Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 24 минути, Тhе Monstеr написа:

Руските суперчудеса ги гледаме само в ютуб. В Украйна виждаме само старо желязо. В Сирия същото. КОличества от СССР. Да беха прежалили поне малко от новото и страшното, щом ще стряскат запада. Да, ама новото и страшното е в бутикови размери. 😆 КОлкото за ютуб пропаганда.

Нали ако вкарат нова техника ще им секнат продажбите като видят що за стока са.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Profruit написа:

Имах колега на име Лев. Москвич и жена му московчанка. Влюбиха се в България и на пенсия заминаха да живеят в Сандански. Лев по повод "тенекиите на Путин" ми казваше една и съща фраза: "Може и да си живял 6 години в Москва, но за Русия мисли като за Горна Волта с атомни бомби".

Путин силно е надценил армията си и силно подценил украинската. Украинската е възприела натовските стандарти. Там командира на място взема конкретно решение. При Путин тече сталинската система. Централизирано, вертикално, отгоре. Затова и имат толкова обити генерали и висши офицери на фронта. Путин (Сталин) пита Шайгу (Жуков) - какво е положението и кога ще получа резултатите. Резултат няма и кой е виновен? Шайгу (Жуков). Историята ще завърши като финската война 1939г. Колосът ще се окаже отново на глинени крака.

Путин може да мачка. Той размаза Грозни, размаза Алепо, Цхинвали в типичната азиатска жестокост. Това прави с граничните градове в Украйна. Майка му е жива. Над 90 години. Живее сама в Грузия в порутена къща зад два плета телена мрежа. Тайна номер едно, а две е, че е онкоболен на щитовидната жлеза и приема шамански вани с кръв от рогата на алтайски елени по рецепта на Шойгу.

Хахахаха,изСраел каза и отсече, в типично комичния стил на Зеленопръдлю,дето се биеше в гърдите с първата по сила уж армия в Европа, а сега реве като насран че всички го били предали на заколение пред москалите... 

Иронията е в това че суфльорчетата му продължават да се множат, но очаквано скоро ще млъкнат и зареват също като кумира си комедиант 😏 

А това че укрите се бият добре , е факт, все пак там половината са руснаци, а останалите смесени руснаци... Но нямат шанс,малко по малко ,Сант по сант,четвъртития Калибър влиза изотзад 😄😄

П.С да не се бърка с гои, това е съвсем друга бира...

преди 3 минути, Moriati написа:

Брей,и колко си служил дарагой,и като какъв 😏😄 А и кога също е резонен въпрос... Вярвай ми,има с какво да се уплашил... Войната не е като казарма просто... Казвам ти го от  височината на 15 годишния си стаж в армията...

Ти да не си водил война бе, пиле шарено? Ти си бил на служба. Войната ти е много чуждо нещо, иначе нямаше да си в Англия. Войната иска стискане на зъби и живот в мизерия, а не кво да краднем от артелната... руския начин- солдата кучета го яли! Имаме много. Имате корец отзад.

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Ти да не си водил война бе, пиле шарено? Ти си бил на служба. Войната ти е много чуждо нещо, иначе нямаше да си в Англия. Войната иска стискане на зъби и живот в мизерия, а не кво да краднем от артелната... руския начин- солдата кучета го яли! Имаме много. Имате корец отзад.

Киртак,много ревеш за малкия опит и стаж който имаш както житейски, така и военен.. Не те знам на какви опиати си, но алкохолизма явно те вкарва в заблуждение както относно другите,така и за руснаците и армията им...

Спри се докато е време... Такива фасони може да развиваш пред други,но пред мен не минават.... 

П.С Спомням си какви ги ревахте тука за азерите когато беше войната в Карабах, аз тогава ви говорех спрете с илюзиите,и кво.. кой беше прав .. 

Помня и бойните действия в Либия какви ги плещехте,турците това,онова, и Ко стана бее момо а..

За Сирия и Идлиб да напомням ли пак 

И накрая,насрани насрани пак наглеете сега ..

преди 8 минути, Moriati написа:

Хахахаха,изСраел каза и отсече, в типично комичния стил на Зеленопръдлю,дето се биеше в гърдите с първата по сила уж армия в Европа, а сега реве като насран че всички го били предали на заколение пред москалите... 

Иронията е в това че суфльорчетата му продължават да се множат, но очаквано скоро ще млъкнат и зареват също като кумира си комедиант 😏 

А това че укрите се бият добре , е факт, все пак там половината са руснаци, а останалите смесени руснаци... Но нямат шанс,малко по малко ,Сант по сант,четвъртития Калибър влиза изотзад 😄😄

П.С да не се бърка с гои, това е съвсем друга бира...

