Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Moriati написа:

На 40 години, я да помисля, кое точно е на 40 години в Руската армия сега... навярно Кинжалите, или Цирконите... или Искандерите... или су-35, навярно Ка 52 или ка 50? Или ПВО системите им, трябва да са танковете Т-72 модернизирани разбира се :D , понеже т-90 са млади .. Или системите им за свръзка и РЕБ, и така нататък....:whist:

И в крайна сметка украинските трактори се оказаха по- ефективни. :lol6:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Coco1 написа:

Лицемере издишаш като всеки чугун дет си пее песничките срещу рубли. Ади врътни още малко спирт че утре пак си на тръстиката. Дядко Путлер не дава туко така рублите

Ой, сегичка ще потърся малко спиртное, споко, има, нема се пуашиш копиле :D А тръндиката утре май те чака тебе, че центчетата така не капят, а ако си на гривни, ужас, направо не знам как ще затвареяш устата утре , или дъвчеш сухарите купени с заработеното :whist:

преди 8 часа, Филипов написа:

Това вече е в повече. Какво искат тия - война ли, ядрена?! Докога ще си публикуват достоверните източници на ооне, които са достоверни май само за тях, докога ще дават кадри от убитите в Донбас от украински удари като жертви на руснаците, от същите достоверни източници ли?! Е, ако толкова искат война, ще я получат и нека не мислят, че бункерите ще стигнат за всички, но е сигурно, че всички ще бъдат излекувани от вроденото им затъпяване.

преди 1 минута, insec написа:

И в крайна сметка украинските трактори се оказаха по- ефективни. :lol6:

Ахам, в мечтите на укрофилопитеците само :newspaper:

току-що, crazy katon написа:

Е, ако толкова искат война, ще я получат ...

:lol6::lol6: туй до сега беше загрявка налЕ :lol6:

преди 1 минута, crazy katon написа:

Това вече е в повече. Какво искат тия - война ли, ядрена?! Докога ще си публикуват достоверните източници на ооне, които са достоверни май само за тях, докога ще дават кадри от убитите в Донбас от украински удари като жертви на руснаците, от същите достоверни източници ли?! Е, ако толкова искат война, ще я получат и нека не мислят, че бункерите ще стигнат за всички, но е сигурно, че всички ще бъдат излекувани от вроденото им затъпяване.

Визираш Ню Йорк Пост навярно, дето поставили снимка на ударения от украински ракети жилищен блок в Донецк, представяйки го за украински град ударен от руснаците ...

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Кръволока Гиркин

Същото ви казва, каквото и аз.

Истината е една. Всеки специалист ще ви каже същото

по езикът на тялото когато някой е със скръстени ръце значи лъже и крие нещо 

Операция Z очевидно разкъса световния ред и предизвика тектонски промени, които се случват както пряк, така и косвен резултат от действията на Русия.
 Еднополюсният глобалистичен световен ред сега окончателно и наистина се разпада и на своето място, въвеждайки това, което Китай/Русия сега наричат „справедлив световен ред“.

1.  Асад наскоро посети и беше посрещнат в ОАЕ, което беше първото му посещение в арабска страна от началото на сирийската война през 2011 г. Сближаването завърши с призива на престолонаследника на ОАЕ и към всички чужди сили, незаконно окупирали Сирия и бяха обсъдени много двустранни търговски/икономически сделки.

2. Саудитска Арабия  най-накрая „поиска съдебен процес за мир“, за да сложи край на войната в Йемен.

3. Индия и Китай, 1 -ва и 3 -та най-мощни икономики в света по БВП ППС , проучват все по-важни пътища за механизми за сетълмент в местни валути.
https://www.rt.com/business/552993-russia-india-swift-alternative-trade/

Тектонична реорганизация на световния ред се случва пред очите ни и експертите все по-често сигнализират за предстоящата смърт не само на долара, но и на западната финансова система.

За наше съжаление както винаги сме на грешната страна!

Ой, сегичка ще потърся малко спиртное, споко, има, нема се пуашиш копиле :D А тръндиката утре май те чака тебе, че центчетата така не капят, а ако си на гривни, ужас, направо не знам как ще затвареяш устата утре , или дъвчеш сухарите купени с заработеното :whist:

С тия рубли кво друго да си купиш освен сухари и евтин спирт. Путлер толко ти дава, лицемере.

Утре си на тръстиката.

преди 1 минута, glen написа:

Операция Z очевидно разкъса световния ред и предизвика тектонски промени, които се случват както пряк, така и косвен резултат от действията на Русия.

хахахахахха ей богу, такива майтапчета само путинистки фанатици могат да измислят - още от първия ред се счупваш от смях.  Как звучи само, операция Z. 😄

току-що, Coco1 написа:

С тия рубли кво друго да си купиш освен сухари и евтин спирт. Путлер толко ти дава, лицемере.

Утре си на тръстиката.

Кефи ме как укрофилетираните  са се размечтали за спирт и тръстика, че и рубли, ба си ...  че и съвети дават , навярно са чели Дейли мейл, където представят руснаците като едва ли не видели асфалт и електрическа лампа :D 

Свободно почеши коня, бавно и без напрягане, защото може да изпуснеш кафеникавия си нефт от задното лабаво отвърстие :wub:

преди 23 минути, Тhе Monstеr написа:

Мне. Става " и аз мога така" ама такато нито е така, нито моженето е можене. Става като гаражния автомонтьор... и той можел... МОже само да изсере една торба лайна! Като Путин...

