Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, miro20 написа:

Та.. чудя се, защо никой не пита, след като това е руска нефт, т.е. "уралс", цената и падна драстично , следователно би трябвало всичките тези огромни обеми от рафинерията и от чакащите танкери, да са на по ниска цена.

Обаче... видяхме какво стана.. оправдаха се с вдигането на цената на международните пазари, но това е нефт "брент" , а не ефтината руска "уралс".

Кой ще разследва таи огромна спекула ??

Чудя се защо бай Каскет и преди него Цацаратурата не разследваха огромната спекула в Нефтохим-а по времето, когато Боко беше партньор на белот с шефа на Лукойл България - Вальо Златев?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Anneliese написа:

Той ти говори, че в БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКИВА ДЕТСКИ ВОЕНИЗИРАНИ ОРГАНИЗАЦИИ!

И какво общо има това ? По горе добавих по конкретно за управлението . У нас си имахме до ниво военен министър и т.н.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Чудя се защо бай Каскет и преди него Цацаратурата не разследваха огромната спекула в Нефтохим-а по времето, когато Боко беше партньор на белот с шефа на Лукойл България - Вальо Златев?

Тогава имало ли е такава огромна разлика между марките "брент " и "уралс" ??

преди 22 минути, miro20 написа:

Много си зле другаркооо, много :)  Каква е тая комплексарщина и злоба, идея си нямам. Това путинизма трябва да се приравни към психичните заболявания :giggle1:

Путинизма, маоизма, сталинизма... това СА психични заболявания и те отдавна си имат име- Стокхолмски синдром. Страхът от насилника е толкова голям, че започваш да го обожествяваш и в тази си заблуда, мислиш че това е любов.

преди 10 минути, miro20 написа:

Е нали говориш как ги обучават да стрелят по "лошите руснаци" .

Е, показах ти и отсрещната страна . :hit:

Когато сравняваш украинските нацисти с наши "нацисти" - редно е да дадеш пример от нашата страна, а не от руската, нали?

И ти, и опорката ти - у канала:hit:

току-що, ivottoshev написа:

Когато сравняваш украинските нацисти с наши "нацисти" - редно е да дадеш пример от нашата страна, а не от руската, нали?

И ти, и опорката ти - у канала:hit:

Пак  да ти кажа на елементарното спекулиране - украинсктие крайни националисти дори не са в управлението и Радата с техните 1.5 %  на изборите. Нашите  са с 4% плюс минус, и са в парламента и  управлението.

Повтарям - управлението, правителството, коалициите.

Сега щафетата е в Копейкин и му гледаме сеира в парламента и навън :)

Та, именно заради спекулриането ти , показах именно отсрещната страна за която казваш че тренират да стрелят "по лошите руснаци" .

:hush:

Да, знам че рашистката пропаганда превърна 44 млн украинци в бандеровци нацисти... но ... вие си знаете фейковете :) 

преди 15 минути, miro20 написа:

Тогава имало ли е такава огромна разлика между марките "брент " и "уралс" ??

А имало ли е далавери за милиарди?

Лукойл -България беше единствената рафинерия в света, която на книга работи на загуба.

Колко данък печалба е платила на България? Нула, нали? Къде бяха Цацаратурата и бай Каскет?

преди 8 минути, miro20 написа:

Пак  да ти кажа на елементарното спекулиране - украинсктие крайни националисти дори не са в управлението и Радата с техните 1.5 %  на изборите. Нашите  са с 4% плюс минус, и са в парламента и  управлението.

Повтарям - управлението, правителството, коалициите.

Украинците са както казваш и ти - крайни националисти. Даже имат детски лагери в които се обучават малки нацистчета. Ти обаче държиш да ги сравняваш с нашите националистически партии, които са такива само на книга, и в подкрепа на тезата си... ми даваш Русия:lol6:

Марш у канала при опорката ти, Мирко Насраний :hit:

Виждам, че нашите парламентаристи май ще гласуват да пратим оръжие на Украйна. Не разбрах само дали част от него или всичкото ни оръжие. Щото ако махнем оръжието от държавата, ще постигнем целта да бъдем най-миролюбивата страна в света. Миролюбива на дела, не на думи само. А и ще подчертаем пред целия свят нашата типично българска гостоприемност...безгранична гостоприемност...Заповядайте, драги гости, значи...Вратите са широко отворени...Абе...даже сме ги махнали...

Освен ток, ето в Германия и продуктите са се увеличили.

Да, благодарим на Путин. За неговите амбиции и интереси.

Screenshot_20220402-101643.png

преди 20 минути, miro20 написа:

Е ти знаеш разбира се :giggle1:

Ми аз не знам, ама ти като по-запознат, ще ми кажеш ли колко данък печалба е платила рафинерията на Българската хазна по времето, когато Боко е играл карти с шефа ѝ - Златев. Аз знам че не са платили и стотинка. Опровергай ме. Единствената рафинерия в света, която работи на загуба :getout:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Да, благодарим на Путин. За неговите амбиции и интереси.

Screenshot_20220402-101643.png

Путин ли увеличи цените? И как го направи? Наложи санкции сам на себе си, които доведоха до недостиг на тези стоки на пазара и от там вдигането на цените им? :lol6:

Щегувкаме се ние, ама докато си говорим рублата минала психологическата граница от 2 стотинки!

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Ми аз не знам, ама ти като по-запознат, ще ми кажеш ли колко данък печалба е платила рафинерията на Българската хазна по времето, когато Боко е играл карти с шефа ѝ - Златев. Аз знам че не са платили и стотинка. Опровергай ме. Единствената рафинерия в света, която работи на загуба :getout:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Путин ли увеличи цените? И как го направи? Наложи санкции сам на себе си, които доведоха до недостиг на тези стоки на пазара и от там вдигането на цените им? :lol6:

След като Русия даде независимост на Украйна и другите сателити нейни, сега се сети, че Украйна е Русия и един народ. И си иска пак СССР да прави. 

