Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 минути, tonit1968 написа:

Стига бе, всичкото проамериканско си се тиражира на воля и с големи парични постъпления. Просто тоя е толкова ниско ниво, че и тея не виждат за какво да инжектират пари в него. Слаба ракия с една дума.

То няма "силна ракия " при тях !  Всички са

едни угнетени , прости цървули !  Хвани единият прасни другият и смачкай с подметката после ! 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, _sirena_ написа:

или някой техен профил ...Откъде да дойдат "нови" ? 

То няма Нови !  Едни и същи малоумници правят профили на кг. и словоблудстват из форума. 

Този може и да е някоя реплика , понеже тези изброените от теб са ми във фризера ! Та как да ме цитират , като знаят , че не виждам нищо от участията им ? 

Върни се в началото на темата и виж кои си правят по 10 профила за час.

Чичко Путин казва "майната ти, плати ми" и му плащат.

Режимът на Байдън отмени санкциите за торове. Хммм, това означава ли, че САЩ ще купуват рубли, за да плащат за тор? Ха, ха, ха.... Ох ирония!!!!!!

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Тва звездите ли ти го казаха?

отдавна си затъпял , не се пробвай 

преди 3 минути, vpvelev написа:

Така е. Даже и име нямат време да му измислят.

Приветствам твоята Наблюдателност !   Абсолютно в целта !  

преди 1 минута, _sirena_ написа:

То няма "силна ракия " при тях !  Всички са

едни угнетени , прости цървули !  Хвани единият прасни другият и смачкай с подметката после ! 

Така е. Няма друг като Пасков. Казва, показва и доказва. Само един недостатък има - най-малкото видео праска 40 минути, средно час и нещо. Кога спи тоя човек не знам. Имах честта да се здрависам с него и да пием кой квото пие на една маса. Евала на човека.

преди 18 минути, tonit1968 написа:

Стига бе, всичкото проамериканско си се тиражира на воля и с големи парични постъпления. Просто тоя е толкова ниско ниво, че и тея не виждат за какво да инжектират пари в него. Слаба ракия с една дума.

снишаващите се по- ниско от тревата, тръгнали да коментират разни нива :lol6:

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Върни се в началото на темата и виж кои си правят по 10 профила за час.

Оп .... профелчето да не е твое , че се оправдаваш така засегнато ? 

преди 2 минути, _sirena_ написа:

отдавна си затъпял , не се пробвай 

Тъп не се става- тъп се остава!

току-що, _sirena_ написа:

Оп .... профелчето да не е твое , че се оправдаваш така засегнато ? 

Нали си големата познавачка, пробвай се.

преди 1 минута, insec написа:

Бегай бе, присмял се хърбел на щърбел.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Така е. Няма друг като Пасков. Казва, показва и доказва. Само един недостатък има - най-малкото видео праска 40 минути, средно час и нещо. Кога спи тоя човек не знам. Имах честта да се здрависам с него и да пием кой квото пие на една маса. Евала на човека.

Уважавам го , само не му харесвам и аз това , че много разтяга "баницата " ...Малко по-сбито , ако ги прави анализите и да не се разтяга в ненужни посоки ще е супер.   Мен това ме отказа да го гледам .... честно казано ... Иначе всичките му попадения са точни. 

Колоритен израз и право в целта.   Но както казах "пресолява " в обясненията .

преди 4 минути, insec написа:

ще ви снишим набързо всичките 

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Нали си големата познавачка, пробвай се.

за да си изпросиш какво да е действие от моя страна е нужно първо да ми запалиш интереса и да ми възбудиш любопитството !

И по двете линии нямаш никакви шансове !

ОТДАВНА ! 

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Уважавам го , само не му харесвам и аз това , че много разтяга "баницата " ...Малко по-сбито , ако ги прави анализите и да не се разтяга в ненужни посоки ще е супер.   Мен това ме отказа да го гледам .... честно казано ... Иначе всичките му попадения са точни. 

Колоритен израз и право в целта.   Но както казах "пресолява " в обясненията .