За всеки който говориш е на мястото си и му тежи думата, само ти като мекеренце си у въздуха и подпръдваш. 

преди 4 минути, Moriati написа:

Такива фасони може да развиваш пред други,но пред мен не минават...

Нещо си пръц пръц

току-що, Hristo52 написа:

Русоробе много старо инфо разнасяш

преди 4 минути, Coco1 написа:

За всеки който говориш е на мястото си и му тежи думата, само ти като мекеренце си у въздуха и подпръдваш. 

Тежала му навярно само кухата кратуна,както и на теб ти тежи твоята... Келешлъка вади пред майка си, не пред мен смешко 😏

преди 8 минути, Moriati написа:

Киртак,много ревеш за малкия опит и стаж който имаш както житейски, така и военен.. Не те знам на какви опиати си, но алкохолизма явно те вкарва в заблуждение както относно другите,така и за руснаците и армията им...

Спри се докато е време... Такива фасони може да развиваш пред други,но пред мен не минават.... 

П.С Спомням си какви ги ревахте тука за азерите когато беше войната в Карабах, аз тогава ви говорех спрете с илюзиите,и кво.. кой беше прав .. 

Помня и бойните действия в Либия какви ги плещехте,турците това,онова, и Ко стана бее момо а..

За Сирия и Идлиб да напомням ли пак 

И накрая,насрани насрани пак наглеете сега ..

Тоо е в Нирвана. Неам друго обяснение.

преди 18 минути, absurt написа:

Хи,хи! Той и Мирча уж е запасен офицер, и  Реджепа бил завършил военно училище, и па-па Сосо го дава ястреб, ама сте силни само зад клавиатурата. Никой и на сън не помисля да хване влака и да отиде в Украйна. Яхниени герои.

Минали са те покрай военни училища, особено мирча от село рупча... А кокото е просто една Ко о Ко шка..

Минахте ли вече темата за бюти-блогърката от Мариупол, Марьяна Вышемирская ?
Родилката от снимките след обстрела на родилния дом в Мариупол ?
https://www.youtube.com/watch?v=UNVPBGyKmzE

марьяна вышемирская

току-що, Moriati написа:

Тежала му навярно само кухата кратуна,както и на теб ти тежи твоята... Келешлъка вади пред майка си, не пред мен смешко 😏

Фръц фръц и пръц пръц, казах ти че си въздушен. Расия ама зад компа в Англия мекеренце

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 27 минути, Anneliese написа:

Не че нещо, но си намерих същия тапет за компютъра като на Путин (хареса ми). И аз имам голям монитор, взех си уж най - големият размер от снимката,който намерих в интернет и пак не ми покрива целия монитор, по двата  края има черен фон. Не знам колко ми е монитора. Някоя добра душа знае ли откъде да си намеряа въпросния тапет в още по - голям размер?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Putin_fuel_spill.jpg

https://www.google.bg/search?sa=G&hl=bg&tbs=simg:CAQSqwIJyJt7xftfMJQanwILELCMpwgaOgo4CAQSFLQhhDmVB503izfkLvcqgh_19GJsUGhplw80PuzF_12miqjqKwuUNwbfhQyyvS7d84UiAFMAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgSrw2ZCDAsQne3BCRq_1AQokChJ0b3VyaXN0IGF0dHJhY3Rpb27apYj2AwoKCC9tLzBwZ2w5CikKFmJ5emFudGluZSBhcmNoaXRlY3R1cmXapYj2AwsKCS9tLzAxc3FueAooChZjbGFzc2ljYWwgYXJjaGl0ZWN0dXJl2qWI9gMKCggvbS8wZHZoOQooChVtZWRpZXZhbCBhcmNoaXRlY3R1cmXapYj2AwsKCS9tLzAxaHQxcgoYCgVuaWdodNqliPYDCwoJL20vMDFkNzR6DA&sxsrf=APq-WBtvkXrKbuDLO6yj-DCEH4wIjSTBdg:1648843559252&q=кремль+на+рабочий+стол&tbm=isch&ved=2ahUKEwikp4711PP2AhU4R_EDHZ4sAJwQ2A4oAXoECAEQMw&biw=1524&bih=697&dpr=1.25

00e119d8c02ecec8be843282281d57c2.gif

http://wallpapers-image.ru/1920x1080/celebrity/men/oboi-prezident-rossii-vladimir-putin-premer-ministr-dmitrij-medvedev-skachat-1920x1080.php

преди 20 минути, absurt написа:

Хи,хи! Той и Мирча уж е запасен офицер, и  Реджепа бил завършил военно училище, и па-па Сосо го дава ястреб, ама сте силни само зад клавиатурата. Никой и на сън не помисля да хване влака и да отиде в Украйна. Яхниени герои.

