Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Пак пишеш глупости, но не го знаеш. Точно тук идва моята роля - да ти посоча грешката.

Защо реши, че руските

не са обновени и ги обяви за стари?

За тях си вадиш такова заключение, само защото принадлежат на страна в конфликта, която ти не поддържаш. 

Защото съм бил механик водач в казармата и знам как изглеждат произведените БМП и МТЛБ произведено '70. Същото като заловените от украинците

преди 10 минути, Coco1 написа:

Така е другари русороби

Не съм русороб. Според интереса си за едно или за друго съм фен на САЩ или на Руската Федерация.  Не е невъзможно.  А ти да не си станал фен на Кирчо Петков!?  Щом взривяват петролни бази -скоро само ракети ще останат на руските бензиностанции.

преди 3 минути, attj написа:

Не съм русороб. Според интереса си за едно или за друго съм фен на САЩ или на Руската Федерация.  Не е невъзможно.  А ти да не си станал фен на Кирчо Петков!?  Щом взривяват петролни бази -скоро само ракети ще останат на руските бензиностанции.

Русоробе и днес ли пропусна гинкобилобата. На Путлер такъв му трябваш

Всичко ще взривят в любимата ти Расия русоробе платен

преди 2 часа, _nib_ написа:

Бой с камъни и точилка за олио в Германия

https://www.flagman.bg/article/263517

И полицията както и в Берлин е напълно безмислена, както и линейките тук. Всичко е една демагогия. 

Самото обществото налага контрол. И някакъв ред.  Разбира се , закона на тълпата е не винаги прав.

https://chitanka.info/text/12595-psihologija-na-tylpite/3

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

И полицията както и в Берлин е напълно безмислена, както и линейките тук. Всичко е една демагогия. 

Самото обществото налага контрол. И някакъв ред.  Разбира се , закона на тълпата е не винаги прав.

послушни са...бетер стадо....

ся ги юрнаха за 5-та игла май....А?

Ехо, някой ще даде ли една карта? Белгород руски град ли е, къде в Русия се намира?

Ако наистина украинските нацисти са успели да влязат безпрепяствено в Русия............... сега ще стане лошо за тях. Руснаците ще ги хване здрав страх и със основание. Аз мисля, че е крайно време Русия официално да включи армията.

Шокирана съм......................Край Белгород нямат ли радари?

И да не забравя какво исках да кажа:

Интересува ме ставащото в църквата им, щото сега нацистите бягат като пилци. и идват при нас. Представете си, че почнат да правят проблеми и зулуми и в нашите църкви. Да обиждат, да крещят...........Защото една част от службите са на църковнославянски, а другата - на български. Те не харесват и двата езика. До не говорим, че може да проявят инициатива и да оберат или осквернят, не дай си Боже да запалят Руската църква в София или храма на Шипка? Ако почнат ту да обиждат сънародници, да налитат на бой?

Ние сме си у нас, те са чужденци и трябва да се държат като такива. Надявам се и, че българите няма да им позволят своеволия.........

Да имахме нормални полиция, ДАНС, д сме спокойни някак си............

Изобщо не трябваше да ги приемаме тия. Та те имат малко различни от нашите църковни порядки...........

Скоро е Великден, и тия ще ни се качат на главите. Това сме правили грешно,  онова не е така, това пък е руско.............. Не искам да мисля по празниците осоло църквите какво ще е............Страх ме е да не тръгнат да се заяждат с нашите свещеници или вярващи.......... А за 1 и 9 май............. Да не говорим за 24 май - те не го признават, бил руски празника.............

Тия трябваше да са зад огради в строго охранявани бежански лагери............ Сега ще си имаме проблеми..............

преди 4 минути, Anneliese написа:

Край Белгород нямат ли радари?

При война винаги има жертви и от двете страни. за да нямат жертви руснаците трябва да ползват оръжие за масово поразяване , обикновено ядрена бомба! А това значи половината свят изчезва.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

При война винаги има жертви и от двете страни. за да нямат жертви руснаците трябва да ползват оръжие за масово поразяване , обикновено ядрена бомба! А това значи половината свят изчезва.

Не говоря за ядрено оръжие! Питам нямат ли радари преди Белгород, че да ги прихванат с някое ПВО? Срамота е граничен град като Белгород да няма ПВО! По принцип би трябвало граничните грдове (до 50км от границата) да имат ПВО, радари ида се водят градове с особен статус и голям контрол на влизане - излизане.

Как пък социалистическа България си е вардила строго граничните градове покрай Турция и Гърция, а?

преди 8 минути, Anneliese написа:

Ехо, някой ще даде ли една карта? Белгород руски град ли е, къде в Русия се намира?

Белгород е на 40км от границата с украйна.

Това няма да остане без последствия ..

https://bg.wikipedia.org/wiki/Белгород

преди 2 минути, Anneliese написа:

Питам нямат ли радари преди Белгород, че да ги прихванат с някое ПВО?

До колкото прочетох новината, хеликоптерите са летели много ниско. Радара не вижда при много нисък полет. Както писа Богатир, няма да остане без последствия!

Дано.

Някой може ли да каже другите държави имат ли охрана на гранични градове? Май не. И моят няма, но тук никой не счита Сърбия за враг.

При малка Нидерландия , Амстердам не знам колко км до границата е, но май си е защитен, поне се надявам.  Лондон не е граничен,  но си помнят там ВСВ. Париж също. Голям късмет е извадил този град към края на войната............. С Монс обаче не знам как стоят нещата. Първият нападнат град през ПСВ. И последният освободен.

Санкт Петербург и Волгоград (ще ми се да им върнат старите имена), поне защита имат.

