Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 39 минути, BANKATA написа:

Имам два поста за него, щом казвашмче рева ппнтемата така дае.

Ревеш де, ама зърно няма. Даже не са посмяли този път да направят и поредна постановка и да го покажат пустото зърно дори и изгоряло.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Ревеш де, ама зърно няма. Даже не са посмяли този път да направят и поредна постановка и да го покажат пустото зърно дори и изгоряло.

Ама ти пак ли не се усети как ти изпързаляха с това видео че още надаваш вой? Къде ми е Зрънчото - нали даваше

Президентът чичко Владимир Путин в петък обвини членката на НАТО Полша в териториални амбиции и каза, че всяка агресия срещу съседа на Русия и близък съюзник Беларус ще се счита за нападение срещу Русия.

Москва ще реагира на всяка агресия срещу Беларус, която образува свободна "съюзна държава" с Русия, "с всички средства, с които разполагаме",  каза Путин на заседание на своя Съвет за сигурност в телевизионни забележки.

преди 14 минути, attj написа:

Майданът в Киев до тук е най-голямата глупост - Путин проспа тези събития. 

Мейдана го остави. Кажи за окупацията на Украйна от Полша.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Мейдана го остави. Кажи за окупацията на Украйна от Полша.

Сталин е прехвърлил насила 5 полски области в УССР.  Те се надяваха цялата Украйна да отиде в ЕС и в НАТО.  Още не са се отказали.    

Чаках вечерното обръщение и талибана не ме подведе

Усама бен Зеленский назвал Крымский мост "целью, которая должна быть нейтрализована".

преди 15 минути, glen написа:

Президентът чичко Владимир Путин в петък обвини членката на НАТО Полша в териториални амбиции и каза, че всяка агресия срещу съседа на Русия и близък съюзник Беларус ще се счита за нападение срещу Русия.

Москва ще реагира на всяка агресия срещу Беларус, която образува свободна "съюзна държава" с Русия, "с всички средства, с които разполагаме",  каза Путин на заседание на своя Съвет за сигурност в телевизионни забележки.

На това му се казва ДЕБЕЛООЧИЕ.

преди 9 минути, attj написа:

Сталин е прехвърлил насила 5 полски области в УССР.  Те се надяваха цялата Украйна да отиде в ЕС и в НАТО.  Още не са се отказали.    

Сигурен съм че е така. Ама кажи кога Полша ще окупира Украйна.

Миналата година бяхте много сигурни в това. Едва ли не всеки момент чакахте да се случи.

Не се ли чувстваш глупак като се връзваш на подобни рускк глупости?

Кое изобщо те кара да мислиш че това ще се случи?

преди 23 минути, BANKATA написа:

Сигурен съм че е така. Ама кажи кога Полша ще окупира Украйна.

Миналата година бяхте много сигурни в това. Едва ли не всеки момент чакахте да се случи.

Не се ли чувстваш глупак като се връзваш на подобни рускк глупости?

Кое изобщо те кара да мислиш че това ще се случи?

Как ти звучи закон за равни права на поляците в Украйна - демек президент може да е поляк.

Легализиране на езика и накрая за капак - от вчера се работи по свързване на градския транспорт на Лвов с полския

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Как ти звучи закон за равни права на поляците в Украйна - демек президент може да е поляк.

Легализиране на езика и накрая за капак - от вчера се работи по свързване на градския транспорт на Лвов с полския

Закони като във всяка една бяла държава.

ПП:  дай вае пак да го прочета този закон ще вера ти нямам

преди 16 часа, bigiadri написа:

Тези БЕДНИ и ГЛАДНИ държави се нуждаят от ГОТОВ продукт брашно,олио и т.н.,когато получават помощи НЕ им сипват с канче зърно ,а им дават пакетиран ГОТОВ продукт,за това и зърното минава през държави ,които имат възможности да преработват зърното.

преди 15 часа, ivottoshev написа:

КУХ СИ КАТО ХРАЛУПА.

Потвърждавам!

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

я по добре кажи как е президента на страната в която си избрал да емигрираш:D

Герой: обявява, че ще дари остатъка от парите си от подкупа за благотворителност!

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия — Какъв човек! Тъй като продължават да се появяват повече доказателства относно продажното влияние и услугите на Байдън към чужди правителства срещу пари за подкупи, президентът обяви, че безкористно ще дари остатъка от парите си за подкупи за благотворителност.

„Слушайте, хора. Ето каква е сделката“, каза Байдън пред репортери, събрани в Белия дом,

„Направих много пари, като вземах подкупи от други страни. Беше напълно законно, освен че беше напълно незаконно. За да изгладя нещата, ще дам всички пари от подкупи, които са ми останали, на различни благотворителни организации. В замяна тези благотворителни организации ще ми направят услуга. Това е печелившо.

Въпреки че не е публикуван официален списък, благотворителните организации, на които Байдън планира да дари парите от подкупа, включват видни леви каузи, като зелена енергия и LGBTQ+ активистки организации.

„За президента е важно да даде тези мръсни пари на мръсни организации“, каза гей чернокожият прессекретар на Белия дом Карин Жан-Пиер.

„Първоначалното намерение за тези пари беше да се улеснят подмолни, неморални действия, така че даването им на тези благотворителни организации ще бъде начин за продължаване на това наследство. Това наистина е героичен ход.“

На въпрос дали синът му Хънтър също ще дари парите си от подкупа за благотворителност, Джо Байдън отговори: „Кой е Хънтър?“

След това президентът беше отведен за сутрешната си дрямка.

Източници потвърдиха, че администрацията на Байдън е решила да дари цялата сума на благотворителната фондация на сина му.

64bab5346462f64bab53464630.jpg

преди 7 минути, glen написа:

Герой:

да герой - толкова добре управлява, че чак ти си преценил че е най добре да живееш

След Украйна сме сме ние - тук има едни да протестират .. Отбор "Червено знаме" - някой анализатор тука да коментира това- знам че е сложно, но пък може някои да скочи за тази висока топка:

преди 2 часа, attj написа:

ало балоните, знам че разбираш руски за разлика от повечето "полезни идиоти " тук ....Та , само да ти припомня че от последните изказвания вашия Путлю претендира за ЗАПАДНИТЕ земи  на Полша , подарени от Германия.

т.е. малоуимника ще ревизира западните полски граници ! :) :)   И щял да им го припомни .

това е нещо ново ,нали   ?

:) 

Нистина рашистите ставате  все по неадекватни ,начело с кремълското джудже .

преди 12 минути, kosyo написа:

След Украйна сме сме ние - тук има едни да протестират .. Отбор "Червено знаме" - някой анализатор тука да коментира това- знам че е сложно, но пък може някои да скочи за тази висока топка:

Е аз го коментирах това... нас въпреки че ни смятат само за база на НАтО , но и на подконтролна територия,която владеят от черноморието ,  и спокойно могат да организират протести каквито пожелаят.

Неприято е да го кажа,но са прави .

Заради многото "полезни идиоти " тук.

преди 15 минути, kosyo написа:

К'во ти пука, ние сме в НАТО, нали така?

Или има за какво да се притесняваме?

току-що, M.Николов написа:

К'во ти пука, ние сме в НАТО, нали така?

Или има за какво да се притесняваме?

Загуби интерес да скачаш да защитаваш твоите земи нали? Ех едно време какви радетели за нашата родина имаше, а сега - губят бързо интерес като стане въпрос за "асвабадителите"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.