Много си далеч другарко . И не уж, а съм си . И съм обучавал новобранци . И съм стрелял със една камара оръжие, даже не помня вече какви. Но до гаубица включително  като част от разчет.

Много , много си далеч.  И колкото по надалеч си , толкова повече се излагаш с простотиите си .

Научи се да имаш малко уважение към хора към които си на светлинни години по дадени теми.

Според теб това че никой от чужбина /не броим наемниците/ не участва във войната  е страхливец,  е огромна твоя заблуда .

Как да ти кажа това по деликатно че да не се обидиш, колко ти е детинско и наивно мисленето с подобни намеци и картинки от интернет, сякаш говоря на 8 годишно дете...

Хал хабер си нямате какво е оръжие, какво е война.

Едва ли ще разбереш защо аз не ти отговарям с реципрочни детински глупости - ами върви ти да трепеш нацисти бандеровци.

За теб в момента това е чесане на крастата, словоблудства с клавиатурата.

Именно ти демонстрираш че си някаква клавиатурна  залъгалка която коментира като пубер кой по по най, и се заяжда като малко хлапе.

И само за да оправдава генооцида на един новофюрер.

:hit:

На нивото на оная нацистка по горе си .

Затова услужлиово дадох линк с тапети и снимки . Винаги съм готов да помогна на дами да маструбират , защото сте на точно това ниво. Не по горе.

Запомни го . Това ви е нивото и там ще си останете.

:hush:

преди 15 минути, Недко написа:

Минахте ли вече темата за бюти-блогърката от Мариупол, Марьяна Вышемирская ?
Родилката от снимките след обстрела на родилния дом в Мариупол ?
https://www.youtube.com/watch?v=UNVPBGyKmzE

марьяна вышемирская

порезано очень. где "полный метр" без купюр?

:giggle1:

преди 2 минути, miro20 написа:

http://wallpapers-image.ru/1920x1080/celebrity/men/oboi-prezident-rossii-vladimir-putin-premer-ministr-dmitrij-medvedev-skachat-1920x1080.php

Много си далеч другарко . И не уж, а съм си . И съм обучавал новобранци . И съм стрелял със една камара оръжие, даже не помня вече какви. Но до гаубица включително  като част от разчет.

Много , много си далеч.  И колкото по надалеч си , толкова повече се излагаш с простотиите си .

Научи се да имаш малко уважение към хора към които си на светлинни години по дадени теми.

Според теб това че никой от чужбина /не броим наемниците/ не участва във войната  е страхливец,  е огромна твоя заблуда .

Как да ти кажа това по деликатно че да не се обидиш, колко ти е детинско и наивно мисленето с подобни намеци и картинки от интернет, сякаш говоря на 8 годишно дете...

Хал хабер си нямате какво е оръжие, какво е война.

Едва ли ще разбереш защо аз не ти отговарям с реципрочни детински глупости - ами върви ти да трепеш нацисти бандеровци.

За теб в момента това е чесане на крастата, словоблудства с клавиатурата.

Именно ти демонстрираш че си някаква клавиатурна  залъгалка която коментира като пубер кой по по най, и се заяжда като малко хлапе.

И само за да оправдава генооцида на един новофюрер.

:hit:

На нивото на оная нацистка по горе си .

Затова услужлиово дадох линк с тапети и снимки . Винаги съм готов да помогна на дами да маструбират , защото сте на точно това ниво. Не по горе.

Запомни го . Това ви е нивото и там ще си останете.

:hush:

Баф мааму, ти страхотно се описа, бре Мирчо!

Все едно аз те описвам!

Бравус!

преди 40 минути, Profruit написа:

по повод "тенекиите на Путин" ми казваше една и съща фраза: "Може и да си живял 6 години в Москва, но за Русия мисли като за Горна Волта с атомни бомби".

И аз от години говоря че има огромна разлика между путинофилите дето руски четат с гугъл транслейт, които не са били никога в Русия или най много на екскурзийка,които  не познават историята от миналото какво е отношението към нас, които в добавка са ЕДНОВРЕМЕННО и на 99% с изпрани мозъци от соц пропаганда,. .. със тези като мен, които са истински русофили, колкото и невероятно да звучи.

Тези които говорят и четат прекрасно руски, котио са живели там с години ,които имат приятели и гаджета и рускини и украинки и т.н. , които имат по добри оценки в училище и в институти по руски език и литература и от руснаците, които  могат да цитират наизуст поне едно или няколко руски  стихотворения, които имат любими литературни руски произведения, и които обаче на първо място са българи,които ценят своята история и не си затварят очите за лъжите спрямо руската политика и влияние.