Тръгнахме от това, че според теб само западът има право да нарушава договорите си, а на Русия такова право не се полага... и стигна до ла*на и ср*не.

Пак започна да приличаш на Мирко Дваесеипървий. 

преди 1 час, teo-glavata написа:

По скоро ти ще целуваш - служителката в социални грижи! На цената на не ни интерсеува - стига стока да има в магазина

Ти за мен не се притеснявай! Аз не съм от малоумните! Пенсия 1400 лв. Имам малка фирма, доста спестявания, а и винаги мога да отида да живея при дъщеря си в Италия, и да з@еб@ тая скапана страна. Вие го мислете ,ако изобщо можете да мислите! :giggle1: На бай ви Христо му дреме на...сещай се на какво. :giggle1:

току-що, Moriati написа:

Кефи ме как укрофилетираните  са се размечтали за спирт и тръстика, че и рубли, ба си ...  че и съвети дават , навярно са чели Дейли мейл, където представят руснаците като едва ли не видели асфалт и електрическа лампа :D 

Свободно почеши коня, бавно и без напрягане, защото може да изпуснеш кафеникавия си нефт от задното лабаво отвърстие :wub:

Марширувай мекере под зоркия поглед на тавариш Путлер

Може да е анимация

Визираш Ню Йорк Пост навярно, дето поставили снимка на ударения от украински ракети жилищен блок, представяйки го за украински град ударен от руснаците ...

Визирам абсолютно всичко, публикувано на запад, няма една, едничка истина, само Тъкър Карлсън се опитва да вкара малко чиста вода, но една птичка пролет не прави, а останалите им медии и преса са безнадеждно затъпели и тенденциозни. Съжалявам само че хора, които само допреди няколко месеца не вярваха на нашите натовски медии, сега влязоха в тон с тях и наричат Путин точно както и те, с една дума демонизират го в съзвучие с модата. Ако някой е касапин в тази война това са изродите, които не се колебаят да избиват собствените си сънародници и това не е Путин, не са руснаците.

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Ти за мен не се притеснявай! Аз не съм от малоумните! Пенсия 1400 лв. Имам малка фирма, доста спестявания, а и винаги мога да отида да живея при дъщеря си в Италия, и да з@еб@ тая скапана страна. Вие го мислете ,ако изобщо можете да мислите! :giggle1:

Ауу, отново шокиран. И на този детето му избягало в прогнилия Запад, вместо в матушка Россия :D 

преди 9 минути, Moriati написа:

На 40 години, я да помисля, кое точно е на 40 години в Руската армия сега... навярно Кинжалите, или Цирконите... или Искандерите... или су-35, навярно Ка 52 или ка 50? Или ПВО системите им, трябва да са танковете Т-72 модернизирани разбира се :D , понеже т-90 са млади .. Или системите им за свръзка и РЕБ, и така нататък....:whist:

Само това ли ползват?

Само ше ти кажа че КА 52 има годишнина.

МТЛБ, БТР, БМП, ЗИЛ 131, 130, СУ-25. Не е като да нямат стара техника и не че има значение с какво ще те убият.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Само това ли ползват?

МТЛБ, БТР, БМП, ЗИЛ 131, 130, СУ-25. Не е като да нямат стара техника и не че има значение с какво ще те убият.

Остави го човека, сигурно са му дали нови опорки да учи. Де да помни "ползват старата техника, да се отърват от нея" от преди месец. 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

И на този детето му избягало в прогнилия Запад, вместо в матушка Россия

От комуниста по-голямо мекере и лицемер няма

преди 5 минути, BANKATA написа:

Само това ли ползват?

Не рабира се, но твърдението беше че се воюва с 40 годишна техника само.... А като говориш за Ка-52 не позна, 1997-ма първия опитен екземпляр полита...

За останалото, да като цяло са стари разработки, но модернизирани и произведени не преди 40 години със сигурност..... За личното въоръжение и екипировка не говорим изобщо дори...

преди 1 час, absurt написа:

Що, бе, ти лично, кога й целува ботушите последно на Русия и кой те накара да го направиш? От 30 години една отверка не сме внесли оттам, след безумното намерение на един наш министър да съди СССР веднага след обръщането на палачинката. Що не кажете, тия, дето с възторг приехте смяната на Големия брат и съответно- задника за целуване, с какво ви бърка Русия в личния живот досега? От тук нататък, ще видите какво е да ви бръкне в джоба, да ви изхвърли на борсата, да останете на студено и въобще- кон боб яде ли. Само защото не мислите със собствените си глави за собствените си интереси. Лошото е, че заради такива яхниени русофоби, ще теглим всички.

С 30 години управление на ДС агенти, малко ли е, че да искам Русия да спре да се бърка в живота ми ? 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

С 30 години управление на ДС агенти, малко ли е, че да искам Русия да спре да се бърка в живота ми ? 

И къде точно се е бъркала в живота ти на теб Русия бе, оланколууу :D .. да не са ти изяли руснаци супата, или рускиня ти е била шута жестоко а... признай си, не боли....:baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.