Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 часа, Flashback написа:

И защо да не я наричаме Бандеристан след като си имат за национален герой нациста Степан Бандера?!

Ти би ли се обидил ако някой свърже България с Апостола?

Не бих. Ти наистина ли, наричайки я така вкарваш този положителен смисъл, към горд и свободолюбив народ и великият (поне колкото Левски) Степан Бандера. Сериозно? Леле, вече спрях да имам усет за хората. Мен ми изглеждаше , като неутрален, не подкрепящ никого, фен на реалполитиката с петолъчка на челото.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Не бих. Ти наистина ли, наричайки я така вкарваш този положителен смисъл, към горд и свободолюбив народ и великият (поне колкото Левски) Степан Бандера. Сериозно? Леле, вече спрях да имам усет за хората. Мен ми изглеждаше , като неутрален, не подкрепящ никого, фен на реалполитиката с петолъчка на челото.

Еми те тука сички са тежки  диагнози хихи

:offtopic_s:

Много ми харесва актуалното състояние на нашето общество.Всичко стана ясно, маските (воалите) паднаха...Можеш вече с 98% успеваемост да кажеш кой кой е като човек.И да реагираш адекватно на ситуациите ( и хората) около теб.

Според това, което наблюдавам, ясно се очертаха две основни маси от население...едните(преобладаващите) са червени свини, търкалящи се в кочината, а другите (далеч по-малката, ама далеч по-нахъсана и доста често живееща в чужбина) са сини свини...пак търкалящи се в кочината...но обвиняващи червените свини за състоянието и...на кочината, бе...А, да...и Путин...къде без неговата мощна намеса?!...

Всеки момент видимо ще избухне конфронтация...свинска, разбира се...каква друга?!...Тъй като кочината е една и за двете...Междувпрочем, България се нарича "кочина" предимно от сините свини...И най-вече от тези, които не живеят тук...

преди 48 минути, attj написа:

БРИКС как ще заседават в Казан в Татарстан през 2024 година?   Тогава още ли ще се трепят хохли и москали?     Идиотщина е това.

Пич (в превъзходното значение на тая дума)... втори пост без "бандеризиране" и "казаци". Наред ли е всичко при теб? Надявам се да.

преди 9 минути, petie1 написа:

великият (поне колкото Левски) Степан Бандера. Сериозно?

И аз това питам.... Сериозно ли сравняваш двамата?

Вълчев изби рибата с Бандера :)

Ма какво има да коментирам - амеба си и никакъв шанс за развитие.

Айде укрите имали шанс през 2024 да настъпват успешно.

Голямо финансиране ще падне - все си мисля че ще има малце проблем

преди 47 минути, andiay написа:

Е, то ти от нищо не отбираш....

Според кого ?

Смешник...

преди 16 минути, petie1 написа:

Колкото и да съм луд, поне викам за Украйна.

Не съм комунист или ватенка с чугунена тиква и петолъчка на челото.

преди 6 минути, lebel написа:

Пич (в превъзходното значение на тая дума)... втори пост без "бандеризиране" и "казаци". Наред ли е всичко при теб? Надявам се да.

Атидже и Маруся са пички и не са фенки на безобразията на хохлите около Киев.  Маруся е родена в Донецк.  Споделен профил за регистрация може да бъде използван от различни личности.   Някои си имат по няколко профила, а това е противоположното.

преди 17 минути, Hristo52 написа:

И най-вече от тези, които не живеят тук...

Като дъщеря ти ли ?

Нацизма не прощава най вече на самите нацисти. Вие не се усещате бе.

преди 50 минути, Джугашвили написа:

Привет на ведрата комсомолска младеж!!! Искам да поздравя всички будни люде с тази светла дата!!! Днес е рождения ден на нашия бащица, главен секретар на ЦК на БКП, държавен секретар и министър председател на Народна Република България - другарят Тодор Христов!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ!!! За евроатлантическите продажници, които не разбират български, Всем с праздником!!! 