Странно защо обаче последните ни наричат русофоби :)  

преди 46 минути, Profruit написа:

Тайна номер едно, а две е, че е онкоболен на щитовидната жлеза и приема шамански вани с кръв от рогата на алтайски елени по рецепта на Шойгу.

Има съвсем реални разследвания  по тази тема :

"Мы просто зашли на официальный сайт госзакупок и обнаружили там контракты с российским государством Центральной клинической больницы, государственного учреждения. Это не частная клиника, это больница, где лечится Путин. <...> Мы нашли документы, которые охватывают период с 2016 по 2020 год, и в этот период хирург-онколог уже с Путиным постоянно был"

Журналист "Проекта" Михаил Рубин – о том, как издание делало расследование о здоровье Путина (https://d2hiugrypd3wgw.cloudfront.net/a/onkolog-s-2016-goda-lor-kak-minimum-s-2014-goda-zhurnalist-proekta-o-tom-kak-gotovilos-rassledovanie-o-problemah-zdorovya-putina/31781797.html?utm_medium=proxy&utm_campaign=otf&utm_source=otf)

https://www.currenttime.tv/a/onkolog-s-2016-goda-lor-kak-minimum-s-2014-goda-zhurnalist-proekta-o-tom-kak-gotovilos-rassledovanie-o-problemah-zdorovya-putina/31781797.html

https://www.proekt.media/investigation/chem-boleet-putin/#kon

преди 3 часа, A.com написа:

Това, което съм описал означава едно единствено нещо - рублите не напускат Русия.
Когато Германия си купи рубли, с които да плати на Швеция за доставената стомана, а Швеция плати на Бразилия за доставеното кафе, Бразилия плати на Китай за нещи друго, тогава ще се сбъдне мечтата "рублата уби долара/еврото". До тогава... мечтите са безплатни.

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk

Е, въпреки очевидните вопли и рев на някои рубладжии , очевидно не само аз си мисля че за държавите клиенти на газ, РЕАЛНО погледнато, нищо не се е променило спрямо плащанията :)

преди 2 часа, absurt написа:
преди 2 часа, Тhе Monstеr написа:

Само ти ли не разбра, че никой няма да плаща с рубли и Путя клекна по въпроса. До тук с топките. Както казах, Путин няма ресурс да играе с високи залози и затова постоянно блъфира. Неуспешно.

Ами, явно само аз не съм разбрала. Днес в новините казаха, че бил подписал указа и влязло в сила. Ще съм ти благодарна, ако ми дадеш някакъв линк към официален източник? 

Какво по официално от : http://kremlin.ru/events/president/news/68094

:)

https://d2hiugrypd3wgw.cloudfront.net/a/putin-gaz-rubli/31779737.html

/облак/

Цитат

.....в документе объясняется, что иностранные покупатели будут делать переводы по-прежнему в иностранной валюте на специальные валютные счета в "Газпромбанке", а затем банк будет заниматься ее продажей на торгах Московской биржи. Далее переведенные в рубли средства будут зачисляться на рублевый счет иностранных покупателей в том же "Газпромбанке", а после этого переводиться на рублевый счет "Газпрома".

Подчертал съм в червено .т.е. за клиента абсолютно нищо не се променя, освен банката към която ще правят превода.  Ако преди е можело през много други, сега само през "газпромбанк" . Останалите превалутирания и конвертиране в тугрици, рубли, юани, бла бла бла... ги прави не клиента а БАНКАТА.

Това е :)

преди 1 час, miro20 написа:

порезано очень. где "полный метр" без купюр?

Вторият линк е към всички отговори на Гугъл на въпроса "Марьяна Вышемирская"
Ако имаш линк към по-пълно видео, давай го, моля !

преди 1 час, miro20 написа:

https://d2hiugrypd3wgw.cloudfront.net/a/putin-gaz-rubli/31779737.html

Подчертал съм в червено .т.е. за клиента абсолютно нищо не се променя, освен банката към която ще правят превода.  Ако преди е можело през много други, сега само през "газпромбанк" . Останалите превалутирания и конвертиране в тугрици, рубли, юани, бла бла бла... ги прави не клиента а БАНКАТА.

Това е 

Я да проверим ... Дали досега операциите не са били в кореспондентски сметки в западна банка,
на територията на западна държава, и която сметка е достъпна за "замразяване" от запад ...
И дали вече (занапред) не е в сметки на "Газпромбанк" на територията на Руската Федерация,
които са недостъпни за "замразяване".
И дали ... (дори и за клиента да изглежда (почти) същото),
за държавата-санкционер и за Държавата-Хегемон
не е обидно и недопустимо заобикаляне на санкциите им ...

