Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, BANKATA написа:

Да ги променя.

Ми това и прави, ма тук съфорумците се възмущавате...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, BANKATA написа:

Да ги променя.

Няма да променя, явно пак не си в час с последните новости.. Путин в реч обяви че ако не се плаща в рубли, договорите ще се разтрогват направо, няма тън мън ала бала, да си изграят на променки заменки... баста и това е... адиос неамигоси...

току-що, ivottoshev написа:

Ми това и прави, ма тук съфорумците се възмущавате...

Само наглеците и лицемерите укрофили русофоби.. Понякога се чудя , коя ли рускиня им е била шута та дотолкова да озвереят срещу всичко руско :biggrin:.. Явно не са се справили с нещата.. мдам..

преди 3 минути, Moriati написа:

Западнонаглеците навярно и в бутилки може да почнат да го пълнят... кой знае.. затова Русия има къде да я пълни или продава, не безпокойся ойся....

тва е мандра. 

Имаш ли идея какво технологично време трябва за да се намлаи добива на нефт и газ?

Поинтересувай се преди да се изкажеш пак.

после пмисли как се намира нов клиент за 2 млн. барела дневно.

преди 8 минути, BANKATA написа:

тва е мандра. 

Имаш ли идея какво технологично време трябва за да се намлаи добива на нефт и газ?

после пмисли как се намира нов клиент за 2 млн. барела дневно.

Дарагой, явно ти не си в час, казах ти, има на кого да продаде и къде да складира, не се безпокой.... Но явно ти си специалист в газовата и нефтодобивната промишленост изучил се от гледани видоклипчета в тубата нали...

Само за твое сведение, ФАЩ не са прекратили, а напротив увеличили доставката на руска нефт и дизелно гориво.. Отделно Индия, само за първите три месеца тази година е поръчала и получила повече от половината количество което е купила предната година, и то на преферинциални цени с отстъпка, която за март е достигнала 30 долара за барел по-малко отколкото на пазарите в света..... А това са над 100 милиона барела ... За Китай, Турция, и други страни да не говорим... Така че не мисли Русия, тя си е направила сметката, въпроса е откъде недружествена ЕС ще изпърди толкова газ който получава, ако не почне да плаща в рубли... Толкова боб и кисело зеле няма в цял свят дори...

преди 9 минути, ivottoshev написа:

По-скоро става "каквото повикало - такова се обадило"

Мне. Става " и аз мога така" ама такато нито е така, нито моженето е можене. Става като гаражния автомонтьор... и той можел... МОже само да изсере една торба лайна! Като Путин...

преди 13 минути, Moriati написа:

Няма да променя, явно пак не си в час с последните новости.. Путин в реч обяви че ако не се плаща в рубли, договорите ще се разтрогват направо, няма тън мън ала бала, да си изграят на променки заменки... баста и това е... адиос неамигоси...

пак си в грешка. Това беше преди 2 дни. Отвори новия вестник
https://www.dnes.bg/rusia/2022/03/31/peskov-raziasni-kakva-shte-e-shemata-na-plashtaniiata-za-gaza-v-rubli.525337

преди 2 минути, Moriati написа:

Дарагой, явно ти не си в час, казах ти, има на кого да продаде и къде да складира, не се безпокой.... Но явно ти си специалист в газовата и нефтодобивната промишленост изучил се от гледани видоклипчета в тубата нали...

Само за твое сведение, ФАЩ не са прекратили, а напротив увеличили доставката на руска нефт и дизелно гориво.. Отделно Индия, само за първите три месеца тази година е оръчала и получила повече от половината количество което е купила предната година, и то на преферинциални цени с отстъпка, която за март е достигнала 30 долара за барел по-малко отколкото на пазарите в света..... А това са над 100 милиона барела ... За Китай, Турция, и други страни да не говорим... Така че не мисли Русия, тя си е направила сметката, въпроса е откъде недружествена ЕС ще изпърди толкова газ който получава, ако не почне да плаща в рубли... Толкова боб и кисело зеле няма в цял свят дори...

Мхмм. Точно това работя.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Чугуна лицемер, бачка на запад, но пее по цял ден за прекрасната Расия.  

преди 6 минути, BANKATA написа:

пак си в грешка. Това беше преди 2 дни. Отвори новия вестник
https://www.dnes.bg/rusia/2022/03/31/peskov-raziasni-kakva-shte-e-shemata-na-plashtaniiata-za-gaza-v-rubli.525337

Да,остават на договорите, но само ако плащат за газа в Рубли.. казах ти че не си в час , повтарям отново...  Който спре да плаща, сами Песков преди дни обяви, безплатно сирене вече няма да има, а Путин допълни, който не иска да плаща в Рубли ще му се спира кранчето и контракта .... се ла ви...да се оплаква на Арменския поп, или фашингтонския сенилен байдЪн ако иска...

преди 5 минути, Coco1 написа:

Чугуна лицемер, бачка на запад, но пее по цял ден за прекрасната Расия.  