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Ама защо Путин ни е виновен? Нали сме Европейски съюз? Силни сме мощни сме с нас е Хамерика! Сега почваме да се жалваме, че някой ни е виновен. Особено Германия! Най мощната страна в европа! И какво стана а? Тръгна на война една вражеска нам страна, и ситуацията загрубя тотално! Нали бяхме силни, мощни, непоклатими, с нас е НАТО, САЩ? А сега Русия ни виновна! :giggle1:

преди 11 минути, Hristo52 написа:

Ама защо Путин ни е виновен? Нали сме Европейски съюз? Силни сме мощни сме с нас е Хамерика! Сега почваме да се жалваме, че някой ние виновен. Особено Германия! Най мощната страна в европа! И какво стана а? Тръгна на война една вражеска нам страна, и ситуацията загрубя тотално! Нали бяхме силни, мощни, непоклатими, с нас е НАТО, САЩ? А сега Русия ни виновна! :giggle1:

След като Русия нападна 2 по-големина държава в Европа и държава с полезни изкопаеми, житницата на Европа, ти как мислиш? Няма ли да се отрази на Европа?

преди 9 минути, Hristo52 написа:

Ама защо Путин ни е виновен? Нали сме Европейски съюз? Силни сме мощни сме с нас е Хамерика! Сега почваме да се жалваме, че някой ни е виновен. Особено Германия! Най мощната страна в европа! И какво стана а? Тръгна на война една вражеска нам страна, и ситуацията загрубя тотално! Нали бяхме силни, мощни, непоклатими, с нас е НАТО, САЩ? А сега Русия ни виновна! :giggle1:

И сега един ПОКАЗАТЕЛЕН КЛИП - Кой е Шефът !  

https://www.facebook.com/nicolae.arhip.31/videos/1528969290808921/

Макрончо на пръсти се суети да го здрависа пръв !

Меркел се върти и суети дали ще има щастието да застане до нея !

Внимание - Шефът влиза !  😎

преди 59 минути, Тhе Monstеr написа:

Путинизма, маоизма, сталинизма... това СА психични заболявания и те отдавна си имат име- Стокхолмски синдром. Страхът от насилника е толкова голям, че започваш да го обожествяваш и в тази си заблуда, мислиш че това е любов.

Забрави БайдънизЪма, другарю! Това е другото проявление на Стокхолмския синдром- любов към поредния Голям брат. Български синдром-ако не единствен случай, то водещ и заслужаващ място в учебниците в съответния раздел от науката психиатрия. Неслучайно си избрахте Кирчо- въплъщение на безгръбначната и безрезервна вярност към новия насилник. 

преди 6 минути, absurt написа:

Забрави БайдънизЪма, другарю! Това е другото проявление на Стокхолмския синдром- любов към поредния Голям брат. Български синдром-ако не единствен случай, то водещ и заслужаващ място в учебниците в съответния раздел от науката психиатрия. Неслучайно си избрахте Кирчо- въплъщение на безгръбначната и безрезервна вярност към новия насилник. 

А, ти си избра Москов.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Петър_Москов

1692-1-novini.jpg

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

житницата на Европа

Ами ще се откажат от хляба! Нали си могат всичко? Независими са. Налагат наказания. Всемогъщи са. Ами да се оправят. Или да видят колко струват в действителност, като изреве мечката. А за петрола и газта да не говорим. Умират прави ако затворят крановете....можещите!

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

Сега във психолог ли се изживяваш , дървено човече ? 

Това се отнася Точно за вас , американските подлоги ! 

Я кажи какво ти е причинила Русия , че да бъде "насилник " ?!  За да влезе в това определение !

Защото аз на прима виста мога да ти посоча какво ви Причини Глобалистката КЛИКА ! 

2 ГОД - ТЕРОР ! 2 ГОД. ВИ НАСИЛИ С ПАРЦАЛИ НА УСТИТЕ , ДОКАТО ВИ ИЗНАСИЛВАШЕ МОЩНО ОТЗАД ! 

ДОКАТО ВИ ДУПЧЕШЕ С ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИ И ВИ СОЧЕШЕ С ПРЪСТ КЪДЕ ВИ Е МЯСТОТО ! 

И С НАЙ-ГОЛЯМАТА ВИ НАГЛОСТ И ЦИНИЗЪМ ЩЕ МИ ОБЯВАВАШ , ЧЕ РУСИЯ БИЛА НАСИЛНИКА , ВИДИТЕ ЛИ ! 

Ходи , скрий се , застреляй се ТИХО ! 

преди 9 минути, absurt написа:

Твоят избор. Петър Москов.

https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Partiiata-na-Petar-Moskov-iska-da-se-preimenuvat-ulitcite-Tcar-Osvobo_772422.html

Партия КОД на Петър Москов настоява за спешна промяна на имената на столични улици и булеварди - бул. "Цар Освободител", ул. "Московска", ул. "Граф Игнатиев", бул. "Скобелев", ул. "Гурко".

току-що, Hristo52 написа:

Ами ще се откажат от хляба! Нали си могат всичко? Независими са. Налагат наказания. Всемогъщи са. Ами да се оправят. Или да видят колко струват в действителност, като изреве мечката. А за петрола и газта да не говорим. Умират прави ако затворят крановете....можещите!

Мечката им показа среден пръст 

https://www.facebook.com/katql1/videos/5307049482646994/

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.