Горките руснаци, сигурно изстерясват от страх вече............🙏

Аз викам да се бомбардира Киев. Няколко "Кинжал" -а и с този град е свършено. И няколко укропски хеликоптери за грил.

преди 29 минути, _nib_ написа:

послушни са...бетер стадо....

ся ги юрнаха за 5-та игла май....А?

Забраниха им да носят маски, мерките отпаднаха, а собствениците на магазините, аптеките, фризьорите... викат аааа не може така. Опасно е. Аааааа.

Маска, дистанция ... Маската предпазва. В моят салон с маска и уговорен час.

Дано да не искат и захаросани, че ще е прекалено.

Деградация тотална.

Новите правила на ютуб за ситуацията в Украйна. Свободата на западният свят нали така?

photo_2022-03-31_18-50-46 (3).jpg

photo_2022-03-31_18-50-46 (2).jpg

photo_2022-03-31_18-50-46.jpg

photo_2022-03-31_18-50-44.jpg

photo_2022-03-31_18-50-43.jpg

photo_2022-03-31_18-50-42.jpg

преди 23 минути, Anneliese написа:

Ако наистина украинските нацисти са успели да влязат безпрепяствено в Русия............... сега ще стане лошо за тях. Руснаците ще ги хване здрав страх и със основание. Аз мисля, че е крайно време Русия официално да включи армията.

Шокирана съм......................Край Белгород нямат ли радари?

И да не забравя какво исках да кажа:

Интересува ме ставащото в църквата им, щото сега нацистите бягат като пилци. и идват при нас. Представете си, че почнат да правят проблеми и зулуми и в нашите църкви. Да обиждат, да крещят...........Защото една част от службите са на църковнославянски, а другата - на български. Те не харесват и двата езика. До не говорим, че може да проявят инициатива и да оберат или осквернят, не дай си Боже да запалят Руската църква в София или храма на Шипка? Ако почнат ту да обиждат сънародници, да налитат на бой?

Ние сме си у нас, те са чужденци и трябва да се държат като такива. Надявам се и, че българите няма да им позволят своеволия.........

Да имахме нормални полиция, ДАНС, д сме спокойни някак си............

Изобщо не трябваше да ги приемаме тия. Та те имат малко различни от нашите църковни порядки...........

Скоро е Великден, и тия ще ни се качат на главите. Това сме правили грешно,  онова не е така, това пък е руско.............. Не искам да мисля по празниците осоло църквите какво ще е............Страх ме е да не тръгнат да се заяждат с нашите свещеници или вярващи.......... А за 1 и 9 май............. Да не говорим за 24 май - те не го признават, бил руски празника.............

Тия трябваше да са зад огради в строго охранявани бежански лагери............ Сега ще си имаме проблеми..............

Алооо, Берковица. Алооо? Ехоооо? Има ли някого там?

Война е. Русия и Украйна, 1 месец не го ли схвана? Темата се казва даже така. Която пишеш.

преди 3 минути, Hristo52 написа:

До колкото прочетох новината, хеликоптерите са летели много ниско. Радара не вижда при много нисък полет. Както писа Богатир, няма да остане без последствия!

Браво, те го проблема.............Значи трябва да се измислят нови радари, които да прихващат ВСИЧКО!

Киев просто трябва да бъде унищожен!:angry22:

30317106e968fc609c0537ab6c3924a4.gif

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Вместо да питаш няколко пъти да беше изгледала първото клипче на Юрий най-отгоре на страницата. Всичко е обяснено.

преди 5 минути, symanbg написа:

Новите правила на ютуб за ситуацията в Украйна. Свободата на западният свят нали така?

photo_2022-03-31_18-50-46 (3).jpg

photo_2022-03-31_18-50-46 (2).jpg

photo_2022-03-31_18-50-46.jpg

photo_2022-03-31_18-50-44.jpg

photo_2022-03-31_18-50-43.jpg

photo_2022-03-31_18-50-42.jpg

Ютуб е американска фирма, какво очакваш? Да веят руски знамена ли? Те да не са като вас в България. Да целуват руски... знамена.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Браво, те го проблема.............Значи трябва да се измислят нови радари, които да прихващат ВСИЧКО!

Киев просто трябва да бъде унищожен!:angry22:

30317106e968fc609c0537ab6c3924a4.gif

Берковица не искаш ли да бъде унищожена? Пийни водичка и после пиши, защото пишеш... небивалици.

Ако съм на мястото на Путин,така ще ми причернее, че не кинжали, а темобарични бомби ще им пратя на Киев, Лвов и още няколко големи града. Киев заслужава съдбата на Дрезден!

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ютуб е американска фирма, какво очакваш? Да веят руски знамена ли? Те да не са като вас в България. Да целуват руски... знамена.

Берковица не искаш ли да бъде унищожена? Пийни водичка и после пиши, защото пишеш... небивалици.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Ако съм на мястото на Путин,така ще ми причернее, че не кинжали, а темобарични бомби ще им пратя на Киев, Лвов и още няколко големи града. Киев заслужава съдбата на Дрезден!

Що така? Не може ли обратното?

преди 6 минути, Anneliese написа:

Киев просто трябва да бъде унищожен!

Прекалено крайна си! С какво са ти виновни обикновенните хора?

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Прекалено крайна си! С какво са ти виновни обикновенните хора?

С нацизма си!

преди 3 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Аз не разбирам с кой акъл САЩ и Европа, мислят че много ще навредът на Русия! Само кретени може да мислят това.

преди 6 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Фейк. Лъжа. Блиц, какво очакваш.

Ще ти постна една снимка, все пак не разбираш български език.

Специално за русоробите.

FO87t3eWQAEFGNK?format=jpg&name=large

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.