Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Украинский фронт - Гиркин арестован. Американцы вдруг сделали открытие! 21 июля 2023

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Самоубийствените ланцети дронове на чичко Путин „парализират“ украински крепости, унищожават западните оръжия

Усъвършенстваните дронове „самоубийци“ на Русия причиниха хаос на украинската армия на фронтовата линия.Руското министерство на отбраната разпространи видео на разхвърляни боеприпаси, унищожаващи украинска крепост в Херсон.

Москва засили използването на евтини дронове, способни да унищожават голяма техника.

преди 40 минути, maxthon написа:

Пост с техника не, но за зърно доста има. Учителката по четене с разбиране ще бъде много доволна, че отново си се справил.

Слагаш си твои думи и нтерпретации в устата ми и искаш после да ти ги коментирам. 

Освен да ти пожелая много здраве друго няма какво.

току-що, BANKATA написа:

Слагаш си твои думи и нтерпретации в устата ми и искаш после да ти ги коментирам. 

Нищо подобно не правя. Цял ден ревеш за някакво зърно, което го няма в Одеса.

ДОСИЕТО X НА CIA-GATE – 1. Българска мрежа за въоръжение на украинското разузнаване и терористите от Близкия изток

CIAGates-Cover-ok.jpg?_x_tr_sl=auto&_x_t

Това разследване на мрежата на българското ЦРУ за военни доставки за Украйна е  щателно подробно.

Но има и друга причина.

Споменава се в рамките на мрежата украинската национална военна индустрия "Укроборонпром", на която ислямският репортер Мустафа Найем беше назначен за заместник-директор през 2019 г. Той беше първият, който инициира евромадийското въстание, преди кървавата престрелка, в която наемни снайперисти стреляха по тълпи и полицаи

https://www.gospanews.net/en/2023/06/15/ciagates-x-file-the-bulgarian-network-to-weaponize-ukraine-intelligence-and-middle-easts-terrorists/

Тези стоки се закупуват от доверени китайски компании („JINHU HT-GUTE PETROLEM EQUIPMENT CO.“ и „SIEYUAN ELECTRIC CO.“) на ниски цени. Печалбата на „Виктор Инвест“ се осребрява и частично отива при Слюсаренко и Буданов под формата на рушвети.

“Виктор Инвест” е “защитена” от редица чуждестранни компании, собственост на американски граждани.Така основните партньори на “Виктор Инвест” са регистрираните в България “DIF Investments” и “Lodging Partner Services Bulgaria EOOD”, холандската “Interbay Holdings BV” и американската “Expedia Group”.С “мръсните” пари се закупува оръжие от българския военен холдинг.След това, чрез обширната логистична инфраструктура в България, оръжия се доставят нелегално на трети страни ( Афганистан , Сирия и Ирак ) и се използват за сваляне на правителства (цветни революции), подкрепа на екстремистки групи и бунтовници и др.

По този начин парите се използват за обогатяване на украинското ръководство , нечестни служители на ЦРУ, както и за финансиране на терористични дейности по света.

преди 15 минути, maxthon написа:

Не, цял ден искаш да ти се връзвам на евтините манипулации. 

Репликата ми беше към поста на Киро Н. Няколко пъти ти казах да го питаш него. Ама ти пуста ватенке все към мен налиташ. И се опитваш с някакви евтини лъжи на няколко пъти да ме изкараш че аз съм го написал.

Изясни си се с Киро Н какво е имал предвид в своя пост, защо мен ме питаш цял ден не мога да разбера.

преди 22 часа, nikssi написа:

💥Международният анализатор, експерт по тероризъм и геополитика Боян Чуков най-после гостува в студиото на Карбовски. В първа част от видеото двамата обсъждат общите положения, заблуди и лъжи на случващото се у нас и около нас.

Покажи скритото съдържание

💥Геополитическият анализ на Боян Чуков продължава.

С твърдения като:

️Америка се отдръпва от Европа

️България е тотално десуверенизирана

️Либералите бяха купени от олигархията

️Китай не може без Русия, както и Русия без Китай. Гледайте, защото подобни анализи телевизиите няма да ви покажат

Покажи скритото съдържание

111.jpg

преди 8 минути, ivottoshev написа:
преди 9 часа, miro20 написа:

Сляпо гьонсуратско матросовско отричане :)

"Една жена на пазара каза" не се води за доказателство :bubblegum:

Тъй де. точно това е вашата тролска тактика на сляпо отричане.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Не, цял ден искаш да ти се връзвам на евтините манипулации. 

Репликата ми беше към поста на Киро Н. Няколко пъти ти казах да го питаш него. Ама ти пуста ватенке все към мен налиташ. И се опитваш с някакви евтини лъжи на няколко пъти да ме изкараш че аз съм го написал.

И като ти е репликата към друг пост и не може някой да ти отговори? Искаш да видиш склад със зърно и ти го показвам. На кой да покажа (налетя) видео със зърно освен на този, който твърди, че го има? Като го прегледах отново доста хлебна пшеница видях. Дали са евтини или скъпи лъжите това трябва да покажеш ти, но виждам само твърдение за такива.

преди 2 минути, miro20 написа:

Всъщност "една жена на пазара каза" е точно прийома на нечия пропаганда. Но и поне много лесно се хваща чия е. Примерно с вярата, че се използват определен вид боеприпаси.