А е санкции за газа няма бре - колко пъти ще ви се повтаря едно и също, баси зомбитата братче.

преди 1 час, absurt написа:

----------

Страх ги е да отидат. "Съюзниците им" укро-нацисти може да ги посрещнат с по един пълнител в краката.

преди 7 минути, gagodrago написа:

----------

Страх ги е да отидат. "Съюзниците им" укро-нацисти може да ги посрещнат с по един пълнител в краката.

Ти ще ходиш ли в Русия доброволец и да прочистваш света от укро-нацисти ? 

преди 1 час, Недко написа:

Ако имаш линк към по-пълно видео, давай го, моля !

Аз питам теб бре.  :hit:

Именно защото това е манипулирано с изрязани реплики,видео.

Що цитираш такова   ??

преди 1 час, Недко написа:

Я да проверим ... Дали досега операциите не са били в кореспондентски сметки в западна банка,
на територията на западна държава, и която сметка е достъпна за "замразяване" от запад ...
И дали вече (занапред) не е в сметки на "Газпромбанк" на територията на Руската Федерация,
които са недостъпни за "замразяване".
И дали ... (дори и за клиента да изглежда (почти) същото),
за държавата-санкционер и за Държавата-Хегемон
не е обидно и недопустимо заобикаляне на санкциите им ...

Не знам, ти кажи ДАЛИ или НЕ Е ДАЛИ . :)   Ама конкретно.

Защото пак казвам, за държавите клиенти, нещата с абсолютно нищо не са променени относно плащането във валута .

преди 1 час, gagodrago написа:
преди 3 часа, absurt написа:

----------

Питай Копейкин  . По скоро... кажи му пак да отиде в Украйна :)

И да видим какво ще стане   :)

Но пък репликата ти за "уронацисти" ми напомни да ти припомня че...  те дори не влязоха в Радата, имат около 1.5 % гласували за тях

На фона на нашите националисти, дето имат около 4 % , трябва ли да смятаме България за нацистка държава ?

Която Путлер май трябва да освободи ? да денацифицира и девоенизира ?

:giggle1:

И един друг аспект на ситуацията... Какво щеше да стане, ако Ердоган се бе възмутил за оня дето риташе и дърпаше бабички на границата с Турция ?

Че и беше действащ министър.Военен министър.

Какъв по удобен повод за вкарване на маскирани зелени човечета, тежковъоръжени с полумесеци на реверите, които да превземат селца и градове в кърджалийско ?

И да ни "освобождава от нацистката фашистка хунта която е на власт " ???

Виждам как такива като вас ще реват за "правото на владение на земи които една бивша империя е владяла 5 века ! "

Греша ли нещо ?

преди 19 минути, miro20 написа:

Питай Копейкин  . По скоро... кажи му пак да отиде в Украйна

а той тоя клоун, толкова е и ходил в Украйна - не видях някакви доказателства за това негово приключенийце.

преди 9 часа, Profruit написа:

Какво мислят израелтяните за войната?

Израел прави НАЙ–ДОБРИТЕ дронове/имат изключително добре виждащи очи ,дори в мъгла ,пушек,24 часа във въздух ,14000 м височина.При загуба на връзка автоматично се завръща/;патрулиращи управляеми катери без екипаж;работят върху роботи -танкове и т.н..А ,съвременната  и бъдеща война ще бъде основно технологическа.

преди 8 часа, Тhе Monstеr написа:

Когато Украйна стане част от ЕС, ще можем да си ходим все едно отиваме до Бургас. За Раша, ходенето по голема нужда ще трябва да се съгласува с КГБ. Разрешение от по- комуниста. Ако не сереш в гащите.

Няма спор ще има разделение на Украйна. Може би като в Корея. Тогава ще убиват руснаците бягащи на запад от руските граничари .Сега още не са забранили влака за Хелзинки , който постоянно е  пълен от руснаци ,  заради страх от мобилизация.

Добрата новина е ,че ОПЕК увеличава ПЛАНУВАНО добива на нефт, САЩ освобождава в продължение на 6 месеца  ГОЛЕМИ количества от резерва нефт ,започва да прилага стимули за увеличаване на добива на петрол и газ. Ако и сделка между Русия и Индия има с 35 долара по-евтино ,значи ще има рязко намаляване на цената на нефта. Ако и нашето правителство направи ДОБЪР контрол за цената на Лукоил /малко се съмнявам/ значи цената на горивата трябва да спадне!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.