Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 часа, miro20 написа:

Тоя малоумник съвсем изтрещя

Много му дойде. Жега,пригожин ,ЮАР НЕ го ще, щели да го опандизат .Кофти работа,а и тези украинци удариха 100% защитения мост ,че взеха и много складове с боеприпаси да удрят.Причерняло му е на тъпака.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

какъв е проблема?

Проблемът е че довечера ще окъснея и ще ми трябва такси, а ти пак ще ми откажеш Студентски-Лозенец. От страх да не разкрия каква долнопробна каруца караш, пак ще пропуснеш едни бързи 15лв :)

Отборът на червеноармейците :Screenshot2023-07-22102505.png.eb09df785f3d0c3360983f2e83439a01.png

И техният вожд:Screenshot2023-07-22102256.png.4c7914feb0e97506d4df648384c3a644.png

И  аз съм с тях:Screenshot2023-07-08162906.thumb.png.2a73e9926813a73ca69910bb124b9269.png

Цитат

Четирима души загинаха в Москва при спукване на тръба с вряла вода в търговския център "Сезони" в Москва, предаде ТАСС, като се позова на кмета на столицата Сергей Собянин.

Първоначално се съобщаваше за един загинал и най-малко девет ранени. После Собянин потвърди, че броят на жертвите е нараснал. 

Очаква се броят на пострадалите да се увеличи до няколко десетки. Самият Собянин каза, че има ранени, но не спомена точна бройка.

Случайност? Авария? Мммм нееее! Ще клекнете!

преди 2 часа, IvanKirov написа:
Цитат

Дани Иванов
6 ч.  ·
Зам.-председателят на руската Дума Пьотр Толстой официално си признава в тв предаване, че готвят на България украински сценарий. Той казва, че в България е пълно с руски граждани, които по сигнал ще започнат да правят мизерии. С пропагандистката Скабеева обсъждат и удари по България. Единствено ги спира, че не могат да се справят с Украйна. Затова държавата трябва спешно да преразгледа статута на пребиваващите у нас. Държавното обвинение да започне да прилага НК в частта за държавна измяна спрямо българите, които обслужват руските интереси у нас.

https://www.facebook.com/Dani.Ivanov.blog/videos/810739270412203

Цитат

Lubo Nikolov
Дани Иванов За съжаление такива изказвания са почти ежедневие в държавните руски медии. Разни ватнишки медийни аналлизатори не ни броят за държава и се подиграват без лимити. Тъжното е, че неграмотната п@смина копейки не знае руски и не гледа такива предавания.

Цитат

Lubo Nikolov
пьотр толстой винаги се е изказвал негативно и пренебрежително за България. Преди години беше казал, че ако русия реши, ще изкупи цялото Черноморие и ще го направи своя губерния. Нещо подобно на модела с Донбас. Има ли още смрадливи копейки, които подкрепят русия? В@шт@ м@м@, гарбиджи продажни с двуцифрено IQ!!!

Taka e. И аз цитирах това предаване, и тези преки заплахи къмБългария  не предизвика грам възмущение в нашите ватенки тук. Дори май се зарадваха и подготвиха погачите да посрещаме с  хляб и сол на руското българско черноморие "братушките асвабадители" .

"Те ни плюят ние си мислим че вали  '

преди 4 часа, kosyo написа:

F1ov9v0WwAAWzp0?format=png&name=900x900

Да , рашистите навсякъде реват за тази пропагандна гнида, незнайно защо наричаща се "журналист" .

Още :

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

Случайност? Авария? Мммм нееее! Ще клекнете!

КАкви ли не странни аварии стават в Москва :giggle1:

Не знам дали ВСУ ще поемат отговорност и за този мост.

В едо далечно градче до Ленинград  :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 11 часа, M.Николов написа:

Администратора може да изтрие всички други мои профили, освен този от който пиша!

Стига да намери такива.

Хралупо!

:D

Screenshot2023-07-22185819.png.5336fc3f1e7b748089d702c3533a920e.png

преди 1 час, ivottoshev написа:

Проблемът е че довечера ще окъснея и ще ми трябва такси, а ти пак ще ми откажеш Студентски-Лозенец. От страх да не разкрия каква долнопробна каруца караш, пак ще пропуснеш едни бързи 15лв :)

Screenshot2023-07-22191733.png.30bdfad13ff31d7ad2d0b47de3a35c2f.png

Такаааа

Всички руски части от предна линия са получили касетъчни снаряди.

Така като гледам нещата започнаха от днес

IMG_20230722_212026_292.jpg

"... и физическо унищожаване на Тръмп" (от ФБР, ЦРУ и пр. демократи и кукловоди)
Дали пък ФСБ не се кани да свърши таз работа под чужд флаг ... с надежда за гражданска война в САЩ ... ?

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Такаааа

Всички руски части от предна линия са получили касетъчни снаряди.

Така като гледам нещата започнаха от днес

IMG_20230722_212026_292.jpg

Такаааа....а пък в един МОл в маскава станала беля...ко еикаш - случйно? Има достатъчно хоеа, има достатъчно пари в масква - Ади, ще ви е като аниме! Този път няма да оцвлеете!

преди 2 часа, Coco1 написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с 6 души и текст, който гласи 'AMROKTIM россия вперед нас не догонят!'

Навремето мечтаех за подобен Запорожец.   Произвеждаха го в Украйна.    Пак ли си се объркал в пустото Мосейково!?                         undefined

преди 29 минути, attj написа:

Навремето мечтаех за подобен Запорожец.   Произвеждаха го в Украйна.    

Пак ли шеги и ирония?

Отмъщението на соца му викаха майсторите.

Хем двигател отзад, хем въздушно охлаждане.

Тенекийки да си одереш пръстите по двигателя.

Алуминиеви зъбчатки по скоростната кутия.

Комшия имаше такава бангия. На пълен работен ден я ремонтираше.

Путин е имал такъв личен Запорожец.  Снимката е автентична.   

преди 1 минута, attj написа:

Путин е имал такъв личен Запорожец.  Снимката е автентична.   

ЗАЗ костенурка наистина ме кефи, туй на снимката е подигравка с техниката.

Имал съм Москвич, не са зле като цяло. Грубо и много здраво, на порядък по-устойчиво от Лада.

Сори за отклонението на темата.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

путкин има само пари. Въпрос на време е да свътшат

Пак ли си неадекватен?  За какво му са пари на Путин?   Навремето е бил млад и е шофирал Запорожец.

преди 1 минута, attj написа:

Пак ли си неадекватен?  За какво му са пари на Путин?   Навремето е бил млад и е шофирал Запорожец.

Хич не ме интересува, какво, кога е карал! Ликвидация!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.