическия алианс и да се намеси в конфликта в Украйна, за да отнеме "по-голямо парче". "Що се отнася до полските лидери, те вероятно очакват да направят някаква коалиция под "чадъра на НАТО" и директно да се намесят в конфликта в Украйна, за да "откъснат" след това по-тлъсто парче за себе си", каза руският лидер.
Според него полските власти искат да си присвоят териториите, които смятат исторически за свои – Западна Украйна. Президентът Путин добави, че поляците също мечтаят за земите на Беларус. Също така беше съобщено, че президентът на Руската федерация в рамките на оперативното съвещание е възложил на директора на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин да проследи плановете на полските власти по отношение на Украйна.

Руснята го повтарят това от година и половина. Разбира се няма никакви индикации в тази посока освен болни фантазии на ватенките.

Но не се и съмнявам че руснаците ще се опитат да ескалират конфликта.

преди 11 часа, ivottoshev написа:

КУХ СИ КАТО ХРАЛУПА. Аз ти казвах....

Пак ли носиш гомняната седалка ,МЪРЛЯВ ТЪПАНАР . Screenshot2023-06-06172708.thumb.png.31406e939b19570af7308af5e0f2edc3.png

преди 50 минути, BANKATA написа:

Я да го видя този мой пост с военна техника!

Пост с техника не, но за зърно доста има. Учителката по четене с разбиране ще бъде много доволна, че отново си се справил.

преди 3 часа, Киро Н. написа:

Стига бе гумена главо

Бият украинците като маче в дирек. Не разбра ли най накрая

Болна фантазия ,николов ,мнооого болна

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.