преди 2 часа, питам написа:

Путин каза, че Полша очаква да присвои Западна Украйна

Голяма мъка им са поляците .... колкотоповече ги нахъсват с малоумна пропаганда като твоята, те пък още по единни с украинците и още по голяма подкрепа им оказват :) :)

А казаното от Путлю че Полша искала да завладее повечето източни земи, и че западните полски земи са подарък от Сталин, но  Рашистан ще им напомни това, си е пряка заплаха.

т.е. да очакваме може би "превантивно освобождение" от полската фашистка хунта и  иго ?

Както бе мотото на рашистктие войски в Крим - " Ние сме дошли тук да се защитаваме" . Въпреки че никой не ги енападал или е имал някакви намерения за Крим и Донбас.

преди 11 минути, miro20 написа:

Разбиването на зле скалъпени опорки не е сляпо отричане, а си е точно разбиване на опорки. 

току-що, maxthon написа:

И като ти е репликата към друг пост и не може някой да ти отговори? Искаш да видиш склад със зърно и ти го показвам. На кой да покажа (налетя) видео със зърно освен на този, който твърди, че го има? Като го прегледах отново доста хлебна пшеница видях. Дали са евтини или скъпи лъжите това трябва да покажеш ти, но виждам само твърдение за такива.

Аз не искам да видя никакъв склад със зърно. В репликата си осмивах поста на Киро. 

Ама ти си си навил на пръста че ще ти играя по свирката и цял ден се опитваш с някакви евтини провокации.

Хайде дай първо геолокацията както поиска Kosyo, че така е редно според твоите критерии при даване на някаква информация нали така ?

Иначе олекваш и трудно ще те взимаме на сериозно, не само във темата, но и в живота. 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Аз не искам да видя никакъв склад със зърно. В репликата си осмивах поста на Киро. 

Е то от онзи ден не си спрял да ревеш за това зърно, Сега се оказва, че не си го правил.

преди 2 часа, BANKATA написа:

Руснята го повтарят това от година и половина. Разбира се няма никакви индикации в тази посока освен болни фантазии на ватенките.

То нямаше индикации нито за убийства на руснаци от украинци в Крим и Донбас ,но те нахлуха превантино "да се защитават" . Кой се "защитава"  нападайки, аз не знам,но се повтаря тактиката и пропагандата на нацистите когато започваха ВСВ.

Така че по скоро Путлю подготвя нещо още по мащабно .

Нищо не му остана на смахнатото джудже освен да направи още по големи золуми . Както едно диво животно притиснато в ъгъла хаотично хапе във всички посоки .

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Разбиването на зле скалъпени опорки не е сляпо отричане, а си е точно разбиване на опорки. 

Тъй де. Именно вашите малоумни зле скалъпени рашистки опорки за постоянно разбивани . :) 

преди 1 час, maxthon написа:

преди 1 час, maxthon написа:

Пост с техника не, но за зърно доста има. Учителката по четене с разбиране ще бъде много доволна, че отново си се справил.

преди 5 часа, maxthon написа:

преди 25 минути, maxthon написа:

Всъщност "една жена на пазара каза" е точно прийома на нечия пропаганда. Но и поне много лесно се хваща чия е. Примерно с вярата, че се използват определен вид боеприпаси.

преди 12 минути, maxthon написа:

Е то от онзи ден не си спрял да ревеш за това зърно, Сега се оказва, че не си го правил.

Е колко пъти да дам този линк пък ти да не му обърнеш внимание. Обърни специално внимание на датата и какво пише. Зърното ще се окаже малко вкиснато от септември месец:

Твоя линк :

Такова съвпадение - да не повярва човек

преди 13 минути, maxthon написа:

Имам два поста за него, щом казвашмче рева ппнтемата така дае.

Хайде дай сега геолокацията на косьо

току-що, BANKATA написа:

Имам два поста за него, щом казвашмче рева ппнтемата така дае.

Хайде дай сега геолокацията на косьо

Тоз пък аз съм вече аз "Зрънчото" :)

преди 10 минути, kosyo написа:

Е колко пъти да дам този линк пък ти да не му обърнеш внимание. Обърни специално внимание на датата и какво пише. Зърното ще се окаже малко вкиснато от септември месец:

Твоя линк :

Такова съвпадение - да не повярва човек

хахахаха

макстонката пак хваната в лъжи и фейкове. :) :)

Колко стандартно.

Който не я подхване, той не я  млати и разнася като кече о дувар :) 

преди 10 минути, attj написа:

На ватенките много ви се иска някой да направи по-голяма глупст от рашките че да ги отсрами.

Миналата година през ден я повтаряхте тази глупост и я забравихте до днес.

преди 13 минути, kosyo написа:

Дружката на Гиркин и той в в кауша:

Много се забавиха с Гиркин. Повечето му съратници бяха физически ликвидирани още в ЛДНР.

Само той някак си успя да се измъкне и започнамного да приказва. Учатва в предавания, интервюта, които и аз много съм цитирал.

И които никак не са в синхрон с рашистката пропаганда и дезинформация.

Е, изглежда на някой  от Москва му омръзна такива да набират милиони последователи в социалнитемрежи и да трупат влияние .

И само да пречат на рашистката пропаганда.

преди 6 минути, BANKATA написа:

На ватенките много ви се иска някой да направи по-голяма глупст от рашките че да ги отсрами.

Миналата година през ден я повтаряхте тази глупост и я забравихте до днес.

Майданът в Киев до тук е най-голямата глупост - Путин проспа тези събития. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.