Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Moriati написа:

,нито фейсбук инфо 😏😄😄😄

при вас забранен ли е фейса - по едно време Ердоган го бе блокнал

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Moriati написа:

ТЦ, аз гаражни не ползвам като теб,нито фейсбук инфо 😏😄😄😄

О горкото русоробче мекеренце. Пак се чуди кво да каже.

преди 3 минути, Moriati написа:

ТЦ, аз гаражни не ползвам като теб,нито фейсбук инфо 😏😄😄😄

Абе виждам че само на фантазиия караш, ама... опитах се тактично да си замълча.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

Мдам, наистина ти отива ника ... нерде Стамбул нерде Албиона ... Направо ми разбиваш детската вяра в хората 😄😄😄😏😏😏

преди 1 минута, Coco1 написа:

О горкото русоробче мекеренце. Пак се чуди кво да каже.

Ооо , укропитекус, мерхаба, как е пишленцето,расте ли а 😄😄

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Русороба не е в Турция. Живее и работи на запад, но хвали Расия. Егати евтиното мекере

преди 13 минути, JKirilov написа:

Я да те питам и теб, че преди седмица никой не ми даде обяснение.

Защо им е на американците да правят биолаборатории до самата Русия, а не да ги направят в САЩ, България или Полша?

Как така замитат следи след като паднаха в руски ръце?

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Абе виждам че само на фантазиия караш, ама... опитах се тактично да си замълча.

А аз се опитах да ти намекна че си в делириум вече, ама ти явно не зацепваш 😏 дерзай 

преди 1 минута, Moriati написа:

Ооо , укропитекус, мерхаба, кака е пишленцето,расте ли а 😄😄

На ватенките не ти ли стигат пишлетата. Изкарал си гледам за алкохолец  и си се вкл. да се забавляваме с тебе 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Защо им е на американците да правят биолаборатории до самата Русия, а не да ги направят в САЩ, България или Полша?

Голям оптимист си. Точно на този да задаваш логически въпроси...

Хора, какви ли не войни са се водили, но търговията си е процъфтявала винаги. Само дето се появяват временни преходнокризисни положения. Трети свят вече не съществува, и напук на всякакви санкции, вземе че хрумне на Германският капитал да инвестира в Китай или Индия, Сингапур или Малдиви, и кво става те пък от своя страна ще търгуват с Германски стоки в Русия, и капут санкции.😀

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

Е да, гаражните сайтчета и групички у фейса- там е истината!!!

Не, не е там истината, затова не ми пробутвай тия. Дай един линк поне от официален източник. Дай линк към Путиново твърдение или поне, към такова от правителствен източник. 

преди 1 минута, BANKATA написа:

По близо до врага за по лесна доатавка ако се наложи първо,второ укрите бяха под по голям контрол,трето,няма да бъде толкова жалко ако стане сакатлъка случайнос с тях,и не на последно място научния потенциал от съветските времена каквито Полша няма, да не говоря за личните далавери на семейство БайдЪн ,синчето по точно ,поне официално, зад всичките тези пари спускани за лабораториите,в укропия...

преди 3 минути, Moriati написа:

А аз се опитах да ти намекна че си в делириум вече, ама ти явно не зацепваш 😏 дерзай 

Не ставаш за врачка.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Веднага ти давам причина. Украйна не е нито в ЕС, нито в НАТО. Та, неща, които не може да се допусне да бъдат правени в алианса, могат да бъдат правени с долари при аборигените. 

Рублите ще напуснат русия когато китайци и индийци започнат усилено да купуват руски газ. Световната търговия не може да бъде спряна нито от САЩ нито от ЕС. Тогава русия ще продава стоките си както за рубли така за юани или рупии, пък индийци и китайци ще продават стоки на русия с рубли или техни валути.
Никой не спира световната търговия. А това "когато" е пак в бъдещето. До преди 2 месеца никой не ограничаваше държавите да купуват руски газ в рубли. И сега има държави, които никой не ги ограничава. От 2010 година слушаме как Китай и Русия ще започнат да търгуват в рубли и юани. Защо не го направиха до сега? Защо Путин не обяви, че ще продава само в рубли през 2018 г. например?

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk

преди 1 минута, absurt написа:

Не, не е там истината, затова не ми пробутвай тия. Дай един линк поне от официален източник. Дай линк към Путиново твърдение или поне, към такова от правителствен източник. 

Искаш да снимам Путин какго казва ли? Той се е скрил дори от роднините си. Казва го германския канцлер. Цитира го Дойче Веле- колко по- официален източник искаш? Ти верно си ебати чугуна- на черното викаш бяло, посред бял ден!

преди 4 минути, BANKATA написа:

Проблема на Т-72 е автоматичната пълначка.

Боекомплекта не е защитен като при други танкове за да може да работи системата.

Поне веднъж в живота си влизали сте в Т-72? Т-72 е морално остарял танк и върши работа срешу гашници в Сирия или в Африка. И правилно е да се напише Т-72Б3, което е модификация на 30 годишния модел. От дърта баба младо гадже не става.

С думи прости - няма рубли. Армата е нищо повече от образец и прекалено скъп, а Т-90 се пази за лошите.
Танкът днес отдавана не "плюва" гюллета. Снарядите са заменени от умни ракети. Очаква се в Украйна да постъпят английски САУ, които стрелят ракети с GPS целеуказване. Пред тях Т-72 като съвременна бойна машина е като този Z-етник.

spacer.png

преди 8 минути, absurt написа:

Па-па не ти се отдава разбирането. По-добре гледай новините в 8 по-БНТ и слез на другия ден да го обсъдите с наборите. Никой друг освен тях няма да разбере, колко "разбираш" :giggle1:

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Искаш да снимам Путин какго казва ли? Той се е скрил дори от роднините си. Казва го германския канцлер. Цитира го Дойче Веле- колко по- официален източник искаш? Ти верно си ебати чугуна- на черното викаш бяло, посред бял ден!

Дойче веле,хахаха,не ставай смешен.. Официален пропагандатор по скоро, а не независима медия и журналистика.. Все едно да обявят BBC за неутрална честна медия 😄😄😄

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Да, аз съм чугун, че искам линк от официален източник. Ти си гумена глава, неспособна да води диалог, щото да дадеш факти и да ги защитиш, са две различни неща. И тъй като гумата не зацепва, ще ти подскажа- от официален руски източник също става, щом не можеш да намериш от английски, френски, немски, италиански, полски, румънски.............че и български.

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Ти верно си ебати чугуна- на черното викаш бяло, посред бял ден!

Не трябва да и се сърдим на другарката, единствените реални спомени и преживявания са и от веселите соц. банкети с партийните секретари.

преди 7 минути, absurt написа:

Веднага ти давам причина. Украйна не е нито в ЕС, нито в НАТО. Та, неща, които не може да се допусне да бъдат правени в алианса, могат да бъдат правени с долари при аборигените. 

Сега руснаците като са ги намерили тези лаборатории всичко ше цъфне.

Чакам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.