Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Крим :

Да благодарим на ешалониранито ПВО и дано да не стигне това видео до онзи дето днес не е ясно пее или не в хора , че да не задейства плана за тотално унищожение:

преди 5 минути, kosyo написа:

В Крыму в качестве шага доброй воли демилитаризовался очередной крупный склад боеприпасов. Хорошо слышно как рвутся те самые снаряды, которых так не хватает оккупантам на фронте

:yanim:

А отговора на рашистките терористи ще да е якой пореден взривен силоз със жито и ечемик, или пореден бомбардиран цивилен район на някой град далеч от фронта....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ти поглеждал ли си картата на Крим бе Косьо

Там има десетки летища от 60-те - да не мислиш че всичките са активни ?

За същото по горе, това е втори за седмица  голям склад на рашистките окупатори с боеприпаси който поразяват ВСУ.

:yanim:

Докато рашистите са заети да пуцат по силози с жито .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Имаме нов претендент за най-високо изхвърляне на купола:

Още един военнор се споминал млад/зелен:

F1ov9tBXoAcO5w3?format=png&name=900x900

И понеже е модерно и от тук:

F1ov9v0WwAAWzp0?format=png&name=900x900

преди 1 час, miro20 написа:

Всички гледат нанего като на озверяла малоумна "обезьяна с гранатой" .

Като на озлобено куче което е притиснато в ъгъла, което е в безизходица и се върти и хапе наред :) 

Със 70 процента одобрение в целия свят хората гледат на него като на световен лидер и най големия геополитически водач!

преди 1 час, miro20 написа:

Няма доказателства, че Джо Байдън е получил някакви плащания от Украйна.

Да,китайския Джо каза че цялата корупция и всички рушвети са законни,дори и тези на сина му!

Ма стига се омайва

4 ракети от двата самолета дето ги имат - айде по-спокойно - дайте дроните

ю

Това което ме занимава е - ще има ли заря в Киев

Ех много ми е на сърце да ометат кафенетата по ул. "Банкова"

преди 1 час, glen написа:

Със 70 процента одобрение в целия свят хората гледат на него като на световен лидер и най големия геополитически водач!

Не бъркай хората с кухите червени кратуни, като тебе

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Ще има разбира се, фашистите не можете да постигнете никакви военни успехи, трябва с нещо друго да ви зарадват, а какво по-добро от това да тероризираш и убиваш цивилни. 

преди 9 минути, Киро Н. написа:

Соц-бот, как е в интерната. топло ли е

Цитат

Дани Иванов
6 ч.  ·
Зам.-председателят на руската Дума Пьотр Толстой официално си признава в тв предаване, че готвят на България украински сценарий. Той казва, че в България е пълно с руски граждани, които по сигнал ще започнат да правят мизерии. С пропагандистката Скабеева обсъждат и удари по България. Единствено ги спира, че не могат да се справят с Украйна. Затова държавата трябва спешно да преразгледа статута на пребиваващите у нас. Държавното обвинение да започне да прилага НК в частта за държавна измяна спрямо българите, които обслужват руските интереси у нас.

https://www.facebook.com/Dani.Ivanov.blog/videos/810739270412203

Цитат

Lubo Nikolov
Дани Иванов За съжаление такива изказвания са почти ежедневие в държавните руски медии. Разни ватнишки медийни аналлизатори не ни броят за държава и се подиграват без лимити. Тъжното е, че неграмотната п@смина копейки не знае руски и не гледа такива предавания.

Цитат

Lubo Nikolov
пьотр толстой винаги се е изказвал негативно и пренебрежително за България. Преди години беше казал, че ако русия реши, ще изкупи цялото Черноморие и ще го направи своя губерния. Нещо подобно на модела с Донбас. Има ли още смрадливи копейки, които подкрепят русия? В@шт@ м@м@, гарбиджи продажни с двуцифрено IQ!!!

https://tass.com/russia/1648763

Дойдоха безаналоговите оръжия. Ама си ги прибраха. Чудя се, русоробите изобщо помнят ли как преди година постоянно повтаряха, че "ей сега" ще покажат истинските оръжия :giggle1:

Ето един, дето вместо да се бие в Украйна срещу злият Путин, се разхожда на Орлов мост в София. Само не знам дали това е Косьо, Митето Вълчев, Никиту или някой непознат пишман-борец срещу злото :D

350325818_10230984929196713_2340599672093452561_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=0HvD1Y5LQCAAX99Z1xc&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&oh=00_AfCONksv1IxCob73tyhVfICGBh742NpspRcC5cmOqxtgGQ&oe=64C1060A350111519_10230984939036959_9080826203236736082_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=eYZ1x3cRKyAAX9rPzm4&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&oh=00_AfAmbc_w8rspT6I6lx-UJJA5H7VHGKq7y2Ojo0IkLn9Sag&oe=64C105BA

ПП: Не съм парвил аз снимките, иначе щях да го питам има ли регистрация в Калдата-та, демек дали е "наше" момче :D

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ето един, дето вместо да се бие в Украйна срещу злият Путин, се разхожда на Орлов мост в София. Само не знам дали това е Косьо, Митето Вълчев, Никиту или някой непознат пишман-борец срещу злото :D

350325818_10230984929196713_2340599672093452561_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=0HvD1Y5LQCAAX99Z1xc&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&oh=00_AfCONksv1IxCob73tyhVfICGBh742NpspRcC5cmOqxtgGQ&oe=64C1060A350111519_10230984939036959_9080826203236736082_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=eYZ1x3cRKyAAX9rPzm4&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&oh=00_AfAmbc_w8rspT6I6lx-UJJA5H7VHGKq7y2Ojo0IkLn9Sag&oe=64C105BA

ПП: Не съм парвил аз снимките, иначе щях да го питам има ли регистрация в Калдата-та, демек дали е "наше" момче :D

А ти от къде знаещ, че не се бие на фронта? Може да си платил на някой негро да се бие вместо него - какъв е проблема?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.