преди 39 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

САЩ нямат намерения да спират финансирането на прокси войната срещу Русия. САЩ ще продължат да финансират войната доколкото е възможно.

Прасе, тука си прав. И аз това им казвам на ватенките. Западната преса лъже. Ще помагат на братския славянски украински народ и хоро ще играят.

Като подписваха Будапещенския меморандум не риваха, сега ривът. Що тъй ?

И Ф16 ще получим и атакамси и сичко. И Ерефия ще загуби Крим и ще се разпадне.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Нацизма не прощава най вече на самите нацисти. Вие не се усещате бе.

Кажи го на тези, които стреляха вчера по Константиновка. А ракетата доказано пристига от посока Краматорск/Дружовка. Малка провокация в деня, когато главният спонсор идва да провери какъв е резултата от инвестицията му.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

И Ф16 ще получим и атакамси и сичко. И Ерефия ще загуби Крим и ще се разпадне.

Само пушечно месо няма да получи, а местното ще свърши. След като сами са решили да се затрият няма кой друг да им е виновен.

преди 3 минути, maxthon написа:

Кажи го на тези, които стреляха вчера по Константиновка.

Руските нацисти.

Нали туй казвам бе, Артилеристе.

Викам ти Артилеристе, щото не ти знам името.

преди 1 час, Джугашвили написа:

Привет на ведрата комсомолска младеж!!! Искам да поздравя всички будни люде с тази светла дата!!! Днес е рождения ден на нашия бащица, главен секретар на ЦК на БКП, държавен секретар и министър председател на Народна Република България - другарят Тодор Христов!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ!!! За евроатлантическите продажници, които не разбират български, Всем с праздником!!! 

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1699672485166211221?s=20

преди 6 минути, maxthon написа:

След като сами са решили да се затрият няма кой друг да им е виновен.

Касапина Путлер ако ги превземе по ще ги затрие.

Защо му викат Касапина Путлер ?

"Кто борец, той здобувае свiт"

преди 34 минути, petie1 написа:

И не ми разбраха намека че пропоръчвам лудницата в Бяла (Русенско)..

Горкичките ловци -останаха без превоз към Берлин:

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Руските нацисти.

Явно има такива в направление Краматорск/Дружовка. Както вече ти написах видеоклипа е анализиран и може да видиш и резултата от него. Пък ти си повтаряй като развален грамофон кой бил стрелял. Получавам тук покрай теб и дежа вю с Полша. Тогава пак си ги плямпаше същите неща - руска ракета, руска ракета, руска ракета.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Касапина Путлер ако ги превземе по ще ги затрие.

Нима.... Колкото затриха Германия и Италия по време на ВСВ?

Много хубав химн. Сичко е казано. И ние сме имали такъв химн "Шуми Марица".

преди 4 минути, maxthon написа:

видеоклипа е анализиран

От артилеристи ли ?

Викам ви артилеристи, щото не ви знам имената.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

От артилеристи ли ?

Гледаш снимките и ако нещо не ти харесва в тях можеш да си споделиш мъката.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Ко стана ве, Лъжепрасе, как е, как е злата западна преса ?

Предали танковете, които ще горят като предишните? Леопард, Чалънджър, Ейбрамс. Като герои от българска анимация ще са.

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Руските нацисти.

Нали туй казвам бе, Артилеристе.

Викам ти Артилеристе, щото не ти знам името.

В Донецк хората говорят да не се приемат в плен никакви артилеристи от ВСУ, директно да бъдат разстрелвани.     Защото обстрелват града със снаряди с касетъчни боеприпаси.  Предоставени от САЩ.   Така загива мирно население.  Военно престъпление е това.  

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ти Лъжепрасето ли си ?

Само на него ли му е разрешено да ти отговаря? Или съм пропуснал някое ново форумно правило свързано лично с твоята особа?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.