Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Moriati написа:

Скоро ще видиш,не се кахъри вместо Шолц, човека има съветници икономисти,тролопитеци не му требват 😏

Аха.. добре.. скоро... ЩЕ видя....  при вас първо вървят полюциите , после аргументите /ако въобще има такива/ :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

И му се получава, като гледам Синдбад как се е вдъхновил.

В техните бълнувания и Киев вече е превзет, и Украйна окупирана, а след още някой ден и целия свят смачкан от чепика на путкин. Психолозите направо цъкат с език.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Аз какво ви казах ???

Ко ко ко рече, каякчия медалист гребец укробоец 😄😄 

Та ко викаш си завършил,гребане с лъжица в празна паница и ловене на мухи с плувка  😏

току-що, miro20 написа:

после аргументите

За аргументите не се кахъри.

Разгромиха ги на Киев и пак са победители.

С интерес чакам да видя, как ще аргументират победа за Мадараша, когато украинския флаг се развее над Севастопол.

преди 1 минута, miro20 написа:

Аха.. добре.. скоро... ЩЕ видя....  при вас първо вървят полюциите , после аргументите /ако въобще има такива/ :giggle1:

Гледай гледай,може да позвъниш да успокоиш укрите и ЕС с твоите мозъчно черепни напъни дори, специалисте 😄😄

преди 1 минута, Moriati написа:

Гледай гледай,може да позвъниш да успокоиш укрите и ЕС с твоите мозъчно черепни напъни дори, специалисте 😄😄

Ко каза ? :giggle1:

преди 2 минути, insec написа:

В техните бълнувания и Киев вече е превзет, и Украйна окупирана, а след още някой ден и целия свят смачкан от чепика на путкин. Психолозите направо цъкат с език.

Цъкат ти по скоро няколкото мозъчни клетки от напъна на сфинктера ... Психолог се и изкара,ба си и смешниците 😄😄😄

преди 5 минути, Moriati написа:

Да, а това стабилизира рублата повишавайки търсенето и..а повишено търсене,повишена цена,повишена цена по силна икономика и ввп и так далеч точно по методиката на запада с нейния долар,фунт,евро и сие... Мдам

И са събуди потен викаш...

Това може и да има някакъв скромен ефект, но за целта Русия трябва да направи врътката не само с неприятелските държави, а с абсолютно всички. И пак да кажа, че ефекта ще е временен и скромен. Много скромен... да не казвам мижав.

преди 1 минута, miro20 написа:

Ко каза ? :giggle1:

Викам не мучи, а позвъни да успокояваш Шолц и сие трътко 😏😏

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Разгромиха ги на Киев и пак са победители.

мернах из украинските коментари как рашаТВ оповестява войната ... Нещо от рода... - "нашите освободителни сили гордо и победоносно отстъпват, докато  ВСУ  страхливо , позорно  и колебливо настъпват "

:giggle1:

току-що, Moriati написа:

Викам не личи, а позвъни да успокояваш Шолц и сие трътко 😏😏

защо си толкова заблуден - на бас че си извън ЕС и се информираш от пропагандни медии

преди 1 час, _sirena_ написа:

ти ли бе ?

ти с едното око завърташ гайки , с другото търсиш какво съм напечатала ! 

работел той ... и работата ви такава - Никаква .

централен нападател😄

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

И са събуди потен викаш...

Това може и да има някакъв скромен ефект, но за целта Русия трябва да направи врътката не само с неприятелските държави, а с абсолютно всички. И пак да кажа, че ефекта ще е временен и скромен. Много скромен... да не казвам мижав.

Да,и го прави,Китай, Индия, Турция,Иран се включи също Саудитите с Китай за юани,  Пакистан проявява интерес,  Венецуела, Бразилия и други също се отглеждат... Такива ми ти неща.. ЕС нека се опъва за газа в рубли,скоро ще клекнат, нямат друг избор,или това или студ и икономически срив за доста от тях .

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

защо си толкова заблуден - на бас че си извън ЕС и се информираш от пропагандни медии

Заблуден си ти, по ника ти дори се вижда... 

Да,и го прави,Китай, Индия, Турция,Иран се включи също Саудитите с Китай за юани,  Пакистан проявява интерес,  Венецуела, Бразилия и други също се отглеждат... Такива ми ти неща.. ЕС нека се опъва за газа в рубли,скоро ще клекнат, нямат друг избор,или това или студ и икономически срив за доста от тях .

те са се договорили да не спират газа и нефта още преди войната иначе да са полетели вече ракетите.

Заблуден си ти, по ника ти дори се вижда... 

предполагам знаеш, че е доста умно, другите да те мислят за по тъп отколкото си - та къде си

току-що, Без умствен капацитет написа:

предполагам знаеш, че е доста умно, другите да те мислят за по тъп отколкото си - та къде си

Да, само дето първо трябва да докажеш че в случая е точно така,засега не успяваш 😏

преди 4 минути, Moriati написа:

Китай, Индия, Турция и Иран ще плащат с рубли? :wub:

преди 1 минута, Pifi Pedolino написа:

те са се договорили да не спират газа и нефта още преди войната иначе да са полетели вече ракетите.

Разбира се, но не очакваха отговора на Русия за санкциите им.. мислеха че Русия ще клекне,или няма да им отговори тежко, ама тцък,удариха на камък,и сега си блъскат главите в него...

Да, само дето първо трябва да докажеш че в случая е точно така,засега не успяваш 😏

от къде си  - защо така упорито бягаш от този въпрос

току-що, Тhе Monstеr написа:

Да,договарят се да ползват своите си валути във взаимната търговия,обхождайки западните валути... Например Китай купува газа за рубли, а руснаците купуват от Китай стоки за юани...за другите подобни схеми в съответните им валути, или юани.. 

Ако не знаеш,юана е срвд резервните световни валути...

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

те ще плащат в каквото си изберат, може и с тяхната си валута

преди 3 минути, Moriati написа:

Разбира се, но не очакваха отговора на Русия за санкциите им.. мислеха че Русия ще клекне,или няма да им отговори тежко, ама тцък,удариха на камък,и сега си блъскат главите в него...

нема да умрат толкова ще седят малко на режим на тока и още неколко други режима ,едно време като висехме с режима да не би да умрехме.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

от къде си  - защо така упорито бягаш от този въпрос

Откъде съм или къде съм ... Не мисля че това е твоя работа,но съм от Делиормана а съм в Албиона .. 

😏

преди 3 минути, Moriati написа:

Да, а това стабилизира рублата повишавайки търсенето и..а повишено търсене,повишена цена,повишена цена по силна икономика и ввп и так далеч точно по методиката на запада с нейния долар,фунт,евро и сие... Мдам

Не съм специалист по валута, но защо една валута е по скъпа от друга, логиката е че тя е обезпечена с повече активи на банката, като ценни метали или акции, газ петрол. Руската Рубла е обезценена мисля изкуственно, но това беше до сега, когато се търгуваше изцяло с долари и евро. Сега обаче Рублата мисля ще дръпне нагоре в курса си, защото Русия е богата на злато и ценни метали както и на газ и петрол, но затова трябва да се повиши търсенето и, това прави и Путин в момента. Сега когато долара и еврото ще се търсят относително по малко от преди, тоест по малко банки ще обезпечават долара и еврото с злато и ценни метали, защото по малко ще се търгува с тях, и по малко ще бъдат в обръщение по малко банки ще ги прибират.

току-що, Moriati написа:

Откъде съм или къде съм ... Не мисля че това е твоя работа,но съм от Делиормана а съм в Албиона .. 

😏

туркиш значи

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.