Викаш, като записука и на теб ти иде да го сриташ. В топките... поне да знаеш що писка. 😆

току-що, Тhе Monstеr написа:

Викаш, като записука и на теб ти иде да го сриташ. В топките... поне да знаеш що писка. 😆

не знам защо ми пробутваш твоите асоциации за мои 

преди 6 часа, absurt написа:
преди 6 часа, G_A_G_O_V_69 написа:

Може и да си прав, сигурно е че е руска инисциаровка, иначе наистина звучи невероятно но факт.☹️

И какъв може да бъде мотива? Какъв им е интереса на руснаците да признаят, че са пропуснали врага да навлезе на тяхна територия?

мъка мъка... .  :giggle1:

преди 7 часа, A.com написа:

Даваш на руската централна банка евро, за да ти даде тя рубли и ти да ги дадеш на Русия, за да си платиш газа. :D

Само на мен ли ми се  струва че за държавите потребители на газ, абсолютно нищо не се променя ? :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

Само на мен ли ми се  струва че за държавите потребители на газ, абсолютно нищо не се променя ? :) 

Само за путинистите, тва е гениален финасов ход, който ние просто сме тъпи за да разберем.

преди 3 минути, miro20 написа:

мъка мъка... .  :giggle1:

Май не е баш така. 

Като ти изпраска курс различен от реалния си чист грабеж. Те точно това правят в момента.

току-що, BANKATA написа:

Като ти изпраска курс различен от реалния си чист грабеж. Те точно това правят в момента.

Даже не ме интересува на какъв курс ще си смятат рублата. Нали примерно държавата Х се е договорила за цена 100$ примерно. Плаща 100$ . руската централна банка или която и да е там, да си обменя  в тугрици ако иска. държавата Х не я интересува това. :)

преди 4 минути, miro20 написа:

Да,само на укротролите платени им се привижда това 😄 

Ако беше така нямаше толкова да опищят орталъка ни Шолц ни макарончика, за останалите да не говорим 😏..

Но ти явно си по голям разбирач от тях,нали 😅

току-що, miro20 написа:

Даже не ме интересува на какъв курс ще си смятат рублата. Нали примерно държавата Х се е договорила за цена 100$ примерно. Плаща 100$ . руската централна банка или която и да е там, да си обменя  в тугрици ако иска. държавата Х не я интересува това. :)

Бисеров, сопри се,ще ни умориш от смях.. Направо си роден за Уолстрийт,но Уолстрийт джърнъл 😄😄😄

преди 11 минути, Тhе Monstеr написа:

Защото Мога!

Можеш само да ми олижеш пръстите 

пак е нещо , кво 

преди 4 минути, Moriati написа:

Да,само на укротролите платени им се привижда това 😄 

Ако беше така нямаше толкова да опищят орталъка ни Шолц ни макарончика, за останалите да не говорим 😏..

Но ти явно си по голям разбирач от тях,нали 😅

Бисеров, сопри се,ще ни умориш от смях.. Направо си роден за Уолстрийт,но Уолстрийт джърнъл 😄😄😄

"Не знам как е, ама не е така" 

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

ние просто сме тъпи за да разберем.

Така е !  Късно е да го разбирате !  ЩЕ ГО УСЕТИТЕ !

276165715_4992387347535920_6903600896288173594_n.jpg

преди 1 час, tonit1968 написа:

Еми не знам кога се плаща за руските ресурси. На месец ли, на тримесечие ли, нямам идея. Идеята им на гадовете беше, че газ ще тече, ще се плащат сметките в банките, но русия няма как да ги ползва тея пари. И демек докато траят санкциите русия да не получава пари за стоката си. Което е малоумно някак си. Как да е бумеранга се връща . И имам гадното чувство, че лошият Путин прави гамбит с коня и Укра е просто началото на един доста гаден план за горките посерковци байданчовци и техният долар. Совите не са това, което са, нали знаете?

Не всички банки бяха санкционирани. И това е известно от месец. Именно за да продължи купуването на газ. С елементарни неща не си запознат, тръгнал да обяснява как работи света. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.