А още по укротъпофил по цял ден газ пика от яд относно Русия, но за съжаление тази газ не може да я ползва за битови нужди :D 

И също така седи в Бг като пън, вместо да отиде да помага на любимата си демохратична Ухани .... с квото може, с дупе, духане на супа, а може и с пипане на нещо твърдо, Ак-о например :biggrin:

преди 5 минути, Moriati написа:

Само за твое сведение, ФАЩ не са прекратили, а напротив увеличили доставката на руска нефт и дизелно гориво.. Отделно Индия, само за първите три месеца тази година е поръчала и получила повече от половината количество което е купила предната година, и то на преферинциални цени с отстъпка, която за март е достигнала 30 долара за барел по-малко отколкото на пазарите в света..... А това са над 100 милиона барела ... За Китай, Турция, и други страни да не говорим... Така че не мисли Русия, тя си е направила сметката, въпроса е откъде недружествена ЕС ще изпърди толкова газ който получава, ако не почне да плаща в рубли... Толкова боб и кисело зеле няма в цял свят дори...

Източник: Вервайте ми

преди 1 минута, Moriati написа:

А още по укротъпофил по ця

Мекеренце кво стана ся ти ли подписваш зад компа нефтените и газовите договори на Расия ?

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Източник: Вервайте ми

Източник: Скоро увидеш , защото май много си се вкарал във хамерикански екшън филми :whist:

преди 2 минути, insec написа:

Газ, маз и руска блятка, дет не е тавряз.

https://kapital-rus.ru/articles/article/rossii_negde_hranit_neprodannuu_neft_posle_boikota_evrosouza/

нееее, това е измишльотина.

току-що, BANKATA написа:

нееее, това е измишльотина.

всъщност предвид, че е от руска медия, има основание човек да се съмнява. 😄

преди 1 минута, Coco1 написа:

Мекеренце кво стана ся ти ли подписваш зад компа нефтените и газовите договори на Расия ?

Плачко, недей рева моля те, забърши сълзичките, знам че си нежна трансджендърна душичка, ама стегни се, Ухани е под опасност, можеш още да поемеш , вервай ми :newspaper:

току-що, Moriati написа:

Източник: Скоро увидеш , защото май много си се вкарал във хамерикански екшън филми :whist:

Много руски филми гледаш срещу копейки мекеренце

Да бе, знам. Това слушам и от месец насам, като питам що руснаците ползват техника на 40 години. "Ей ся ще изкарат модерната, ще видиш". "Ей ся ще се срине доларът, ще видиш." Ако слушам русоробите, цял живот "ще видя"... нещо. Няма как да се каже какво, защото естествено няма да се сбъдне и ще изглежда, че са сгрешили.

Плачко, недей рева моля те, забърши сълзичките, знам че си нежна трансджендърна душичка, ама стегни се, Ухани е под опасност, можеш още да поемеш , вервай ми :newspaper:

Защо когато ви затъпят веднага го обръщате на майки, джендъри и бисексуални ?

преди 14 часа, _nib_ написа:

16607708.jpg

Много точно попадение! Разбира се, ще отговорят, че това се отнася и за руската пропаганда, но аз, като неин редовен зрител не съм чул никъде руски коментатори, блогъри и тем подобни да призовават към убийство, кастриране и не знам още какво украинци, а също американци и вся остальная сволочь. Най-многото, до което стигат в изблик на емоции е да кажат, че за нацистите не трябва да има съд ... там, на място, в десетката (това от мен).

И винаги съм се чудил как укрите обявиха, че са победители в информационната война. Та нима може да има война, когато нямаш противник. Русия също цензурира западните мрежи, но едва след като те не се съобразиха с руското законодателство и открито позволиха да се проповядва ненавист и русофобия. А който вярва на малоумната укрофейкпропаганда наистина е от последните в горния цитат.

преди 7 минути, Moriati написа:

Лицемере издишаш като всеки чугун дет си пее песничките срещу рубли. Ади врътни още малко спирт че утре пак си на тръстиката. Дядко Путлер не дава туко така рублите

Може да е анимация

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Да бе, знам. Това слушам и от месец насам, като питам що руснаците ползват техника на 40 години. "Ей ся ще изкарат модерната, ще видиш". "Ей ся ще се срине доларът, ще видиш." Ако слушам русоробите, цял живот "ще видя"... нещо. Няма как да се каже какво, защото естествено няма да се сбъдне и ще изглежда, че са сгрешили.

На 40 години, я да помисля, кое точно е на 40 години в Руската армия сега... навярно Кинжалите, или Цирконите... или Искандерите... или су-35, навярно Ка 52 или ка 50? Или ПВО системите им, трябва да са танковете Т-72 модернизирани разбира се :D , понеже т-90 са млади .. Или системите им за свръзка и РЕБ, и така нататък....:whist:

преди 2 минути, BANKATA написа:

Защо когато ви затъпят веднага го обръщате на майки, джендъри и бисексуални ?

Ами защото някои джендъри почват да плачат на мекеренца и сие майна, привет -ответ .. просто дори за най неинтелигентните ..

А после почват да плачкат за обиди видиш ли...  

Но каквото такова, не привикат ;) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.